Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.035.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Unix kaže...

Sad će ih Apple tužiti {#}

Ne bih se čudio.. :D

I super da su malo ubacili malo tih stvari iz života, voće u zdjeli, prerezani Audi logo. {#}

14 godina
neaktivan

Ovo ima potencijala da prevaziđe sve dosad i da pokopa svaki GTA dosad..ukljucujuci GTA SA. Ovo bi mogao bit pravi nasljednik GTA SA, odnosno bolji od njega. Trailer je super...

I jedva cekam da mi ovo pocne przit xbox360..a kasnije i PC:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ma na stranu što likovi izgledaju i kreću se kao lutke.... ali dajte mi da se više maknem iz tog dosadnog sivog velikog grada dozvizdio mi je u četvorki.....

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 20:03 (Oldy).

9 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Ali zasto rade replike iDreka i MacBooka. Sta ne mogu neki svoj divlji dizajn izmislit. Uvijek se mora neki jarac na tu temu radit...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

I bas izaso triler na moj rodendan hehe {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
GTA 5

Grafika nothing special, ali who cares.

Meni je San Andreas i dan danas dobar tako da...

Jedino što mi preloše izgleda je rotvajler koji je prešao preko haube.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jel je to licencirani Audi ili krivo vidim ?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

posjeti okulista

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Al ću se načekat da izađe pogotovo za PC nadam se da će sad sve biti u redu a što se tiće same igre bit će to veliki hit imam isto tako i želju da do mog rođendana 15.4. bude i za PC{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ovo je nešto revolucionarno! Bolju igru nikada nisam vidio i već vidim da će biti igra godine 2013. i 2014.

Grafika je neprepoznatljiva u odnosu na IV. Dan i noć. Teksture su ultra čiste, sjene su 10/10. Nema ni jedne mane.

Površine su 100 puta bolje od IV - nema jasno vidljivih poligona na zakrivljenim površinama.

Ali ono što je zaista ogroman napredak u odnosu na IV su modeli. Ovakva fluidnost i prirodnost kretanja i izraza lica gotovo se ne razlikuje od stvarnosti.

Par puta sam se pitao: gledam li snimak stvarnog života ili video simulaciju!? Čak ni sad nisam siguran za neke scene. Toliko je dobro. O da.

"Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre."

6 25 hvala 2
14 godina
protjeran
Random. kaže...

Ovo je nešto revolucionarno! Bolju igru nikada nisam vidio i već vidim da će biti igra godine 2013. i 2014.

Grafika je neprepoznatljiva u odnosu na IV. Dan i noć. Teksture su ultra čiste, sjene su 10/10. Nema ni jedne mane.

Površine su 100 puta bolje od IV - nema jasno vidljivih poligona na zakrivljenim površinama.

Ali ono što je zaista ogroman napredak u odnosu na IV su modeli. Ovakva fluidnost i prirodnost kretanja i izraza lica gotovo se ne razlikuje od stvarnosti.

Par puta sam se pitao: gledam li snimak stvarnog života ili video simulaciju!? Čak ni sad nisam siguran za neke scene. Toliko je dobro. O da.

Texture su mutne, lica su plasticna, u daljini je sve dosta mutno(texture js mutnije), nadam se da ce na pcu napravit bolje, shacam da na konzolama nemogu, ali na pc se moze bez problema, pogotovo bolje texture. Sve ostalo je super, akcija, prica, likovi extra, igra je extra, smao malo usminkaju za pc i igra godine.

===============================================================
17 godina
GTA 5

Mene grafika toliko nije imresionirala, ali ostalo svakako je.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Random. kaže...

stvarno mi nije jasno kako možeš u ovakvoj igri i u ovom traileru gledati isključivo zaobljenje zidova, oblik lica i kako izgleda cigla na trećoj zgradi lijevo do tržnice. Jeli ti kad igraš igru stvarno igraš zbog grafike ili?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Random. kaže...

stvarno mi nije jasno kako možeš u ovakvoj igri i u ovom traileru gledati isključivo zaobljenje zidova, oblik lica i kako izgleda cigla na trećoj zgradi lijevo do tržnice. Jeli ti kad igraš igru stvarno igraš zbog grafike ili?

Jok, imam zvijerčinu od PC-a ali meni grafika uopće ne igra ulogu pa isključujem sve - antialiasing, sjene, igram na 640x480, sve texture ručno u Photoshopu downsampleam na 256x256.

Jedino tako mogu uživati u onome najvažnijem - gameplayu.

Najveći gušt bi mi bio igrati peticu na engineu od Vice Citya.

"Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre."
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 22:16 (Random.).
14 godina
neaktivan
GTA 5
To je to, definitivno nabavljam ps3.
The world is your playground.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Jok, imam zvijerčinu od PC-a ali meni grafika uopće ne igra ulogu pa isključujem sve - antialiasing, sjene, igram na 800x600, sve texture downsampleam na 256x256.

SEREŠ!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:15 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Ti si htio pokupit thumb upove hvaljenjem igre. Nemoze to tako, ovdje su svi iskreni i rekli su lijepo da grafika nije najbolja, ali da se i ne moze bolje zbog ogranicenosti konzola.

LoL acc THCJoshi
16 godina
GTA 5

trailer je ok

ali zivcira me sta ima 350 scena koje traju 2 sekunde, ne stignes vidjeti detalje, vec moras pauzirati svakih par sekundi da pogledas o cemu se radi...

cini mi se da pas ima uvijek isti izraz lica, ili?

grafika je nikakva, nadam se da ce za pc biti ispolirana, da se isplati kupiti 650Ti, ako ne cu ostat na 9600GT, pa vrtiti na medium i slicno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

GRAFIKA OČAJNA {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
3 15 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Zakon!

Jedva cekam da ga izbace za PC!

Prema ovome zasad je fenomenalno, a zasigurno ce dodati jos hrpu featurea. Graficke ce gorit! A u mom slucaju i E4300  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Grafika je ok, za konzole dovoljna...al koga briga grafika, kad se ima tonu toga za radit...

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

GRAFIKA OČAJNA {#}

a koga boli penis,osim klince koji misle da su gameri ako igraju igre s dobrom grafikom {#}

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:21 (bancic123).
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ali ipak.. grafika nece igrati veliku ulogu jer ovaj put bi logicno igra trebala biti "laksa" za programirati.. uz to odma ide Icenhancer.. team zadužen za poboljšanje grafike(GTA).. google for it {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:22 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Random. kaže...

Random. kaže...

Jok, imam zvijerčinu od PC-a ali meni grafika uopće ne igra ulogu pa isključujem sve - antialiasing, sjene, igram na 800x600, sve texture downsampleam na 256x256.

Najveći gušt bi mi bio igrati peticu na engineu od Vice City-a.

Hahahahahahaha hvala ti, popravio si mi ovo tmurno veče 

I ja stvarno ne znam dal se neki nisu rodili s detektorom za sarkazam ili ga njihova vlastita glupost blokira {#}

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 22:16 (The Unforgiven).
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Tinča14 kaže...

posjeti okulista

Ovo je razlog zbog čega BOL propada.

14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

I ja stvarno ne znam dal se neki nisu rodili s detektorom za srakazam ili ga njihova vlastita glupost blokira {#}

{#}

edit: ja sam skoro krepao kad sam vidio kolko je td-ova xD

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:32 (bancic123).
14 godina
neaktivan

Ma viste ludi...pa nije ovo crysis pa da mora imat "last generation" grafiku...meni nebi smetala da je na razini cetvorke, ma i san andeasa, samo mi dajte novu pricu, novu okolinu, nove stvari za radit, aute, avione, i pse i tako to i meni dovoljno :)

15 godina
neaktivan
GTA 5

Pogledajte usporedbu slika GTA IV PC sve na max i GTA V i vidjeti ćete da GTA V izgleda i više nego dobro.http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=532740

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bancic123 kaže...
Prilika kaže...

GRAFIKA OČAJNA {#}

a koga boli penis,osim klince koji misle da su gameri ako igraju igre s dobrom grafikom {#}

Hehe, točno to. Još me ti klinci dobro i nasmiju {#}

17 godina
neaktivan
GTA 5

Hajde, ljudi, malo pričajte o onome što je trailer prikazao, a ne o poligonima, multi-ultra-samplingu i teksture kruške na drvetu koje još nije ni rodilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice