EA Sports FC 26

poruka: 8
|
čitano: 1.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
EA SportsFC 26

Pošto nitko ne želi otvoriti temu o nekada nam vrlo dragoj igri, budem ja taj :D 

- Trailer

https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-26/news/dual-entitlement - Najveca novost, budemo vidjeli implementaciju iste. 

Sutra nam stize prvih 7min gameplaya, pa budemo vidjeli na cemu smo ove godine. 

Osobno proslu FIFAu nisam igrao duze od 10min, vjerovatno sam vise sjedio na marketu i gledao kartice nego kaj sam odigrao utakmica. Igra je po meni osobno jednostavno bila ne igriva. 

Ovo uklanjanje svih mogucih opcija iz Competetive gameplaya kako bi delay zbog animacija nestao je jedina stvar koja bi me mogla vratit u FIFAu. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Stavili reklamu svaki put kad ulazim u igru ubise kako su dosadni. Sudeci po ovim trailerima poradili su na gempleju trebao bi biti vise ''responsive'' to je bas ono sto volim i sto mi odgovara jos i od doba pesa, pa vidjecemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Zadnju poruku sam napisao na temi EA FC 25 da necu preorderat ovaj put, al mozda isprobam, znaci ovo sto rade promjene sve vise lici na FIFU 17... To mi je bila jedna od najdrazih.

Noviteti koje ja pronalazim po raznim stranicama (Hmedark, Fifaforecast, FUT Sheriff i sl.):

- OTW (Ones to Watch) kartice odlaze u povijest, neće ih biti

- promo kartice će dolaziti, no ne znači da će i biti bolje nego prošle tjedne i prošli promo-i

- DRAW QUIT = WIN je trenutno u testnoj fazi, znači puno njih je bilo koji su izlazili iz igre kad bih izjednačio u zadnjim minutama i sl. i onda ne dobijem win zbog budale, pa eto, to bi bila veoma dobra stvar

- novi mode: GAUNTLET (djeluje kao DRAFT 2.0) gdje se koriste novi timovi iz gamea u game tako da to ćemo još vidjeti

- corner kick je dodan u practice arenu

- Automatski offside trap koji pokreće obrambeni AI će biti uklonjen

- WL (FUT Champions) će imati 15 utakmica i neće biti kvalifikacija I NOVITET 2 moda - CASUAL (Div 5 i niže) i NORMAL (Div 4 i više)

- FIFA WC 2026 bi mogao biti uključen kao dio igre gdje bi trebali imati: World Cup mode, World Cup promos, World Cup stadiums i World Cup nations

- maskote će se više prikazivati tokom igre i slavlja golova

- novi playstyleovi: ENFORCER (performs dribble Shoulder Challenges and Shielding with increased effectiveness), GAMECHANGER (Fancy and Trivela shots are performed with improved accuracy ŠTO ZNAČI da se obična trivela i flair brišu), INVENTIVE (isto što i gamechanger, ali za passove), AERIAL FORTRESS (Performs higher jumps and has physical defensive presence before and during aerial duels ŠTO ZNAČI da se obični AERIAL briše) i PRECISION HEADER (Performs headers with greatly increased accuracy and power ŠTO ZNAČI da se POWER HEADER briše)

- kažu iz EA da će statsi igrača biti više važni nego njihovi playstylesi, živi bili pa vidjeli

- evolucije golmana

- TIMED FINISHING ODLAZI U POVIJEST - duplo tiskanje tipke za udarac ce biti low driven shot

- stadium shadows se mogu ugasiti

- I ZA KRAJ DA NE PIŠEM PREVIŠE - reduced input delay, passing overhaul, faster gameplay, no more bounce backs, less deflected goals, faster & fluid dribbling

Ako odrade 30% ovih promjena, mogla bi biti bolja igra.

Kovačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Lijepo to sve zvuci a i septembar je iza ugla pa cemo vidjeti. Nek nerfaju ofsajde i ove deflected goals meni dovoljno. Ova fifa je bila uzas po pitanju odbijanaca, ako golman odbrani ili lopta pogodi stativu/precku, 80% su sanse da lopta ide nazad u noge napadacu, pa odbijat ce se koliko treba puta dok ne zavrsi u golu. Pravi rebound simulator.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: EA Sports FC 26
Ovaj Casual mode mi zvuči zanimljivo. Možda isprobam opet FIFU nakon 7 godina pauze
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

vac 10 god je po traileru i obecanjima savrsena i inovativna i onda ispadne uvijek jos vece sr..od prosle. Nisam kupio vec 3 godine  a ne budem ni ove. Dok ne stave novi engine i naprave igru kako spada. 

0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Hah, sad izbacili timed finishing i uveli opet low driven shot. Za 5-6 godina ce opet uvest ovo drugo, a izbacit prvo i reklamirat ko veliki feature. 

Authentic gameplay dostupan samo u offline modovima. Sve je to bilo moguce i prije, kroz slidere si usporio gameplay za offline igru. Sad to reklamiraju ko veliki feature. Kakva firma e.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Ako netko ima facebook, pozvao bih vas da se pridružite u grupu EA Sports FC 26 Croatia/Hrvatska, napravio sam svoju stranicu koja će biti posvećena vijestima iz svijeta nama mrske i u isto vrijeme najdraže fife.

Neću stavljati link da ne ispadne da se reklamiram, no ako netko ne može pronaći, slobodno se javite u porukama pa vam pošaljem link.

Svaki novi član na stranici će pomoći u daljnjem radu stranice te se nadam, da ću vam moći donijeti dosta vijesti koje ćete moći dijeliti i komentirati dalje.

Hvala vam ljudi!

Kovačić
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice