ps3 ima problema.preso igru na fat konzoli i nije mi uopce ps bio bucan.
radilo kao podmazano.nemas brige.nakon sat do 2 igranja ostavi konzolu u xmb-u da se ispuse na 10min
ps3 ima problema.preso igru na fat konzoli i nije mi uopce ps bio bucan.
radilo kao podmazano.nemas brige.nakon sat do 2 igranja ostavi konzolu u xmb-u da se ispuse na 10min
ok hvala ali pliz mi odgovorite na ovo prvo pitanje da nije možda riječ u pc-u ili igrama + dodatno pitanje kako staviti pc u safe mod
i kako snimati gameplay iz ps3 molim odgovorite mi na obadva pitanja
A gle najpouzdaniji je slim,u većini slučajeva što sam ja doživio pokvarilo se oko 15-20 80GB konzola, onda 60GB pa 40GB al to je moje iskustvo ..
Ja bi preporučio svima da uzimaju Slim konzolu, iako se neki neče složit zato što imaju 40-60-80GB verziju(fat) a ipak svako svoj proizvod šiti.
naravno slim je najjaca verzija
ok hvala ali pliz mi odgovorite na ovo prvo pitanje da nije možda riječ u pc-u ili igrama + dodatno pitanje kako staviti pc u safe mod
Moraš kupit hdpvr koliko znam za snimanje.
I koliko znam igrao sam LA Noire i ne pregrijava se imam slim,za fat neznam.
na prvo: rijec je u pc-u vjerojatno
pc u safe mod: prilikom paljenja kompa tiskaj F8 i bit ce ti ponudeno safe mod
na prvo: rijec je u pc-u vjerojatno
pc u safe mod: prilikom paljenja kompa tiskaj F8 i bit ce ti ponudeno safe mod
probao sam ali ništa i dalje ima 7 gb
Imam pitanje,ako skinem par tema dynamic,jer se to shvaća kao modanje konzole preko usb-a ili? Neželim ništa shebat pa zato pitam vas?
Hvala na odg, to sam i ja primjetio na svojim igrama.
Ali, pitam inače, kakvo je vaše mišljenje oko komforta.
Dakle, da li će mi komfort biti na vrhu i sa manjim LCD-om uz HDready/FULLHD rezoluciju?
Tj.hoće li to sve bolje i ljepše izgledati nego na klasičnom CRT-u ? I hoću li pogriješiti ako uzmem nešto sa linka? Trebaju mi vaša iskustva, jer sam se do sada "igrao" na CRT-U.
Hvala :)
Osjetit ćeš ogromnu razliku (poboljšanje) prelaskom s CRT-a na HDReady/FHD
Jel zna netko kako prebaciti dinamične teme na ps3.Ja sam probao ali mi ne pokuze niti jedan file,neznam zašto -.-"" ?
Bit će ti super i sa manjom dijagonalom.
Kolko imaš para? (i bolje bi ti bila Plasma za igranje)
Jel zna netko kako prebaciti dinamične teme na ps3.Ja sam probao ali mi ne pokuze niti jedan file,neznam zašto -.-"" ?
Napravi mapu PS3 na usb-u i onda unutar te mape napravi mapu THEME(S) i unutar te mape ubaci svoju .p3t temu
Za TV-e neznam, za rezoluciju ti je svejedno za tako malu dijagonalu.
Radije, ako imaš, spoji svoj ps3 na monitor, uštedit ćeš dosta para.
konverter iz HDMI-a u VGA dođe manje od 100 kn, novi monitor/TV dođe 1500, a slika će ti manje/više biti ista. Šta kažeš, jeli se isplati?
braco kupi ti sebi lcd telku sa hdmi i miran si.a ne na 19 incnom monitoru igrati ps3 naslove
i ostane ti za alkohol XD
Jel zna netko kako koristiti dualshock 3 na p-u,tj kako i što napravti da radi na winsima?
ja sam ga preko toga narikto da mi je cak radilo i ono pomicanje kontroloera
Ima toga pun vrag,ali meni baš treba da dualshock3 da ga spojim s iwnsima.
ukljucis ga pomocu punjaca u pc odes u control panel game controlers stisnes properties na njega vidis dal rade tipke kad ih stisces i skines xpadder postavis tipke i igras ako me trebas posalji pm pa cemo to rjesit ili gledaj
kaj da ti crtam imas tamo popis izberi dualshock s tiem da ti s ovim moze radit i onaj motion i moze ti na bluetoth radit ako ga imas
kaj da ti crtam imas tamo popis izberi dualshock s tiem da ti s ovim moze radit i onaj motion i moze ti na bluetoth radit ako ga imas
Sad sam si sve zakuhao s tim mutavim programom,sve mogu osim gljivica mutavih -.-"
moguce da si stavio motion umjesto gljivica ne sjecam se vise dali moze obadvoje odaberi cisti profil za dualshock 3 i onda odi pod settings i namo si gljivice nariktaj
jesi otiso pod mod i stavio playstation3?
moguce da si stavio motion umjesto gljivica ne sjecam se vise dali moze obadvoje odaberi cisti profil za dualshock 3 i onda odi pod settings i namo si gljivice nariktaj
Sredio sam sve.Radi. :)
ni hvala nisi reko sto sam ti pokazo sve
ni hvala nisi reko sto sam ti pokazo sve
E nemoj lagat,pogledaj zadnju poruku -.-"