mogu li igrati igre online sa rgh modifikacijomda ne dobijem ban.
Odgovoreno na pretprošloj stranici.
Ne
mogu li igrati igre online sa rgh modifikacijomda ne dobijem ban.
Odgovoreno na pretprošloj stranici.
Ne
Pozz!! Može pomoč ?? Planiram si kupiti xbox 360 konzolu?? Pošto se prvi pu susrečem s njom jel mi možete reči šta mi sve treba i da li mogu igrati piratske igrice ako kupim ju u trgovini !!! I ako mi možete objasniti šta trebam napraviti kada ju kupim !!! Hvala
Jel netko zna gdje ima za kupit žićni bijeli kontroller
koje xbox konzole trebam izbjegavat? koje ploce?
Jasper pa nadalje je siguran, ovdje sam objasio kako identificirati jasper ploču
Izbjegavaj Falcon ploče.Jasper nije jedina ploča koja je dobra.Valhalla i Corona su također odlične jer se naravno nalaze na novim Slim konzolama.
Prepoznavanje ploča(Falcon ili Jasper)
If it has 12, 1A above the 'IN', it's a Jasper
14,2A is a Falcon.
mozes preko system linka
Koliko bi mogao dobiti za xbox.
-250Gb,2 bežična kontrolera,5 hit igara(Far cry 3,Halo 4,Mw3,Gow i Dirt2),chatpad,slušalice,ima još malo više od mjesec dana golda,Hdmi kabel i Av kabel,garancija još godinu dana....
-Igre kupljene preko XBL (Trials HD i Motocross madness)
-Konzola je u tiptop stanju,uvijek čišćen,kontroleri isto tako u odličnom stanju!
Mogu li dobiti RROD na slim konzoli?
Mogu li dobiti RROD na slim konzoli?
Ne bi trebao imati tih problema, ali uvijek postoji šansa(kažu da se kvari oko 1% slimova, što je slučaj kao sa svim elektroničkim proizvodima).
A sigurno nemože dobiti Red Ring of Death jer je Microsoft izbacio krug oko tipke za paljenje
ako netko treba povoljno Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card od 12 mjeseci molim pm
Koji USB od 16gb je kompatibilan sa xboxom 360?Treba mi kako bi mogao instalirat igre na njega,a sad trenutno mi je previse dat za hard disk.Hvala unaprijed
Koji USB od 16gb je kompatibilan sa xboxom 360?Treba mi kako bi mogao instalirat igre na njega,a sad trenutno mi je previse dat za hard disk.Hvala unaprijed
Dosad sam prikljačio masu stickova na xbox i svi su radili, tako da po tom pitanju nebi trebalo biti problema
lexar jump start s70 meni odlicno radi i igre se bez problema citaju s njega.kupio sam ga zbog gta v instalacije
U pravilu bilo koji. Kad ga spojiš Xbox će tražit da ga preformatira i pripremi u oblik koji če xbox moći čitati.
nije bilo koji trebas pazit kolka je brzina citanja podataka ako mislis igret igre s njega.ja sam jedan probo i teksture su mi bile lose sve iznad 15mb/s je dobro
Ma nisam nikad ni probo. Ubo sam 320gb hdd pa me prostor ne brine.
Ima li jos kojih?Takoder mi treba radi GTA V.
Ima li kod nas kupiti taj usb?Ili preko ebaya,hvala
I di mogu pogledat specifikacije odnosno brzinu citanja podataka,probao sam sad za jedan sandiskov usb pogledat ali ne vidim?hvala
ja sam lexar kupio u profil knjizari na trgu u zg za 110kn 16gb.http://www.ventex.hr/pd/0131172/pg/1006/USB-memorija-MEM-USB-16GB-AData-DashDrive-UV100-Black.wshtml ovaj je isto dobar ima 30 mb po sekundi.BTW sta mislite oce se moc gta v disc 2 instalirat na hdd pa da sve ide sa hdd-a i da ventilator slabije radi
dali se moze konzola upalit preko kontrolera?
dali se moze konzola upalit preko kontrolera?
Da,drzis veliko srednje x dugme.
dali se putem modifikacije moze dobit mogucnost citanja mkv videa i citanja titlova?
dali se putem modifikacije moze dobit mogucnost citanja mkv videa i citanja titlova?
Ne, ne postoji player ni na RGH ni na LT modifikaciji
a jel mi mozes jos samo objasnit zasto rgh modifikacija kosta 600 kn a ova lt 3.0 200 kn? u cem je tolika razlika da ova vrijedi 400 kn vise?
sa rhg mozes instalirat igre na eksterni hdd...slicno ko ps3 modifikacija mjenja cijeli softwer a lt ti samo prepoznaje przene igre kao originale
ti sa svojim nemozes igrat nikako multyplayer ako ne zelis da te banaju, jer imas probijenu konzolu.
moraš ponovo dat da ti modificiraju konzolu :) ostao si upravo bez LT 3.0....
drugo: sad možeš ići online jer ti konzoal više modificirana :D
Što je xdg3?
I mogu li sa lt modifikacijom instalirat kopije na hard disk?