UT04 na sedmici = problem

poruka: 3
|
čitano: 815
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Hmmm ..naime instalirao sam već odavno windows sedam , moddanu verziju Deep BLue koja je po meni najbolja. Dosad nisam imao problema s njom dapače...No kad sam instalirao UT04 nije ga mogao pokrenuti. Kad ga pokrećem iz systema u mapi UT04 izbacuje mi error da mi gali Core.dll , ali "core" postoji, imam ga u systemu. A kad ga pokrenem s desktopa traži original DVD. 

Onda mi je sinulo da možda ne radi na sedmici , pa sam  pokrenuo Troubleshot compability ,  i nakon testa izgleda da četvorku nemogu vrtiti na ovim windowsima. 

No čuo sam par njih da su igrali četvorku na sedmici , sad neznam jeli do verzije ili nešto drugo. 

Frend mi je rekao da pokušam s Virtualom , ali nezz , ne kužim se u to iskreno ... nikad nisam imao potrebu to raditi pa nezz kako ću. 

Pa ako netko zna više o tome molio bi pomoć ili ako ima link na torentt nekog UT-a kojeg je igrao na sedmici već :S. 

Igra je navlakuša i jedna od najdražih mi , i sad kad sam kupio novi komp nemogu igrati ..pa koji peh

0 0 hvala 0
16 godina
RE: UT04 na sedmici = problem

meni ut2k4 radi na sedmici bes imalo problema, valjda imas neku lijevu instalaciju igre (moja je 6cd verzija na jednom dvdu + 3369 verzija)

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan

Thx , imas li mozda kakav valjani torentt?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice