Znači kad to ako uzmem tu RGH modifikaciju više NEĆU trebat nadograđivat update-ove ili dashboarde??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo, za one koji nisu znali, spojio sam dva posta sa jedne stranice u kojem se opisuje kratak postupak kako do besplatnog Live Gold clanstva na mjesec dana.
ne znam dal ce vam raditi za druge regije, al meni na UK radi.
1. Apps
2. Browse Apps
3. Video
4. Lovefilm
5. Offered gold from there
6. Declined sign up
7. 1 month trial offered
When you click on LoveFilm in the Browse Apps section there are three options: Get Gold, Sign In, Close/Decline/Leave (can't remember). If you click Close you just go back to the dashboard but if you play along and press Get Gold, you're shown lots of screens showing all the supposed benefits of Gold and then a screen offering 1 month, 3 months, 12 months etc. At this point, click No Thanks and you're offered a free trial of the 1 month the dodgy mofos MS were trying to sell you a second before.
They do try and con you though as you have to give them your credit card to get the free trial, and they turn on automatic renewal with it so you will be charged the following month. The only way to avoid that is is logging into Xbox.com, giving them your phone number and going through lots of other overcomplicated bs just so you can turn off auto-renewal as MS are scumbags and they try and make it as hard as absolute possible.
jel iko probo ovaj hd component kabel i kakva je slika
Mislis ovaj za spojit na monitor ili na na tv? u oba slucaja HDMI je daleko bolji!
Probao sam ja Componentni kabel na CRT od 86 cm 720p i slika je vrhunska
Pardon krivo sam procitao!Sa gore navedenim bi slika trebala biti odlicna!
http://www.google.hr/search?client=opera&q=xbox+hd+component+cabel&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=hr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=2rzuUYuoJOKJ4gShzoCADg&biw=1247&bih=911&sei=4bzuUd7xOoTq4gStp4D4Dw#facrc=_&imgdii=_&imgrc=-IMBFjhMFmjWsM%3A%3B2wP2wPhs4QY1qM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hiwtc.com%252Fphoto%252Fproducts%252F21%252F06%252F83%252F68332.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hiwtc.com%252Fproducts%252Fxbox-360-component-hd-av-cable-4885-68332.htm%3B300%3B300 s ovim kabelom sam mislio. kak si spojio to na crt tv
@ funky boy
Da, ide se igrati preko LiNK sustava ako napraviš RGH. Što se tiče spajanja na XBL servere, pa kad napraviš RGH i sve što ide s njim onda češ u postavkama DashLauncha napravit da se bilo kakvo spajanje na XBL servere blokira. I nakon toga samo sredit postavke za LiNK. Ja jedino što još moram nekako riješiti je ovo T-Comovo govno od Siemensa 763. Nije to loš modem, ali sa onim odvratnim T-Com firmwareom je katastrofalan. Uopće ne mogu namjestit LiNK da radi zbog tog što nemogu pravilvno portove otvoriti.
Popis igara koje su podržane.
@ CroVandal
Ako se spojiš na XBL sa RGH konzolom ban je moguć i unutar 12h od spajanja. Jer RGH "vrišti" na XBL serverima i to se primjeti odmah.
A nema ih baš puno,mislim ja volim online igranje ali nebi trošio na gold.Znači tebi netreba gold ako igraš preko system linka(vjerovatno ne)?
A koliko cirka dođe modifikacija(RGH)? 600-700kn??
Kolega ti je naveo cijene.
Da, igranje na LiNKu je besplatno, zato je i napravljen da igrači ne plačaju M$u. Ali nema baš puno igrača online, jer ni nema puno igrača RGH napravljen. Tako da ak misliš raditi RGH isključivo zbog multija onda bolje da platiš XBL gold. RGH ipak ima druge prednosti osim LiNKa.
Mislim da nečeš trebati nadogradnje, ali moguće da će neke igre tražiti update dasha. Naravno to češ napraviti preko uputa koje postoje a ne direktno. Ja sam baš jučer updateao svoj dash na najnoviji. A prije toga ga nisam updateao više od godinu dana. I sve igre radile uredno.
Molim Vas pomagajte.Jbt xbox 360!Odjedanput počeo štekat, tj. on super čita igre ali boga ti na početku kada piše "downloadble contect" ili "downloaa games data" moram čekat 5 minuta da se makne.Molim vas pomagajte,malo mi je falilo da ga iščupam iz struje i bacim što je dalje moguće!
Nešto se dešava sa live-om meni isto šteka, netflix i neke druge aplikacije mi uopce nerade tako da je do njih sigurno!
Ma da , govorio sam sada sa Microsoftovim kretenima i rekli da će napraviti update za nekih 30 minuta,tako da je sve ok.LP
Ako netko želi nekakve zamjene ja sam za... (Grafičke itd.)
Može i prodaja, sa igrama 1000kn ravno. Možemo se dogovorit PM me
Dajem xbox 360 (jasper) 120Gb (samo konzola) uz konzolu moze Forza Horizon i GOW 1 i 3 ..
Moze i video kao dokaz da radi, nije problem .. PM ME
Sa kojim alatom bih mogao "Recordat" snimat moj Gameplay,znam da nešto postoji i dali ima u hrvatskoj to za kupit?!
ako netko treba povoljno Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card od 12 mjeseci molim pm
ja ti prodam svoj xbox 250gb 30 igara na njemu. modificiran sa RGH i LT dobijes 2 joysticka. dvije original baterije i 2 chargera. VGA kabel+audio. i ostale kablove koji dodju uz njega. za 2k
kupi novu konzolu u infomarku za 1900kn i miran si imas garanciju.
ja ti prodam svoj xbox 250gb 30 igara na njemu. modificiran sa RGH i LT dobijes 2 joysticka. dvije original baterije i 2 chargera. VGA kabel+audio. i ostale kablove koji dodju uz njega. za 2k
a ti si preskup :)
imaš na njuški ljude koji prodaju s takvim modifikacijama po 1400 kn....nemaju ljudi para i spuštaju se masno cijene...zato sam odlučio ne prodavat svoj xbox
pozdrav, do sad przih uspjesno sve igre. zadnjih desetak verbatim dl bacih u smece. imageburn sprzi bez greske al konzola nece. npr, fifa2013 prijavljuje da je disk necist, skyrim krene al se ne mice od pocetnog loga..... vec sam lud (sprzih minecraft, mgs koje uredno rade)
btw, svaku igru uredno provucem kroz abgx.
hvala
a ti si preskup :)
imaš na njuški ljude koji prodaju s takvim modifikacijama po 1400 kn....nemaju ljudi para i spuštaju se masno cijene...zato sam odlučio ne prodavat svoj xbox
daj link sa njuske da vidim tog ko prodaje za 1400kn
pa tolko i vrijedi ja bi svoj s pokvarenim hdmi portom gamepadom i modifikacijom sa 20 sprzenih igara prodo za 1000kn
dennocro..slobodeno njuškaj..samo nemoj nabijat cijenu ;)
nenabijam cijenu...cjena je realna sa svime sto dobijes... racunaj malo kolko je sta kostalo posebno, mada se to negleda na taj nacin ;)
2 joysticka, 2 original punjaca i dvije baterije.
RGH LT- dvije modifikacije.
Internet igranje bez straha za banom i spajanje preko fillezille.
30+ igara + 10 XBLA i svi DLC-ovi
njuskao sam i sve vidio
Mislim da je ok cijena.. http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-elite-120gb-2x-joystick-5-igrica-hdd-oglas-8570372
nenabijam cijenu...cjena je realna sa svime sto dobijes... racunaj malo kolko je sta kostalo posebno, mada se to negleda na taj nacin ;)
2 joysticka, 2 original punjaca i dvije baterije.
RGH LT- dvije modifikacije.
Internet igranje bez straha za banom i spajanje preko fillezille.
30+ igara + 10 XBLA i svi DLC-ovi
njuskao sam i sve vidio
to što si ti kupio i sad gledaš tu cifru je druga stvar, LT 3.0 je 150 kn, RGH je 600 kn, 1 joystick je 150 kn...tvoj problem što si stavljao obje modifikacije...ne možeš gledat koliko si ti platio i šta se dobije ;)
to sam i napisao da se negleda na taj nacin kolko je sta placeno... a lt je stavljen dok nije bilo mogucnosti RGH.
a 2 original punjaca i 2 baterije....
vga kabel+audio
i dalje si skup, na njuškalo nabaci i prodaj ako ćeš uspijet, svakako sretno ;)
i dalje si skup, na njuškalo nabaci i prodaj ako ćeš uspijet, svakako sretno ;)
A cuj skupo....Sve ovisi o kakvome je stanju,od kontrolera do konzole!Dosta dodatne opreme što je dobro.Npr. susjed prodaje xbox 250 Gb za 1700 kn sa jednim kontrolerom.Xbox stvarno nije korišten ali neočuvan totalka.Kontroler katastrofa od gljivica do gumbova kod kojih moraš stiskat ko sivonja da bi proradio.Konzola,ogrebena,onako stvarno nečista!I sada on na njušci,pošto je njemu to u redu nabije cijenu 1700kn,napiše kontroler odličan i skinutu sliku xbox-a!Cujako je tvoj ljubimac stvarno održavan onda je još ok cijena....
Xbox 360 120Gb (Jasper verzija) bez kontolera sa 3 igre (Forza Horizon, Gears of War 1 i 3) 950kn .. Hitno :$
mogu li igrati igre online sa rgh modifikacijomda ne dobijem ban.