Igram je na xboxu 360, naime igram onaj mod di igrate cijelu sezonu, career mode, i odigram sad recimo 10 -15tekmi, sajvam i ugasim box, kad idem ponovo igrat i loadat ubaci mi igra neke cudne brojeve umjesto igraca i sve se zamrzne, u fifa 10 nisam mogao ni loadat sejv, jel to problem zato jel je igra sa torenta a ne original, jel imao tko slicnih problema
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igram je na xboxu 360, naime igram onaj mod di igrate cijelu sezonu, career mode, i odigram sad recimo 10 -15tekmi, sajvam i ugasim box, kad idem ponovo igrat i loadat ubaci mi igra neke cudne brojeve umjesto igraca i sve se zamrzne, u fifa 10 nisam mogao ni loadat sejv, jel to problem zato jel je igra sa torenta a ne original, jel imao tko slicnih problema
Naravno ako ti je onzoal modana i koristiš piratsku igru.Meni se na ps3 slim 160 gb s orginal nije desilo i mislim da neće.
ja imam xbox 360 slim 250gb i imam original FIFU i igram ju bez problema, nema nikakvih glitcheva, errora, rusenja igre, brojeva itd...
izgleda da je onda problem u piratu...
Da ne otvaram novu temu, nadovezat ću se na ovu već postojeću. Naime, u zadnje vrijeme mi usred utakmice igra svako malo zašteka na sekundu- dvije, najčešće u prvom poluvremenu. Nije neki problem, ali znam mi zeznuti dodavanje pa mi se igrač zabije u protivničkog. Ima netko sličan problem?
Imam isti problem.Igrači su mi dobili čudna imena.Sami od sebe.Igra je original i konzola nije modana.ima ko kakvo riješenje
riješio sam problem updatom igrača
Poštovanje, ne radi mi fifa11 !!! Nikak nemogu pokrenut igru nakon što ju instaliram..Piše mi "Wrong disc inserted , Please insert the original Fifa 11 sd /dvd" ,a kopirao sam crack na pravo mjesto i opće nemam pojma kaj da više probam. I uninstalirao sam pa ponovo instalirao i opet isto.. Dal možda treba neki dodatni program? Ili drugi crack?