Alan Wake

poruka: 469
|
čitano: 107.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Alan Wake
Moguće.

S obzirom na profil Xbox igrača koji za razliku od PS3 igrača više fokus bacaju na multiplayer i shootere u odnosu na igre s pravom pričom Alan Wake nije prošao onoliko dobro koliko je trebao i mogao da su ga izdali npr. za PS3.

Stoga se već mjesec-dva spominje port na PC paralelno sa DLC-om koji dolazi. Naravno sve do sada je neslužbeno, ali nije za odbaciti ideju.
Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan
Alan Wake

http://www.justpushstart.com/2010/07/23/alan-wake-the-signal-dlc-review/

Jedna od prvih recenzija The "Signal" DLC-a koji dolazi za par danaa. Ne mogu vam opisati koliko me to veseli. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Dečki ja sam prošao Alana Wake-a,meni je to najbolja igra koju sam ikad igrao, grafika,zombiji,svjetlo-to je najbolje,priča je isto vrhunska.Odigrajte Alana Wake-a zakon je igra

Nvidia 4EVER
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo ja ga igram ,trenutačno sam na trećoj epizodi, fantastična igra, obožavam takve igre, sa atmosferom. Ono što jako pada u oči je fascinantan prikaz okoliša, ne mogu vjerovat da igra koja je prvi put najavljene daleke 2005. dan danas tako opasno izgleda! Sviđa mi se što su biljke, travke, grmovi i sl. pomični kada prolazite kroz njih, slično kao u Red Dead Redemptionu i u još par naslova. Ok to je za tehnički dio, a još bolji dio mi je sama igra, poprilično je strašna, one napadači koja dolaze iz mraka su odlično napravljeni. Radnja mi se također sviđa, pravi psihološki triler. Zasad mu dajem 5/5!

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

2 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake

nakon tj. dana završio sam alana

odlicna igra,dobra atmosfera , podsjeca me više kao ma neku horror  seriju tipa zona sumraka ,među sekvence te tjeraju da igraš dalje,

čeka se nastavak , samo mi je malo kraj nejasan

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 21:15 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Moguće.

S obzirom na profil Xbox igrača koji za razliku od PS3 igrača više fokus bacaju na multiplayer i shootere u odnosu na igre s pravom pričom Alan Wake nije prošao onoliko dobro koliko je trebao i mogao da su ga izdali npr. za PS3.

Stoga se već mjesec-dva spominje port na PC paralelno sa DLC-om koji dolazi. Naravno sve do sada je neslužbeno, ali nije za odbaciti ideju.

Ajde pozlatile ti se rijeći dao dragi bog to mi jedna od najboljih igara 2010. godine.

ma da
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Upravo sam završio The Writer DLC koji je danas izašao.

Moram reći da je jako dobar, fino zaokružuje priču i jasno daje do znanja da će nastavka biti što me izuzetno razveselilo.

U svakom slučaju, bilo tko tko je odigrao Alan Wake ovo mora imati, što zbog same priče i kvalitete toliko zbog toga što mu nastavak neće biti dovoljno jasan bez toga.

Odličan DLC! Sa nestrpljenjem čekam nastavak!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A taj DLC se može skinuti sa neta na kompu ?

17 godina
neaktivan
Nema ove igre na PC platformi.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nema ove igre na PC platformi.

Mislim da nije na to mislio.

Pitao je može li ga skinuti s torrenta za xBox.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Eh, to ne znam. :)
14 godina
neaktivan

Pa znam ali ja imam moddan xbox pa me zanima dali mogu skinuti dlc na kompu i stavit ga na xbox pa da igram jer sam LUUUUD

17 godina
neaktivan
O tome se ne smije ovdje pa zato - psssssst!
14 godina
neaktivan
Alan Wake

Zna li netko dali če napraviti Alan Wake 2 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Zna li netko dali če napraviti Alan Wake 2 ?

Ako Microsoft se složi s tim. Alan Wake 2 je bio u planu kada su postignuli financijski dogovor s Microsoftom, ali igra se očajno prodavala . Microsoft čeka da vidi ako će DLC-i i akcijske prodaje/sniženja popraviti financijsku isplativost i opravdati ulagane u nastavak.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 16:46 (Paolo2612).
14 godina
neaktivan
Alan Wake

Kak se očajno prodavala ak ju je puno ljudi igralo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Kak se očajno prodavala ak ju je puno ljudi igralo

Koliko je to puno?

Činjenica je da glavni financijer igre nije zadovoljan njenom zaradom. Da li su pirati krivi, da li su očekivali mega bombu od prodajnih rezultata tipa halo, da li se stvarno malo prodala - nemam pojma.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Malo kasnim...

jučer sam prešao igru, i jako  jako mi se jako svidjela.. :)))

Sada prelazim na Dirt 3 :))

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Fenomenalna igra. Stvarno ima ono nešto. Što ideš dalje, to te više oduševi.

Npr. cijelo vrijeme ganjaš svijetlo i onda u jednom trenu, situacija se mijenja i da bi prošao dalje, moraš se skrivati u mraku. 

Već vidim da ću kupiti i DLC-ove.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Nisam ju igrao, ali mi se čini da je atmosfera predobra.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake

Veceras sam je poceo igrati jer sam je tek kupio kao i konzolu :)

Eto, prva igra na novoj konzoli {#}

Zasad mi daje dojam horor akcione igre, prica dobra, suljam se i okrecem za svakim sumom {#}

Imam samo prvi DLC kojeg sam dobio uz igru, kad je prodjem, ako ispuni ocekvianja, kupit cu i drugi DLC...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Šteta što nema za PS3...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Alan Wake

Nije šteta. Imam PS3 i X360. I PS3 mi je broj 1. ali nije šteta. Eksluzive imaju draž baš zato što nisu tako dostupne, ako su ovako dobre, pogotovo.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

trailer od novog alana

Buduci Doktor

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Dali netko zna gdje se može nabaviti (skinuti pdf) "ALAN WAKE FILES" - knjiga koja je došla uz limited collectors edition??

Tražio sam posvuda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo, ja sam danas krenuo u četvrti prelazak. Odlučio sam odraditi igru na Nightmare težini, do sad sam uvijek igrao na normal. Bit će malo teže ali dobit ću dva krasna achivementa za to pa nema veze. ;)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Alan Wake: American Nightmare - official release date: 15.02.2012 - on XBOX LIVE

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Što reći? Bilo bi vrijeme više da izađe za PC, jel..{#}

Moj PC  
3 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice