- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa znas sta, ko ima vremena, volje i zivaca da sjedi citav dan i stisce F5, vala i zasluzuje igru, neka mu je. Brani li tebi, meni ili bilo kome da budemo takvi? Ne.
to stoji,,,,,ali ne kužim kad ljudi onda odigraju te igre...
ja koliko sam primjetio na ovoj temi uvijek ima bar troje-četvero ljudi koji deru po F5 valjda 24/7
Bug je informatički forum, nekolicini ljudi ovdje nije problem napisati program koji će javljati kada stigne novi key, ili ga čak automatski aktivirati na steamu.
Pa znas sta, ko ima vremena, volje i zivaca da sjedi citav dan i stisce F5, vala i zasluzuje igru, neka mu je. Brani li tebi, meni ili bilo kome da budemo takvi? Ne.
Ja sam naletio na vrijeme pa sam pokupio 2-3, nisam tu sjedio cijeli dan.. nego sam imo sreće i naletio :)
ima neki posebni razlog zašto je ovo dobilo toliko TD-ova?, je li sigurno uzeti to tamo?
ima neki posebni razlog zašto je ovo dobilo toliko TD-ova?, je li sigurno uzeti to tamo?
Zato jer je fulo temu? Sigurno je?
Ja sam naletio na vrijeme pa sam pokupio 2-3, nisam tu sjedio cijeli dan.. nego sam imo sreće i naletio :)
znam da me nije briga ali ako si već i pokupio nekolicinu mogao si čovjeku barem stisnut HVALA
Ma ok, i meni se znalo desiti da naletim i dobijem nesto, nisam nikoga napao :)
Dajem key za Torchlight 1 na gog.comu prvom tko se javi u inbox :D
ako ima neko dobra dusa koja bi dala ets2 orginal? nudim orgin acc...imam samo bf 3 i fifu world sa solidnom momcadi. ako neko oce nek se javi
znam da me nije briga ali ako si već i pokupio nekolicinu mogao si čovjeku barem stisnut HVALA
Bio jesam, ali kad sam vidio ove postove, reko idem maknut budu me objesili :D, ali hvala što si me sjetio.
Ako netko treba : http://i.imgur.com/oEKmegu.png samo neka kaže :)
ja radije dajem kodove poznanicima ili pak onima koji će nakon što uzmu kod reći hvala....
mislim da je skočio na krivu temu....a i 7€ za to tu je po meni i skupo hehehe....može se drugdje naći i jeftinije
EDIT: da pitam čemu TD kad se stvarno moze naci jeftinije ?
trejdam steam acc koji ima preko 20 igrica taj sam negdje osvojio ali ja imam svoj steam acc ali ga ne koristim pa trejdam za steam giftove sta se tice trejda ja prvi dajem steam acc
trejdam steam acc koji ima preko 20 igrica taj sam negdje osvojio ali ja imam svoj steam acc ali ga ne koristim pa trejdam za steam giftove sta se tice trejda ja prvi dajem steam acc
a da napises o kojim je igricama rijec? ili barem linkas steam profil?
Evo popis igrica od steama
http://steamcommunity.com/id/791216413884771571256591/games/?tab=all
Pa se javite zainteresirani
Imal netko dirt 3,ili mozda ets2 key da bi dao,prodao
Ima neko Company of Heroes 2 key za tradeat?
imam bioshock i the darkness 2 iz ovog humble 2k bundlea.. trazim bilo sto, neke igre/igru iz drugih bundlova
Imam viška par naslova is Humble Bundla . Tražim Doom 3 BFG i Red Faction Armageddon
Bioshock
Bioshock 2
Spec Ops : The Line
XCOM : Enemy Unknown
Mass Effect 3 (Origin CD Key)
Ima neko Company of Heroes 2 key za tradeat?
Imas ga na nuvemu za kojih 40kn.
mjenjam League Of Legends (east) gold 5 acc. ili bf3 (origin) za cs:go
..dajem lol acc i bf3 zajedno ako se nudi neki jaci cs:go acc (sa skinovima) - inace odvojeno
Mali update na moj popis:
Dead space (1x Origin, 1x Steam)
Dead Space 3 (2x Origin)
Burnout Paradise Ultimate Box (2x Origin, 1X Steam)
Crysis 2 Maximum Edition (3x Origin)
Medal Of Honor 2010 (3x Origin, 1X Steam)
Mirrors Edge (1x Origin, 1x Steam)
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (Origin)
Borderlands GOTY (Steam)
Interstellar Marines (Steam)
Sanctum Collection (3 DLC, Steam)
Super Sanctum TD (Steam)
Sanctum 2 (No DLC, Steam)
Orcs Must Die 2 Complete Pack (4 DLC, Steam)
Orcs Must Die GOTY (2 DLC, Steam)
The Sims 3 High End Loft Stuff (Origin)
The Sims 3 Late Night (Origin)
The Sims 3 Date Nigh (Origin)
RUSH Bros. (Steam)
Payday 2 (Steam Gift)
Cubicity (Desura)
Dynamite Jack (Steam)
Thief Gold Edition (Steam)
Takedown: Red Sabre (Steam Gift)
Dead Island: Epidemic (3x Steam)
Last knight (Desura)
SpaceChem (Steam)
A.I.M. 2 Clan Wars (Steam)
Lost Civilization (Steam)
Strategic war in Europe (Steam)
Diablo III: Reaper of Souls (Battle.net)
Echo of the Wilds (Steam)
Talisman Digital Edition (Steam)
Swipecart (Steam)
Sada znamo ko radi F5 stalno :)
neki nisu culi za bundle, jel?
neki nisu culi za bundle, jel?
Neki nisu čuli za smisao za humor.
Bass, ne ljuti se, šali se tomicz.
http://www.pcgamer.com/2014/07/23/free-steam-key/
Free GTR Evolution Steam key (Race 07+GTR Evolution+RaceRoom Racing Experience)
http://www.pcgamer.com/2014/07/23/free-steam-key/
Free GTR Evolution Steam key (Race 07+GTR Evolution+RaceRoom Racing Experience)
Može netko uzeti tko to ne bi igrao? Nemam face.
Hvala