Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.903.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Razmjena i poklanjanje igara

ima li netko od vas medal of honor warfighter i što traži za njega, baš me zaintrigirala igra i htio bi mp isprobat ako ima igrača

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje igara
Del_Boy97 kaže...

ima li netko od vas medal of honor warfighter i što traži za njega, baš me zaintrigirala igra i htio bi mp isprobat ako ima igrača

zaboravi na tu igru. gotovo pa i nema igraca. zadnji put sam ga pokuso igrat prije par mjeseci (u ljeto), i nisam imo s kim igrat, serveri su jednostavno prazni

14 godina
SuperDox kaže...
Del_Boy97 kaže...

zaboravi na tu igru. gotovo pa i nema igraca. zadnji put sam ga pokuso igrat prije par mjeseci (u ljeto), i nisam imo s kim igrat, serveri su jednostavno prazni

Hmm bas cudno . Onaj iz 2010 se igra poprilicno jos uvijek i i ima ljudi na serverima . Pročitao sam negdje da je igra  doslovno " ozivila " nakon onog Origin Humble Bundle-a :)

12 godina
neaktivan
error_666 kaže...
SuperDox kaže...
Del_Boy97 kaže...

Hmm bas cudno . Onaj iz 2010 se igra poprilicno jos uvijek i i ima ljudi na serverima . Pročitao sam negdje da je igra  doslovno " ozivila " nakon onog Origin Humble Bundle-a :)

Imao sam ju nedavno istaliranu i ima igraca dovoljno za play ( par servera s 20 igraca ), mislim MoH 2010 :D

14 godina
kruskar kaže...

Sljedeće ACC-ove dajem za The Crew.

2 steam i 1 origin.

STEAM

diazz72:

The Crew Trial

CT Special Forces: Fire For Effect

Dota 2

Half-Life 2 Deatmatch

Half-Life 2 Lost Coast

Payday: The Heist

Saints Row 2

Speddball 2: Tournament

STEAM

Kruskica85

Farming Simulator 2011

PayDay The Heist

Tomb Raider 2013

ORIGIN
bondy69

BF3

Burnout Paradise Ultimate

Red Alert 2

Crysis 2 Maximum Edition

Dead Space

Dead Space 3

Medal Of Honor

Mirrors Edge

The Sims 3

Theme Hospital

Zumas Revenge

Znači to sve dajem za prokleti The Crew na koji su me navukli u ta 2 sata triala :)

Još uvijek aktivno,ssovi na prošloj stranici.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
12 godina
L1nNk kaže...
error_666 kaže...
SuperDox kaže...
Del_Boy97 kaže...

Imao sam ju nedavno istaliranu i ima igraca dovoljno za play ( par servera s 20 igraca ), mislim MoH 2010 :D

to je bas zbog tog bundlea, bilo bi lijepo da ga opet naprave pa da ozivi i warfighter, jer mi je stvarno dobra igra, samo je direktna konkurencija codu

13 godina
neaktivan

prodavao se Warfighter nekoliko puna na Originu za 2,49 eura pa se nije igra oživila...igrao sam je dok je bila kolko tolko popularna ali jako brzo su je igrači napustili...meni osobno je multiplayer dobar, nije bf ali je dobar...ali jednostavno se oko igre napravio negativan hype odma po izlasku i to je dosta utjecalo na bazu igrača i onda je još EA digao ruke od igre i nisu je ni pokušali patchirati tako da je igra brzo umrla...ali još uvijek se u večernjim satima a pogotovo vikendom nađu serveri sa hard core igračima...

http://www.gametracker.com/search/mohw/

12 godina

mišljenja sam da sam origin nije dobra promocija, da je ima recimo na steamu (znam da nema teorije da će bit) i da je oni malo izreklamiraju za jeftine pare, dam ruku u vatru da bi došlo dosta novih igrača

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mijenjam Euro Truck Simulator 2 za Stanley Parable Steam

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mijenjam Origin acc za nešto slične vrijednosti...znači ono što je vrijedno spomena na njemu je BF3,BF4 i FIFA16....(bf3 nije premium,ali ima 2 DLC-a CQ i BtK....BF4 je naravno premium)....ponude šaljite na pp pa ako bude nešto zanimljivo prihvatit cu....

EDIT: i prodaja dolazi u obzir ali sami procijenite koliko bf4 i fifa16 ..

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 22:05 (Ipe77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trazim ili kupujem League of Legends account na westu. Moze i zamjena za account na eastu gold 1.

0 0 hvala 0
17 godina

mjenjam The Secret World nonsteam verziju kutija i sve kaj ide uz to za steam Counter-Strike: Source key ili gift tak mi svejedno.

i poklanjam steam kupone za igre: (trebao bi napravit trade, tak da ak nije problem neku bezvrijednu karticu ponudite za to i sve 5 fali mi za Community Ambassador)

33% OFF Neoncube

33% OFF in Space

33% OFF Gon' E-Choo!

90% OFF Amerzone: The Explorer's Legacy
90% OFF Darkness Assault
90% OFF Survivor Squad
90% OFF The Collider

javite se na pp da se dodamo na steamu.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 11:36 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dva Steam ključa za igru Skara - The Blade Remains - alpha/beta testiranje...

0KK0F-RW6KT-J0877

Q5K4H-WBVI6-3CH5D

Pa eto. Tko voli takav tip igre...

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina

Imam

Trazim: CSGO Case Keys ili iteme slicne market vrijednosti. Trazim manje od oniga sta je "definirano" pa forumima.

www.youtube.com/MikadiN

0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dali ima netko acc na Lol EUNE da mu ne treba? moze biti i 20lvl samo da ne krecem ispocetka ? :D

Hvala

0 1 hvala 0
17 godina

Cult of the Wind bespla ovdje.

Moj PC  
1 0 hvala 3
11 godina

Mijenjam -Dawn of War II: Retribution – The Last Standalone (Steam Key)
Tražim - Ponude (Igre, kartice, TF2/CS:GO iteme, itd.)

Edit: Otišlo

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 18:03 (RaskoIjnikov).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ekipa, dobio sam s intelovim procom par stvari, za smite sam dobio neki god pack (dobijete sve bogove sad i koji ce izaci), ne igram smite pa bi prodo, uz to i final fantasy XIV, CS:GO i magix fastcut (video editing software), sve to mi ne treba, cs go je aktiviran na mom steamu, to je jedina igra koju imam na steamu i ne svida mi se, naviko sam na druge fps-e tipa bf i cod pa mi ovo nije nesto, mogu prodat i taj acc ak je neko zainteresiran, najvise igram lol, pa moze trade za psc ili tak nekaj da mogu iskoristit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LBKJE-9IEKI-5WQKJ
8TDVB-PZ94J-753ZX
HUMF4APNQVMVKHJU ghost recon starter pack

5 0 hvala 2
15 godina

Opet netko sve pokupio, a nije se čovjeku niti zahvalio.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prodajem (150kn, ne znam da li puno pitam) ili mijenjam svj origin acc. Mijenajo bi ga za neki gift na steamu. Npr, htjeo bih Deus ex ili neki drugi RPG (mora bit RPG!). Kupljene igre su: BF4 Premium i Titanfall Digital deluxe, ove druge su "on the house".

Prodano

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 9:23 (skank666).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako nekome treba Tele 2 25kn bon ( greskom uzet ) za neku igru iz proslih humble  i slicno :) Ugodan dan zelim, enjOY :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 13:39 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

GLACIER 3: THE MELTDOWN - https://www.indiegala.com/store#giveaway

Moj PC  
6 0 hvala 4
15 godina

Ako nekom pase mijenjam Prison Architect za Diablo 3 ROS(slicna cjena na g2a :) )
P.A. imam u steam inventory-u.
Pozz. :)

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina

944JI-CJ7Y6-MJ076

murder miners za steam.

Steam: charmander2005

5 0 hvala 1
13 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ja nemam vremena igrati pa eto da podjelim šteta da propadne klik  

Discover Tom Clancy's Rainbow Six Siege for free with the Open Beta on Xbox One, Playstation 4 on PC
from Wednesday, November 25 to Sunday, November 29

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
SoynTech kaže...

Ja nemam vremena igrati pa eto da podjelim šteta da propadne klik  

Discover Tom Clancy's Rainbow Six Siege for free with the Open Beta on Xbox One, Playstation 4 on PC
from Wednesday, November 25 to Sunday, November 29

Pa bit će OPEN beta dakle ne treba nikakav link, to samo ako želiš jedan dan prije igrati :D

11 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa bit će OPEN beta dakle ne treba nikakav link, to samo ako želiš jedan dan prije igrati :D

Pa u tom i je poanta, ali ok ako to ništa ne znači lupi TD i 

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 13:52 (SoynTech).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice