- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se cini dobro
Igra pari totalno ok, iako ne preferiram tu vrstu glazbe sama tematika igre mi se sviđa
volia bi je zaigrat kad izađe
Jako mi se sviđa igra, pogotovo što će Rob Halford posuditi glas, žao mi je što će biti samo za konzole
Jedna od igara koje najviše iščekujem. Izgleda mi da će biti nakrcana dobrim humorom i idealna za opuštanje i odmor od raznih FPS-ova, RTS-ova itd.
Ako koga zanima, pjesma iz ovog trailera je
.Igra će rokati! Pogotovo što ju Tim Schafer radi. I zbog humora. I zbog Jacka Blacka (neće biti kod Dizel u Wheelmanu). I zbog heavy metala.
.Igra će rokati! Pogotovo što ju Tim Schafer radi. I zbog humora. I zbog Jacka Blacka (neće biti kod Dizel u Wheelmanu). I zbog heavy metala.
Sviđa mi se igra pogotovo zbog humora a i ova glazba nije loša

A to je ta igra! Gledao sam davno negdje trailer (možda čak i na bug-ovom dvd-u) i igra me oduševila, da bi se nedavno sjetio razaranja metala i ne moš' se sjetiti kako se zove ni za šaku dolara. Bit će velika nepravda ako ne izađe na PC-ju. Računajte na mene za peticiju. Metal uz Jack Blacka - zvuči predobro! Baš sam krenuo sad gledati neki trailer i nisam odmah skontao da je glas glavnog lika Blackov pa sam pomislio kako bi on bio idealan za tog lika - i tada skužim da je to zaista on. Genijalština. A što se tiče odabira glazbe - mislim da nije toliko bitno koja će grupa bit, važno da se netko sjetio ubaciti taj žanr i eto jeb spoja. Uvjeren sam da će biti dobro.
Fora mi je Tenacious D, jer ima skroz zaj.bantske tekstove.
Nisu ozbiljni i mracni kao kod "vecine" metal bendova.
Fora mi je Tenacious D, jer ima skroz zaj.bantske tekstove.
Nisu ozbiljni i mracni kao kod "vecine" metal bendova.

Igra je izašla(PS3, Xbox 360). U Gameplayu je dobila 18/20 - znači da je odlična. Nadam se da će portati igru na PC!
Skinuo sam Schaferove Psychonautse, probajte, meni su odlični :)
Bogme, ja sam se odusevio. Dobio sam je uz moj novi xBox, i ne mogu prestat igrat.
Istina, mrvicu me nerviraju RTS dijelovi, ali sve u svemu igra je fenomenalna. Dizajn odlican. Artstyle unikatan.
Voziti kroz sumu gdje je drvece auspuh od auta, uz kanjon od karburatora, kroz tunel od klipova, i jos uz to tresti Motorhead - predobro.