S obzirom na profil Xbox igrača koji za razliku od PS3 igrača više fokus bacaju na multiplayer i shootere u odnosu na igre s pravom pričom Alan Wake nije prošao onoliko dobro koliko je trebao i mogao da su ga izdali npr. za PS3.
Stoga se već mjesec-dva spominje port na PC paralelno sa DLC-om koji dolazi. Naravno sve do sada je neslužbeno, ali nije za odbaciti ideju.
http://www.justpushstart.com/2010/07/23/alan-wake-the-signal-dlc-review/
Jedna od prvih recenzija The "Signal" DLC-a koji dolazi za par danaa. Ne mogu vam opisati koliko me to veseli. :)
Dečki ja sam prošao Alana Wake-a,meni je to najbolja igra koju sam ikad igrao, grafika,zombiji,svjetlo-to je najbolje,priča je isto vrhunska.Odigrajte Alana Wake-a zakon je igra
Evo ja ga igram ,trenutačno sam na trećoj epizodi, fantastična igra, obožavam takve igre, sa atmosferom. Ono što jako pada u oči je fascinantan prikaz okoliša, ne mogu vjerovat da igra koja je prvi put najavljene daleke 2005. dan danas tako opasno izgleda! Sviđa mi se što su biljke, travke, grmovi i sl. pomični kada prolazite kroz njih, slično kao u Red Dead Redemptionu i u još par naslova. Ok to je za tehnički dio, a još bolji dio mi je sama igra, poprilično je strašna, one napadači koja dolaze iz mraka su odlično napravljeni. Radnja mi se također sviđa, pravi psihološki triler. Zasad mu dajem 5/5!
nakon tj. dana završio sam alana
odlicna igra,dobra atmosfera , podsjeca me više kao ma neku horror seriju tipa zona sumraka ,među sekvence te tjeraju da igraš dalje,
čeka se nastavak , samo mi je malo kraj nejasan
S obzirom na profil Xbox igrača koji za razliku od PS3 igrača više fokus bacaju na multiplayer i shootere u odnosu na igre s pravom pričom Alan Wake nije prošao onoliko dobro koliko je trebao i mogao da su ga izdali npr. za PS3.
Stoga se već mjesec-dva spominje port na PC paralelno sa DLC-om koji dolazi. Naravno sve do sada je neslužbeno, ali nije za odbaciti ideju.
Ajde pozlatile ti se rijeći dao dragi bog to mi jedna od najboljih igara 2010. godine.
Upravo sam završio The Writer DLC koji je danas izašao.
Moram reći da je jako dobar, fino zaokružuje priču i jasno daje do znanja da će nastavka biti što me izuzetno razveselilo.
U svakom slučaju, bilo tko tko je odigrao Alan Wake ovo mora imati, što zbog same priče i kvalitete toliko zbog toga što mu nastavak neće biti dovoljno jasan bez toga.
Odličan DLC! Sa nestrpljenjem čekam nastavak!
A taj DLC se može skinuti sa neta na kompu ?
Mislim da nije na to mislio.
Pitao je može li ga skinuti s torrenta za xBox.
Pa znam ali ja imam moddan xbox pa me zanima dali mogu skinuti dlc na kompu i stavit ga na xbox pa da igram jer sam LUUUUD
Zna li netko dali če napraviti Alan Wake 2 ?
Zna li netko dali če napraviti Alan Wake 2 ?
Ako Microsoft se složi s tim. Alan Wake 2 je bio u planu kada su postignuli financijski dogovor s Microsoftom, ali igra se očajno prodavala . Microsoft čeka da vidi ako će DLC-i i akcijske prodaje/sniženja popraviti financijsku isplativost i opravdati ulagane u nastavak.
Kak se očajno prodavala ak ju je puno ljudi igralo
Kak se očajno prodavala ak ju je puno ljudi igralo
Koliko je to puno?
Činjenica je da glavni financijer igre nije zadovoljan njenom zaradom. Da li su pirati krivi, da li su očekivali mega bombu od prodajnih rezultata tipa halo, da li se stvarno malo prodala - nemam pojma.
Malo kasnim...
jučer sam prešao igru, i jako jako mi se jako svidjela.. :)))
Sada prelazim na Dirt 3 :))
Fenomenalna igra. Stvarno ima ono nešto. Što ideš dalje, to te više oduševi.
Npr. cijelo vrijeme ganjaš svijetlo i onda u jednom trenu, situacija se mijenja i da bi prošao dalje, moraš se skrivati u mraku.
Već vidim da ću kupiti i DLC-ove.
Nisam ju igrao, ali mi se čini da je atmosfera predobra.
Veceras sam je poceo igrati jer sam je tek kupio kao i konzolu :)
Eto, prva igra na novoj konzoli
Zasad mi daje dojam horor akcione igre, prica dobra, suljam se i okrecem za svakim sumom
Imam samo prvi DLC kojeg sam dobio uz igru, kad je prodjem, ako ispuni ocekvianja, kupit cu i drugi DLC...
Šteta što nema za PS3...
Nije šteta. Imam PS3 i X360. I PS3 mi je broj 1. ali nije šteta. Eksluzive imaju draž baš zato što nisu tako dostupne, ako su ovako dobre, pogotovo.
Dali netko zna gdje se može nabaviti (skinuti pdf) "ALAN WAKE FILES" - knjiga koja je došla uz limited collectors edition??
Tražio sam posvuda.
Evo, ja sam danas krenuo u četvrti prelazak. Odlučio sam odraditi igru na Nightmare težini, do sad sam uvijek igrao na normal. Bit će malo teže ali dobit ću dva krasna achivementa za to pa nema veze. ;)
Alan Wake: American Nightmare - official release date: 15.02.2012 - on XBOX LIVE