Ostao viška, nadam se kako će poslužiti za PS5
Ne znam oce ti radit out of the box. Sony vjerojadno radi partnerstvo sa Western Digitalom koji ce nudit modele od 500GB, 1TB, 2TB za $150, $230 i $450.
Ostao viška, nadam se kako će poslužiti za PS5
Ne znam oce ti radit out of the box. Sony vjerojadno radi partnerstvo sa Western Digitalom koji ce nudit modele od 500GB, 1TB, 2TB za $150, $230 i $450.
Ja sam igrao, ok je, ali kako dugo nisam igrao na kompu lakše mi je bilo ostati na joysticku haha.
Gogy mi smo ozbiljni ljudi nas ovdje ne zanima cod. 😂😁
Bar se nadam
Zvao svijet medija i kaze covjek da za prvu turu imaju osigurane konzole 19.11.Nisu dobili nikakve informacije da se nesto mijenja.Ja sam uzeo digitalnu pa mozda i tu ima razlike oko dostupnosti.Ja sam prednarucio konzolu 17.09.2020 u 20:52 sto je vjerojatno medju prvima ako ne i prvi.lol
Daleko si ti od prvog...
Da ali realno ne znamo koja je glasnija, toplija koja je responzivnija, brzi loading i hrpu drugih stvari...
Mene zanimaju sve te tehnikalcije a ps5 sam odabrao vec davno i stize mi u prvom valu...
Iskreno, te sve usporedvbe bi imale smisla ako i samo ako bi obje vrtile iste igre - u slučaju da vrte iste igre, te igre su i na PC, u slučaju da ne, a to je onaj kritičan dio, samo na jednoj ih možeš igrat. Kod tih igre Sony ima (8ili je imao) značajnu prednost radi više i puno boljih eksluziva.
Meni samo to ima smisla.
Dakle, ne postoji bolja konzola od PS5 na kojoj se mogu igrat PS eksluzive... i to je jedino što je bitno. Nekome su bolje XBox eksluzive, i to kužim... ali opčenito ić na XBox kraj gaming PC je uputno čemu, a ako ideš samo na konzole, meni je 1/1 PS5 radi igara.
Nekome je doduše i switch... to je pitanje ukusa. Al opet nećeš switch uspoređivati sa XBox jer na XBox, da se staviš na glavu, ne možeš dobit pokemone i Super Maria, pa mislim da ti je svejedno koliko je jača.
Na redditu pišu da ljudi dobivaju kodove za 25% popusta za ps+. Na listi je i Hrvatska, to bi onda bilo 328 kuna. Jel bude jeftinije u Sancti za Black Friday? I jel netko već dobio kod od PlayStation-a? Ja još nisam (link)
Mislim da kod dolazi samo ljudima kojima istice pretplata ove godine.
Ako netko dobije kod a da mu ne treba, bilježim se ovdje... Taman mi došao mail od PlayStationa, poveselio se, a kad ono reklama za igre
Na redditu pišu da ljudi dobivaju kodove za 25% popusta za ps+. Na listi je i Hrvatska, to bi onda bilo 328 kuna. Jel bude jeftinije u Sancti za Black Friday? I jel netko već dobio kod od PlayStation-a? Ja još nisam (link)
U SADu ima Black Friday dealova za Xbox Gold i PS+ koji su 32% jeftiniji (godisnja razina)...vjerujem da ce onda i u HR
SD je službeni distributer PS brenda za Hrvatsku. Ako nitko ne dobije tko je naručio kod SD onda neće nitko dobiti niti tko je naručio kod bilo koga u Hrvatskoj jer svi kupuju konzole od službenog distributera za Hrvatsku a to je SD. No budi bez brige...
SD je službeni distributer, ali navodno (čuo sam od jednog prodavača) da je Sony sa konzolama išao mimo njih što se tiče većih distributera, tj. da neće ovisiti o SD-u.
Ovih dana mi ističe pretplata, a s obzirom na to da mi je mob još itekako dobar mislio sam se počastiti sa PS5 kod nekog od operatera.
Nikad nisam imao PlayStation pa da vidim i ja to čudo! Vidim da postoje 2 verzije, s i bez diska pa me zanima koji bi preporučili? Da li bi mi trebao disk s obzirom na to da nemam apsolutno nikakav cd od starijih plejki?
26 | Standard PS5 |
---|---|
11 | PS5 Digital Edition |
Ovih dana mi ističe pretplata, a s obzirom na to da mi je mob još itekako dobar mislio sam se počastiti sa PS5 kod nekog od operatera.
Nikad nisam imao PlayStation pa da vidim i ja to čudo! Vidim da postoje 2 verzije, s i bez diska pa me zanima koji bi preporučili? Da li bi mi trebao disk s obzirom na to da nemam apsolutno nikakav cd od starijih plejki?
trenutno su nedostupni kod svih operatera, ja sam produzivo ugovor bas prosli tjedan u srijedu u tele2 i nista, ne mozes cak ni narucit pa da dode u drugom krugu. izgleda da cu ipak morat uzet u SD.
SD je službeni distributer PS brenda za Hrvatsku. Ako nitko ne dobije tko je naručio kod SD onda neće nitko dobiti niti tko je naručio kod bilo koga u Hrvatskoj jer svi kupuju konzole od službenog distributera za Hrvatsku a to je SD. No budi bez brige...
SD je službeni distributer, ali navodno (čuo sam od jednog prodavača) da je Sony sa konzolama išao mimo njih što se tiče većih distributera, tj. da neće ovisiti o SD-u.
Sd jeste službeni uvoznik ali niko ne ovisi o njima, bilo koji shop može plejke naručiti izvana.
Najčešće je uvoz čak i jeftiniji,a sd je ionako zadnje vrijeme sve samo ne prihvatljiv cijenama. Kad pogledaš imaju nqjviše cijene konzola i igara.
trenutno su nedostupni kod svih operatera, ja sam produzivo ugovor bas prosli tjedan u srijedu u tele2 i nista, ne mozes cak ni narucit pa da dode u drugom krugu. izgleda da cu ipak morat uzet u SD.
Ma ne žuri mi se. Kad bude bude.
Ma ne žuri mi se. Kad bude bude.
kad sam pricao s agentom reko mi je da se uredaji mogu uzimat naknadno kad potpises ugovor(nisam to znao), znaci mozes produzit sad i uzet ps5 cim opet dode.
Sd jeste službeni uvoznik ali niko ne ovisi o njima, bilo koji shop može plejke naručiti izvana.
Najčešće je uvoz čak i jeftiniji,a sd je ionako zadnje vrijeme sve samo ne prihvatljiv cijenama. Kad pogledaš imaju nqjviše cijene konzola i igara.
Možeš uvesti bilo gdje iz EU. Ali nemaš jamstvo u HR jer nije kupljen od ovlaštenog distributera. Tj, imaš jamstvo zemlje u kojoj si kupio, bez obzira što smo u EU. Sancta ne servisira konzole koje nisu kupljene preko Sony Hrvatska... A baš i nebi rekao da su cijene konzola i igara u Sancti više nego drugdje. Imaš direktnog distributera za Sony u HR Sanctu i uskoro dolazi CD Media u HR koja je isto službena i direktno će prodavat određene izdavače igara u HR. ( Cyberpunk ekskluziva ). Više informacija: https://cdmediasl.si/
Ova moja anketa je ko američki izbori! 😂
Možeš uvesti bilo gdje iz EU. Ali nemaš jamstvo u HR jer nije kupljen od ovlaštenog distributera. Tj, imaš jamstvo zemlje u kojoj si kupio, bez obzira što smo u EU. Sancta ne servisira konzole koje nisu kupljene preko Sony Hrvatska... A baš i nebi rekao da su cijene konzola i igara u Sancti više nego drugdje. Imaš direktnog distributera za Sony u HR Sanctu i uskoro dolazi CD Media u HR koja je isto službena i direktno će prodavat određene izdavače igara u HR. ( Cyberpunk ekskluziva ). Više informacija: https://cdmediasl.si/
Jel si ti svjestan da je servis npr kada saljes u austriju brzi nego u Hrvatskoj? Mi prodajemo mobitele i konzole i servis sa postom traje max 7 radnih dana. Kod sance je to znalo biti po 30 dana. Tako da stvar oko servisa je glupost.
A što se cijena tice da velike su razlike vani i kod nas.
Da radis u takvoj branši bi znao kako to funkcionira.
PS5 digital
1. Nema preprodaje igara ( osim ako planiras dijelit acc pa eventualno tako preko game sharea )
2. "Nema" posudivanja igara ( to se odnosi za ekipu koja nije za game share )
3. Osuden si samo i iskljucivo na kupnju putem ps store-a sto je velika banana osim ako nemas us, india ac
4. Digital verzija bi se isplatila po meni osobno tamo 2-3 god prije kraja ziv. vijeka konzole kada bi vec
podosta ekskluziva i igara izaslo i jednostavno bilo po "pristupacnoj" cijeni ma storeu.
Tih 900tinjak kn vise za disk verziju mislim da se dugorocno vise isplati i na kraju manje popušiš.
PS5 digital
1. Nema preprodaje igara ( osim ako planiras dijelit acc pa eventualno tako preko game sharea )
3. Osuden si samo i iskljucivo na kupnju putem ps store-a sto je velika banana osim ako nemas us, india ac
4. Digital verzija bi se isplatila po meni osobno tamo 2-3 god prije kraja ziv. vijeka konzole kada bi vec
podosta ekskluziva i igara izaslo i jednostavno bilo po "pristupacnoj" cijeni ma storeu.
Tih 900tinjak kn vise za disk verziju mislim da se dugorocno vise isplati i na kraju manje popušiš.
Zar se ne može kupit kutija sa cd-om u trgovini i onda upisati CD key da se aktivira igra?
PS5 digital
Zar se ne može kupit kutija sa cd-om u trgovini i onda upisati CD key da se aktivira igra?
Ne, nije ovo PC, moraš imati BR u mašini da bi igrao.
Jel si ti svjestan da je servis npr kada saljes u austriju brzi nego u Hrvatskoj? Mi prodajemo mobitele i konzole i servis sa postom traje max 7 radnih dana. Kod sance je to znalo biti po 30 dana. Tako da stvar oko servisa je glupost.
A što se cijena tice da velike su razlike vani i kod nas.
Da radis u takvoj branši bi znao kako to funkcionira.
Servis traje koliko traje i to je diskutabilno ovisno od slučaja do slučaja. Daj barem 3 primjera kolike su razlike u cijeni vani i kod nas a da su "velike" . Nemoj mi samo spominjat razlike od +/- 10-20 € jer je to da prostiš drek a ne neka značajna razlika u cijeni za konzolu. Igre su manje više svudgje iste cijene. To što se radi konverzija iz USD u EUR, pa iz EUR u kunu je glupost ali tako je kako je. Nama bi bilo idealno da je konverzija iz USD to KN ali jbga tak je kak je.
Moraš dodat PDV na cijene u $ , kao minimum, a sve dalje možemo raspravljati.
da tak funkcionira onda nebi ni trebao cd unutra vec samo cd key.
ali u tom slucaju mislim da bi onda svakako svi kupili jeftiniji ps5 :D
ali nazalost ne, ne funkcionira tako. trebas imati cd
ja sam si rezerviro disk verziju al sad si sve vise mislim da bi htio digital. pa eto ako ce na day one bit zainteresiranih da se mjenjamo, moze.
ja sam si rezerviro disk verziju al sad si sve vise mislim da bi htio digital. pa eto ako ce na day one bit zainteresiranih da se mjenjamo, moze.
Zašto? Ništa ne gubioš sa disk verzijom osim što si ju više platio. A zamjena ti baš nema smisla jer cijena nije ista. Jedino ako misliš da se zamijenite uz doplatu :)
PS5 digital
Ja bih podržao fizičke igre kad bi dolazile na nekim malim SD karticama kao na Nintendu. I to samo kao neki unlock hardware key, ne mora uopće igra biti gore na njemu kad ionako moraš downloadati hrpu updejtova s neta.
A ne da u 2020. godini imaš blesavi rotirajući disk koji buči, trga se drive, grebe se, prlja se i sl.
Mislim da isplati disk verzija puno vise pogotovo sad kad su igre poskupile, naravno onome kome se da zajebavati s preprodajom i onome ko nema bas viska para... Kupis igru za 600 kn, igras ju mjesec dana i prodas za 500, ne trebas ni cekati popuste niti ista.. a ja osobno ne igram ni jednu igru 2x osim ako je bas iznimno dobra
Mislim da isplati disk verzija puno vise pogotovo sad kad su igre poskupile, naravno onome kome se da zajebavati s preprodajom i onome ko nema bas viska para... Kupis igru za 600 kn, igras ju mjesec dana i prodas za 500, ne trebas ni cekati popuste niti ista.. a ja osobno ne igram ni jednu igru 2x osim ako je bas iznimno dobra
Sretno s prodajom igre na njuškalu za 500kn.
I za 300kn jedva prodaš tamo, još i poštarina bude na tvoj trošak.
A kako vrijeme prolazi tako svakim danom pada cijena tvoje igre.
A osjećaj da te netko dobro preveslao je zagarantiran.
Sretno s prodajom igre na njuškalu za 500kn.
I za 300kn jedva prodaš tamo, još i poštarina bude na tvoj trošak.
A osjećaj da te netko dobro preveslao je zagarantiran.
možda i je na njušci tako, al evo ja sam npr. u osječkoj grupi na fejsu za prodaju i razmjenu igara, i ljudi redovito stave nove novcae igre nešto jeftinije, tipa ghost of tshushima tjedan dana nakon što je izašao za 400 kn i odma se proda, nema ni dostave, sve je osobno preuzimanje i isplata. Dosta zgodna stvar