Neko, nešto?
za bilo šta...
Tj. prodaješ steam account? Ne možeš prodati/zamijeniti zasebnu igru sa steam accounta.
znam, dajem account za neki drugi ili gift igru.
Neko, nešto?
za bilo šta...
Tj. prodaješ steam account? Ne možeš prodati/zamijeniti zasebnu igru sa steam accounta.
znam, dajem account za neki drugi ili gift igru.
Mjenjam Gass Guzlers;Combat Carnage org cd key za onaj humble origin bundle.Sad ce netko reci da ja dajem jednu igru a tamo se dobije 10.Ali stvar je u tome što Carnage košta 15$ na njihovoj službenoj stranici dok je ovo 4.93$.A pošto ja nemam ni karticu ni paypal nemogu nikako kupiti taj bundle pa mi je ovo jedini način.Nadam se da netko traži GGCR pa evo mu prilike,org key za 4.93$
hvala
zaboravio si da je i ta igra bila u bandlu nedavno ;)
A ni ocjene nisu bajne
Dead Space Steam Key
XKCQZ-B35E9-50G68
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
7QHK2-007AE-Q8B23
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
EZY95-AQVYH-49MJ3
Medal of Honor Steam Key
J757C-F7L8Y-VVH8E
Mirror's Edge Steam Key
I5K7K-IZXL6-YNG2B
decki jel bi mi mogao netko kupiti humble bundle za 1 dolar? ponuda jos malo traje,naravno ja vama uplatim novce na racun
na racun vam uplatim odmah preko internet bankarstva ali ja tu vizu ne mogu koristiti jos dok ne dobijem karticu zato vas pitam,vec mi je jedan forumas pomogao ali ne moze vise a htio bih jos jedan molim vas
Ak netko mozda ima BF3 viska nek se javi u box. Ja svoje doniro vec, a imam jos jednog frenda koji bi zaigro.. tnx
još uvijek imam neiskorištene origin ključeve za slijedeće naslove:
- Dead space
- Burnout paradise: The ultimate box
- Crysis 2: Maximum edition
- Medal of Honor
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising
- Populous
- The Sims 3 (plus ona dva dodatka)
mijenjam za steam gifts ili kartice. ko je zainteresiran pm...
bump
molim vas hoce mi netko pomoci da uzmem bundle za 1 dolar :)
Ostalo mi jos Crysis 2 Maximum Edition Origin key C&C RA3 Steam key pa ako se hoce neko mijenjati za nesto drugo? :)
Zavrsila Humble Bundle akcija sa igricama, sada neki video i muzike :(
Volio bi kada bi Counter strike bio u sljedecem bundleu :)
Tek za 2 tjedna novi bundle...
Meni je ostalo nekoliko neiskoristenih keyeva, pa ako nikome od mojih drugova ne bude trebalo nesto, dat cu ovdje
Meni je ostalo nekoliko neiskoristenih keyeva, pa ako nikome od mojih drugova ne bude trebalo nesto, dat cu ovdje
Sutra ce vjerovatno bit novi weekly...
Ovo je sve Stand-Up komedija, samo neka u zvučnom obliku, a neka u video obliku.
Vidit ćemo, ako se dobro sjećam sutra je novi Weekly bundle, možda bude nešto dobro.
Po meni bi bilo dobro da ubace Valve Bundleove, Rockstar Bundleove i tako. :)
Ovo je sve Stand-Up komedija, samo neka u zvučnom obliku, a neka u video obliku.
Vidit ćemo, ako se dobro sjećam sutra je novi Weekly bundle, možda bude nešto dobro.
Po meni bi bilo dobro da ubace Valve Bundleove, Rockstar Bundleove i tako. :)
Ne mogu vjerovati da su vec za manje od 2h prodali preko 4900 bundle-a, a prosjecna cijena cak 8.30$, biti ce preko 5000 kada bude tacno 2h od pocetka
Slazem se sto se tice toga, bilo bi dobro i Valve, a i Rockstar bundleove da ubace, volio bi kupiti GTA IV orginal po maloj cijeni, ili cak GTA San Andreas koji je za mene najbolji GTA ikada :)
Ne znam da li ste vi to svjesni, ali ovaj projekt se primarno bazira na Humble Indie Bundle-ovima, tako da nemojte biti previse euforicni. Od svih bundleova u zadnjoj godini, koliko me sjecanje sluzi, bilo ih je samo 4 od velikih izdavackih kuca (THQ pred propadanjem, TellTale, Deep Silver ali sa THQ ovim naslovima i ovaj zadnji Origin bundle). Tako da nemojte se previse razocarat ako bude jos jedna runda Thomas was alone-a i Mcpixela ;D.
Evo izvolite:Crysis 2 Maximum Edition Origin Key:
EZM5-Y4H4-MUMP-9V9F-9JSG
Još uvijek na raspolaganju za trampu!!
Imam jedan key viška za(Steam) Sleeping Dogs (al key mora bit aktiviran do 31.08 jer onda kupon ističe),pa ako je netko zainteresiran za zamjenu nek se javi.
Prošla baba s kolačima(key riješen).
Evo izvolite:Crysis 2 Maximum Edition Origin Key:
EZM5-Y4H4-MUMP-9V9F-9JSG
Hehe, okolo molis da ti treba key, a kad ga dobijes onda ga dijelis dalje, bas fino...
ime neko viska kakvih keyeva zasitio sam se lola
ime neko viska kakvih keyeva zasitio sam se lola
gdje si bio kad je bio humble bundle zadnjih par tjedana?
prošla baba s kolačima... ;)
Mijenjam origin account sa Battlefield 3 Premium i humble bundlom za GW2
ALL PC!
Humble bundle weekly sale je poceo, ali nema bas nista posebno da se kupi...
Leviathan: Warships Steam key
LI7WL-295BD-272DY
Imam nešto ključeva za razmjenu preostalo s Origin Humble Bundlea, pa ako nekog zanima neka mi javi na PP:
BF3
Crysis 2
Populous
Dead Space
Dead Space 3
Medal of Honor
C&C Red Alert 3 Uprising
Ponudite nešto od vaših viškova...
Imam 5$ Rixty card, evo nekih igara u kojima možete potrošiti taj novac https://www.rixty.com/shop.
Ako nekoga zanima, ponude u PP.