Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

ja sam veliki protivnik piratstvu nisam do sad ni jednu igru za konzole sprzio{#}.imam 15 god.i ne zarađujem ps3 imam 1godinu i sakupio sam do sad 16igrica

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5
PEXer kaže...

ja sam veliki protivnik piratstvu nisam do sad ni jednu igru za konzole sprzio{#}.imam 15 god.i ne zarađujem ps3 imam 1godinu i sakupio sam do sad 16igrica

Normalno, kad imaš dovoljno novca za igre, i ne manjka ti ih, da ostaneš bez njih i nisi ih u prilici uzet nego 1, 2 godišnje drugačije bi pjevao.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
GTA 5

pa mjenjam posudujem snalazima se

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

pa mjenjam posudujem snalazima se

Ja da to i hocu nemogu xD jer u mom kvartu možda 50 kućanstava ima ps3 a od tih ima negdje 5 iz moje škole.A i pretpostavljam da ne plaćaš ti igre nego tvoji starci...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
GTA 5

nisu mi ni jednu igru kupili oni.ja mjenjam sa ljudima sa foruma i posudujem.al sad smo malo skrenuli sa gta 5 teme.{#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Ja ubrzo imam 14 godina, PS3 sam si kupio za rodjendan(dok su u Japanu plakali zbog potresa, ja sam kupovao Playstation :D). Za sada imam 4 igrice: Black Ops, GTA IV, NFS ProStreet i onaj Buzz koji dobijes u vecini trgovina. Inace, ne osjecam potrebu za puno igara, imam para za kupit i sve to... al' jednostavno, ne treba mi. Da kupujem puno igrica, ne bih znao sto igrat pa bi u medjuvremenu zaboravio da uopce imam neku igru. Bolje da stedim u ovim kriznim vremenima, lol. Ako i hocu kupit igru, onda tati dam pare i kad on ode u Englesku na posao, kupi igricu. Jbt, ovdje je Black Ops u pocetku kostao 450 kn, a u UK-u kosta nekih £35.

Sad planiram kupit GTA V ili Far Cry 3.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
dturko kaže...

Ja ubrzo imam 14 godina, PS3 sam si kupio za rodjendan(dok su u Japanu plakali zbog potresa, ja sam kupovao Playstation :D). Za sada imam 4 igrice: Black Ops, GTA IV, NFS ProStreet i onaj Buzz koji dobijes u vecini trgovina. Inace, ne osjecam potrebu za puno igara, imam para za kupit i sve to... al' jednostavno, ne treba mi. Da kupujem puno igrica, ne bih znao sto igrat pa bi u medjuvremenu zaboravio da uopce imam neku igru. Bolje da stedim u ovim kriznim vremenima, lol. Ako i hocu kupit igru, onda tati dam pare i kad on ode u Englesku na posao, kupi igricu. Jbt, ovdje je Black Ops u pocetku kostao 450 kn, a u UK-u kosta nekih £35.

Sad planiram kupit GTA V ili Far Cry 3.

prvo ovo je sve ogroman off topic i nekuzim kako ste dosli na ovu glupu raspravu a najvise ne kuzim ovaj citirani post i neznam zasto je autor imao potrebu ga napisat jer je post glup za nepovjerovat, bas se vidi da ga je pisalo neko dijete. ah djeca na forumu sto ces.

15 godina
Pa "thug life" je rekao da oni koji imaju par igrica drugačije pjevaju. Eto, ja imam 4 igrice i drugačije "pjevam" od, npr. PEXera koji ih ima 16. A offtopic nisam započeo.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
17 godina
GTA 5

ti uopce nisi skuzio njihov post, najvise mrzim kad moram objasnjavat postove drugoj djeci na forumu jer ne kuze. onaj lik je reko da mrzi piratstvo i da ima 16 org igara, onda mu je thug reko da bi razmisljo o piratsvu da ima samo par igara i da nema novaca kojih ocito ima i ti sad kazes da imas par igara i da drukcije "pjevas", sto, ti isto razmisljas o piratstvu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

ajde dosta je o piratstvu.

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

ti uopce nisi skuzio njihov post, najvise mrzim kad moram objasnjavat postove drugoj djeci na forumu jer ne kuze. onaj lik je reko da mrzi piratstvo i da ima 16 org igara, onda mu je thug reko da bi razmisljo o piratsvu da ima samo par igara i da nema novaca kojih ocito ima i ti sad kazes da imas par igara i da drukcije "pjevas", sto, ti isto razmisljas o piratstvu?

Ne razmisljam o piratstvu. Ja sam htio reci da se ne okrecem piratskim kopijama iako imam samo 4 igrice.

17 godina
moderator
GTA 5

Ajd dosta sad s offtopicom.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Izgleda zanimljivo :P

BTW, izgleda da će i ova igra prvo izaći na konzole, pa onda na PC...

http://tinyurl.com/7gzptpa

Kao sto vidite ovdje ima pre-order samo za PS3 i Xbox360...PC nigdje na vidiku :/

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

http://grandtheftautovbeta.blogspot.com/ Sta mislite, jel ovo istina. Neda mi se bas skidat 7gb za bzvz {#}

Prodajem 3 venta Scythe Ultra Kaze 2000RPM; 32dBA, 90CFM 120x120x38 (deblji su od normalnih ventova)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

http://grandtheftautovbeta.blogspot.com/ Sta mislite, jel ovo istina. Neda mi se bas skidat 7gb za bzvz {#}

Neznam baš mogao bi biti virus a i nema nikakvog gameplaya

17 godina
neaktivan
GTA 5

Ma kakva beta, što vi stvarno mislite da se nebi već znao da je nešto ovako u điru. Čisti fake.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Gameplay od 20-ak sekundi

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Fake, ovo uopće nije gameplay, nego animacija, ali je jako dobro odrađeno moram priznati.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pes2011_gamer kaže...

Gameplay od 20-ak sekundi

Fake pogledaj mu još neki video vidit ces da se bavi 3d modeliranjem ;)

17 godina
neaktivan
Fizika je odlična.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ak je ovo zbilja iz GTA V onda će konačno i grafika u GTA serijalu valjat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Demnit, čovjek vam dobro kaže, ovaj se bavi 3d modeliranjem i animacijama, na kanalu mu recimo možete naći i neka iPhone 5 videa, hoćemo i njih komentirati?

Evo još jedan njegov fake video, ovdje se i bolje vidi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 14:43 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A GTAIV?

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Demnit, čovjek vam dobro kaže, ovaj se bavi 3d modeliranjem i animacijama, na kanalu mu recimo možete naći i neka iPhone 5 videa, hoćemo i njih komentirati?

Evo još jedan njegov fake video, ovdje se i bolje vidi.

Onda treba pohvalit, ova grafika stvarno odlično 'zgleda.

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Praetorian1 kaže...

A GTAIV?

Dobra je grafika u nejmu ali je pre tmurno nekako to mi ide na živce

17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Izgleda zanimljivo :P

BTW, izgleda da će i ova igra prvo izaći na konzole, pa onda na PC...

http://tinyurl.com/7gzptpa

Kao sto vidite ovdje ima pre-order samo za PS3 i Xbox360...PC nigdje na vidiku :/

http://www.amazon.de/Rockstar-Games-Grand-Theft-Auto/dp/B0071L2QD0/ref=sr_tr_1?ie=UTF8&qid=1330264700&sr=8-1

http://vgm.tv/
16 godina
neaktivan

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
GTA 5

OMG! Failali su u startu sa ovime... Odlučili su GTA pretvoriti u Simse... Manje akcije?! Zašto ga uopće više zovu Grand Theft Auto?!

I possess a skill to google.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Nmg vise da vas gledam ta vijest je lazna :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Nmg vise da vas gledam ta vijest je lazna :D

Ovo me ozbiljno zateklo. Molim vas radi mojeg zdravlja da mi ovo više ne priuštite. {#}

I possess a skill to google.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice