Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
Haker_x kaže...
Haker_x kaže...
1. BF 3 origin account

2. GRID™ humble bundle link

3. GRID™ humble bundle link

4. Euro truck simulator humble bundle link

5. Bridge Project humble bundle link

6. Blackguards humble bundle link

7. Always Sometimes Monsters humble bundle link

8. KickBeat Steam Edition humble bundle link

9. Full Mojo Rampage humble bundle link

10. Fish Fillets 2 humble bundle link

Razmišljao sam i o tome da 10 puta izvlačim i da svaki prvi dobija nagrade, prvi u prvom izvlačenju nagradu broj 1, prvi u drugom izvlačenju nagradu broj 2. itd. s tim ako bi se potrefio isti dobitnik ponovo bi izvlačio, ali sam se na kraju odlučio za ovaj tip izvlačenja

Čestitke sretnim dobitnicima, igre stizu na pp u roku nekoliko minuta

Nagrade su na putu prema dobitnicima, ostalima više sreće sljedeći put ;)

zanimljivo kako se na natječaj uredno prijavila sva ekipa koja te javno posrala na prošloj stranici zbog uzimanja Hacker Evolution-a, sad im odjednom ne smetaš... :))

čestitke dobitnicima btw :)

15 godina
neaktivan
zzZZzz kaže...

zanimljivo kako se na natječaj uredno prijavila sva ekipa koja te javno posrala na prošloj stranici zbog uzimanja Hacker Evolution-a, sad im odjednom ne smetaš... :))

čestitke dobitnicima btw :)

Tačno, neki su čak uz TD dodali još poneku ružnu riječ(Kordy - koji je bio čak drugo mjesto na mom GW-u i dobio solidnu Grid igru, ProTeinZ, nicky.sl - 10 mjesto i neka utješna igra), nisam im to ovaj put uzeo za zlo, a ni ovim ostalim koji su dali TD na post u kojem sam javio da sam uzeo 3 ključa, ali ih je bar pola učestvovalo u mom GW-u, ali sljedeći put definitivno hoću, podijelit ću još nešto ovaj mjesec, a one kojima smeta kada ja pokupim nešto a ne smeta kada dajem ću automatski eliminisat

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 16:30 (Haker_x).
12 godina
Razmjena i poklanjanje igara

Istina je da sam ti prigovorija za ono neki dan i istina je da sam od tebe dobio igru danas i lipo sam se zahvalio doduse na PM ali nemoze mi nitko tvrdit da je u redu uzet tri igre od mogucih šest i dalje smatram da je to krajnje bezobrazno.

Pa vi sudite o meni kako hocete al to je moj stav.

LP

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
4 6 hvala 0
11 godina

Ja se slažem sa napisanim.

Iako je ovo lijepa gesta od tebe, dati 10 igara i to sasvim solidnih, uzeti tri igre iz jednog posta je besramno sudi ti kako želiš to, ali zamisli da si sad tri igre od ovih 10 dao jednom korisniku, jel bi to bilo u redu? Neka solidarnost i nepisana pravila ponašanja bi trebala postojati

sry za off topic

14 godina
MasterG kaže...

Ja se slažem sa napisanim.

Iako je ovo lijepa gesta od tebe, dati 10 igara i to sasvim solidnih, uzeti tri igre iz jednog posta je besramno sudi ti kako želiš to, ali zamisli da si sad tri igre od ovih 10 dao jednom korisniku, jel bi to bilo u redu? Neka solidarnost i nepisana pravila ponašanja bi trebala postojati

sry za off topic

Istina, ali osobno ne bih imao ništa protiv kad bi se svaki put dogodilo da onaj koji je uzeo više od jedne igre, pokloni njih deset. Bio bi napredak da pokloni i jednu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

pa nebi ni dobio toliko TD da je rekao,ja sam uzeo ove tri volio bih ih igrat,poklonit cu 5 igri za tjedan dana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

TD nije uopće tema,a kad ste ga se svi već dotakli da kažem da me uopće ne dira da mi netko TD lupi na post...,a slušajte ima nas ovakvih i onakvih netko će kliknut td bez razloga,netko će jer ima drugčije mišljenje,a netko iz dosade....prema tome savjetujem vam da se ne opterećujete što vas je netko TD-a ako mislite da ste upravu to niči td neće promjeniti.....

ZAHVALJUJEM SE NA NAGRADI :D

Team32Ipe77
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

Stvarno za pohvalu da netko dijeli 10 ovakvih igara. Od tih samo jednu nemam pa neću sudjelovati u izvlačenju jer nebi htio da ja dobijem nešto kaj imam, ali svaka čast.  

Nego našao sam na Gamersgateu da imam neiskorišten key za igru Cities in Motion pa ako je netko zainteresiran nek stisne hvala, podijelim ju navečer, ja ju ionak nebudem igral pa da mi bezveze ne stoji

EDIT: STOP 22:25, sudjeluje 9 ljudi

I dobitnik je kule, čestitam, čujemo se preko PP.

12 godina
neaktivan

Daje netko Arma 3? Ne znam šta da ponudim u zamjeni, nemam puno :(

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel nudi netko euro truck simulator u zamjenu ili prodaje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam ja ARMA3

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 10:31 (marjag).
15 godina
neaktivan

Dajem Windows 7 ili 8 orginal key ili možda office.... za steam gift DayZ Standalone ... Pa eto ako nekome to treba..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

7 0 hvala 0
17 godina

dakle imam d3 bez ros, nusim ko je voljan kupit mi tu etenziju i poslat key, a ja njemu u zamjenu dajem gW2 sa hrpom itema i golda, a možemo se dogovorit i za The secret World, linkovi su dole za kupnju ROS-a nadam se da niko nije imao probleme kod mkohpvih ljučreva

http://www.gamesrocket.com/download/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Add-On.html

http://www.go2arena.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-global.html

ovaj zadnji je još najjeftiniji.

okolica zagreba i zagreb moguč je dolazak kod mene da se promjene šifre i mailovi, obije igre imaju kutiju uščuvane.

tnx

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 7:10 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko vrijedi obični BF4 račun?

0 0 hvala 0
11 godina

oko 10$, pošto ga se bez problema može kupiti za 12$

15 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...

Ima li netko u Zagrebu za posuditi jednu od ovih igara za Wii na par dana sad kad budu praznici skolski?

Super Smash Bros. Brawl

LEGO Star Wars - The Complete Saga

LEGO Indiana Jones - The Original Adventure

Treba mi za softmod vWii-a. Igra mora biti PAL verzija i naravno original.

Stvarno bih bio zahvalan ako netko ima, placam cevape. ;){#}

EDIT: Nije mi jasno cemu TD?

Bump!

13 godina
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

WoW Pande + D3 i uPly account sa The Crew... ponude na PM 

Moze za elite uz moju nadoplatu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

kandidirao sam se na nagradu igru kolege Haker_x i nadao se da cu dobiti bilo što osim BF3 kad ono baš ja dobijem BF3 koji već imam....i reko ajde nema veze poklonit ću ga nekom prijatelju no svi ga već imaju ili nisu ni zainteresirani za isti......pa ako se netko želi mjenjat za nešto te vrijednosti neka se javi na pp

EDIT: ukoliko se nitko ne javi prosljedit ću ga dalje tu na forumu mislim da je to najpoštenije...

Team32Ipe77
Moj PC  
4 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zanima me dal' od vas ima tko call of duty 4 cisti org key,ako ima neka mi se javi. hvala :)

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

imas poruku...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 8:58 (marjag).
13 godina
neaktivan

kako se nitko nije javio za neku zamjenu koja mi treba ja ću BF3 prosljedit natrag lupite hvala pa sutra na random.org izvučem jedan broj i pošaljem podatke sretnom dobitniku tokom dana....

Team32Ipe77
Moj PC  
4 1 hvala 16
12 godina
neaktivan

ja i dalje tražim Arma 3.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejandu kaže...

Gle, znam kak je kad se nema novaca ( i ja sam trenutačno u takvoj situaciji), ali vjeruj mi, nitko ti neće dati Armu 3 (ako se nađe neka duša, skidam kapu), jer ipak igrica košta 45 eura (to je ipak malo puno da bi se nekom dalo, kaj ne? ;) )

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
luxxxfromhell kaže...
dejandu kaže...

Gle, znam kak je kad se nema novaca ( i ja sam trenutačno u takvoj situaciji), ali vjeruj mi, nitko ti neće dati Armu 3 (ako se nađe neka duša, skidam kapu), jer ipak igrica košta 45 eura (to je ipak malo puno da bi se nekom dalo, kaj ne? ;) )

Možda bi se zamjenio za igru jedanke vrijednosti.

12 godina
neaktivan

Block N Load Beta Steam Key 

6DYE5-BJM42-Y7QB6

Moj PC  
5 1 hvala 2
12 godina
neaktivan

Ono jedino kaj mogu ponudit u zamjenu su 2 pozivnice za Torrent HR. :S

11 godina

Netko ima coinse za FIFA WORLD?

Dajem fifa 14 acc(origin) ili CS Global Offensive(steam)?

Battlelog: Ratkapa16

1 1 hvala 0
16 godina

How do you get in? Open up Steam on your PC and click on the “Games” tab. Under “Activate a Product on Steam,” enter the code included with this email. Anyone who previously joined the Big Alpha will have the Evolve Beta in their library automatically! That means if you’ve already played, give the gift of Evolve to a friend!

PRODUCT CODE: FCCW4-RQRQM-2CN4A

Steam: charmander2005
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 6:51 (Bass).

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

U igri je bilo 15 natjecatelja,a pobjednik je D3lBoy!...Čestitam sretnom dobitniku acc sa BF3 s podatcima stiže 

1 1
2 2
Team32Ipe77
Moj PC  
8 0 hvala 3
11 godina
neaktivan

Mjenjam bf3 i bf4 account igrani bf3 oko 100 sati bf4 oko 240 sati.Razlog zamjene je je neigram bf4 a imam stari orgin na kojem igram bf3.Mjenjao bih za bf3 premium kod.Ili ako im neko posten posto nemam karticu da mu uplatim na racun pa da mi posalje kod hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice