Brutal Legend

poruka: 25
|
čitano: 3.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brutal Legend

Evo, gledam i još nije otvoren topik za ovu igru. Kakvo mišljenje o igri i kakva će biti.

I Gametrailers interview s Timom Schaferom.

Part 1 (zasad samo HD)

Part 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Brutal Legend

Meni se cini dobro

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brutal Legend

Igra pari totalno ok, iako ne preferiram tu vrstu glazbe sama tematika igre mi se sviđa

volia bi je zaigrat kad izađe

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Brutal Legend

Jako mi se sviđa igra, pogotovo što će Rob Halford posuditi glas, žao mi je što će biti samo za konzole Plač

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brutal Legend

Jedna od igara koje najviše iščekujem. Izgleda mi da će biti nakrcana dobrim humorom i idealna za opuštanje i odmor od raznih FPS-ova, RTS-ova itd.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brutal Legend

Ako koga zanima, pjesma iz ovog trailera je

.

Igra će rokati! Pogotovo što ju Tim Schafer radi. I zbog humora. I zbog Jacka Blacka (neće biti kod Dizel u Wheelmanu). I zbog heavy metala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 11:47 (netko_namo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Brutal Legend
netko_namo kaže...

.

Igra će rokati! Pogotovo što ju Tim Schafer radi. I zbog humora. I zbog Jacka Blacka (neće biti kod Dizel u Wheelmanu). I zbog heavy metala.

Ne bih rekao da će igra pogoditi suvremene metalce gejmere. Iz nekoliko video-isječaka sam zaključio da se autori furaju na nas stare, a to baš i nije bio metal u pravom smislu (jeste, ali metal nas kao očeva, više rock nego metal). Pazi, u prvim spotovima Brutal Legend je pratila pjesma "Mob Rules" od Black Sabbath u vrijeme kad je otišao Ozzy, sada spominješ pjesmu od Judas Priest... jeste, sve je to teškog prizvuka, humor, vjerojatno zabavno, ali bar da ubace nešto i stvarno brutalnije, nešto malo death-metala 90-ih ili iz posljednjih par godina, to bi bilo kompletno. Ovako mi sve zvuči kao proizvod gerijatrijskog odjela metalaca za suvremene potrošače...

Zabavit ćemo se i mi, stariji metalci, ali ipak, mogli su malo misliti i na ove mlađe koji su metal dogurali do savršenstva...

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
netko_namo kaže...

.

Ne bih rekao da će igra pogoditi suvremene metalce gejmere. Iz nekoliko video-isječaka sam zaključio da se autori furaj na nas stare, a to baš i nije bio metal u pravom smislu (jeste, ali metal nas kao očeva, više rock nego metal). Pazi, u prvim spotovima Brutal Legend je pratila pjesma "Mob Rules" od Black Sabbath u vrijeme kad je otišao Ozzy, sada spominješ pjesmu od Judas Priest... jeste, sve je to teškog prizvuka, humor, vjerojatno zabavno, ali bar da ubace nešto i stvarno brutalnije, nešto malo death-metala 90-ih ili iz posljednjih par godina, to bi bilo kompletno. Ovako mi sve zvuči kao proizvod gerijatrijskog odjela metalaca za suvremene potrošače...

Zabavit ćemo se i mi, stariji metalci, ali ipak, mogli su malo misliti i na ove mlađe koji su metal dogurali do savršenstva...

Nikad ne znaš. Možda će se i oni zabaviti.  Megadeth možda da ubace? Ma bit će dovoljno i jednog i drugog (bar se nadam).
16 godina
neaktivan
Brutal Legend

Sviđa mi se igra pogotovo zbog humora a i ova glazba nije loša

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
 Megadeth možda da ubace?

Megadeth su bogovi, po meni, ali su oni malo "filozofski" pravac, njihove su riječi smislenije od samih gitarskih rifova, nisu za ovakvu zabavu poput ove igre. U Brutal Legend, bar tako osjećam, baš paše malo metalskog "iživljavanja" kad već glavni lik ima sjekiru i kad toliko satire horde protivnika.

Možda da ubace DevilDriver, Overkill, Hammerfall, Dream Evil, In Flames, Sepultura... Ah, možemo samo sanjati. A još kažu da neće biti za PC! Mršti se

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
netko_namo kaže...
 Megadeth možda da ubace?

Megadeth su bogovi, po meni, ali su oni malo "filozofski" pravac, njihove su riječi smislenije od samih gitarskih rifova, nisu za ovakvu zabavu poput ove igre. U Brutal Legend, bar tako osjećam, baš paše malo metalskog "iživljavanja" kad već glavni lik ima sjekiru i kad toliko satire horde protivnika.

Možda da ubace DevilDriver, Overkill, Hammerfall, Dream Evil, In Flames, Sepultura... Ah, možemo samo sanjati. A još kažu da neće biti za PC! Mršti se

Haha, znam. Europe!
A da možda napravimo peticiju da Brutal Legend izađe za PC?
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
Haha, znam. Europe!

Kad je gay nek' je gay Belji se (šala mala)

netko_namo kaže...
A da možda napravimo peticiju da Brutal Legend izađe za PC?

Može, ali sve se nadam da će biti i za PC, premda kad su startali s nekim glupim premisama, ne bi me čudilo da budu zadovoljni samo konzolama...

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Nije mi bas jasno na koje to "mlađe" mislis koji su metal dogurali do savrsenstva.
Cypher: "Ignorance is bliss."
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Faerdhur kaže...

Nije mi bas jasno na koje to "mlađe" mislis koji su metal dogurali do savrsenstva.
 E to sam zaboravio. Po meni su oni stariji dogurali metal do savršenstva. Iron Maiden, Judas Priest itd.
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ma, figurativno...

Recimo da je žestoki zvuk počeo negdje u vrijeme buntovnih rifova The Who ("My Generation"), pa onda malo zatišje, pa onda val paralelno s punkom, Judas Priest, Motorhead, pa onda Venom, Slayer, Metallica, sve očevi metala, da bi 90-te godine donijele prirodnu evoluciju u razne podžanrove, jasniji i teži zvuk, zapravo, mislim, one prave metalne rifove i žestinu kakvu su zamislili "očevi". Bar je to moj dojam kad onako preletim preko nekih starih i novijih pjesama.

16 godina
neaktivan
Brutal Legend

A to je ta igra! Gledao sam davno negdje trailer (možda čak i na bug-ovom dvd-u) i igra me oduševila, da bi se nedavno sjetio razaranja metala i ne moš' se sjetiti kako se zove ni za šaku dolara. Bit će velika nepravda ako ne izađe na PC-ju. Računajte na mene za peticijuOsmijeh. Metal uz Jack Blacka - zvuči predobro! Baš sam krenuo sad gledati neki trailer i nisam odmah skontao da je glas glavnog lika Blackov pa sam pomislio kako bi on bio idealan za tog lika - i tada skužim da je to zaista on. Genijalština. A što se tiče odabira glazbe - mislim da nije toliko bitno koja će grupa bit, važno da se netko sjetio ubaciti taj žanr i eto jeb spoja. Uvjeren sam da će biti dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brutal Legend

Tenacious D - The Pick Od Destiny (soundtrack) - The Metal

Cypher: "Ignorance is bliss."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ha, ha, nisam znao za ovo, dobra, dobra... thnx.
!

17 godina
neaktivan

Fora mi je Tenacious D, jer ima skroz zaj.bantske tekstove.

Nisu ozbiljni i mracni kao kod "vecine" metal bendova.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Fora mi je Tenacious D, jer ima skroz zaj.bantske tekstove.

Nisu ozbiljni i mracni kao kod "vecine" metal bendova.

Ponizno ispovijedam da nisam slušao Tenacious D (Jack Black mi je pomalo antipatičan), a kad sam sad bacio oko na wiki, tamo kaže da sviraju "rock, metal, comedy rock", pa ih tako ne doživljavam kao metal. Premda sam odmah skinuo cijeli film i OST da se informiram Osmijeh

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Chaky kaže...

Ha, ha, nisam znao za ovo, dobra, dobra... thnx.
!

btw Na ovoj koncertnoj verziji na kraju pjesme, koje bendove Crni spominje. Čuo sam Judas Priest, Iron Maiden, Sabbath i Mastodon. A ova ostala dva.
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
 A ova ostala dva.

Stvarno je teško razumljivo. Možda da iskopaš negdje koji je to koncert pa potražiš komentare na to po webu?

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
... jeste, sve je to teškog prizvuka, humor, vjerojatno zabavno, ali bar da ubace nešto i stvarno brutalnije, nešto malo death-metala 90-ih ili iz posljednjih par godina, to bi bilo kompletno. Ovako mi sve zvuči kao proizvod gerijatrijskog odjela metalaca za suvremene potrošače...

Uz onu silnu makljažu bi bilo interesantno slušati Cannibal Corpse, Death, Morbid Angel, Nile ili Decapitated ali mislim da je nerealno očekivati takve bendove u igri.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Brutal Legend

Igra je izašla(PS3, Xbox 360). U Gameplayu je dobila 18/20 - znači da je odlična. Nadam se da će portati igru na PC!

Skinuo sam Schaferove Psychonautse, probajte, meni su odlični :)

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brutal Legend

Bogme, ja sam se odusevio. Dobio sam je uz moj novi xBox, i ne mogu prestat igrat.

Istina, mrvicu me nerviraju RTS dijelovi, ali sve u svemu igra je fenomenalna. Dizajn odlican. Artstyle unikatan.

Voziti kroz sumu gdje je drvece auspuh od auta, uz kanjon od karburatora, kroz tunel od klipova, i jos uz to tresti Motorhead - predobro.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice