Ps3 igre vs Xbox igre

poruka: 96
|
čitano: 30.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ps3 igre vs Xbox igre

Kazem ps3 jer je jednostavno mocniji i jaci hardwarski. Istina da se vecina igara tera na 720p ili 600p, ali je to zato sto se mnoge igre portaju s Xboxa na Ps3....Zašto? Jednostavno jer je programerima lakse napravit igru za Xbox nego za Ps3. Ps 3 je ne iskoristen. To je nesta kao da uzmete PC gamerski, masinu, i igrate cod 2 na njemu. Vecina programera ne zna iskoristit hardware koj Ps3 ima u sebi.

Nisam fanboy niti kazem da je Xbox 360 losa konzola nego znam da sa Ps3 sigurno ne mozete pogrijesiti jer ste s njim mirni jos dugo. Najradje bih kupio obadvije konzole, ali da bi morao birat, uzeo bi Ps3 bez dvoumljenja.Izlanuo se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ps3 igre vs Xbox igre

ja sam isto igrao PS3. Frend mi ima Xbox 360 pa smo otisli malo testirat COD4 i MW2. Uglavnom, PS3 ima bolju grafiku(jos ako igras na HDTV to je fenomenalno), a sto se tice Xboxa 360 grafika je dobra, ali opet ne onoliko dobra koliko i grafika na PS3. E da, sta se tice multiplayera na MW2, mislim da Xbox malo brze nadje igrace nego PS3, ali to je vjerojatno zato jer se XBOX live placa i jer ima vise clanova na toj mrezi. Mislim da PS3 ima bolji joystick jer se spaja preko bluetootha, a Xbox joystick se pokrece preko wirelesa pa sam primijetio da neke pute gubi signal iako su bile pune baterije. 

Uglavnom, preporucam PS3 jer ne moras placat multiplayer, hardverski je jaci i ima Bluray. Jedina primjedba kod PS3 je to sto nemas neke dobre igre kao: Mass Effect 2 ili Splinter Cell Conviction. To mi je jedina primjedba. 

Ako hoces odi si kupit Xbox 360, ali zapamti da moras placat Xbox live(to ti je oko 300 kn, mislim), kad ga connectas na HDTV onda ima malo slabiju kvalitetu nego PS3 na HDTV-u i jos moras kupovat baterije za xbox joystick.

Zato kazem. PlayStation 3 ZIVIO 4EVER!!!

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ps3 igre vs Xbox igre
dturko kaže...

ja sam isto igrao PS3. Frend mi ima Xbox 360 pa smo otisli malo testirat COD4 i MW2. Uglavnom, PS3 ima bolju grafiku(jos ako igras na HDTV to je fenomenalno), a sto se tice Xboxa 360 grafika je dobra, ali opet ne onoliko dobra koliko i grafika na PS3. E da, sta se tice multiplayera na MW2, mislim da Xbox malo brze nadje igrace nego PS3, ali to je vjerojatno zato jer se XBOX live placa i jer ima vise clanova na toj mrezi. Mislim da PS3 ima bolji joystick jer se spaja preko bluetootha, a Xbox joystick se pokrece preko wirelesa pa sam primijetio da neke pute gubi signal iako su bile pune baterije. 

Uglavnom, preporucam PS3 jer ne moras placat multiplayer, hardverski je jaci i ima Bluray. Jedina primjedba kod PS3 je to sto nemas neke dobre igre kao: Mass Effect 2 ili Splinter Cell Conviction. To mi je jedina primjedba. 

Ako hoces odi si kupit Xbox 360, ali zapamti da moras placat Xbox live(to ti je oko 300 kn, mislim), kad ga connectas na HDTV onda ima malo slabiju kvalitetu nego PS3 na HDTV-u i jos moras kupovat baterije za xbox joystick.

Zato kazem. PlayStation 3 ZIVIO 4EVER!!!

molim te da više ne pišeš o nečemu o čemu nisi informiran.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
Ps3 igre vs Xbox igre

kako to mislis? 

Mozda moje misljenje nije toliko detaljno jer se ne kuzim jako u konzole(vise me zanima PC), ali ako odes na youtube i napises "Xbox 360 vs PS3" vidjet ces da ce xbox 360 pobijedit kad su u pitanju igre(mislim na to da ima vise igara za njega), ali kad je u pitanju hardver onda je PS3 prvi.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
Ps3 igre vs Xbox igre

Evo igara zbog koje prodaju platforme i zbog kojih, unatoč svim manama, isplati nabaviti sve tri glavne platforme danas ( igre koje su ili koje će izači u skoro vrijeme ) :

PC                                                                       XBOX 360                                                     PlayStation 3

Amnesia : The Dark Descent                             Alan Wake                                                      Heavy Rain

ARMA II Operation Arrowhead                          Halo Reach                                                     Uncharted 2 : Among Thieves

Starcraft II                                                        Fable 3                                                           God of War 3              

WOW Cataclysm                                               Crackdown 2                                                  Little Big Planet 1/2

Civilization 5                                                     Limbo                                                             Gran Turismo 5

Witcher 2                                                          Forza Motorsport 3                                        Infamous 1/2

Star Wars Old Republic                                     Gears Of War 3                                              Killzone 1/2

Shogun 2 : Total War                                        Perfect Dark                                                  Demon's Souls

I još po meni igre koje imaju prednosti naspram određenih platformi : Mafia 2 PC ( grafički i tehnički puno naprednija, plus vlasnici PC-a prvi dobivaju DLC-ove ), Fifa 11 za PS3 i X360 jer svake godine konzole dobivaju dosta bolju nogometnu simulaciju u odnosu na PC i sl.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 21:00 (Ad4pt3r).

2 0 hvala 0
17 godina
Ps3 igre vs Xbox igre

Priče da je grafika na ps3 bolja nego na xbox360 su potpuno krive. Uopće nema razlike, i razni testovi govore da je grafika bolja na x360.

HDTV ima i moj frend i šta ti znači HDTV ako podržava npr 480p ? nemojte ljudi pričat bezvez kad nemate pojma. Ja na svojoj plazmi u 1080p vidim sliku mega odličnu i x360 igre se vrte mega dobro.

Nema veze što je ps3 hardver bolji, bitno je ono što mi imamo za igrat, ako ps3 još 5 godina ne bude imao igre koje ga potpuno iskorištavaju onda je konzola u tom pogledu propala. Dakle prekomplicirana je programerima da rade igre za nju, što povećava troškove izrade i onda se ne rade igre koje bi ps3 mogao imati. Zašto Sony nije napravio puno lakši način izrade igara za ps3 a zadržao "bolji hardver". Kompanije koje izrađuju igre gledaju profit i isplativost, na tome se bazira cijela priča.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Priče da je grafika na ps3 bolja nego na xbox360 su potpuno krive. Uopće nema razlike, i razni testovi govore da je grafika bolja na x360.

HDTV ima i moj frend i šta ti znači HDTV ako podržava npr 480p ? nemojte ljudi pričat bezvez kad nemate pojma. Ja na svojoj plazmi u 1080p vidim sliku mega odličnu i x360 igre se vrte mega dobro.

Nema veze što je ps3 hardver bolji, bitno je ono što mi imamo za igrat, ako ps3 još 5 godina ne bude imao igre koje ga potpuno iskorištavaju onda je konzola u tom pogledu propala. Dakle prekomplicirana je programerima da rade igre za nju, što povećava troškove izrade i onda se ne rade igre koje bi ps3 mogao imati. Zašto Sony nije napravio puno lakši način izrade igara za ps3 a zadržao "bolji hardver". Kompanije koje izrađuju igre gledaju profit i isplativost, na tome se bazira cijela priča.

neću niti komentirati ništa više od tri slova(2 slova+1broj).

GT5

17 godina
makopos kaže...

Večina multiplatform naslova portana je sa X360 na PS3 i po tome je grafika ista, nekad čak i bolja na X360. Kod ekskluziva na PS3 grafika je bolja od svake igre za X360 i tu jednostavno nema Xbox kaj tražiti.

Blu-Ray medij je daleko napredniji i omogučuje animacije u full HD-u i znatno bolje teksture.

16 godina
protjeran
Ps3 igre vs Xbox igre

ps3 ekskluzive izgledaju bolje neg one od xboxa i to je cinjenica

Na E3-u ove godine Killzone 3 je bio "Best looking game"

Da ponovo heavy rain slika Da ponovo heavy rain slika
Lone wanderer
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ps3 igre vs Xbox igre

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:50 (The White Wolf).

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:51 (The White Wolf).
16 godina
protjeran
Ps3 igre vs Xbox igre

LOL jesu ti platili da sve to napises?

hrpa gluposti i neistina

Giant Robot
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde mi tocno napisi sta je neistina hahaha ti pises gluposti ...to sto ti ne mozes podnijet neke stvari ako si fanboy ps3 to nije moj problem napisi mi tocno sta je neistina...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:26 (The White Wolf).
16 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

ajde mi tocno napisi sta je neistina hahaha ti pises gluposti ...

zasto bi ja iso ispravljat tvoje gluposti 

ko sam ti ja 

prvo provjeri kako stvari stoje onda pisi 

Giant Robot
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:27 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

kako stvari stoje ma o cemu ti? sta sam ja napiso a da nije istina, za svaku recenicu koju sam napisao ti mogu dokazat samo mi navedi koja je recenica neistina...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:40 (The White Wolf).
16 godina
protjeran
Ps3 igre vs Xbox igre

evo jednu cu ti stavit ,a za ostalo nemam niti zivaca niti vremena

"Svaki multiplatformski  naslov ima bolju grafiku i framerate na xbox360 ali bas svaki"   FFXIII izgleda gotovo duplo bolje na ps3 nego na Xboxu

jer na Xboxu radi na 480p,a na ps3 720p

ostalo si sam provjeri

Giant Robot
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahahah ok a sta je sa RDR,Just cause 2,assassins creed 2,BBC2,MW2 GTA IV,Batman AA i jos 50 drugih daj molim te suti...naso si mi tu jednu igru  koja je oduvijek ps eksluziva samo  je  sad izasla na box i pravis se pametan...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 22:52 (The White Wolf).
16 godina
protjeran
Ps3 igre vs Xbox igre

nista stavio sam te na ignore listu (jel ti uopce citas ono sta pises?)

Giant Robot
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

"Svaki multiplatformski  naslov ima bolju grafiku i framerate na xbox360 ali bas svaki"   FFXIII izgleda gotovo duplo bolje na ps3 nego na Xboxu

ostalo si sam provjeri

To je donekle istina. Igre se razvijaju prvotno za X360 jer se programira u DX APIju te je tu sličnost PC i x360 arhitekture koja olakšava razvoj igara za x360. Večina naslova porta se sa Xboxa na PS3.

FF nije nikakav primjer, jer svi znamo da je Square Enix Sony-jev dugogodišnji partner.

X360, a i PS3 več polako stare i sigurno nisu tehnički vrh, ali svaki ima ekskluzive koje ciljaju određenu publiku.

15 godina
neaktivan

ajd pogledaj malo i poslusaj pa se pravi pametan o tome di multi platformske igre izgledaju bolje...

16 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ostalo si sam provjeri

To je donekle istina. Igre se razvijaju prvotno za X360 jer se programira u DX APIju te je tu sličnost PC i x360 arhitekture koja olakšava razvoj igara za x360. Večina naslova porta se sa Xboxa na PS3.

FF nije nikakav primjer, jer svi znamo da je Square Enix Sony-jev dugogodišnji partner.

X360, a i PS3 več polako stare i sigurno nisu tehnički vrh, ali svaki ima ekskluzive koje ciljaju određenu publiku.

ah on je rekao sve bas sve 

ja sam mu naveo onu koja nije to je to 

Giant Robot
15 godina
neaktivan
Ps3 igre vs Xbox igre

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:52 (The White Wolf).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

ti,nailer i ovaj jebasu123 imate doma ps3 pa ga branite ja imam xbox360 ali moras priznat sam sebi neke stvari ne mozes tvrditi nesto svoje ako to nije istina  u mojem gornjem postu pise da ps3 eksluzive imaju bolju grafiku sto je istina ali ti jednostavno ne zelis priznat da su multiplatformske igre bolje na xbox360  i zbog toga si za mene obican fanboy koji ne zeli vidjet situaciju oko sebe...

troll, alene obuzdaj se, troll...

Uh, ja znam da većina multiplatformerskih igara "izgleda bolje" na xboxu, ali ta razlika i nije toliko očita.

Drugo: ona tvoja dva posta su skroz trollerska (čitaj moronska): joypad  je od osobe do osobe. Meni, osobno, su oba jednako "dobra"

"Ekskluzive na ps3-u su više kao videi, a oni od xboxa se više igraju" (nije bukvalno preneseno)-ovo baš i netreba komentar.

PSN vs. XBL-to je netočno, oba dva su jednako kvalitetna iako sadržaji za neke igre za koje Microsoft iskešira jako puno love kako bi dlc-evi dolazili ranije na XBL.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:19 (nailer).
15 godina
neaktivan

Dobro je bar si priznao za multiplatformske  igre za razliku od tvog prijatelja a ovo vrijedanje ti bas i nije ljepo kad bi bar dobio karton za to...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:15 (The White Wolf).
17 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Dobro je bar si priznao za multiplatformske  igre za razliku od tvog prijatelja a ovo vrijedanje ti bas i nije ljepo kad bi bar dobio karton za to...

NHF ali stvarno si me isprovocirao :D

Inače evo jedan moj post o tome:

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-playstation-3/30.aspx?page=57&jumpto=1262993&sort=asc&view=flat

16 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

ti,nailer i ovaj jebasu123 imate doma ps3 pa ga branite ja imam xbox360 ali moras priznat sam sebi neke stvari ne mozes tvrditi nesto svoje ako to nije istina  u mojem gornjem postu pise da ps3 eksluzive imaju bolju grafiku sto je istina ali ti jednostavno ne zelis priznat da su multiplatformske igre bolje na xbox360  i zbog toga si za mene obican fanboy koji ne zeli vidjet situaciju oko sebe...

Nisam ti dao TD zato sto si reko da su multiplatformske igre bolje na x360 nego zato sto si rekao da uncharted 2,gow3 i jos neka nemaju igrivost nego samo stisni pravu tipku u pravo vrijeme,mislim wtf{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

cuj vise je gledas nego sta je igras budi iskren pa reci da nije tako a i imaju jako kratkotrajnu igrivost...

14 godina
Ps3 igre vs Xbox igre

Ja sam puno vremena proveo razmisljajuci sto da kupim.Xbox il ps3.I odabrao xbox.Zasto?Mozda je slabiji od ps3 al to se nigdje ne vidi,nema igre gdje je grafika dosla do tako velike razlike da se moze reci "aha ps3 je bolji ili xbox je slabiji" toga nema.Velika prednost ps3 je blu ray,no microsoft je microsoft i jednog dana moze najaviti ugradnja blu raya za xbox.Istina je da je ps3 mocniji ali PROCESORSKI a ne graficki,doduse Cell moze preuzeti na sebe neke graficke zadatke al opet ponavljam NE MOZE biti tolka razlika u grafici naspram x-a.Da skratim,obadvije konzole su fenomenalne i koju god odaberes ne mozes pogrijesiti,no mene je privukao x360.I glupo i djetinjasto je svadjanje ovaj je jaci ovaj je slabiji(iako nam je to u krvi),zato otvori bd rom ili dvd rom,pikni igru i GAME ON!!

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

cuj vise je gledas nego sta je igras budi iskren pa reci da nije tako a i imaju jako kratkotrajnu igrivost...

Daj molim te jesi li ti ikad igrao Uncharted2,god of war 3,inFamous..?God of war 3 sam prešao za 11 sati na hard težini{#}i uživao sam u njoj svake sekunde,definitivno meni najdraža igra za ps3.Velik sam fan serijala koji ima odličnu priču.Nikad al baš nikad dok sam igrao god of war 3 nisam pomislio uf al je dosadno ili nesto slično.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:53 (The White Wolf).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice