Killzone 3

poruka: 52
|
čitano: 13.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Killzone 3

Oohoho, ja sutra dobivam Killzone 3 sa Jungle Green joystickom. Na multiplayer nažalost neću :(

Ovo je jakooo isplativo za 60 funti. (I'm so excited, and I just can't hide it) :)))

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Killzone 3
lordlojkus kaže...

Oohoho, ja sutra dobivam Killzone 3 sa Jungle Green joystickom. Na multiplayer nažalost neću :(

Ovo je jakooo isplativo za 60 funti. (I'm so excited, and I just can't hide it) :)))

zasto neces ? pa to je bit killzona 

odlican mutiplayer

btw controller izgleda odlicno

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
lordlojkus kaže...

zasto neces ? pa to je bit killzona 

odlican mutiplayer

btw controller izgleda odlicno

Jer nemam flat-rate (htio bih ga imat ali u zgradi u kojoj živim je "manjak" telefonskih žica i nemogu me spojit tako da sam na Vipnetu)

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
15 godina
neaktivan
Killzone 3

Evo 10 slika mog Killzonea :DD

Kutija Kutija
Još malo kutije Još malo kutije
Pa opet kutija Pa opet kutija
Unutrašnjost :D Unutrašnjost :D
Divota Divota
Još malo divljenja :DD Još malo divljenja :DD
Killzone 3 ♥ Killzone 3 ♥
Stražnjica kutije xD Stražnjica kutije xD
Opet kutija Opet kutija
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Killzone 3

Opet oni sa prokletom Ex pizzz

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Killzone 3

Jedva čekam svoj primjerak...no neću još otkrivati pojedinosti {#}

Demo je na razini očekivanja, SP je zasigurno epski, baš ko i u dvojci - možda i bolji!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Demo je na razini očekivanja, SP je zasigurno epski, baš ko i u dvojci - možda i bolji!

Ja baš nisam shvatio priču, ali je napucavanje genijalno (brutal melee je odvratno predobar :D)

17 godina
Killzone 3

Pa dal si prošel dvojku?

Sev i Rico i dalje su tu...to je bitno!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pa dal si prošel dvojku?

Sev i Rico i dalje su tu...to je bitno!

Nisam dvojku igrao ali je ima frend pa ćemo se razmjenit kada pređem trojku. BTW. sve prelazim u co-op-u

17 godina
Armor kaže...

...

Eto stiglo maolprije!

Iako još nisam ni isprobal, niti imam previše volje, pošto me ubija prehlada i temperatura, da barem s vama podijelim slike Collector's Editon igre!

Ak se ne varam, a lordlojkus mi to može potvrditi, Jungle Edition nema posebnih dodataka kaj se tiče same igre, osim naravno lijepog gamepada... :)

Stoga je CE 2. po jačini edicija...fali još samo neko sa prestižnom Helghast Edition, nadam se da bumo dobili nekog kaj posjeduje i to...čudo :D

No da ne duljim, CE sadrži sljedeće:

- The Collector's Edition comes in special 'Steelbook' packaging

- Includes the Retro Map Pack – bringing two battlefields from Killzone 2 back into the fight.

- Exclusive Killzone 3 dynamic theme.

- Killzone 3 soundtrack.

- Unlocks all weapons and abilities for your first 24 hours of multiplayer gameplay.

- Lets you rise through the ranks faster by earning experience points at twice the normal rate for your first 24 hours of multiplayer gameplay.

- Gives you 3 unlock points to use on any weapon or ability you want.

zapakirano zapakirano

fora s metalnom kutijom i plastičnim "uvezom" fora s metalnom kutijom i plastičnim "uvezom"

stražnja strana stražnja strana

pogled iznutra pogled iznutra

limena kutija, inače je tamnija nego izgleda na slici... limena kutija, inače je tamnija nego izgleda na slici...

Eto, to je to zasad!

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Armor kaže...

...

Eto stiglo maolprije!

Iako još nisam ni isprobal, niti imam previše volje, pošto me ubija prehlada i temperatura, da barem s vama podijelim slike Collector's Editon igre!

Ak se ne varam, a lordlojkus mi to može potvrditi, Jungle Edition nema posebnih dodataka kaj se tiče same igre, osim naravno lijepog gamepada... :)

Stoga je CE 2. po jačini edicija...fali još samo neko sa prestižnom Helghast Edition, nadam se da bumo dobili nekog kaj posjeduje i to...čudo :D

No da ne duljim, CE sadrži sljedeće:

- The Collector's Edition comes in special 'Steelbook' packaging

- Includes the Retro Map Pack – bringing two battlefields from Killzone 2 back into the fight.

- Exclusive Killzone 3 dynamic theme.

- Killzone 3 soundtrack.

- Unlocks all weapons and abilities for your first 24 hours of multiplayer gameplay.

- Lets you rise through the ranks faster by earning experience points at twice the normal rate for your first 24 hours of multiplayer gameplay.

- Gives you 3 unlock points to use on any weapon or ability you want.

Eto, to je to zasad!

Da, nema CE igru ali baš me briga za to, jer neigram multy pa onda mi netreba ništa od toga ;)

17 godina
Killzone 3

Nekaj nam je slabo aktivna KZ3 tema...

BTW, jučer je izašel patch 1.07 i Steel Rain DLC - donosi dvije nove mape i 7 trofeja.

Meni se od tog trenutka neće spojiti na MP niti DC, uvjek ovaj error:

uvjek isto... uvjek isto...

Eto, nemam pojma zbog čega!

Kampanju sam po jedanput završil i moram reći da nimalo ne razočarava!

Eksplozivna, puna fantastičnih scena i cut-scena, prava KZ atmosfera.

Na redu je prolazak na Elite, to bude već malo veći problem...

I da, moram pokuditi Co-op, koji je sam po sebi pohvalan, no sadrži i 2 trofeja, a da bi se igralo co-op, treba dva gamepada, pošto se radi isključivo o Split Screenu!

To je malo glupo, otkud meni 2. gamepada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Nekaj nam je slabo aktivna KZ3 tema...

BTW, jučer je izašel patch 1.07 i Steel Rain DLC - donosi dvije nove mape i 7 trofeja.

Meni se od tog trenutka neće spojiti na MP niti DC, uvjek ovaj error:

Eto, nemam pojma zbog čega!

Kampanju sam po jedanput završil i moram reći da nimalo ne razočarava!

Eksplozivna, puna fantastičnih scena i cut-scena, prava KZ atmosfera.

Na redu je prolazak na Elite, to bude već malo veći problem...

I da, moram pokuditi Co-op, koji je sam po sebi pohvalan, no sadrži i 2 trofeja, a da bi se igralo co-op, treba dva gamepada, pošto se radi isključivo o Split Screenu!

To je malo glupo, otkud meni 2. gamepada...

Ja ti igram u co-opu s bratom i genijalno je. Pogotovo kad se dogovaramo u stealthu "Ti lijevog, ja desnog xD (ko u filmu)". Puno je bolje kad dvojica planirate akcije, recimo moj brat jako dobro zna igrat sa Jetpackom ali sam ja puno bolji na tlu. I onda kombiniramo. Ja razbijam one vojnike koji brzo trče pa te ko Ezio razderu, a on ove koji lete po zraku.

17 godina
Killzone 3

Koji igra sa "kamuflažnim" gamepadom {#}

Ne govorim ja protiv Co-opa, nego je na glup način riješen.

Trebalo je onda, a i ja sam ocobno očekival, online opciju također!

Sad ljudima koji idu po platinu, ta dva totalno lagana trofeja (treba doći samo do CH3, na bilo kojoj težini) stvaraju probleme!

Kaj se misije u đungli tiće, fenomenalno!

Jučer sam, u stilu Snakea, prošel sve neopažen ;)

Misija me zbilja malkice podsjeća na veliki MGS

Još samo Completist (uništiti sve moguće u MAWLR misiji - također fenomenalna) i ne baš "samo", Elite trofeji u SP-u mi fale, naravno, uz ta dva iz co-op!!

BTW, daj ti, ak nije problem, probaj ići na Multiplayer i javi dal se spoji ili i tebi baca error...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 9:47 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Koji igra sa "kamuflažnim" gamepadom {#}

Ne govorim ja protiv Co-opa, nego je na glup način riješen.

Trebalo je onda, a i ja sam ocobno očekival, online opciju također!

Sad ljudima koji idu po platinu, ta dva totalno lagana trofeja (treba doći samo do CH3, na bilo kojoj težini) stvaraju probleme!

Kaj se misije u đungli tiće, fenomenalno!

Jučer sam, u stilu Snakea, prošel sve neopažen ;)

Misija me zbilja malkice podsjeća na veliki MGS

Još samo Completist (uništiti sve moguće u MAWLR misiji - također fenomenalna) i ne baš "samo", Elite trofeji u SP-u mi fale, naravno, uz ta dva iz co-op!!

BTW, daj ti, ak nije problem, probaj ići na Multiplayer i javi dal se spoji ili i tebi baca error...

Ja igram s zelenim gamepadom :D. Sorry, ali se nemogu spojit na PSN jer imam Kmeaw i nemam flat-rate pa mi puno troši. :/

17 godina
neaktivan
Killzone 3
@Armor
Igraš to? :D
Uglavnom, ja sam prošao SP i slažem se, fakat je odličan. Sad sam se malo više upustio u igranje multia. U pauzama od GT-a 5 :D

Enikejs, moš me dodat na frend listu. PS3 network mi je: amalenica
Pa možemo pokoji puta zajedno multi^^
People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
17 godina
Deadwalker kaže...
@Armor
Igraš to? :D
Uglavnom, ja sam prošao SP i slažem se, fakat je odličan. Sad sam se malo više upustio u igranje multia. U pauzama od GT-a 5 :D

Enikejs, moš me dodat na frend listu. PS3 network mi je: amalenica
Pa možemo pokoji puta zajedno multi^^

O, stari znanče, gdje se to nađosmo {#}

Naravno da igram.

Budem te dodal odma, nisam znal da imaš PS3...

Moremo složiti squad, treba za, zna se već kaj ;)

17 godina
neaktivan
Killzone 3
Imam već neko vrijeme.
Super, kada me vidiš online, možemo zabaciti koji meč. Još si razmišljam da li da kupujem ovaj prvi DLC. Ti jesi možda?
People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
17 godina
Deadwalker kaže...
Imam već neko vrijeme.
Super, kada me vidiš online, možemo zabaciti koji meč. Još si razmišljam da li da kupujem ovaj prvi DLC. Ti jesi možda?

Ja sam Retro DLC (sa 2 mape iz KZ2), tj. redeem kod za njega, dobil u sklopu CE verzije...

Jučer je izašel drugi DLC, Steel Rain, koji donosi još dvije nove, a košta također 36kn.

BTW, postoji PS Share {#}

17 godina
Killzone 3

Danas je pala platina!

Moja 7. ukupno.

Pošto nemam drugog gamepada, a igra ima i 2 trofeja iz Co-op SS igranja, ukoliko vas zanima, "bacite oko" na cijelu priču oko riješavanja tog problema {#}

Lijep je platinum trofej:

Killzone 3 Platinum trophy Killzone 3 Platinum trophy

A ne zaostaje ni onaj za prelazaka igre na Elite težini:

Victory - Finish game on Elite Victory - Finish game on Elite

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Killzone 3

Eto dosao red i na KZ3 da se odigra ...grafika odlicna, dinamika i akcija na vrhuncu.. trenutno sam na chapter 6

{#}

sinoc odigrao u jednom dahu zadnja 3 chaptera ... vrhunski sam se zabavio

10/10

cya in killzone for ps4 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:48 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Killzone 3

Danas sam krenul igrat Killzone 3 i kad su gotovi svi oni filmići počnem se kretat s likom i skužim kak joystick kao na nije sync-an s igrom. Lik ne krene odmah nakon pomaka gljive prstom nego nakon ~0.5 sekundi tak da mi je teško igrati.

P.S. Igram na plejki sa CFW.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice