Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 278.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pokemon for Gameboy

ne ja imam gps na ios 6 iphone 4 uopce ne steka..:)

jedino je mozda mrvicu sporiji od gameboya kad ulazim u dvorane ili tak nes pa mu treba 2-3 sec da otvori al meni nespeta..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pokemon for Gameboy
tomislavivic kaže...

ne ja imam gps na ios 6 iphone 4 uopce ne steka..:)

jedino je mozda mrvicu sporiji od gameboya kad ulazim u dvorane ili tak nes pa mu treba 2-3 sec da otvori al meni nespeta..:D

pa gpsphone za iPhone je gameboy emulator koliko se sjećam, nije DS. Koju igru igraś na tome?

ja kad sam koristio iOS, također sam igrao na tom gpsphone emulatoru, ali to je gameboy emulator. I tada nije postojao valjani DS emulator za iOS, jedino ako se nešfo promijenilo u zadnjih pola godine otkad ne koristim iOS.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:32 (antimadridista).
13 godina
Pokemon for Gameboy
Ah da zaboravio sam reci da nemam iphone nego sgs2 znaci android.. Jel tu ima kakav nds?
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kelam kaže...
Ah da zaboravio sam reci da nemam iphone nego sgs2 znaci android.. Jel tu ima kakav nds?

nema, govorio sam za android i upravo za s2 jer sam na svom probao i svi do jednog su stekali, bojim se da nece u skoro vrijeme izbaciti nesto sto valja

mozda kad bi se nasao nacin da se ovi emulatori s pc stave u mob pa pokusati pokrenuti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
Pokemon for Gameboy

imam jos jedno pitanje znaci onaj neki rock tunnel kak dobim svjetlo u njemu kaj moram imat nekog strujnog pokemona ili..??
jel ja nazalost trenutno nemam i vidim samo mali kruzic na ekranu a tako nema sanse da nadjem prolaz...:D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Moraš imati pokemona koji može naučiti Flash, treba ti i TM Flash, te moraš imati orden koji ti dozvoljava

da koristiš Flash izvan borbe.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
Pokemon for Gameboy

imam taj orden a tm flash msm da nemam di to nadjem i da nemrem nigdje nac nekog pikacua ili tako nes..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tomislavivic kaže...

imam taj orden a tm flash msm da nemam di to nadjem i da nemrem nigdje nac nekog pikacua ili tako nes..:D

Izvoliš, vjerojatno će ti pomoći :D

Btw u travi ispred Rock Tunnela možeš ulovit Voltorba koji može naučiti Flash, a mogu i Oddish, Abra itd.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
tomislavivic kaže...

imam jos jedno pitanje znaci onaj neki rock tunnel kak dobim svjetlo u njemu kaj moram imat nekog strujnog pokemona ili..??
jel ja nazalost trenutno nemam i vidim samo mali kruzic na ekranu a tako nema sanse da nadjem prolaz...:D 

Ja sam prvi put kad sam igrao plavu verziju prošao rock tunel bez flasha. Kada se dobro odabere boja (na GBC se za neke GB igre može birati primarna boja prikaza) vide se obrisi onih stjena pa se može lakše lutati.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Jel mi moze netko dati link za black and white za skinuti, presao sam sve pokemone do sada, pa bi se i u ovome okusao... Unaprijed hvala

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Evo, napokon neka nova vijest vezana za X i Y. Jučer je predstavljen novi Pokemon!

Kao, što vidimo, ima dosta sličnosti sa Mewtwo-om. No, opet je Gamefreak misteriozan što se tiče novosti

Neznamo ni kako se zove, ni koji je tip, ni da li je evolucija ili nova forma.. Znamo samo kako izgleda.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 10:47 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Nabavio DSi te u nedostatku inspiracije što da igram odlučih se na Blaze Black + Volt White 2. Mogu samo reći da je vrhunski odrađeno. Odigrati obavezno!

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Nabavio DSi te u nedostatku inspiracije što da igram odlučih se na Blaze Black + Volt White 2. Mogu samo reći da je vrhunski odrađeno. Odigrati obavezno!

Drayanovi hackovi su uvijek vrhhunski odrađeni i dokumentirani. Preporučam baš svaki :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Pokemon for Gameboy

Preko kojeg emulatora igrate ove novije pokemone?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Preko kojeg emulatora igrate ove novije pokemone?

Desmume, Nosgba.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Pokemon for Gameboy

hmmm

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 1:31 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pokemon for Gameboy

Nisam nešto igro ove nove za DS, ali kolko vidim treba se skoro za svaku posebno igru ubacivati neki kodovi i podešavati postavke kako bi normalno radilo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Nisam nešto igro ove nove za DS, ali kolko vidim treba se skoro za svaku posebno igru ubacivati neki kodovi i podešavati postavke kako bi normalno radilo ?

Sa Desmume emulatorom ne treba.

16 godina

Budem se držao onda tog emulatora vidim da s njim ima manje zajebancije.

15 godina
Pokemon for Gameboy

Trenutno igram pokemon white 2 na emulatoru (desmume) i u timu imam Electabuzza kojeg bi htio pretvoriti u Electivirea. No, to nemogu napraviti jer on evoluira preko tradea. Pa sad me zanima jel postoji neki drugi način da to napravim. Neki program ili slično.

Edit: google mi je pomogao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 22:36 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Podijeli s nama {#}

15 godina
AmonZero kaže...

Podijeli s nama {#}

Skinio sam jedan programčić zvan Pokegen. U njemu možeš uređivati svoj tim po želji (pokemone, levele, napade, etc.). Samo učitaš svoj savegame, nakon uređivanja spremiš promjene i to je to. Pokreneš igru sa desmumeom i trebalo bi raditi.

Eto, ja sam ga iskoristio samo da zamjenim Electubuzaa sa Electavireom i promjenio sam mu abilty.

16 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Vidim da svi nesto raspravljaju pa da se i ja javim. Stavio sam si na svoj stari PSP-1000 GameboyAdvance emulator s kojim vrtim Pokemon Emerald bez problema. Steta sto je DS prejak za emulaciju na PSP-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Leakala su nova 4 Pokemona! Ovaj ovan izgleda cool i izgleda da će ga se moći jahati {#}

Potvrđena je i kostumizacija lika!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 17:02 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Leakala su nova 4 Pokemona! Ovaj ovan izgleda cool i izgleda da će ga se moći jahati {#}

Potvrđena je i kostumizacija lika!

Više o tom.

15 godina
Pokemon for Gameboy

Pokemon X&Y Gameplay Trailer 

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Pokemon for Gameboy

Novi Mewtwo?

Gadget freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TKScump kaže...

Novi Mewtwo?

Tehnički gledano, nova forma Mewtwo-a.

Iako, osobno bih bio sretniji da je novi pokemon u cjelosti ali i ovo je ok. Izgleda cool ali ipak mi je original more badass.

14 godina
odjavljen
Pokemon for Gameboy

hm ima toliko puno pokemon online igara da se nemogu odluciti koju probati,pa ako netko igra moze preporuka,isto bi li bi mi mogli reci koji su noviji pokemoni koje bi mogao igrati na emulatoru.

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
Nitro233 kaže...

hm ima toliko puno pokemon online igara da se nemogu odluciti koju probati,pa ako netko igra moze preporuka,isto bi li bi mi mogli reci koji su noviji pokemoni koje bi mogao igrati na emulatoru.

Zahvaljujem

Na emulatorima možeš igrat sve verzije, tj one glavne bez side serija.

Preporučam da odigrašovo. Blaze black 2, priča je od Black and White 2 uz neke sitne preinake, te imaju svi pokemoni (svih 649).

Od emulatora koristim, Visual Boy Advance (za GBA verzije) te NosGBA (za DS verzije).

Za online igre nemam baš nekih preporuka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice