Zanimljiva informacija, došao u poslovnicu, dogovorio pretplatu i plejku i još ono neko povezivanje u mozaik, ok 159kn net nakraju, i kažem, dobro, znaci prvih 6 mjeseci je 1kn na pretplatu net? Kaže gopsodin, ne to je bilo samo za BF, otvorim net, odem na njihovu stranicu, odaberem uslugu i imam 10kn popusta na uslugu i 6mjeseci za 1kn, gleda on, nije mu jasno, zove nadređenog. Da, to vam je preko našeg neta, ja vam to ne smijem dati jer dobijem otkaz, u poslovnicama nemate 6 mjeseci za 1kn ako ugovarate uslugu. Ošli doma, ugovorili uslugu preko neta, dobili za 1kn 6mjeseci i za 169kn net narednih 18 mjeseci + 150kn PS(doduše ne znam da li mogu odmah platiti jednokratno plejku kada donesu pa da je 5124 umjesto 5200, al ok). Tko je tu lud i gdje je logika ugovoriti onda u poslovnici a ne preko neta, nije mi jasno.
to si prelazio sa nekog drugog operatera kod njih? ili si vec bio kod njih bez ugovora?

Daj uozbiljite se, radite debile od tih klinaca danas. Kad vidim kako ih vozikaju starci 200m do škole i ostale gluposti u šoku sam. Preteška im je torba, jadni. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.