Godfall još nitko nije spomenuo, a meni ta igra ima privlačan taj prvi izgled, ali se bojim da će ispasti generični looter slasher.
Malo ću je upratiti pa odlučiti, možda i ispadne dobra igra
Meni isto djeluje zabavno.
Nisi jedini.
GT7 sam se radovao, ali jel moguce da u 2020-oj godini u racing igrama ne urade 'next gen' okolinu. Stavio sam tu sliku, pretpostavljam da ce i uploader unistiti kvalitetu znacajno, ali opet se da vidjeti da je okolina poprilicno lose uradjena.
Nista osobno, ali ne podnosim ovakve komentare. Kod voznji mi je potpuno nebitna okolina, jer je u biti "ne vidim" dok se utrkujem.
GT7 je SP kampanja koju smo trebali dobiti na PS4. Ali posto im se to sve oduzilo odlucili su je prebaciti na PS5.
4K nemam na cemu gledati, pa mi je gameplay djelovao kao da gledam GT Sport. Naravno zbog malog se to uzima DayOne, ako uzmem PS5.
@all
Sto se tice prezentacije meni je bila dobra. Totalno iznenadenje PS5 reveal, jer to nisam ocekivao. Sami izgled mi je dobar. "Mali" stormtrooper
Vise me brine cijena i sto cu morati uzeti veci ekran of FullHD-a Igra mi samo verzija s BR citacem. Zbog PS4 diskova i BR filmova.
Vecini je smetalo otvaranje s GTAV i GT7. Ali to se tako radi, bildas ljestvicu do kraja prezentacije, jer se svi sjecamo zadnjih stvari, a ne prvih.
Uz nastavke od kojih ocekujem da svi budu dobri, najvise mi paznje privukao Kena i Little Devil Inside.