Poklanjam kupon -66% na Portal 2 pa ako ko treba nek mi se javi. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dal' nudi tko sta za pes 13 org? :)
Mjenjam Paysafe kod od 50kn za neku Racing igru. Info u PP. Lp
Slabo se nude igre :(
WoW i D3.
Ajde da se toga rjesim, neka netko ponudi nesto :D
Mijenjam Minecraft Premium account za bilo sto.
WoW i D3.
Mogu i prodat po nekoj niskoj cijeni ako netko zeli
Mijenjam Minecraft Premium account za bilo sto.
Mijenjam za Rust steam key/gift :)
imam BF 4 acc malo igrano
zamjena za razno
mjenjam bf4 key dobiven uz graficku (nekoristen)
ponude na pm i molim bez hb-ova
Mijenjam Remember Me steam key (Eastern Europe restricted) za bilo sta!
zadnja 2 keya
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
9VG8-ZPZF-UHR3-BCDC-Q2QL
Populous Origin Key
DVDM-WV3B-63HC-BV5K-2QU8
Pozdrav,
DAJEM: FIFA 14, Diablo 3
ZA: Day z
Fifa 14 ima solidne igrace na FUTu engleze uglavnom i zapocet tim italijana igraci nisu previse skupi ali tim je solida.
Diablo 3 ima par heroja max lvl i nemoj dobrim itemima ...
Sa ovim accountima dobijate i mail od istih.
imam ukupno 6 bundlova, bilo koja 3 bundlea za 2 tf2 ključa, što ispadne 2 platiš + jedan gratis, inače bih i to poklonio ali skupljam za dayz i fale mi još 4 ključa, hvala
Humble Weekly Sale: Codemasters (3 komada) (2 komada)
(Overlord + Overlord: Raising Hell DLC + Operation Flashpoint: Red River + Operation Flashpoint: Dragon Rising +Rise of the Argonauts)
Humble Indie Bundle 11 (2 komada) (1 komad)
(Guacamelee! Gold Edition + Dust: An Elysian Tail + Giana Sisters: Twisted Dreams + The Swapper)
Humble Weekly Sale: SEGA (1 komad)
(Alpha Protocol + Company of Heroes + Rome: Total War + Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit)
jel mi to obrisan post od maloprije koji sam postavio za besplatne steam/origin igre, jel nesto protv pravila ili?
jel mi to obrisan post od maloprije koji sam postavio za besplatne steam/origin igre, jel nesto protv pravila ili?
da obrisan je. zabranjeno je stavljanje referal linkova.
da obrisan je. zabranjeno je stavljanje referal linkova.
ok, nisam znao, smijem li onda staviti link same stranice?
da i ja sam isto na ovakvim stranicama nailazio na suvey ali eto cim mi je prijatelj dobio hitman absolution ne bih rekao da je bezveze stranica, a imaju i facebook grupu gdje svako mlao poklone igricu i gdje najave kad ce biti giveaway ( https://www.facebook.com/ALLKEYSHOPCOM). A evo i link stranice: http://www.allkeyshop.com/blog/
da i ja sam isto na ovakvim stranicama nailazio na suvey ali eto cim mi je prijatelj dobio hitman absolution ne bih rekao da je bezveze stranica, a imaju i facebook grupu gdje svako mlao poklone igricu i gdje najave kad ce biti giveaway ( https://www.facebook.com/ALLKEYSHOPCOM). A evo i link stranice: http://www.allkeyshop.com/blog/
nema đabe ni u stare babe...jedno su giveaway stranice tipa steamgifts i gameminer gdje korisnici daju igre a ono gdje ti moraš lajkat i instalirat neke aplikacije preko fejsbuka ili lajkat videje na jutubu za neke sponzorirane stranice, to je drugo
Allkeyshop nije fake stranica, mogu se dobiti besplatne igre, ali uglavnom one jeftinije za koje možeš zaraditi poena za mjesec-dva brzo odu, ostane Ghosts, BF4 i slično za koje ti treba godina da sakupiš poena bez refferala, ako i tada sakupiš... Refferali dosta znače, ali ih je poprilično teško sakupiti. Ja sakupio 80.400 poena, i čekam da hoće biti šta za te poene da uzmem bilo šta
Allkeyshop nije fake stranica, mogu se dobiti besplatne igre, ali uglavnom one jeftinije za koje možeš zaraditi poena za mjesec-dva brzo odu, ostane Ghosts, BF4 i slično za koje ti treba godina da sakupiš poena bez refferala, ako i tada sakupiš... Refferali dosta znače, ali ih je poprilično teško sakupiti. Ja sakupio 80.400 poena, i čekam da hoće biti šta za te poene da uzmem bilo šta
da upravo to, ali nece ljudi da idu na referral svi misle fake
kako da dobijem invite za gameminer stranicu?
kako da dobijem invite za gameminer stranicu?
Ovako: 7a248a827993dcde69f459abc01c9ec4
dajem steam ili origin akaunt u zamjenu za assasins creed 3, assasins creed4 ili BF4
Steam akaunt sa igrama: mirrors edge, medal of honnor, crysis2 maximum edition, red alert 3
Origin akaunt : Crysis 1 i Crysis 3 hunter edition
WoW i D3.
Mogu i prodat po nekoj niskoj cijeni ako netko zeli
mijenjam uplay acc s far cry 3 za neku igru...preferiram rpg
Pozdrav,
DAJEM: FIFA 14, Diablo 3
ZA: Day z
Fifa 14 ima solidne igrace na FUTu engleze uglavnom i zapocet tim italijana igraci nisu previse skupi ali tim je solida.
Diablo 3 ima par heroja max lvl i nemoj dobrim itemima ...
Sa ovim accountima dobijate i mail od istih.
origin acc s fifom 14 i fifom 12 mjenjam za cs go
dajem crysis 1 i crysis 3 hunter edition za assasins creed 3 i 4, ili za bf4
dajem crysis 1 i crysis 3 hunter edition za assasins creed 3 i 4, ili za bf4
Klasa optimist.