http://www.amazon.com/gp/product/B0050SYILE/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0050SYILE&linkCode=as2&tag=gten-20
ima pre-order na amazon-u za x-box 360 & PS3.
http://www.amazon.com/gp/product/B0050SYILE/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0050SYILE&linkCode=as2&tag=gten-20
ima pre-order na amazon-u za x-box 360 & PS3.
ima pre-order na amazon-u za x-box 360.
You save $0.03
Imam pitanje,jel se zna koji ce engine koristiti GTA V ? Hoce li biti RAGE kao Max Payne 3 ili unaprijedjeni od cetvorke ?
Ako bude malo ugladjeni Max Payne 3 engine,biti ce dobro :D
Imam pitanje,jel se zna koji ce engine koristiti GTA V ? Hoce li biti RAGE kao Max Payne 3 ili unaprijedjeni od cetvorke ?
Čekaj da pogledam u kristalnu kuglu
Pa GTA IV radi na RAGE-u isto kao i Max Payne 3, a od GTA V ne možeš očekivati da ti radi kao MP 3 jer je open world igra.
Javi kad saznaš
Informacije za 17. su bile donekle tacne :D Danas Take2 ima konferenciju za glavonje iz stolica. Moguce je da ce objaviti datum izlaska. Koliko mi se cini konferencija pocinje u 22h.
Da Bog da...
ajd vrati se u rupu iz koje si ispuzao s tim forama...
i sta se ti javljas prozvan,nisam tebe pitao lol
ipak,da treba nabijati postcount ;)
@XXL gamer - mozda da ga prilagode,ali ne vjerujem da ce eksperimentirati s nekim novim rjesenjima,moguce unaprijedjena Euphoria
@XXL gamer - mozda da ga prilagode,ali ne vjerujem da ce eksperimentirati s nekim novim rjesenjima,moguce unaprijedjena Euphoria
a koga si onda pitao? pises na forumu i ako ne naznacis koga pitas pitas nas sve. da ne govorim da ti je pitanje iznimno glupo jer kako bi to bilo tko mogao znati kad od informacija sto imamo su slike i jedan video, nista drugo.
Pa bilo bi cudno da uzmu engine iz gta 4 jer je on star 4 godine, ali po grafici dosad viđenoj moguce je, poboljsan rage vjerujem
Nisu najavili datum izlaska samo su rekli da igra napreduje dobro. Damn.
nikakvi detalji, nista?
nikakvi detalji, nista?
Imam neke sitne novosti, ali neda mi se pisati.
nikakvi detalji, nista?
Ma nista samo rekli napreduje dobro i da su skoro izbacili SS-ove da pokazu detaljnost.
Kakvi prokleti gadovi sa tom šutnjom, bolje im je da igra bude hebena
Kakvi prokleti gadovi sa tom šutnjom, bolje im je da igra bude hebena
za njih je bolje da šute,da ti obijasnim:njihova šutnja=divlja nagađanja=ogromni hype i rasprave o tome šta će bit u igri. :D
oni su genijalci što se tiče marketinga,a i ne sumnjam da će igra bit uber hebena :)
Cim vidim i ispred neke rijeci, zgadi mi se ic na tu stranicu... Valjda radi iPhone itd..
Enivej, cudim se da nitko nije spamao temu do sad :)
Jedva cekam official detalje kad ce vise.
Obje su fake, garant.
Obje su fake, garant.
pa ni nekaže da su prave nego obrazlozava zasto su fake
Just summin' it up.
Al sve drze u tajnosti, o igri se nezna ama bas nista, dali par screenova na kapaljku i to je to, nikakog trailera, nista.
To nije iz igre.... "All sound effects were created from scratch".
EDIT:
Onaj lik koji je vec napravio "fake gta v snimke" je otisao korak dalje, pa pogledajte njegov novi uradak..... ugl predobro izgleda ali to nemojte ocekivati od GTA V jer se jasno po slikama vidi da ne izgleda niti priblizno ovako.... ovo je obicna animacija i izgleda odlicno (ovako bi mogle izgledati next gen igre za mozda nekih 5 god+).
na 0:30,najradije bi premlatio onoga koji ostavi takvu klasiku od kamiona da hrda tamo na otvorenom
Tebi je, naravno jasno, da ovdje nitko ništa ne igra, ovo je samo crtić.