Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.455.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Hexfire kaže...
Gdje mogu online kupiti HR ps store bon, a da mi odmah dođe na mail?

Znam da je sancta domenica imala tu foru, napišeš u napomenu da ti pošalju na mail. Ali nisam već dugo to uzimao.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Ja sam jučer preko Instar platio bon i sad čekam da vidim kad će ga poslati na mejl (tako je navedeno).
Nadam se do srijede jer dok to sortiraju, zapakiraju i pošalju treba malo vremena.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Kaj su u SD vec nestale Digital i disk?? (499 i 599) LOL kolki priljev novaca danas u SD, ko u obveznice, a sve kakti nema se, skupo itd... moš si mislit 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Hexfire kaže...
Gdje mogu online kupiti HR ps store bon, a da mi odmah dođe na mail?

Znam da je sancta domenica imala tu foru, napišeš u napomenu da ti pošalju na mail. Ali nisam već dugo to uzimao.

Ja uzeo jučer, dođe automatski na mail za par minuta. Ne treba nikakva napomena ako je unesen mail u profil.

17 godina
I meni dođe sad uzeti novi PS5 ali čekam 4 mjesec kad dolazi Pro verzija.

0 0 hvala 0
14 godina
Je je, dolazi svaki čas.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Ma urnebes gizchina prvo rekao 4 mjesec, pa je za dva tjedna rekao 6 mjesec pa je opet za dva tjedna rekao 9 mjesec.

Čekam sad kad će napisati 10 mjesec. Jednom će pogoditi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2023 11:41 (Gajotres).
10 godina
Gajotres kaže...
I meni dođe sad uzeti novi PS5 ali čekam 4 mjesec kad dolazi Pro verzija.

Ma kakva pro verzija jos ces se nacekat

8 godina
Kakva božja pro verzija, pa ni "običnu" ne iskorištavaju ni 40%
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Naravno, ako trziste pritisne, i/ili se nekom prdne, lako oni izbace PRO.

Stave veci disk, malo ga ubrzaju, 5% vise performansi za 35% vecu cijenu, i eto ti PRO

Vjerovatno nakon toga i ULTRA, pa mozda i MASTER....

A realnost je da konzola stoji neiskoristena, uvijek se vracam i vracat cu se na prvi susret s ps5, i astro. Naginjanje kontrolera, pricanje u kontroler, puhanje, stenjanje, triggeri, pica boce..... Do sada sam ocekivao da je to standard za cak i najjeftiniju indie igru, no eto, vrh ponude, skupo kao vrag, svaka nova igra sve skuplja, a tehnicka iskoristenost konzole = ps4.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ma doci ce i Pro varijanta sigurno posto se Ps4 Pro prodavao izvrsno.

A i zasto ne,sve Quality modove napucat na 60fps a sve performance na 120fps,ima nas vec hrpa sa televizorima koji podrzavaju 4k uz 120fps.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Damir22 kaže...

Naravno, ako trziste pritisne, i/ili se nekom prdne, lako oni izbace PRO.

Stave veci disk, malo ga ubrzaju, 5% vise performansi za 35% vecu cijenu, i eto ti PRO

Vjerovatno nakon toga i ULTRA, pa mozda i MASTER....

A realnost je da konzola stoji neiskoristena, uvijek se vracam i vracat cu se na prvi susret s ps5, i astro. Naginjanje kontrolera, pricanje u kontroler, puhanje, stenjanje, triggeri, pica boce..... Do sada sam ocekivao da je to standard za cak i najjeftiniju indie igru, no eto, vrh ponude, skupo kao vrag, svaka nova igra sve skuplja, a tehnicka iskoristenost konzole = ps4.

pa dobro, slazem se da je konzola jos uvijek skoro pa neiskoristena. no ove stvari koje si naveo mi i ne fale nesto previse, a triggere iskoristava dosta igara koje sam probo i iskreno jos uvijek ne mogu odlucit sam sa sobom jel mi se to svida ili bi iskljucio tu opciju u postavkama. 

17 godina
Makar šalu na stranu ne bih se žalio na Pro verziju. Evo pozlilo mi od Quality s RT moda u Hogvarts Legaciu.

0 0 hvala 0
11 godina
Evo vidim psn kodove i u NTLu
Sad ih svuda ima
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Gajotres kaže...
Makar šalu na stranu ne bih se žalio na Pro verziju. Evo pozlilo mi od Quality s RT moda u Hogvarts Legaciu.

Pa igraj preformance pa ti nece pozlit jebes quality igrat u 30 frejmova u 2023 godini. 

15 godina
Ja ionako gotovo nikad praktički i ne primjetim razliku između quality opcija i onih sa više fpsa. U par igara sam primjetio ali u velikoj većini igara vizualno su to tako male i praktički neprimjetne razlike da uopće nema smisla igrati na quality modovima. A igram na 4K panelu sa 3 metra udaljenosti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2023 17:48 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Jako je tesko napravit ogroman skok sa naprimjer TLOU2,GOW,Horizon,Spiderman itd na na nesto novo jer te igre vec na PS4 imaju nevjerovatnu produkciju i razinu vizuala.A sad ce bit sve teze i teze jer ogromni tehnoloski skokovi iziskuju ogromna ulaganja i produkciju.Zna se da je Sony vec u Ps4 generaciji preskocio ulaganja od 100 milijuna po igri a na Ps5 ce to bit i poprilicno vise ako se zeli pokazat sto taj sistem moze.

Meni je PSVR2 ispao ono nesto novo,nevidjeno(za mene) u svijetu gaminga,iduca evolucijska stepenica.

Jucer igram GT7 u VR...staza Nürb,auto Ferrari,doba dana podne,uz kisu....jednostavno neopisivo iskustvo.

Vr2 ima fantasticnu mogucnost HDRa pa je osvijetljenje u igri toliko realisticno i stvarno,u tim uvjetima je i okolis dosao tako blizu fotorealizma....a o oscilacijama,nagibima staze da ne govorim.Kasnije sam upalio VR replay,stojim pored ceste,pada kisa,na cesti lokve vode,auti jure po stazi,vjetar nosi kisu u naletima.....doslovno da imam dojam da sam tamo na toj stazi na kisni dan.Kasnije sam odvozio stazu u Japanu po kisi...jednako nevjerovatno.

Kakve god vizuale donio Ps5 kroz nove igre,PS6 kad izadje nista od toga ne moze napravit ovo sto radi PSVR2,smjesta nas unutar svijeta igre.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
MEGATAMA kaže...

Jako je tesko napravit ogroman skok sa naprimjer TLOU2,GOW,Horizon,Spiderman itd na na nesto novo jer te igre vec na PS4 imaju nevjerovatnu produkciju i razinu vizuala.A sad ce bit sve teze i teze jer ogromni tehnoloski skokovi iziskuju ogromna ulaganja i produkciju.Zna se da je Sony vec u Ps4 generaciji preskocio ulaganja od 100 milijuna po igri a na Ps5 ce to bit i poprilicno vise ako se zeli pokazat sto taj sistem moze.

Meni je PSVR2 ispao ono nesto novo,nevidjeno(za mene) u svijetu gaminga,iduca evolucijska stepenica.

Jucer igram GT7 u VR...staza Nürb,auto Ferrari,doba dana podne,uz kisu....jednostavno neopisivo iskustvo.

Vr2 ima fantasticnu mogucnost HDRa pa je osvijetljenje u igri toliko realisticno i stvarno,u tim uvjetima je i okolis dosao tako blizu fotorealizma....a o oscilacijama,nagibima staze da ne govorim.Kasnije sam upalio VR replay,stojim pored ceste,pada kisa,na cesti lokve vode,auti jure po stazi,vjetar nosi kisu u naletima.....doslovno da imam dojam da sam tamo na toj stazi na kisni dan.Kasnije sam odvozio stazu u Japanu po kisi...jednako nevjerovatno.

Kakve god vizuale donio Ps5 kroz nove igre,PS6 kad izadje nista od toga ne moze napravit ovo sto radi PSVR2,smjesta nas unutar svijeta igre.

Sve je to super, ali malo je steep entry da za 600 eura dobijem praktički dvije igre koje mogu igrati (GT7 i Horizon) i treću koja postoji već sto godina (No Man's Sky). Ovo sve ostalo mi izgleda kao nekakvi indie proof of concept, a ne igre. Ne želim se kretati među kockama i kuglama, nego u realističnim okruženjima. 

Ako ne napune VR2 jebeno dobrim contentom u sljedećih godinu-dvije, jednako će ga malo ljudi probati kao i VR1. 

I tu je još veliki upitnik koji ljude koči kod odluke - hoće li mi biti zlo od toga? Znam da je meni to ogromna kočnica, koliko god bih htio probati, jer inače patim od vrtoglavice na visinama. Da dam 600+ eura i dva dana kasnije prodajem, ne da mi se. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

E htio bi susjedu kupiti za rođendan nadopunu za ps store od 150 kn što je prije bilo ( one kartonske)... Jel se još te mogu kupiti i gdje?

0 0 hvala 0
17 godina
stiffler13 kaže...

E htio bi susjedu kupiti za rođendan nadopunu za ps store od 150 kn što je prije bilo ( one kartonske)... Jel se još te mogu kupiti i gdje?

Ima u intersparu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Q-Tip kaže...
MEGATAMA kaže...

Sve je to super, ali malo je steep entry da za 600 eura dobijem praktički dvije igre koje mogu igrati (GT7 i Horizon) i treću koja postoji već sto godina (No Man's Sky). Ovo sve ostalo mi izgleda kao nekakvi indie proof of concept, a ne igre. Ne želim se kretati među kockama i kuglama, nego u realističnim okruženjima. 

Ako ne napune VR2 jebeno dobrim contentom u sljedećih godinu-dvije, jednako će ga malo ljudi probati kao i VR1. 

I tu je još veliki upitnik koji ljude koči kod odluke - hoće li mi biti zlo od toga? Znam da je meni to ogromna kočnica, koliko god bih htio probati, jer inače patim od vrtoglavice na visinama. Da dam 600+ eura i dva dana kasnije prodajem, ne da mi se. 

Je skupo je,PS5+VR2+igre

Ali poanta je bila da sam napisao kako je to onaj pravi nextgen skok u gamingu gdje cak i sa baznom grafikom vidis ogromnu razliku naspram svega sto si do sad probao.

Meni nelagodu izaziva samo Rezi Village dok sve ostalo sto sam probao niti najmanje(moram probat ostale nacine upravljanja u Village).

Cak i u GT7 kad se ogromnom brzinom zabijem u nesto i zarotiram nisam osjetio niti najmanju nelagodu.

Sto se tice igara,situacija je dobra na samom izlasku,GT7 je doslovno neogranicen sto se tice kolika mu je trajnost,Horizon je vise demonstracija sto ta tehnologija moze,Village je nevjerovatni spektakl...potpuno druga igra naspram flat verzije,Moss 1 i 2 su fantasticne igre i nisu preskupe.Ima nekih 40+ igara za sad i vecina je od manjih studia ali ima uistinu fanasticnih primjera.

Velik plus je sto ne treba TV pa klinci gledaju crtice a ja peglam GT7 naprimjer.

Nije sve savrseno,moras trazit sveet spot,takodjer sam dojma da se eye tracking zna zblesirat pa u foveated renderingu bude mutno ali sve su to pocetne musice koje se mogu izbrusit updateovima.Ali uzevsi u obzir da je to tehnologija koja te stavlja u igru nisam niti ocekivao da ce sve bit savrseno,pogotovo ne za 600eu posto ima PC setova koji kostaju tisuce eura a nisu nesto pretjerano napredniji.

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
stiffler13 kaže...

Ima u intersparu.

E hvala , kupio u Intersparu - ima od 75 i 150 kn. 75 platio manje od 10 eura

11 godina
stiffler13 kaže...
Bitanga kaže...
stiffler13 kaže...

Ima u intersparu.

E hvala , kupio u Intersparu - ima od 75 i 150 kn. 75 platio manje od 10 eura

Zar ne postoji neka online shema da kupimo ove bonove i upišemo jednostavno?

17 godina
Ima, ali je vikend pa ne rade svi nedjeljom.

Recimo sancta domenica ima bonove. Stavis napomenu na koji mail da ti posalju kod
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Q-Tip kaže...

Podijeli s nekim frendom po pola, ako imaš nekoga još s PS5. I tako ga nećeš non stop igrati, a tako postaje sasvim prihvatljiva cijena.

Što se tiče igara, 3 AAA igre - avantura, horor FPS i vožnja su vrlo impresivan start. GT7 i No man's sky su dvije igre koje možeš igrati zauvijek. Pavlov je VR Counter Strike u osnovi, tak da već tu imaš zabave za ohoho vremena.

Također, igre manjih studija su većinom super zabavne. Recimo, da nije demo verzije nikad ne bi ni pomislio da će mi Drums Rock biti zabavan, a kamo li da ću potrošiti 20 eur na takvu igru, a eto me sad, svaki dan malo odbubnjam. :)

Zanimao me samo Moss od ovih ne AAA naslova, a sad razmišljam i o The Last Clockwinderu, Demeu, Star Warsu, Rezu, Tetrisu, Ragnarocku, After The Fallu.... Sve to izgleda bezveze kad vidiš trailer na YT, al u VR-u je skroz druga priča

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2023 18:13 (Chronosus).
14 godina
Problem je što nitko normalan neće dati 600 eura da bi dobio mogućnost uopće vidjeti kako neka igra stvarno i izgleda prije kupnje. Marketing je daleko najveći problem VR-a. Dok se barem na neki način VR ne proširi među populacijom više manje si osuđen prodavati onima koji već neki VR headset imaju.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
A bit će sigurno 50% off kroz godinu do dvije. Kad ga se ne moze iskoristiti na PC malo mi je skup.

0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Kako mi je najlakše nadoplatit PS račun dok ne srede ovaj prijelaz na €?

Gledao sam da bi uzeo ovo u Santa Domenica, šalju odmah kod na mail nakon uplate(barem tako piše) jel uzimao tko tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kolega iznad je napisao da šalju. Samo napišeš u napomenu. Ali vjerojatno samo u dane kad poslovnice rade. Teško da ga možeš sad kupiti i odmah dobiti.

Ili kupiš u Sparu PS bon. Netko je napisao da ih ima i Tisak i NTL. Ima ih i unutar Kekspay aplikacije.
13 godina
Chronosus kaže...
Q-Tip kaže...

Podijeli s nekim frendom po pola, ako imaš nekoga još s PS5. I tako ga nećeš non stop igrati, a tako postaje sasvim prihvatljiva cijena.

Što se tiče igara, 3 AAA igre - avantura, horor FPS i vožnja su vrlo impresivan start. GT7 i No man's sky su dvije igre koje možeš igrati zauvijek. Pavlov je VR Counter Strike u osnovi, tak da već tu imaš zabave za ohoho vremena.

Također, igre manjih studija su većinom super zabavne. Recimo, da nije demo verzije nikad ne bi ni pomislio da će mi Drums Rock biti zabavan, a kamo li da ću potrošiti 20 eur na takvu igru, a eto me sad, svaki dan malo odbubnjam. :)

Zanimao me samo Moss od ovih ne AAA naslova, a sad razmišljam i o The Last Clockwinderu, Demeu, Star Warsu, Rezu, Tetrisu, Ragnarocku, After The Fallu.... Sve to izgleda bezveze kad vidiš trailer na YT, al u VR-u je skroz druga priča

Eh, u mojim je godinama teško naći frenda koji se uopće igra, a kamoli nekoga koji bi uzeo sa mnom VR. 

I što ako meni bude zlo, a njemu ne? Kako da ga prodam? 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice