Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.339.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
L3gioNAR00 kaže...
Nebi bezveze dobio samo tako ban.Imaju oni algoritme na temelju kojih lako provjere svaki report jel opravdan ili ne,te šta se,koliko i na koji način trejda.

Jel razumijes da nista mi nije povuceno iz inventara niti bilo koja igra...

To je taj fail sistem koji steam koristi, mozes reportati koga hoces bez razloga i on ce dobiti kaznu...provjereno u doti, cs i sve ostalo....igraci daju suspenzije, ne steam {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
protjeran
Možeš reportat,ali postoje algoritmi kojim provjeravaju je il nije opravdan report.Po tome bi onda svi bili prijavljeni kada bi npr. izgubio od protivnika igri pa ajmo ga prijavit.I ovdje je riječ o STEAM banu a ne sistemu bananja kojeg koristi neka MP igra.To nije nist novoga da se bana sa servera ili igre ako se krše pravila.Kad te banaju sa STEAM-a ode cijela kolekcija sa računom.
14 godina
Steam - pitanja i odgovori

Kako ide prodavanje igara na steamu, htjeo bih kupiti novi COD, ali s COD-om se nikad ne zna pa postoji šansa da ga budem prodavao. U tom slučaju, jel moram prodavati cijeli steam profil ili mogu pojedinačno igru "prebaciti" nekome?

0 0 hvala 0
17 godina
Keops kaže...

Kako ide prodavanje igara na steamu, htjeo bih kupiti novi COD, ali s COD-om se nikad ne zna pa postoji šansa da ga budem prodavao. U tom slučaju, jel moram prodavati cijeli steam profil ili mogu pojedinačno igru "prebaciti" nekome?

cijeli (prodaja acc-a se protivi steamovom TOS-u, čisto da spomenem)

12 godina

pozz ljudi.Imam pitanje.Danas ulazim na STEAM i vidim da sam off.Ja krenem da se logiram na njihovu stranicu i vidim da je neko drugo profil name ubacivano unutra.A ja se jako dobro sjecam,da nikada to nisam upisivao.I onda kada sam isao svoje name i lozinku upisati,poslali su mi kod na mail i kao jer sam se logirao na drugi kompjuter.Jel to mene netko hackao ili...????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam jedan problemčić sa pokretanjem igre chivalry: medieval warfare.

kupio sam igru na zadnjem sale-u i sad kad prvi puta pokrećem stalno mi iznova počinje instalirati microsoft .net framework 4.5.1.cmd  i kada kliknem na play, jednostavno se ništa ne događa, uopće ne ulazi u igru. i tako stalno ukrug.

ima tko kakvu ideju? nikada se nisam susreo sa ovim problemom u nijednoj igri preko steama, ovo mi je prvi takav slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 21:19 (Cican).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cican kaže...

imam jedan problemčić sa pokretanjem igre chivalry: medieval warfare.

kupio sam igru na zadnjem sale-u i sad kad prvi puta pokrećem stalno mi iznova počinje instalirati microsoft .net framework 4.5.1.cmd  i kada kliknem na play, jednostavno se ništa ne događa, uopće ne ulazi u igru. i tako stalno ukrug.

ima tko kakvu ideju? nikada se nisam susreo sa ovim problemom u nijednoj igri preko steama, ovo mi je prvi takav slučaj.

Zaboravio si napisati jednu bitnu stvar, koji operativni sistem koristis ?

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina

sedmica 64-bit.

u međuvremenu sam pronašao rješenje: http://forums.tornbanner.com/showthread.php/19088-Problem-with-net-framework

obrisao sam ovaj fajl i pokrenuo kao safe mode u 32-bita i proradilo je. problem riješen :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Lijep pozdrav, zanima me kako napraviti Steam wallet? Želio bih ga povezati sa Visom i onda samo ispuniti podatke na Steamu kao i unijeti broj računa, da li je to to? Ako sam pogriješio molim da mi objasnite najjednostavniji postupak. 

Hvala unaprijed.

Steam, online igre, ostale stranice, Buby_24 čisto da se zna. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Buby_55 kaže...

Lijep pozdrav, zanima me kako napraviti Steam wallet? Želio bih ga povezati sa Visom i onda samo ispuniti podatke na Steamu kao i unijeti broj računa, da li je to to? Ako sam pogriješio molim da mi objasnite najjednostavniji postupak. 

Hvala unaprijed.

Steam wallet ne funkcionira kao paypal (mislim da si ti to tako zamislio), nego pare uplatiš na njega kao da kupuješ igru i onda ti one stoje na njemu dok ih ne potrošiš. Nije trajno povezan s karticom, odnosno računom.

15 godina
neaktivan
denix kaže...
Buby_55 kaže...

Hvala unaprijed.

Steam wallet ne funkcionira kao paypal (mislim da si ti to tako zamislio), nego pare uplatiš na njega kao da kupuješ igru i onda ti one stoje na njemu dok ih ne potrošiš. Nije trajno povezan s karticom, odnosno računom.

Ali moze da bude i da automatski skida kada hoce kupiti neku igru ili kada hoce nabaciti para na wallet, da steam zapamti detalje i da automatski skida pare sa kartice/paypala kada je to potrebno, kao sto je u mene paypal zapamtio.

Buby, ne kucas broj racuna, kucas broj kartice, vrijeme isteka kartice i trocifreni CCV broj sa zadnje strane

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
11 godina
neaktivan

Razumio, hvala lijepa na pomoći. {#}

Steam, online igre, ostale stranice, Buby_24 čisto da se zna. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav.Nesto sitno sam igrao dotu 2 preko steam-a i sad je meni igra u library-u.Moje pitanje je dali ju ja nekako mogu ukloniti,kao da je nisam ni skidao,znaci da je nema u library-u? Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel bi mi mogao netko objasniti malo kako Steam funkcionira po pitanju kupona i dijeljenja igara? Nisam baš puno kupovao, imam 7 igara gore, a većinu sam dobio kao gift dok nisam imao svoju karticu da kupim sam. Pa sad ne znam da li oni "nagrađuju" redovite kupce popustima, kuponima, dodatnim keyevima i slično? Nekakav link može umjesto objašnjenja, guglao sam, ali ne mogu pronaći nekakav definitivan odgovor na to sve.

0 0 hvala 0
17 godina
filips989 kaže...

Jel bi mi mogao netko objasniti malo kako Steam funkcionira po pitanju kupona i dijeljenja igara? Nisam baš puno kupovao, imam 7 igara gore, a većinu sam dobio kao gift dok nisam imao svoju karticu da kupim sam. Pa sad ne znam da li oni "nagrađuju" redovite kupce popustima, kuponima, dodatnim keyevima i slično? Nekakav link može umjesto objašnjenja, guglao sam, ali ne mogu pronaći nekakav definitivan odgovor na to sve.

dobije se tu i tamo neki kupon za određenu igru, pa ti skine recimo 50% ili tako nešto. E sad, koliko je to povezano s navikama kupnje, pojma nemam. I to je uglavnom to, ako se ne varam, jer mislim da nema ostalih oblika nagrađivanja. Eventualno dok su proljetne i zimske rasprodaje, pa što više potrošiš, imaš veću mogućnost osvojit nešto i sl.

13 godina
neaktivan
denix kaže...

dobije se tu i tamo neki kupon za određenu igru, pa ti skine recimo 50% ili tako nešto. E sad, koliko je to povezano s navikama kupnje, pojma nemam. I to je uglavnom to, ako se ne varam, jer mislim da nema ostalih oblika nagrađivanja. Eventualno dok su proljetne i zimske rasprodaje, pa što više potrošiš, imaš veću mogućnost osvojit nešto i sl.

Keyevi isto? Ili to izdavač odredi ako s kojom igrom želi dati ključ za neku drugu?

17 godina
filips989 kaže...
denix kaže...

Keyevi isto? Ili to izdavač odredi ako s kojom igrom želi dati ključ za neku drugu?

Koliko znam, njih ne dijele

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Pozdrav.Nesto sitno sam igrao dotu 2 preko steam-a i sad je meni igra u library-u.Moje pitanje je dali ju ja nekako mogu ukloniti,kao da je nisam ni skidao,znaci da je nema u library-u? Hvala {#}

imaš odgovor unutar zadnjih 10tak stranica mislim...mislim da nije bila free već normalna al procedura je nadam se ista

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
13 godina
neaktivan
denix kaže...

Ne? Neki Slovak mi je prije jedno godinu i pol poslao key za Dotu 2, mislim da je kupio nešto i dobio 20-ak keyeva... vidiš, mogo bi njega pitati onda. Hvala na odgovorima!

17 godina
filips989 kaže...
denix kaže...

Ne? Neki Slovak mi je prije jedno godinu i pol poslao key za Dotu 2, mislim da je kupio nešto i dobio 20-ak keyeva... vidiš, mogo bi njega pitati onda. Hvala na odgovorima!

To su bili, ako se ne varam keyevi za betu ili tako nešto. Dota2 je besplatna, a uz put, budi rećeno je i od iste tvrtke kao i steam. Tih keyeva je bilo kao pljeve

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 17:07 (denix).
13 godina
neaktivan
denix kaže...

To su bili, ako se ne varam keyevi za betu ili tako nešto. Dota2 je besplatna, a uz put, budi rećeno je i od iste tvrtke kao i steam. Tih keyeva je bilo kao pljeve

Da za betu. A dobro, nije ni bitno.

Registrirao sam se jučer na seamgifts, pa vidim da ekipa stalno spominje te keyeve, a sumnjam da baš netko kupuje par desetaka komada viška.

12 godina
neaktivan

htio sam neke stare igre ponovno zaigrat pa možda ih dodat i u steam katalog (ne nužno) i naletio na boxiranu igru Pariah (2005) no nema traga igrinom ključu i sad neznam šta ću?! ...da probam sa nekim krakiranim ključem?? ....i ako da, dali steam može prepoznati (dotičnu steam nema u svojoj ponudi) da tu nešto neštima ako ju dodam u svoju kolekciju?? ...dakle molim savjet-prijedlog i jel netko od vas napravio nešto tome slično?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Pa ako nemaš ključ teško da češ je moč dodat na svoj STEAM račun.Probaj sliknut DVD(kao dokaz da posjeduješ orginalnu igru) i poslat upit na Steam Support.
14 godina
9090 kaže...

htio sam neke stare igre ponovno zaigrat pa možda ih dodat i u steam katalog (ne nužno) i naletio na boxiranu igru Pariah (2005) no nema traga igrinom ključu i sad neznam šta ću?! ...da probam sa nekim krakiranim ključem?? ....i ako da, dali steam može prepoznati (dotičnu steam nema u svojoj ponudi) da tu nešto neštima ako ju dodam u svoju kolekciju?? ...dakle molim savjet-prijedlog i jel netko od vas napravio nešto tome slično?

Možeš dodati igru u library čisto da ju možeš pokretati putem Steam aplikacije, ali sam Steam nema veze sa time. Ima opcija da dodaš igru, pronađeš njezin exe, odabereš ime koje želiš i onda se doda među ostale. Imao sam Witcher 2 jedno vrijeme kupljen na gog-u dodan tako u Steam jer mi je isti ionako stalno upaljen. Ali neke velike koristi od toga nema. A što se tiče ovog sa cd keyem, ne vidim zašto bi to imalo veze jer kao što kažem, sam Steam nema pojma što točno ti pokrećeš, samo duble klikne na exe umjesto tebe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Možeš dodati igru u library čisto da ju možeš pokretati putem Steam aplikacije, ali sam Steam nema veze sa time. Ima opcija da dodaš igru, pronađeš njezin exe, odabereš ime koje želiš i onda se doda među ostale. Imao sam Witcher 2 jedno vrijeme kupljen na gog-u dodan tako u Steam jer mi je isti ionako stalno upaljen. Ali neke velike koristi od toga nema. A što se tiče ovog sa cd keyem, ne vidim zašto bi to imalo veze jer kao što kažem, sam Steam nema pojma što točno ti pokrećeš, samo duble klikne na exe umjesto tebe.

dodavo sam i ja igre koje su vezane za druge račune, pa i GOG koji je slobodan, kao i te stare igre koje nisu ni za što vezane ali sve imaju ključ (i one kojima ključ nije ni potreban, samo instalacija a igre su orginal box) osim ove pa reko bolje da pitam

EDIT:

...i još sam se sada nešto sjetio da pitam...zanima me dal key koji dobijem preko key generatora za svoju igru uvijek moram pri novoj instalaciji koristiti il uvijek mora bit drugi ključ? ...nisam nikad imao posla s tim pa neznam tj. nisam se nikad našao u toj situaciji da ključ nemam a cd imam!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 15:53 (9090).
11 godina
neaktivan

jel se mogu dodavat igre u steam koje nisu kupljene preko steam-a, a jesu original (kupio u ducanu sa igrama) i ako mogu jel za njih dobijas one achievement?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

jel se mogu dodavat igre u steam koje nisu kupljene preko steam-a, a jesu original (kupio u ducanu sa igrama) i ako mogu jel za njih dobijas one achievement?

Ako ti je uz igru došao i steam key možeš dodati,a ako nije možeš naštimat da pokrećeš preko steama ali kad igraš pisat će ti "In non-steam game" i nećeš dobijati achievemente.

10 godina
neaktivan

Da li se moze kupovati na steamu bez verifikacije paypala ?

0 0 hvala 0
13 godina

Instaliro sam nove windowse i kopiro sam sve instalacije od igre sa steama. Kako sad da mi prepozna tu instalaciju da ne moram opet skidat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matecro007 kaže...

Instaliro sam nove windowse i kopiro sam sve instalacije od igre sa steama. Kako sad da mi prepozna tu instalaciju da ne moram opet skidat?

U steam setinzima stavi da je folder di su ti trenutno igre glavni steam folder. Automatski ce ih prepoznat, verificirat i mozes igrat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice