Neobicno trzanje

poruka: 13
|
čitano: 2.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Neobicno trzanje

Evo ovak, prilikom igranja BLUR-a dolazi mi do neobicnog trzanja, to jest, igra radi normalno 5-10 sekundi, potpuno tecno i onda se samo odjednom zamrzne na neki 2-3 sekunde, i onda opet tako sve. Znaci na trzanje neprestaje, konstantno je

Uglavnom, kad sam prvi puta pokrenio igru nije bilo nikakvi problema, normalno je radila i sve, al sad me zajebaje.

konfiguracija mi je

core2duo e6750 @ 2,9 GHz

Asus 8800 GTS g92 512 MB

6 GB rama @ neki 880 MHz

to je mislim ono sto je vazno od komponenti, imal tko da je imo slican problem i kako ga je rjesio?

Drivere su najnoviji i svjeze instalirani, a i vak nebi nista trebalo radit sto bi smetalo igri.

Zahvalan sam za svaki savjet :)

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
15 godina
Neobicno trzanje

jesi pokusao reinstalaciju igre

RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Neobicno trzanje
tpg kaže...

jesi pokusao reinstalaciju igre

Jesam i nije nista pomoglo

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
17 godina

Prati malo temperature grafičke kartice i procesora pa javi. Jednostavno možeš sa programom Speccy

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
Neobicno trzanje

Da li se problem pojavljuje kad smanjiš detalje u igri?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
boxer kaže...

Prati malo temperature grafičke kartice i procesora pa javi. Jednostavno možeš sa programom Speccy

Temperature su ok, CPU je u load na max 50 °C a grafa na 73 °C

i da, pojavljuje se i nakon smanjivanja detalja

u ti 10 sekundi koji radi, radi u potpunosti tecno, bez i jednog trzaja, a onda se odjednom samo zamrzne na 2-3 sekunde i onda opet 10 sekundi radi potpuno tecno, koda nista nije bilo

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 0:26 (Amrapheus).
16 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...
boxer kaže...

Temperature su ok, CPU je u load na max 50 °C a grafa na 73 °C

i da, pojavljuje se i nakon smanjivanja detalja

u ti 10 sekundi koji radi, radi u potpunosti tecno, bez i jednog trzaja, a onda se odjednom samo zamrzne na 2-3 sekunde i onda opet 10 sekundi radi potpuno tecno, koda nista nije bilo

Samo ta igra, ili imaš slične probleme u drugima?

Ako je samo ta, onda je do igre problem, instaliraj patch neki.

17 godina
odjavljen
VeX7 kaže...
Amrapheus kaže...
boxer kaže...

Samo ta igra, ili imaš slične probleme u drugima?

Ako je samo ta, onda je do igre problem, instaliraj patch neki.

Samo je kod te, to me i zivcira, ostale sve rade odlicno, a i ovo mi je prvi put da se tako nesto pojavljuje

16 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...

Evo ovak, prilikom igranja BLUR-a dolazi mi do neobicnog trzanja, to jest, igra radi normalno 5-10 sekundi, potpuno tecno i onda se samo odjednom zamrzne na neki 2-3 sekunde, i onda opet tako sve. Znaci na trzanje neprestaje, konstantno je

Uglavnom, kad sam prvi puta pokrenio igru nije bilo nikakvi problema, normalno je radila i sve, al sad me zajebaje.

konfiguracija mi je

core2duo e6750 @ 2,9 GHz

Asus 8800 GTS g92 512 MB

6 GB rama @ neki 880 MHz

to je mislim ono sto je vazno od komponenti, imal tko da je imo slican problem i kako ga je rjesio?

Drivere su najnoviji i svjeze instalirani, a i vak nebi nista trebalo radit sto bi smetalo igri.

Zahvalan sam za svaki savjet :)

predpostavljam da imas piratsku verziju, ako je tako onda s neta skini drugi crack i radit ce normalno, ja sam imo slicnih problema s drugim igrama

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
odjavljen
Neobicno trzanje

nije piratska verzija, nego sam od druga pozajmio, on kupio original.

al cudno mi je malo, sad sam probo i jedino u cem je bila fora, je to da sam bio povezan na net i nije skoro nikako trzalo, mozda 1 il 2 put ukupno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neobicno trzanje

Blur je igra koja izrazito trazi jak procesor. Min. za igranje je dual core na 3.4Ghz. Mojem burazu na 8800gt, i dual core-u 2.6 trza, procesor mu je stalno na 100%.

Probaj ugasiti antivirusni program i ostale programe u pozadini da ne trose CPU pa javi kakvi su rezultati :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neobicno trzanje
Mislim da bi jedna mala defragmentacija diska riješila problem. Naime, vjerojatno ti zašteka kad igra učitava nešto. Ako imaš xp defragmentiraj s Auslogic disk defrag, a ako si na sedmici s alatom od windowsa. Oni su se pokazali kao naj u testiranju jednog uglednog njemačkog informatičkog časopisa. Također, preporučam da se poigraš i s Tuneup utilities 2010.
Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na "HVALA" kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Neobicno trzanje

evo ovak, rjesen je problem, samo trebam igru pokrenit nakon sto se tek komp upalio, prije nego sto ista drugo upalim

i ide bez ikakvih problema na 1920 x 1080 na High sa 4x anti aliasingom.

Nakon malo testiranja, skonto sam da mu Pidgin smeta, ostalo sve more radit :)

opet hvala na savjetima

modovi, moze lock

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice