Fifa 11 problem

poruka: 7
|
čitano: 2.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fifa 11 problem

Igram je na xboxu 360, naime igram onaj mod di igrate cijelu sezonu, career mode, i odigram sad recimo 10 -15tekmi, sajvam i ugasim box, kad idem ponovo igrat i loadat ubaci mi igra neke cudne brojeve umjesto igraca i sve se zamrzne, u fifa 10 nisam mogao ni loadat sejv, jel to problem zato jel je igra sa torenta a ne original, jel imao tko slicnih problema

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 11 problem
panisher21 kaže...

Igram je na xboxu 360, naime igram onaj mod di igrate cijelu sezonu, career mode, i odigram sad recimo 10 -15tekmi, sajvam i ugasim box, kad idem ponovo igrat i loadat ubaci mi igra neke cudne brojeve umjesto igraca i sve se zamrzne, u fifa 10 nisam mogao ni loadat sejv, jel to problem zato jel je igra sa torenta a ne original, jel imao tko slicnih problema

Naravno ako ti je onzoal modana i koristiš piratsku igru.Meni se na ps3 slim 160 gb s orginal nije desilo i mislim da neće.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
Fifa 11 problem

ja imam xbox 360 slim 250gb i imam original FIFU i igram ju bez problema, nema nikakvih glitcheva, errora, rusenja igre, brojeva itd...

izgleda da je onda problem u piratu...

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 11 problem

Da ne otvaram novu temu, nadovezat ću se na ovu već postojeću. Naime, u zadnje vrijeme mi usred utakmice igra svako malo zašteka na sekundu- dvije, najčešće u prvom poluvremenu. Nije neki problem, ali znam mi zeznuti dodavanje pa mi se igrač zabije u protivničkog. Ima netko sličan problem?

16 godina
neaktivan
Fifa 11 problem

Imam isti problem.Igrači su mi dobili čudna imena.Sami od sebe.Igra je original i konzola nije modana.ima ko kakvo riješenje 

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11 problem

riješio sam problem updatom igrača 

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11 problem

Poštovanje, ne radi mi fifa11 !!!  Nikak nemogu pokrenut igru nakon što ju instaliram..Piše mi "Wrong disc inserted , Please insert the original Fifa 11 sd /dvd" ,a kopirao sam crack na pravo mjesto i opće nemam pojma kaj da više probam. I uninstalirao sam pa ponovo instalirao i opet isto.. Dal možda treba neki dodatni program? Ili drugi crack?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice