Za market znam, piše. To onda znači da ću moći koristit wallet bez obzira što nije nikada ništa uplaćeno na njega?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da
Da, prodas nesto na marketu i dobijes para na wallet
Zdravo svima
Imam jedno pitanje oko Steam igara,kako na Steam-u da vidim jeli igrica dzabna to jest da nije ona Free to play,ako me razumijete.
I gdje na Stema-u da provjerim koje imam igre,to jest na Library je li Other Games ili My Games.
Molim vas pomozite,pocetnik sam oko Steam-a,pa mi treba pomoc
Zdravo svima
Imam jedno pitanje oko Steam igara,kako na Steam-u da vidim jeli igrica dzabna to jest da nije ona Free to play,ako me razumijete.
I gdje na Stema-u da provjerim koje imam igre,to jest na Library je li Other Games ili My Games.
Molim vas pomozite,pocetnik sam oko Steam-a,pa mi treba pomoc
http://steamdb.info/sales/
Na ovoj ti stranici pise koje su igrice na snjizenju i koje su igrice postale besplatne
Hvala ti puno
Imam pitanje u vezi Steama koristeci VPN. (pa i Origin isto)
Hoce li doci do problema ako se spajam na Steam a imam IP adresu recimo US ili UK ili DE ... posto steam registrira IP, bojim se da ne dode do blokade akaunta ili nesto slicno?
Ako to prolazi vjerujem da kad se spojim na Steam sa US IPom vjerovatno ce onda cijene biti u dolarima, mogu zatim bez problema kupovati igre naplacenoj u toj valuti?
Ako ima tko iskustva sa time molio bi da pomogne posto imam preko 200+ igara na akauntu pa neznam dal je sigurno preko VPNa baratat po Steam i Origin servisu bez nekog rizika.
Imam pitanje u vezi Steama koristeci VPN. (pa i Origin isto)
Hoce li doci do problema ako se spajam na Steam a imam IP adresu recimo US ili UK ili DE ... posto steam registrira IP, bojim se da ne dode do blokade akaunta ili nesto slicno?
Ako to prolazi vjerujem da kad se spojim na Steam sa US IPom vjerovatno ce onda cijene biti u dolarima, mogu zatim bez problema kupovati igre naplacenoj u toj valuti?
Ako ima tko iskustva sa time molio bi da pomogne posto imam preko 200+ igara na akauntu pa neznam dal je sigurno preko VPNa baratat po Steam i Origin servisu bez nekog rizika.
Što se Steama tiče, mislim da je preriskantno. Jednostavnije je kupiti od nekog Rusa putem tradea, ako želiš uštedjeti. Je da to nije savršena opcija, ali si barem siguran.
Kupio BO preko ruskog IP,evo dan danas nema problema.
Ko ga Steam sada gleda tko gdje kako daj molim vas.
Njima se neda ni VAC uredit,a kamoli ovo.
Pozdrav,imam problem sa steam-om.Noćas sam kupio preko humble bundle-a onaj square enix bundle i sve to uredno platio,i sad ima problem kad odem na reedem code preusmjerava me na steam i ukucam user i pass i nemogu se ulogirat.Probao sam preko njihove steam aplikacije i normalno mi sve radi ali nemogu preko nje preuzeti ovo što sam kupio,jer me direktno preusmjerava preko preglednika na steamovu stranicu.
Pozdrav,imam problem sa steam-om.Noćas sam kupio preko humble bundle-a onaj square enix bundle i sve to uredno platio,i sad ima problem kad odem na reedem code preusmjerava me na steam i ukucam user i pass i nemogu se ulogirat.Probao sam preko njihove steam aplikacije i normalno mi sve radi ali nemogu preko nje preuzeti ovo što sam kupio,jer me direktno preusmjerava preko preglednika na steamovu stranicu.
Po novom svaki put kada se reedemaju sa humble stranice steam igre, potrebno se spojiti na steam, kada on traži potvrdu.
Tada dobiješ na mail neki code koji onda upišeš i dalje mozes ostale igre reedemat samo klikom
Danas dolazim s posla i palim steam i iskace mi poruka da je netko probao uci na acc iz POLJSKE!!!
uglavnom odmah je isla promjena sifre i u mailu vidim da mi jesao mail za autorizaciju novog racunala, neotvoren mail.
We've received a request to access your Steam account from a new browser
located at IP address: 79.191.105.72
Our records show this IP address is in OLSZTYN WARMINSKO-MAZURSKIE PL
Ma zapeo sam na onim njihovim ludim kodovima,ima neka fora s tim?kako god napišem nevalja piše.lud sam više
Ma zapeo sam na onim njihovim ludim kodovima,ima neka fora s tim?kako god napišem nevalja piše.lud sam više
kodovi od steam guarda? kod ti dođe na mail i onda ga uneseš tamo gdje te traži
Jel vam radi steam danas? Probam se ulogirat, ali mi izbaci da je krivo user ili pass, stisnem forgot password, na mail mi nist ne dolazi...probam contact support i tamo je neki help desk error
Meni sasvim normalno radi
Dino D-Day key:
RPK9B-RCVX9-56DDXV .
izgleda da su mi popalili steam account...a bokte imao sam 150 novijih igrica...
izgleda da su mi popalili steam account...a bokte imao sam 150 novijih igrica...
kontaktiraj support i objasni kaj je bilo.kazes im par igara kojih si imo i zaljepis im cd key od neke igre koja je bila aktivirana i to je to..kroz par dana ce ti bit vracen (tako je meni bilo)
kontaktiraj support i objasni kaj je bilo.kazes im par igara kojih si imo i zaljepis im cd key od neke igre koja je bila aktivirana i to je to..kroz par dana ce ti bit vracen (tako je meni bilo)
da, samo sto sam ja kupio taj account i nemam niti jedan cd-key :D
najvjerojatnije mi je prijasnji vlasnik popalio jer sam skuzio po par stvari :D
da, samo sto sam ja kupio taj account i nemam niti jedan cd-key :D
najvjerojatnije mi je prijasnji vlasnik popalio jer sam skuzio po par stvari :D
Rabljene accountove kupovat samo od nekog koga poznaješ ili mu stvarno vjeruješ
Pa tko kupuje STEAM account,to je glupost.Nikad neznaš kad če ti orginalni vlasnik popalit account.On može supportu poslat dokaze da mu je account ukraden i ovaj koji kupi account je popu.io BIG TIME !
Pa koliko treba steam supportu da odgovori na problem? vec je proslo 3 dana...
Pa koliko treba steam supportu da odgovori na problem? vec je proslo 3 dana...
men je trebalo oko 5-6 dana da mi odgovore.
Ma samo da mi potvrde nekako da je bivsi vlasnik to napravio...onda cu ja rijesiti stvar s njim...