Gdje kupiti key da mi dođe automatski?

poruka: 15
|
čitano: 5.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Gdje kupiti key da mi dođe automatski? Znaći nikakav g2play,basehost i druga čuda. Hoču samo platiti i da mi automatski dođe na mail. Neznam tko nudi ovakvu vrstu servisa, ali svaki kaže fast/instant delivery i onda čekaš dok on dođe, dok provjeri uplatu pa tek onda pošalje. Znaći stranica sa automatskim načinom kupovanja cd keyova. Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Steam

2 0 hvala 0
13 godina

amazon, greenmangaming, gamesrocket, gamersgate, getgames...to su ja kupovao i odma dobiš key

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam što spominješ G2Play.net , jer jedino kod njih su mi key-evi instant stigli na mail. Za razliku od drugih stranica...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Gdje kupiti key da mi dođe automatski?

Ma i ja kupujem samo kod g2playa, ali evo prvo ću reći da tražim stranice koji imaju automatski sistem slanja ključeva bez službenih stranica. Na g2play se čeka nekad i po sat vremena, a an drugih također, ako ne i 12 do 24 sata, a na svim takvim stranicama piše fast/instant delivery, a ništa od toga. Znaći kad ti uplatiš ti trebaš čekati njih da dođu online, da provjere uplatu pa tek onda šalju ključ. Znao sam prije par godina viditi na nekim sajtovima, osobito gdje su privatni serveri pa prodavaju njihovu KOD za svakakve gluposti i primiš KOD na mail u roku 2 min. Više nigdje nema brza dostava, uvijek se njih treba čekati, a čak sam gleda da večinom koriste opencart program koji ima opciju stavljanja ključeva na svaki proizvod tako da kad se izvrši uplata da se odmah pošalje key, samo to sada koliko gledam nitko ne koristi.

13 godina
neaktivan

kao sto ti vec rekose, steam origin.. platis instaliras i igras

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Ma i ja kupujem samo kod g2playa, ali evo prvo ću reći da tražim stranice koji imaju automatski sistem slanja ključeva bez službenih stranica. Na g2play se čeka nekad i po sat vremena, a an drugih također, ako ne i 12 do 24 sata, a na svim takvim stranicama piše fast/instant delivery, a ništa od toga. Znaći kad ti uplatiš ti trebaš čekati njih da dođu online, da provjere uplatu pa tek onda šalju ključ. Znao sam prije par godina viditi na nekim sajtovima, osobito gdje su privatni serveri pa prodavaju njihovu KOD za svakakve gluposti i primiš KOD na mail u roku 2 min. Više nigdje nema brza dostava, uvijek se njih treba čekati, a čak sam gleda da večinom koriste opencart program koji ima opciju stavljanja ključeva na svaki proizvod tako da kad se izvrši uplata da se odmah pošalje key, samo to sada koliko gledam nitko ne koristi.

Steam i Origin su rješenje! :)

13 godina

I nekada do 20-30€ skuplji zbog 15-20min cekanja keya{#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ma da je 100€ skuplji ne zanima me, samo hoču saznati sajt koji ima automatsku dostavu bez službenih sajtova origin,steam itd :)

13 godina

Pa g2play salje odmah isto kao i Steam, Origin... a ostalima da se javis na support dobijes key takoder odmah.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

neće g2play, oni provjeravaju uplatu, jedino imaš sreče ako u roku 5min zaposlenik vidi uplatu pa ti pošalje key što opet nije automatsko slanje ključeva. A za steam i origin sam rekao evo 3 put :p da negledam te sajtove :)

15 godina
neaktivan

Nema ih

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

netko je vec spomenuo ali da potvrdim, gmg

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo ovi imaju instat key delivery...barem se tako reklamiraju...ja nisam isprobao...cjs-cdkeys.com

12 godina
protjeran

Napokon :)

Hvala Mahjongg

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice