Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.090
|
čitano: 6.467.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony PlayStation 5

Brutalna podrska i marketing za PSVR2,doslovno kao da su novu konzolu lansirali na trziste.

Ekipa pise da je game changer za GT7,da ga je lakse igrat jer je realnije,realniji pogled na cestu,zavoje,da je lakse i stvarnije za odredit kad treba kocit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Brutalna podrska i marketing za PSVR2,doslovno kao da su novu konzolu lansirali na trziste.

Ekipa pise da je game changer za GT7,da ga je lakse igrat jer je realnije,realniji pogled na cestu,zavoje,da je lakse i stvarnije za odredit kad treba kocit.

To sigurno, još na PS VRu i PS4 Pro sam igrao GT Sport i DirtRally 2 VR sa G29 volanom, i to je nešto predobro kakav feeling i osjećaj vožnje možeš imati, pogotovo u rallyu.

Al za 20 minuta sam morao gasiti radi teške nelagode :-) Sve je dobro dok se negdje ne zabiješ, ili se netko ne zabije u tebe :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Sony PlayStation 5

Upravo napravio preorder, u  zadnji čas. :)

Baš me zanima jel će prodavati od sutra po ovoj naštimanoj cijeni da uz 10% popusta ispadne 599,99 ilitiga preporučena Sonyeva cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

da li mora biti ps5 kamera ili može i ona za ps4?

0 0 hvala 0
17 godina
Vive24 kaže...

Ne treba kamera.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
Vive24 kaže...

Ne treba kamera.

čemu onda služe kamere za ps5? Za onaj stari VR1?

17 godina
Vive24 kaže...

čemu onda služe kamere za ps5? Za onaj stari VR1?

Da se snimaš dok streamaš. Ima svakakvih čudaka.

17 godina
Sony PlayStation 5

Evo šetam po Napulju i u Gamestopu čista disk verzija 550 eura a bundle s GoW i dodatnim kontrolerom 650 eura. E moja domovino 🫣😔

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
9 0 hvala 0
9 godina
Tko ti kriv, sto setas.... ;)

Zezam se....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Dermentor kaže...

Evo šetam po Napulju i u Gamestopu čista disk verzija 550 eura a bundle s GoW i dodatnim kontrolerom 650 eura. E moja domovino 🫣😔

Koju Pizzeriu ces posjetit 😁

17 godina
Sony PlayStation 5

Evo tko ne vjeruje😁

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...
Dermentor kaže...

Pizzeria Staiano dal 1964 najbolja u gradu 😁😁😁😁

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2023 19:50 (Dermentor).
12 godina
Dermentor kaže...
MEGATAMA kaže...
Dermentor kaže...

Pizzeria Staiano dal 1964 najbolja u gradu 😁😁😁😁

Pitat cu ove svoje iz Napolia dali je najbolja,ima ih valjda 700+ u gradu.

Ovdje u Berlinu je pola Napolia 🤣

17 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2023 19:49 (Dermentor).
17 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2023 19:49 (Dermentor).
16 godina
Uzeo netko VR2 ? Dojmovi ??
#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sveupitni kaže...

sveupitni

Imaš tu temu:

https://forum.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-vr-2/291166.aspx?page=5

16 godina
sveupitni kaže...

Probao...odlican ali trenutno nema igre di je bas wow efekt.

Meta Quest 3 ce bit konkurencija jer nece bit $500 + PS5.

8 godina
Sony PlayStation 5

Prisa sam Returnal. Odavno se nisam ovoliko zabavija uz neku igru. Na san kraju zavrsija sa 21om smrti, a da nisan isa glavon kroz zid, bilo bi oko 15. 
Makar su se odvrtili creditsi, igra daje naslutit da nije gotovo i da ima jos tako da definitivno nastavljam.

U zadnje vrime se ne mogu nista natirat igrat, ali ova igra me totalno uvukla u svoj svijet atmosferom, muzikom, vizualnim efektima, a i ono najbitnije, samom igrivosti. Osobno mi je i prica zanimljiva, i jedva cekam da se skroz rasplete. Kontrole su toliko fluidne i responzivne, mozda cak najbolje s kojima sam se susrea. Inace se Souls igre hvale po tom pitanju, al po meni je ovo level vise.

Vidim da je online moguc i co-op i mislim da bi bilo vrlo zabavno u dvoje ovo igrat. Nisam previse pratija temu dok je Returnal bija aktualan, pa da sad pitam jeste igrali i kakvi su vam dojmovi? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2023 2:32 (Tututuru).

5 0 hvala 0
14 godina
Tututuru kaže...

Prisa sam Returnal. Odavno se nisam ovoliko zabavija uz neku igru. Na san kraju zavrsija sa 21om smrti, a da nisan isa glavon kroz zid, bilo bi oko 15. 
Makar su se odvrtili creditsi, igra daje naslutit da nije gotovo i da ima jos tako da definitivno nastavljam.

U zadnje vrime se ne mogu nista natirat igrat, ali ova igra me totalno uvukla u svoj svijet atmosferom, muzikom, vizualnim efektima, a i ono najbitnije, samom igrivosti. Osobno mi je i prica zanimljiva, i jedva cekam da se skroz rasplete. Kontrole su toliko fluidne i responzivne, mozda cak najbolje s kojima sam se susrea. Inace se Souls igre hvale po tom pitanju, al po meni je ovo level vise.

Vidim da je online moguc i co-op i mislim da bi bilo vrlo zabavno u dvoje ovo igrat. Nisam previse pratija temu dok je Returnal bija aktualan, pa da sad pitam jeste igrali i kakvi su vam dojmovi? 

U planu je uskoro jer mi po viđenom izgleda baš po mom ukusu. Volim i dark souls formulu i shoot em upove, a i vizualno izgleda spektakl. Planirao sam odigrati na PC-u, ali mislim da ću ipak na PS5. Jedino je dvojba nabavljati disk ili odigrati preko ps plus extra kad uzmem pretplatu na slijedećoj akciji. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Hexfire kaže...
Tututuru kaže...

U planu je uskoro jer mi po viđenom izgleda baš po mom ukusu. Volim i dark souls formulu i shoot em upove, a i vizualno izgleda spektakl. Planirao sam odigrati na PC-u, ali mislim da ću ipak na PS5. Jedino je dvojba nabavljati disk ili odigrati preko ps plus extra kad uzmem pretplatu na slijedećoj akciji. 

Ja sam proba na PC pirata i na kraju napravija upgrade na extra pretplatu jer ima jos igara koje me zanimaju, a i novi HZD dolazi. Ako imas pc koji ce to vrtit u nekom tebi prihvatljivom fpsu, preporucija bi ti igru sa kb&m.

Ciljanje samo po sebi ne predstavlja problem, al kako otkljucavas upgrejdove ima situacija di bi dosta lakse bilo sa kb&m.

Mislija sam i ja da je souls formula, na kraju jedina poveznica ispada boss na kraju podrucja. Roguelike je igra, nacin igre nema veze sa souls igrama i ne mislim to u losem smislu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2023 9:58 (Tututuru).
7 godina
Sony PlayStation 5

Evo jedno pitanje. S obzirom da Assassin's Creed Syndicate ima puno bugova na PS5, planirala sam zamolit brata da mi posudi njegov PS4 Pro a ja bi mu posudila svoj PS5.

Ako to napravimo, je li mogu samo kreirati svoj račun na njegovom PS4, a da moj ostane također na PS5 pa da on proba koju PS5 igricu ako želi - je li moguće imati 2 računa i na PS4 i PS5 i koristiti ih bez problema? Ili je bolje da brat igra sa svog računa?

Čisto me zanima je li ima kakvih komplikacija, nikad nisam tako nešto probala. Svakako bi se trebala logirati u svoj račun jer imam već kupljeni digitalno Syndicate.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2023 12:12 (zeze88).

0 0 hvala 0
14 godina
Kaže Internet da danas dolazi patch za Syndicate pa možda riješi te probleme koje imaš.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Hexfire kaže...
Kaže Internet da danas dolazi patch za Syndicate pa možda riješi te probleme koje imaš.

Ajme super, nisam znala za to. Ne mogu vjerovat da je Ubisoft napokon to riješio, fanovi odavno to traže. 

17 godina
Mozes imat isti racun na ps4 i ps5 i igrat u isto vrijeme na istom profilu.
Brat i ja smo tako igrali dok nije i on uzeo ps5
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
zeze88 kaže...
Hexfire kaže...

Ajme super, nisam znala za to. Ne mogu vjerovat da je Ubisoft napokon to riješio, fanovi odavno to traže. 

Možda samo da odustaneš od Syndicatea i igraš nešto drugo.

Ja sam ga probao igrati nakon Originsa i Odysseya i jednostavno nisam mogao dalje od prvih sat vremena. Baš mi je bio neki zaostali gameplay.

7 godina
Bitanga kaže...
zeze88 kaže...
Hexfire kaže...

Ja sam ga probao igrati nakon Originsa i Odysseya i jednostavno nisam mogao dalje od prvih sat vremena. Baš mi je bio neki zaostali gameplay.

S obzirom da nisam igrala te novije nego igram po redu otkud sam stala sa serijalom, mislim da me neće smetati, nedavno sam prešla Black Flag i sad sam na Rogue.

14 godina
Bitanga kaže...

Nisam igrao, ali čuo sam par puta da je Jack the Ripper DLC za Syndicate dosta dobar. Vjerojatno ću odigrati jednom radi toga. A i vremenski period mi je fora.

14 godina
Kamo sreće da Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bude u 60 fps.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tututuru kaže...

Tututuru

Meni je igra isto super, ali mi je preteška ili sam prestar pa su refleksi otišli. Ne mogu ni prvog boss-a riješiti uvijek uletim u neki dio di se zaključaju vrata, a sve puno krvopija koje mi iscjede HP.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice