Pozz ljudi, evo molim vas za pomoć, pošto imam slab kompjuter, zapalio sam se za CoD na ps2... Jučer sam počeo igrati cod 2 i prešao sam ga, skinuo sam si CoD Finest hour za ps2, i zanima me gdje da skinem sa interneta CoD 3 (ili da ga kupim)? I ako ste skidali igru sa pirate baya od nekog tamo mozza ili kako se već zove, molim vas da mi objasnite kako da si to spržim na DVD-R?
Ne zanima me... Što bih trebao raditi? Nemam para za razliku od vas sinove lažnih bogatih domobrana da si sve kupujem ( ne mislim na sve, ali ima dosta takvih ljudi, nažalost), nego moram skidati igre sa interneta, i na ovom se forumu treba pomoči ljudima, a ne samo reci "nema piratstva na forumu" samo vas molim za pomoc, a ako mi ne zelite pomoci, nosite se u k**ac! za katon me nije briga, samo želim da mi pomognete, mogu ja i otici svojom voljom, samo vas molim za pomoč, ništa drugo!
nisam rekao da sam neki bogatun koji si sve moze priustiti, jer nisam. a i da ti pomognem, za sto imam volje, dobio bih 3. zuti a i bojim se da ne dobijem neki crveni...