Dobra Vece!
Imam Call Of Duty 2 i zanima me koje program mi potreban il neki laksi nacin da igram online ,ako moze da mi turtorialom pokazete.
Hvala!
Dobra Vece!
Imam Call Of Duty 2 i zanima me koje program mi potreban il neki laksi nacin da igram online ,ako moze da mi turtorialom pokazete.
Hvala!
imas li org ili piratsku verziju? ako se radi o piratu, ima na netu mala milja tutorijala.
Instaliraj XFIRE. Na njemu imaš brdo servera, kaj piratskih, kaj original (80% su piratski). I samo opleti neovisno o načinu na koji si nabavio igru.
Cek netreba mi 1.3 pach??? Pirateska koce kupovat origan xD
Treba ti patch 1.3 jer su serveri (90% njih) na toj verziji.
Cek netreba mi 1.3 pach??? Pirateska koce kupovat origan xD
Ubaci 1.3 patch
i onda trazi servere sa xfireom
doxy me prestigao
Ova registracija me zeza grrrrrrrrrrrrrrrrrr
e kako doso sam doo ono call of duty multipley sad s desne strane ima nesto server name sta trebam i imatel vi neke predloge
Ima tko da zna kakav dobar server preko xfire-a?
Al da je classic deranje,znači bez nekakvih mortara,čudnih mapa...
cudno sto jos nije.
Evo nekoliko ip-ova
85.114.35.204:28964
78.159.112.52:28976
78.46.21.212:28950
78.46.56.13:28965
89.201.175.13:28960
Znam ih ja par, koji type oces? SD, TDM, HQ..?
Evo našao sam jedan,lan wars,tdm preferiram
Pozdrav, prodajem Call Of Duty 2 & 4 UNDETECTED haxove! Jako povoljno za svega 10ak kuna jednokratno :) Wallhack/Aimbot/Chams/No Recoil...
Također je moguće i nabaviti za Counter Strike, i za ostale verzije CoD-a
Za sve informacije javiti se na email: matejradi8@gmail.com
OMG bas si se nasao da prodaješ cheateve na BUG forumu...
novi sam u codu,kako da igram online ali bez x firea??'unaprijed hvala
Pečiraš sa 1.3
Nađeš IP servera na kojem želiš igrat, kopiraš ga u međuspremnik (ctrl+c ili obično copy)
Otvoriš igru, spustiš konzolu sa tildom (tipka iznad tabulatora ~) te upišeš: connect *pasteaš ip od servera* i lupiš enter
samo ne shvaćam zašto bez XFirea, kad on sam za tebe obavi sve to?
nece mi pise ili bad key cod ili server is full,da li mi mozes naci server na koji mogu 100 posto uci???????
nece mi pise ili bad key cod ili server is full,da li mi mozes naci server na koji mogu 100 posto uci???????
zato sto nemas original cd-key, a ulazis preko "join game".. skni x-fire, na njemu 99% prolaze kljucevi kakve ti imas-piratski
pirati prolaze ali ne bih se bas slozio sa 99%. prije bi uzeo 50/50.
moram ovo napisat da me *ebes........kako ste nesposobni.......naci obican server na xf.......ako to nemozes.......za tebe je samo motika.....pa pise ti koliko ima igraca na serveru ako pise 15/15 onda neces uci......daj malo mozak upotrijebi
pirati prolaze ali ne bih se bas slozio sa 99%. prije bi uzeo 50/50.
Da, ako bude ulazio na njemacke i slicno,.. ipak mislim da ON nece ici dalje od hrvatskih