Konzole vs PC - Platformska bitka

poruka: 1.087
|
čitano: 333.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

heh sad ovo sa volanom je diskutabilno...

zapravo ja bi rekao da preko 50% vožnji (čitaj arkadetine) nema smisla igrat sa volanom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Konzole vs PC - Platformska bitka
nine kaže...

heh sad ovo sa volanom je diskutabilno...

zapravo ja bi rekao da preko 50% vožnji (čitaj arkadetine) nema smisla igrat sa volanom :D

neznam ja za tebe, al ja i velika vecina ljudi ce prije igrat voznje s volanom nego s tipkovnicom, kakva god voznja da bila

16 godina
neaktivan
iskljuci sve prednosti kompova (mmo, multifunkcijonalnost itd) pa onda vodi raspravu.. I naravno da onda konzole vode..

Ja igram na pc jer igram samo bf 2 i wow kojih nema na konzolama i zato sto netrebam 2 uredaja, 1 za igranje i drugi za sve ostalo.

Ali ovo su argumenti koje si zabranio da nebi pc slucajno bio bolji, i cemu onda rasprava?

Jesam gamer ali nisam iskljucivo gamer stoga mi je pc bolji izbor, i ono sto ja igram cu moc jos godinama igrat sa svojom radeon 6870
15 godina
neaktivan

imam mado volan, ali nikada s njim recimo nisam igrao primjerice NFS (osim shift 2)..

IMO volan je za simulacije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nine kaže...

imam mado volan, ali nikada s njim recimo nisam igrao primjerice NFS (osim shift 2)..

IMO volan je za simulacije :D

ja mislim da lazes

15 godina
neaktivan

ok lažem.. probao jesam ali sam brzo odustao :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nine kaže...

ok lažem.. probao jesam ali sam brzo odustao :P

to sigurno imas onaj iz kauflanda za 50 kn sa "force feedback" federima

16 godina
RE: Konzole vs PC - Platformska bitka
kao vlasnik sugavog lap topa i ps3 mogu reci da je ps3 perfektan za igrice(pogotovo online)lakse se igra sa kontrolerom i nemojte rec da je xbox kontroler najbolji pa skoro svi ljudi na pc imaju kontroler kao od psa
ps je dobar ali comp mi je nekako bolji zbog mnogo opcija i svega puno vise igraca....ps3je onako iskljucivo za igrice i .
Za razliku od pc s kojim bi mogo upoznat neku ekipicu putem pisanja u igri i onda se dopisivat prek xfire a il neceg itd itd volio bi mjenjat ps3 za posteni pc i veeeliki monitor
al sve u svemu to je samo moje misljenje :)
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
17 godina

Nemam ništa protiv konzola, naprotiv imaju pregršt igara koje bih htio igrati, ali jednostavno ne kužim neke informacije koje se ističu u ovoj temi. Armor je rekao da nijedna PC ekskluziva nema priču kao Heavy Rain, ali ja mislim da Half Life ima daleko kvalitetnije odrađenu priču i atmosferu, a dosta je starija igra. Nije da tvrdim da Heavy Rain ne valja, nisam ga ni igrao, ali bih volio, ali sam pročitao cijeli plot i odgledao dosta videa jer je to, uz Alan Wakea jedina igra koja me na konzolama zaista zanima.

Ove Sinatrine gluposti ne treba ni čitati, jer čovjek očito da ne vidi dalje od RROD-a na svojem X360 koji ga baca u očaj pa piše ovakve nebuloze. Mislim da je najbolja situacija ona koja se događa 17.5 kad i PC i konzole dobivaju fantastične ekskluzive ( LA Noire i Witcher 2 ) koje su u potpunosti prilagođene ciljanoj publici.

Očekujem puno od nove generacije konzola, najviše u tehničkom smislu, jer ova ograničenja na UT3 i slične enginei koje forsiraju zbog slabog konzolaškog hardvera su mi već dojadila. Kad čovjek odigra neku fotorealističnu igru tipa Metro ili Crysis više se ne želi vratiti na šaroliku mješavinu svega i svaćega tipa Bulletstorm i sl.

We are nothing but the stones to pave the way...

5 0 hvala 1
14 godina
protjeran

ma konzole su zakon,evo neki dan sam zamjenio ps3 s novim xboxom slim i predobar je,na kompu mi je glupo igrat igre jer stalno neke instalacije,namjestanje konfiguracije,pa ti bolkira nekad,u xbox stavim cd i odma igram,e da i za komp nece bit la noire muahahahahaha

0 0 hvala 0
17 godina
skatercro kaže...

ma konzole su zakon,evo neki dan sam zamjenio ps3 s novim xboxom slim i predobar je,na kompu mi je glupo igrat igre jer stalno neke instalacije,namjestanje konfiguracije,pa ti bolkira nekad,u xbox stavim cd i odma igram,e da i za komp nece bit la noire muahahahahaha

Za X360 neće biti Witchera 2 muahaha...

Inače, kaj se tiče instalacije, koliko je to teško, potreban je IQ od 200 da bi instalirao igru.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Nemam ništa protiv konzola, naprotiv imaju pregršt igara koje bih htio igrati, ali jednostavno ne kužim neke informacije koje se ističu u ovoj temi. Armor je rekao da nijedna PC ekskluziva nema priču kao Heavy Rain, ali ja mislim da Half Life ima daleko kvalitetnije odrađenu priču i atmosferu, a dosta je starija igra. Nije da tvrdim da Heavy Rain ne valja, nisam ga ni igrao, ali bih volio, ali sam pročitao cijeli plot i odgledao dosta videa jer je to, uz Alan Wakea jedina igra koja me na konzolama zaista zanima.

Ove Sinatrine gluposti ne treba ni čitati, jer čovjek očito da ne vidi dalje od RROD-a na svojem X360 koji ga baca u očaj pa piše ovakve nebuloze. Mislim da je najbolja situacija ona koja se događa 17.5 kad i PC i konzole dobivaju fantastične ekskluzive ( LA Noire i Witcher 2 ) koje su u potpunosti prilagođene ciljanoj publici.

Očekujem puno od nove generacije konzola, najviše u tehničkom smislu, jer ova ograničenja na UT3 i slične enginei koje forsiraju zbog slabog konzolaškog hardvera su mi već dojadila. Kad čovjek odigra neku fotorealističnu igru tipa Metro ili Crysis više se ne želi vratiti na šaroliku mješavinu svega i svaćega tipa Bulletstorm i sl.

Da si ga igrao, Half Life bi ti bio joke.

BTW, Half Life je daleeekooo drugačiji žanr od Heavy Raina

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 20:42 (Wicked_Sick87).
14 godina
protjeran

ne da je problem nego ako oces igrat moras imat neki bolesni alienware od 20000kn

17 godina
skatercro kaže...

ne da je problem nego ako oces igrat moras imat neki bolesni alienware od 20000kn

U kojem ti svijetu živiš..

ššššš - možda su u šumi
14 godina
protjeran

ja za laptope govorim,desktop pc nemam vec sigurno oko 7 godina,trenutno imam macbook i hp probook tako da i mi igre uopce na njima nisu ni opcija

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Glupost. Solidan gaming laptop sa 17" ekranom i jakom grafom može se nabaviti za 8000 Kn, a možda i za manje. Frend je klincu nabavio neki s manjim ekranom i ati 5650 karticom za 5,5K.

Nije da ne bih htio imati alienware ali može se sasvim solidno igrati i za puno manje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skatercro kaže...

ja za laptope govorim,desktop pc nemam vec sigurno oko 7 godina,trenutno imam macbook i hp probook tako da i mi igre uopce na njima nisu ni opcija

Dobro da ti primarna platforma za igre nije mobitel...on bi se na laptopima igrao....

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
14 godina
neaktivan
Laptop za igre nije nikako.
Jedino ako ćeš pljunuti kao što si rekao 20000kn na Alienware, a za te pare si možeš kupiti desk comp bolestan.
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Laptop za igre nije nikako.
Jedino ako ćeš pljunuti kao što si rekao 20000kn na Alienware, a za te pare si možeš kupiti desk comp bolestan.

za te pare možeš kupit stroj koji tjera većinu naslova na max postavkama, ps3 i xbox360 i još ti ostane para za gajbu piva :D

0_o
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 21:24 (ph3nom_gamer).
14 godina
protjeran

naravno da mozes i da takav pc a i malo jeftiniji ubije i ps3 i xbox,al 20000kn je ogroman novac

17 godina
neaktivan

Jednostavno PC nemože pokazati svoju nadmoć upotpunosti radi smrdljivih konzola.

Pa dok dojde nešto tipa Crysis i Metro 2033 se čudimo ko pura glisti pa da su konzole jaće već bi i prije vidjeli tako nešto.

Nije da mrzim konzole,naprotiv voljeo bi imati koju jer ima dosta igri koje mi izgledaju uber dobro.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja sam prije govorio da mi je igranje na konzoli bzvz, tada sm dobio xbox360 i sada se vecinom na njemu igram (na PC-u igram samo minecraft)...tak da ono..A prozivanje konzolasa njubovima je glupo, zato jer je malo teze ciljati s kontrolerom, al jednom kad se priviknes, mozes dosta dobro odigrati,tak da je tehnika igranja na konzoli drugacija od tehnike igranja s misem i nemoze se nekoga zbog toga nazivati njubom..

WP

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Jednostavno PC nemože pokazati svoju nadmoć upotpunosti radi smrdljivih konzola.

Pa dok dojde nešto tipa Crysis i Metro 2033 se čudimo ko pura glisti pa da su konzole jaće već bi i prije vidjeli tako nešto.

Nije da mrzim konzole,naprotiv voljeo bi imati koju jer ima dosta igri koje mi izgledaju uber dobro.

Ako ih ne mrziš a kažeš da su smrdljive, kak da to čovjek interpretira?

I bez brige, kad je nabaviš, promijenit ćeš retoriku. Mislim da 99% hatera u ovoj temi nije nikad imalo konzolu. Nisam još vidio korisnika konzole koji ih mrzi iz dna duše, zapomaže nad zlehudom sudbinom PC gaminga i tehnološkog zaostajanja, psuje izdavače što izdaju loše portove i sl.

16 godina
protjeran

PC ima djabe igre (znate na sta mislim) dok konzole nemaju.

Jedna ogromna prednost PC-u {#}

born to be gamer
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
brhgzugfewu kaže...

PC ima djabe igre (znate na sta mislim) dok konzole nemaju.

Jedna ogromna prednost PC-u {#}

pa imaju i konzole -.-

0_o
16 godina
protjeran

PS3 nema barem za sada.

born to be gamer
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
protjeran

sa xbox livea te bannaju ak imas piratske igre i modificiran xbox

16 godina
odjavljen
brhgzugfewu kaže...

PS3 nema barem za sada.

Jesi se ti prubudio iz zimskog sna ili? Gdje si bio zadnjih pola godine?

...
16 godina
protjeran

Nadji mi osobu koja ima kopije za PS3 i ako ima

moras 100 sra.a radit da bi ti sljakalo.Jao ceka me karton vjerojatno {#}

born to be gamer
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

haha džabe igre bi i moja sestra sredila na ps3...

i kad imaš ovoliko stručnjaka u temi, što ćeš pisati...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice