e sad jos jedno pitanje..di radim novi account?jel mail moze bit isti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e sad jos jedno pitanje..di radim novi account?jel mail moze bit isti?
ne
da napravis novi acc moras napravit novi user (kad palis konzolu pa te pita na koji da se logira)
nadam se da si me skuzio lol
skuzio fala svima!
mislim da bi danas/sutra trebao doc little big planet 2 demo na psn : )
(stavio sam tu da vise ljudi vidi)
o cem se tu radi? o cipu koji podrzava sve update firmwera?
Neki govore da je to master key... zbilja neznam.
Kažu da se u nekom drugom kodu pojavljuje broj 25 pa se očekuje na Božić, no X3Max je poznat po svojim otkrićima koja su na kraju - ništa.
Lijep pozdrav, mene zanima sljedeće kupio sam polovni ps3, i na njemu je 3.41 firmware... e sad lik koji mi je prodao kaže da nije ništa jailbrekao ni išta, ali ipak bi ja to volio provjeriti, da mi slučajno ne bi banali konzolu... pa me zanima da li se i kako to može provjeriti ??
Lijep pozdrav, mene zanima sljedeće kupio sam polovni ps3, i na njemu je 3.41 firmware... e sad lik koji mi je prodao kaže da nije ništa jailbrekao ni išta, ali ipak bi ja to volio provjeriti, da mi slučajno ne bi banali konzolu... pa me zanima da li se i kako to može provjeriti ??
I da je jailbreakao, neće te banat.
tako je ako neces jailbrake a hoces igrati online stavi 3.55 iliti zadnji firmware bez problema!
Imam pitanje, mogu li igrati igrice bez cd-a ,jednom kad je igra instalirana ? sto treba napraviti?
Pa taj jailbrake chip ti omogućava igranje sa HDD , a sad jesu one original ili kopije nije važno.
Imam pitanje, mogu li igrati igrice bez cd-a ,jednom kad je igra instalirana ? sto treba napraviti?
Nemožeš. Jedino ako ne napraviš jailbreak
Evo jedne stranice za sve korisnike ps3 da mogu gledati youtube video te daje mogucnost streamanja videa sa Gametrailers, IGN, Gamespot, G4TV itd. na full screenu preko ps3 video playera, video se vrti u max rezoluciji i ima i opcija direktnog downloada svakog videa na PS3 u 480p, 720p i ponekad i u 1080p(ovisno kako je uploadano)
Evo vam http://www.ps3youtube.com/
Mene zanima sljedeća stvar... napravio sam si acc za PS network za hrvatsku... i sad sam htio napraviti jedan na američkom, ali kad unosim podatke, nemogu proći pored unošenja adrese, jednostavno mi kaže da nisam unio ispravnu adresu :(
Može pomoć ??
Mene zanima sljedeća stvar... napravio sam si acc za PS network za hrvatsku... i sad sam htio napraviti jedan na američkom, ali kad unosim podatke, nemogu proći pored unošenja adrese, jednostavno mi kaže da nisam unio ispravnu adresu :(
Može pomoć ??
moraš napraviti novi account na ps3-u.
Ono skroz ljevo u xmb-u (glavnom menuu ps3-a)
Znam, to sam napravio... i onda odem u PS store i traži me da se registriram... i ja odem na registraciju novog člana i dođem do upisivanja adrese, i nemogu dalje... uvijek mi kaže da nisam pravilno upisao adresu....
Znam, to sam napravio... i onda odem u PS store i traži me da se registriram... i ja odem na registraciju novog člana i dođem do upisivanja adrese, i nemogu dalje... uvijek mi kaže da nisam pravilno upisao adresu....
pa napiši ju pravilno :D
(Možda si već iskoristio tu adresu, moraš za svaki account imati drugu mail adresu)
Znam, i to... neznam da li ste me shvatili... Unio sam drugu e-mail adresu, unio svoje podatke, i dođem na ekran gdje trebam upisati ulicu, grad, provinciju i poštanski broj. A na dnu piše united states... i neznam na koji način da unesem adresu, unio sam neke podatke, ali uvijek mi kaže da nisam ispravno....
Znam, i to... neznam da li ste me shvatili... Unio sam drugu e-mail adresu, unio svoje podatke, i dođem na ekran gdje trebam upisati ulicu, grad, provinciju i poštanski broj. A na dnu piše united states... i neznam na koji način da unesem adresu, unio sam neke podatke, ali uvijek mi kaže da nisam ispravno....
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa šta nisi rekao. Ja sam guglao neku ulicu u pensilvaniji :D
Ja mislim da ćeš samo sa amerikom imati problema, svi accounti europski su mu na pravu ulicu (gdje živim) samo drugačija država.
Ovakva mora bit
You can also call or write to the President:
The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500
Ovakva mora bit
You can also call or write to the President:
The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500
ma već sam mu ja dao od Microsofta na pp :DDD
pozz ja bih htio znati kako da vadim kadrove iz igra sa ps3
pozz ja bih htio znati kako da vadim kadrove iz igra sa ps3
pomocu TV kartice za racunalo,a moze se i preko video rekordera (kasete lol)
Imam jedno pitanje...jailbreka sam ps3 i instalirao sve potrebne fajlove, e sada ...kak prebaciti veci file (ISO.) na HDD koji je formatiran u FAT32 formatu????
hvala
Imam jedno pitanje...jailbreka sam ps3 i instalirao sve potrebne fajlove, e sada ...kak prebaciti veci file (ISO.) na HDD koji je formatiran u FAT32 formatu????
hvala
To je nemoguće, bar koliko ja znam.
Extractaj sa PowerISO-m igru i kopiraj sav sadržaj na interni hard disk sa FTP serverom. Ako ti treba pomoć oko FTP - PP.
Ja igre prebacujem preko FTP-a na komp kao backup jer ih ne skidam.
Kako vi onda ucitate igre sa vanjskog hard disca...u kojem je formatu disc i igra(meni je ova sad sto sam je skinuo u iso.)??????????
Moze li me netko uputiti na neki vodic da na PS3 promijenim NAT type, da mi nebude type 3... hvala
Da vas pitam dali PS3 kupljen u americi radi kod nas normalno? dali treba samo kabel promjenit ili je pak potreban nekakav adapter koji spusta 220v na 110v!? Za igre i ostalo znam samo neznam dali struja i sve sljaka kako treba?