ne ja imam gps na ios 6 iphone 4 uopce ne steka..:)
jedino je mozda mrvicu sporiji od gameboya kad ulazim u dvorane ili tak nes pa mu treba 2-3 sec da otvori al meni nespeta..:D
jedino je mozda mrvicu sporiji od gameboya kad ulazim u dvorane ili tak nes pa mu treba 2-3 sec da otvori al meni nespeta..:D
pa gpsphone za iPhone je gameboy emulator koliko se sjećam, nije DS. Koju igru igraś na tome?
ja kad sam koristio iOS, također sam igrao na tom gpsphone emulatoru, ali to je gameboy emulator. I tada nije postojao valjani DS emulator za iOS, jedino ako se nešfo promijenilo u zadnjih pola godine otkad ne koristim iOS.
nema, govorio sam za android i upravo za s2 jer sam na svom probao i svi do jednog su stekali, bojim se da nece u skoro vrijeme izbaciti nesto sto valja
mozda kad bi se nasao nacin da se ovi emulatori s pc stave u mob pa pokusati pokrenuti
imam jos jedno pitanje znaci onaj neki rock tunnel kak dobim svjetlo u njemu kaj moram imat nekog strujnog pokemona ili..??
jel ja nazalost trenutno nemam i vidim samo mali kruzic na ekranu a tako nema sanse da nadjem prolaz...:D
Moraš imati pokemona koji može naučiti Flash, treba ti i TM Flash, te moraš imati orden koji ti dozvoljava
da koristiš Flash izvan borbe.
imam taj orden a tm flash msm da nemam di to nadjem i da nemrem nigdje nac nekog pikacua ili tako nes..:D
imam taj orden a tm flash msm da nemam di to nadjem i da nemrem nigdje nac nekog pikacua ili tako nes..:D
Izvoliš, vjerojatno će ti pomoći :D
Btw u travi ispred Rock Tunnela možeš ulovit Voltorba koji može naučiti Flash, a mogu i Oddish, Abra itd.
imam jos jedno pitanje znaci onaj neki rock tunnel kak dobim svjetlo u njemu kaj moram imat nekog strujnog pokemona ili..??
jel ja nazalost trenutno nemam i vidim samo mali kruzic na ekranu a tako nema sanse da nadjem prolaz...:D
Ja sam prvi put kad sam igrao plavu verziju prošao rock tunel bez flasha. Kada se dobro odabere boja (na GBC se za neke GB igre može birati primarna boja prikaza) vide se obrisi onih stjena pa se može lakše lutati.
Jel mi moze netko dati link za black and white za skinuti, presao sam sve pokemone do sada, pa bi se i u ovome okusao... Unaprijed hvala
Evo, napokon neka nova vijest vezana za X i Y. Jučer je predstavljen novi Pokemon!
Kao, što vidimo, ima dosta sličnosti sa Mewtwo-om. No, opet je Gamefreak misteriozan što se tiče novostiNeznamo ni kako se zove, ni koji je tip, ni da li je evolucija ili nova forma.. Znamo samo kako izgleda.
Nabavio DSi te u nedostatku inspiracije što da igram odlučih se na Blaze Black + Volt White 2. Mogu samo reći da je vrhunski odrađeno. Odigrati obavezno!
Nabavio DSi te u nedostatku inspiracije što da igram odlučih se na Blaze Black + Volt White 2. Mogu samo reći da je vrhunski odrađeno. Odigrati obavezno!
Drayanovi hackovi su uvijek vrhhunski odrađeni i dokumentirani. Preporučam baš svaki :D
Preko kojeg emulatora igrate ove novije pokemone?
Preko kojeg emulatora igrate ove novije pokemone?
Desmume, Nosgba.
Nisam nešto igro ove nove za DS, ali kolko vidim treba se skoro za svaku posebno igru ubacivati neki kodovi i podešavati postavke kako bi normalno radilo ?
Nisam nešto igro ove nove za DS, ali kolko vidim treba se skoro za svaku posebno igru ubacivati neki kodovi i podešavati postavke kako bi normalno radilo ?
Sa Desmume emulatorom ne treba.
Budem se držao onda tog emulatora vidim da s njim ima manje zajebancije.
Trenutno igram pokemon white 2 na emulatoru (desmume) i u timu imam Electabuzza kojeg bi htio pretvoriti u Electivirea. No, to nemogu napraviti jer on evoluira preko tradea. Pa sad me zanima jel postoji neki drugi način da to napravim. Neki program ili slično.
Edit: google mi je pomogao...
Podijeli s nama
Podijeli s nama
Skinio sam jedan programčić zvan Pokegen. U njemu možeš uređivati svoj tim po želji (pokemone, levele, napade, etc.). Samo učitaš svoj savegame, nakon uređivanja spremiš promjene i to je to. Pokreneš igru sa desmumeom i trebalo bi raditi.
Eto, ja sam ga iskoristio samo da zamjenim Electubuzaa sa Electavireom i promjenio sam mu abilty.
Vidim da svi nesto raspravljaju pa da se i ja javim. Stavio sam si na svoj stari PSP-1000 GameboyAdvance emulator s kojim vrtim Pokemon Emerald bez problema. Steta sto je DS prejak za emulaciju na PSP-u.
Novi Mewtwo?
Novi Mewtwo?
Tehnički gledano, nova forma Mewtwo-a.
Iako, osobno bih bio sretniji da je novi pokemon u cjelosti ali i ovo je ok. Izgleda cool ali ipak mi je original more badass.
hm ima toliko puno pokemon online igara da se nemogu odluciti koju probati,pa ako netko igra moze preporuka,isto bi li bi mi mogli reci koji su noviji pokemoni koje bi mogao igrati na emulatoru.
Zahvaljujem
hm ima toliko puno pokemon online igara da se nemogu odluciti koju probati,pa ako netko igra moze preporuka,isto bi li bi mi mogli reci koji su noviji pokemoni koje bi mogao igrati na emulatoru.
Zahvaljujem
Na emulatorima možeš igrat sve verzije, tj one glavne bez side serija.
Preporučam da odigrašovo. Blaze black 2, priča je od Black and White 2 uz neke sitne preinake, te imaju svi pokemoni (svih 649).
Od emulatora koristim, Visual Boy Advance (za GBA verzije) te NosGBA (za DS verzije).
Za online igre nemam baš nekih preporuka.