Cloud gaming (Boosteroid, Nvidia GeForce NOW...)

poruka: 8
|
čitano: 1.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Zanima me što mislite o cloud gaming platformama kao zamjena/nadopuna kupnji i održavanju vlastitog hardwarea?

Evo npr Boosteroid ima trenutno promotivni Ultra Pro Deal €35.89/4 mjesečno gdje se dobije pristum VM-u približnih karakteristika:

AMD EPYC Zen 4 CPU
28 GB DDR5 RAM
RX 7900 XT GPU

Npr. uspodredbe radi slaganje takve konfe bi bilo oko 1500€ ovisno o komponentama, što daje desetak godina korištenja cloud platforme.

Također uzmimo u obzir nadogradnju hardwarea, što na cloud platformama ulazi u cijenu.

Pa eto zanima me mišljenje ostalih, otvoren sam za pitanja i konstruktrivne kritike. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2026 14:46 (ITguy404).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako igras SP igre ok, ali za mp fps igre zaboravi osim ak zelis nonstop bit zadnji. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: Cloud gaming (Boosteroid, Nvidia GeForce NOW..
hahhaajaads kaže...

Ako igras SP igre ok, ali za mp fps igre zaboravi osim ak zelis nonstop bit zadnji. 

Na geforce now se mogu bez problema igrati mp fps igre.

18 godina

Ako nemaš dobru i kvalitetnu internet vezu zaboravi. Ja sam isprobao Boosteroid i Geforce now. Sa 60 Megabita na bakru iskustvo je bilo jako loše.

Sad ne znam jel itko probao sa Starlinkom kakva su iskustva, ako je neka javi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kriva tema.. brisati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 17:04 (Cryogenic).
12 godina
Hummer kaže...

Ako nemaš dobru i kvalitetnu internet vezu zaboravi. Ja sam isprobao Boosteroid i Geforce now. Sa 60 Megabita na bakru iskustvo je bilo jako loše.

Sad ne znam jel itko probao sa Starlinkom kakva su iskustva, ako je neka javi....

S optikom ni ne primjetiš da je cloud u pitanju. Boosteroid zna imati lošiju sliku i prijenos, al sa geforce now nikad nisam imao problema.

18 godina

Nažalost nemam još opciju optike u mom dijelu. Kablovi provučeni još prije godinu, ali se ne priključuje. Telekomi stoje i kad ih se nazove kažu da nije dostupno... 

17 godina
ps now na starlinku je ocaj, probao igrat ps3 igre i uzas koliko kasne kontrole, to je neigrivo
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice