EA Sports FC 26

poruka: 92
|
čitano: 15.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: EA Sports FC 26
Jack Black kaže...

Jel netko uspio dobiti fizicku kopiju ranije? Znam da je bilo ako odes u ducan mozda ti daju dan-dva ranije, frend je rekao da ce probat otic danas/sutra za ps5. Bas me zanima sto ce mu reci.

neće dobit ništa...moratorij je, a distributer je sancta(big bang) i oni će tek sljedeći tjedan slat svima da u četvrtak bude u poslovnicama ili kod partnera..

eventualno se zna desit da dobije večer prije poštom ili kak sam ja dobio cyberpunk večer prije izlaska..ekupi je poslao u svoju pick up lokaciju pa sam preuzeo

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
12 godina
BeLLicus kaže...
erminn kaže...

Finese sutevi su vec nerfovani u ovoj 25, slabo sta ulazi izvan 16-erca. To je od kako su uveli low driven ps+ kojeg nije bilo u fc 24. Ja kupujem u novembru tamo polovinom novembra uvijek bude -50%, ekstra usteda a masi me samo 2 mjeseca, ionako najdosadniji period jer se igra sa gold karticama i slabo sta dobro ima od promo i sbc.

Tebe se sjećam sa pesa 21, zašto se ne vratiš nazad, efootball je sad jako dobar. Ja sam se vratio eto nakon 4 godine i stvarno nije više ona lakrdija koju smo probali 2022. Ne znam jesi probao u zadnje vrijeme ali stvarno je dobro. Ja utuko 500 sati skoro od 3 mjeseca ove godine. A nisam htio pipnuti igru eto 4 godine skoro. I nema neke razlike naspram pesa kojeg smo igrali. Sad je to tu samo je drugo ime. 

E drug, nisam probao efootball nakon zadnjeg updejta mada nekad na twitch bacim pogled i izgleda dosta bolje nego onda to se vidi odmah, ali to su streamovi sa konzola. Zadnji put kad sam probao nije bilo 1080p rezolucije i jos uz to fps je bio smjesan za takvu igru, nekih 40-60 fpsa. To me je automatski odbilo. Probao neke fixeve, nista. Sad ne znam jesu li to rijesili, eto mozes mi ti dati info iz prve ruke jer igras isto na pc-u. Stvarno mi se ne igra nesto u 2025. sa mutnom slikom i nekim jadnim fps-om, a kamoli da kupujem coinse. Sto se tice gempleja i animacija to je dobro. 

11 godina
erminn kaže...
BeLLicus kaže...
erminn kaže...

Finese sutevi su vec nerfovani u ovoj 25, slabo sta ulazi izvan 16-erca. To je od kako su uveli low driven ps+ kojeg nije bilo u fc 24. Ja kupujem u novembru tamo polovinom novembra uvijek bude -50%, ekstra usteda a masi me samo 2 mjeseca, ionako najdosadniji period jer se igra sa gold karticama i slabo sta dobro ima od promo i sbc.

Tebe se sjećam sa pesa 21, zašto se ne vratiš nazad, efootball je sad jako dobar. Ja sam se vratio eto nakon 4 godine i stvarno nije više ona lakrdija koju smo probali 2022. Ne znam jesi probao u zadnje vrijeme ali stvarno je dobro. Ja utuko 500 sati skoro od 3 mjeseca ove godine. A nisam htio pipnuti igru eto 4 godine skoro. I nema neke razlike naspram pesa kojeg smo igrali. Sad je to tu samo je drugo ime. 

E drug, nisam probao efootball nakon zadnjeg updejta mada nekad na twitch bacim pogled i izgleda dosta bolje nego onda to se vidi odmah, ali to su streamovi sa konzola. Zadnji put kad sam probao nije bilo 1080p rezolucije i jos uz to fps je bio smjesan za takvu igru, nekih 40-60 fpsa. To me je automatski odbilo. Probao neke fixeve, nista. Sad ne znam jesu li to rijesili, eto mozes mi ti dati info iz prve ruke jer igras isto na pc-u. Stvarno mi se ne igra nesto u 2025. sa mutnom slikom i nekim jadnim fps-om, a kamoli da kupujem coinse. Sto se tice gempleja i animacija to je dobro. 

Evo ti par slika, meni ovo izgleda i više nego dobro, ovo kad je Pele došao pa sam napravio par fotki. Sad je rezolucija na full screenu automatski od monitora i to izgleda dobro, ja imam 165fpsa na svojoj konfi zaključanih, možeš sam birati koliki refresh rate želiš u igri da bude lockano. 

12 godina
BeLLicus kaže...
erminn kaže...
BeLLicus kaže...
erminn kaže...

Evo ti par slika, meni ovo izgleda i više nego dobro, ovo kad je Pele došao pa sam napravio par fotki. Sad je rezolucija na full screenu automatski od monitora i to izgleda dobro, ja imam 165fpsa na svojoj konfi zaključanih, možeš sam birati koliki refresh rate želiš u igri da bude lockano. 

Pa ekstra onda, mogo sam se komotno vratiti  Vidim jos malo

17 godina
Ja bi evo naručil Ultimate:
17 godina

Ja sam evo naručil Ultimate:

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2025 17:26 (Armor).
17 godina
Armor kaže...
Prošle sam godine uzel Ultimate, a mislim da budem i ove - također zbog pointsa, kojih ove godine daju više nego prošle.

Ultimate se uzimao do 25.08 zbog svih bonusa koje je donosio. Zakasnio si. Sada ćeš dobiti samo 6000 fifa pointsa na tri mjeseca. Znači mjesečno 2000. Šteta jer si mogao pobrati icon karticu te još neke bonuse koje su davali ali samo onima koji prednaruče do 26.08. 

17 godina
Meni piše i ovr93 Icon, dodatni Evolution slot i još toga...
Uz bodove naravno.
10 godina
EA Sports FC 26

Uzeo ea play pro preko Ukrajine pa cemo vidjet kakva ce bit ova fifa pošto 25 nisam igro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...
Meni piše i ovr93 Icon, dodatni Evolution slot i još toga...
Uz bodove naravno.

"Pre-ordering before August 26 unlocks 1 of 15 untradeable ICONs for Football Ultimate Team at launch"

Iconu 93+ dobijaš za FC25 kao i dodatni evo. Ako si igru platio, uđi u FC25 i vidi jesi li dobio iconu i evo. Jasno je na fotki naznačeno da je ponuda vremenski ograničena kao i svake godine do sada do određenog datuma. Ja sam FC25 uzeo nakon isteka preordera i dobio sam samo fifa pointse bez svih onih dodataka poput hero kartice i ostalih pogodonosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2025 12:28 (movie).
17 godina
Kaj će mi za FC25 kad tam imam 98-99ovr 😄

Ali više ne piše ovo s tvojeg skrina, poglej opet.
Ili gledamo nekaj različito.
12 godina
EA Sports FC 26

Smjesno je da daju ikonu 93+ za fc25 u septembru, kad svi vec imaju 99 timove i imaju sbc-ovi poput R9, Cruyff, Pele itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
erminn kaže...

Smjesno je da daju ikonu 93+ za fc25 u septembru, kad svi vec imaju 99 timove i imaju sbc-ovi poput R9, Cruyff, Pele itd.

Tko je napravio preorder u 7 mjesecu dobio je iconu 93+ tada kao i evo 99

12 godina
EA Sports FC 26

Danas u 19 sati dolazi Web App, cisto informativno.

Kovačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
EA Sports FC 26

Hoćete li otvarati packove s ovim pointsima što dobijete ili čekate igru pa igrate draft ili nešto treće? Osobno mislim da ću otvoriti bar par packova jer će želja biti prevelika.

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
12 godina

Ništa to, čuvam pointse za neke bolje packove...

Nedam više para nego je igra koštala.

Kovačić
17 godina
Kaj im je Season Pass za FUT?
Piše da je i to dio Ultimatea.

Igra se skinula ujutro (58GB - PS5 Pro) i sad se čeka dok Ibra pročita 😎
12 godina

Kao premium access. Imaš one nagrade kad ideš do levela 40 kad igraš sve i svašta, a se tim season passom dobiješ još nešto dodatno uz to. A to naravno - košta.

Ako si prednaručio, a vidim da jesi, season pass za prvu sezonu je besplatan.

Kovačić
17 godina
Jack Black kaže...

Hoćete li otvarati packove s ovim pointsima što dobijete ili čekate igru pa igrate draft ili nešto treće? Osobno mislim da ću otvoriti bar par packova jer će želja biti prevelika.

Pointsi se dobijaju kada prvi put uđeš u fut. Znači tek sutra kada igra izađe.

Još malo pa ću moći složiti cijelu momčad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2025 20:48 (movie).
17 godina
Ja još nigde ne vidim FC 26 Companiona...?
12 godina

Web App za kompjutere ili web pregled na mobitelu.

Companion za mobitele sutra dolazi.

Kovačić
10 godina
Otkad se može igrat igra preko EA Play Pro? Od sutra u 14h?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
playjob kaže...
Otkad se može igrat igra preko EA Play Pro? Od sutra u 14h?

doslovno ti odbrojava u ea app kad možeš počet igrat za 16:37 min

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
10 godina
Doslovno nisam ni uzeo igricu i lijepo sam postavio pitanje. Doslovno si ispo guzicar
12 godina

Tako kazu, danas od 14h sa EA Play, sve ostalo od ponoci.

Kovačić
17 godina
U kolko bi trebal za download biti dostupan FC Companion?
13 godina
EA Sports FC 26

Otvaranjem paketa u WebAppU me stalno odlogira :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Armor kaže...

Danas oko 19h bi trebalo biti ažuriranje ili da se friško skine iz trgovine.

SimeKZ kaže...

Da, česta pojava još od jučer, ali samo u startu, poslije više nije bilo, 3x me odlogiralo i kasnije sve dobro.

Kovačić
13 godina
acmilan2 kaže...
Armor kaže...

Danas oko 19h bi trebalo biti ažuriranje ili da se friško skine iz trgovine.

SimeKZ kaže...

Da, česta pojava još od jučer, ali samo u startu, poslije više nije bilo, 3x me odlogiralo i kasnije sve dobro.

Na zadnjem paketu je i meni ostao u aplikaciji. Jebe ih JWT mozda :D 

13 godina
EA Sports FC 26

Ne vidim nigdje informaciju na PS Storeu za 10h trial kako je bilo svake godine. Jel toi dalje dolazi uz EA Play subscription?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice