Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.444.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Vandit kaže...

Vjerojatno ovdje nitko nije uzbuđen toliko kao ja, ali meni je ovo informacija godine: 

https://blog.playstation.com/2025/09/24/microsoft-flight-simulator-2024-soars-onto-ps5-dec-8/

Nisam mislio da će se dogoditi, al' eto: živjele multiplatform igre, smrt eskluzivama hehe! 

I odmah najavljeno da dolazi PSVR2 verzija iduće godine.

17 godina
guzda22 kaže...
Rhodin kaže...

Dečki, problem imam, a nisam našao pametno rješenje.

Imam 4!!! Dualsense kontrolera, 3!!! imaju probleme sa driftom, sva 3 van garancije.

Trebao bih 5!!! analoga zamijeniti na 3 kontrolera i jednu bateriju. Ostao sam na jednom kontroleru koji je sasvim ispravan i baterija traje 4h+

Bilo je 2021. nekih govora o zamjenama, novi u pola cijene itd. Mislim da je to sve stvar davne prošlosti, da je sada popravljaj, ili kupi novi.

Našao sam servis koji cijeni analog 25€ bateriju 25€ , dakle ne isplati se, kontroler sa zamjenom baterije i 2 analoga ispadne 75€ , ima na akciji 65€ novi.

Imate neko rješenje, jeftin, dobar i kvalitetan servis, radi li ovdje netko zamjene, popravke, išta? Zagreb

ja sam jučer svoj odnio u fidia u korčulanskoj (imaš drugi i na prečkom) budu ti oni sredili sve.

prouči cijene ..pa se dogovori s njima

Njih sam i gledao, kak kažem, baterija 25€ , analog 25€ , drifta lijevi i desni, na jednom uz to i baterija... Mislim 75€ za popravak kontrolera je smiješno.

Vidio sam negdje cijena analoga je tipa 3.5€ komad plus zamjena, znam da ruke nešto vrijede, ali ono... Meni sa tim cijenama nema smisla. Mora biti kompletni popravak 20-30€ po kontroleru, inače mi je sve skupa besmisleno, ima na njuškalu sa jamstvom za tipa 50€ , malo rabljeni, zapakirani, ...

Moji su 3-5 godina stari.

Još moram doma probati kalibraciju ili nešto što mogu bez otvaranja. Ovo je više pitanje ako netko ovdje radi, zna, može, za pivu i čevape i materijal, ili nešto. Bez PDV itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2025 10:16 (Rhodin).
8 godina
Chronosus kaže...

I odmah najavljeno da dolazi PSVR2 verzija iduće godine.

Da. I to će ujedno biti i free update. Predobro. 

8 godina
Rhodin kaže...

Još moram doma probati kalibraciju ili nešto što mogu bez otvaranja. Ovo je više pitanje ako netko ovdje radi, zna, može, za pivu i čevape i materijal, ili nešto. Bez PDV itd.

1. Kalibracija ti neće puno pomoći. Ne možeš kalibrirati nešto čemu manjak kalibracije nije uzrok. 

2. Bez otvaranja kontrolera nema pomoći. 

Sve ovisi koliko tebi vrijede kontroleri i vrijedi li ti investirati u popravak. Ako ti ne vrijede, opcija ti je da ih prodaš takve kakvi jesu i vratiš barem dio investicije. Zamjena analognih stickova nije pretjerano kompleksan posao, ali ako nemaš odgovarajuću opremu, može biti problem. Postoji međukorak (čišćenje kontakata potenciometra) koji je dosta delikatan, ali izvediv, i koji može riješiti problem barem na neko vrijeme. 

Ako se odlučiš na prodaju, javi se. 

15 godina
Wolverine izgleda jako dobro. Saros isto izgleda obećavajuće, Returnal u malo drugačijem obliku.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ghost of Yotei 87 na metacriticu.
Pogledao par reviewova i izgleda da je igra ono što se očekivalo, ne odudara puno od Tsushime i nisu nešto pretjerano riskirali.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Ghost of Yotei 87 na metacriticu.
Pogledao par reviewova i izgleda da je igra ono što se očekivalo, ne odudara puno od Tsushime i nisu nešto pretjerano riskirali.

Znači mogu komotno preskočiti :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Meni sve zvuči super. Ono što je funkcioniralo je još bolje (atmosfera i borba), a jedino što mi je bilo slabije (glavni lik i naracija) je drastično poboljšano.

Odlična gaming godina ide i dalje. Izašao je i Hades 2, vjerojatno GOTY 2025.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
Meni sve zvuči super. Ono što je funkcioniralo je još bolje (atmosfera i borba), a jedino što mi je bilo slabije (glavni lik i naracija) je drastično poboljšano.

Odlična gaming godina ide i dalje. Izašao je i Hades 2, vjerojatno GOTY 2025.

Nominaciju vjerojatno, no mislim da će teško išta nadmašiti Expedition 33 za GOTY, s obzirom na sve viđeno oko nje (glazbu, voice acting, storytelling, gameplay). Hades 2 je super igra, ali za GOTY treba još ono nešto. Bar ja tako mislim, pa neka me pomete gommage ako ne bude tako.

Meni bi se teško bilo odlučiti da moram glasati između Expedition 33 ili Death Stranding 2, obje su mi čista umjetnost i čisto savršenstvo u tehničkom smislu, DS2 čak zericu više. Ali pošto ni jedinica Death Strandinga nije osvojila GOTY ne vjerujem ni da će dvojka. Nominiran vjerojatno bude isto.

Osim toga, taj GameAwards je ionako samo šou, na kraju je rezultat potpun nebitan za nas igrače.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2025 20:29 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...

Nominaciju vjerojatno, no mislim da će teško išta nadmašiti Expedition 33 za GOTY, s obzirom na sve viđeno oko nje (glazbu, voice acting, storytelling, gameplay). Hades 2 je super igra, ali za GOTY treba još ono nešto. Bar ja tako mislim, pa neka me pomete gommage ako ne bude tako.

Meni bi se teško bilo odlučiti da moram glasati između Expedition 33 ili Death Stranding 2, obje su mi čista umjetnost i čisto savršenstvo u tehničkom smislu, DS2 čak zericu više. Ali pošto ni jedinica Death Strandinga nije osvojila GOTY ne vjerujem ni da će dvojka. Nominiran vjerojatno bude isto.

Osim toga, taj GameAwards je ionako samo šou, na kraju je rezultat potpun nebitan za nas igrače.

Nisam još zaigrao Hades 2 (teško da ću i stići ove godine), ali po viđenom i pročitanom ovo je korak iznad već ionako 10/10 igre. I pošto jedinica nije osvojila ne bih se čudio da sad uzme. Čisto jer SuperGiant radi savršene stvari već X godina. Na kraju dana skroz nebitno. Više je poanta bila da godina ide kraju, a još uvijek dolaze top tier igre.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Nisam još zaigrao Hades 2 (teško da ću i stići ove godine), ali po viđenom i pročitanom ovo je korak iznad već ionako 10/10 igre. I pošto jedinica nije osvojila ne bih se čudio da sad uzme. Čisto jer SuperGiant radi savršene stvari već X godina. Na kraju dana skroz nebitno. Više je poanta bila da godina ide kraju, a još uvijek dolaze top tier igre.  

Ma da, bitno da postoji svašta za svakoga. Meni nijedna njihova igra nije bila ništa posebno, a sve sam ih igrao (osim Pyrea) i odustao na pola. Bar su jeftine.

Plus što je Hades imao iritantni bug sa kontrolerom na PCu koji nisam vidio u nijednoj drugoj igri (kontroler se gasio iz čistog mira usred igre i nikako se nije mogao spojit više bez restarta igre, tako nešto ako se dobro sjećam).

17 godina
Meni je još uvijek ozbiljni kandidat za GotY i Avowed.
Izašel početkom godine i to za XSX i PC, neki su ga već zaboravili.
Pa je tu i Kingdom Deliverance 2.

Al također mislim da je Expedition 33 jednostavno ukrao show ove godine.
17 godina
Sony PlayStation 5

uglavnom izvrstna godina sta se tice igara, a jos nije gotova :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Meni je Expedition 33 bio GOTY dok nisam uronio u DS2. Ali Expedition 33 osvaja nagradu 100% i to potpuno zasluženo. 

Ne sjećam se kada sam zadnji puta odigrao back2back tako dvije dobre igre. 

2 0 hvala 1
14 godina
Sony PlayStation 5

Ghost of Yotei - ima OK ocijene, ali nije da me nešto posebno privlači...Djeluje jako slično predhodniku koji je bio solidna igra, meni nikaj posebno, odigrao sam jer je bio na PS+. 

Nego, pitanje da si potvrdim da ne bacim pare bezveze:

- Ako kupim DLC za igru koju ne 'posjedujem' već je igra na PS+, dal će to raditi? Naravno uz pretpostavku da imam aktivan PS+?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2025 10:43 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Radilo ti bude, bitno da je ista regija.
3 tjedna
Radit će dokle god je igra na PS+ ili dokle god ti imaš aktivnu pretplatu.
14 godina
Sony PlayStation 5

Ako je vjerovati ovom postu (izgleda legit), Wolverine je ništa drugo nego Spider-man reskin:

https://x.com/DAKKADAKKA1/status/1971060918533357593

Kad pogledate, nismo mi praktički ništa gameplaya vidjeli, samo par pažljivo režiranih scena. Ako je to to, hard pass isto kao i Spider-man 2.

Gledam Suros i to je ništa drugo nego Returnal DLC.

Sony se pogubio, nekad su njihovi 1st party naslovi bili peak gaming. Sad više idu prema osrednjim sranjima.

Sve više razmišljam da prodam PS5 Pro, uzmem Steamdeck i igram indie naslove. Ovaj AAA gaming je postao teško smeće uz 1-2 izuzetka godišnje (ako i toliko).

0 0 hvala 0
15 godina
Ja samo znam da sam ove godine odigrao dosta jako dobrih igara a kad čitam okolo samo je plakanje kako ništa ne valja ili ove usrane američke političke rasprave u vezi svega novog što izađe. Ja kad čitam komentare po internetu nekad imam dojam da živim u nekom balonu i da sam jedan od rijetkih koji nešto odigra ili odgleda pa onda hvali ili kritizira na temelju svog iskustva. Danas svi samo kukaju i politički se raspravljaju prije nego bili koja igra ili film uopće izađe i imaju osjećaj da se moraju prikloniti nekoj strani. Ja ne kužim kako to ljudima više nije dopizdilo.

Zadnjih par dana gledam najave novog Football Managera pošto su preskočili jednu godinu oa planiram kupiti. I sad gledam komentare ispod objava gdje ljudi pišu komentare tipa "ajme dodali su ženski nogomet u igru, svi bojkotirajte ovo smeće" pa onda ovi iz suprotnog tabora odgovaraju "ti si fašist!!". Sve to oko jebene videoigre. Ja čitam i mislim se jesam li ja valjda jedini nenormalan a tisuće i tisuće takvih komentara je valjda nešto novo normalno u vezi svega što izađe.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2025 17:52 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Istina.

A evo nam službeno i The Last of Us Part 2 Remastered u Premium/Extra ponudi:

17 godina
antimadridista kaže...
Ja samo znam da sam ove godine odigrao dosta jako dobrih igara a kad čitam okolo samo je plakanje kako ništa ne valja ili ove usrane američke političke rasprave u vezi svega novog što izađe. Ja kad čitam komentare po internetu nekad imam dojam da živim u nekom balonu i da sam jedan od rijetkih koji nešto odigra ili odgleda pa onda hvali ili kritizira na temelju svog iskustva. Danas svi samo kukaju i politički se raspravljaju prije nego bili koja igra ili film uopće izađe i imaju osjećaj da se moraju prikloniti nekoj strani. Ja ne kužim kako to ljudima više nije dopizdilo.

Zadnjih par dana gledam najave novog Football Managera pošto su preskočili jednu godinu oa planiram kupiti. I sad gledam komentare ispod objava gdje ljudi pišu komentare tipa "ajme dodali su ženski nogomet u igru, svi bojkotirajte ovo smeće" pa onda ovi iz suprotnog tabora odgovaraju "ti si fašist!!". Sve to oko jebene videoigre. Ja čitam i mislim se jesam li ja valjda jedini nenormalan a tisuće i tisuće takvih komentara je valjda nešto novo normalno u vezi svega što izađe.

Ne znam jel ste popratili dramu oko Ghost of Tsushima na Steamu (baš sam gledao jučer kad ste ga spomenuli). Uslijedila je hrpa negativnih komentara u zadnjih par dana jer je netko popratio da je SuckerPunchov developer "slavio" ubojstvo Charlie Kirka i sad se očito više ne smije voljeti ni SuckerPunch ni njihove igre.

A da bi drama bila još gora, dok sam ovo tipkao prolio sam punu čašu Cole po sebi, stolu, podu i stolici 

8 godina
Veća tragedija što si prolio Colu nego ovo ostalo.
14 godina
robogo kaže...
Veća tragedija što si prolio Colu nego ovo ostalo.

Ovisi dal je bila original ili Sky Cola.

17 godina
Hexfire kaže...

Ovisi dal je bila original ili Sky Cola.

Original, al Zero :-)

13 godina
antimadridista kaže...

Rekoh ja odavno da je internet najgori izum čovječanstva. Toliko sam star da se s čežnjom sjećam vremena prije interneta kad su moroni jednostavno bili moroni. Sad svaki bolesnik i idiot ima mikrosvemir svojih istomišljenika i svoj vlastiti echo chamber. I samo traže na što će se sljedeće naljutiti.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice