PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.345.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori

e sad jos jedno pitanje..di radim novi account?jel mail moze bit isti?

16 godina
protjeran
danexxx kaže...

e sad jos jedno pitanje..di radim novi account?jel mail moze bit isti?

ne

da napravis novi acc moras napravit novi user (kad palis konzolu pa te pita na koji da se logira)

nadam se da si me skuzio lol

See You Space Cowboy
16 godina
neaktivan

skuzio fala svima!

16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

mislim da bi danas/sutra trebao doc little big planet 2 demo na psn : )

(stavio sam tu da vise ljudi vidi)

See You Space Cowboy
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

X3Max News Page Updated

Zanimljivo, ali vjerojatno još jedan marketinški trik X3MAX-a -.-

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

X3Max News Page Updated

Zanimljivo, ali vjerojatno još jedan marketinški trik X3MAX-a -.-

o cem se tu radi? o cipu koji podrzava sve update firmwera?

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Neki govore da je to master key... zbilja neznam.

Kažu da se u nekom drugom kodu pojavljuje broj 25 pa se očekuje na Božić, no X3Max je poznat po svojim otkrićima koja su na kraju - ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav, mene zanima sljedeće kupio sam polovni ps3, i na njemu je 3.41 firmware... e sad lik koji mi je prodao kaže da nije ništa jailbrekao ni išta, ali ipak bi ja to volio provjeriti, da mi slučajno ne bi banali konzolu... pa me zanima da li se i kako to može provjeriti ??

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Lijep pozdrav, mene zanima sljedeće kupio sam polovni ps3, i na njemu je 3.41 firmware... e sad lik koji mi je prodao kaže da nije ništa jailbrekao ni išta, ali ipak bi ja to volio provjeriti, da mi slučajno ne bi banali konzolu... pa me zanima da li se i kako to može provjeriti ??

I da je jailbreakao, neće te banat.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
goranbm kaže...

tako je ako neces jailbrake a hoces igrati online stavi 3.55 iliti zadnji firmware bez problema!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam pitanje, mogu li igrati igrice bez cd-a ,jednom kad je igra instalirana ? sto treba napraviti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa taj jailbrake chip ti omogućava igranje sa HDD , a sad jesu one original ili kopije nije važno.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bloodsucker kaže...

Imam pitanje, mogu li igrati igrice bez cd-a ,jednom kad je igra instalirana ? sto treba napraviti?

Nemožeš. Jedino ako ne napraviš jailbreak

Bite my shiny metal ass.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo jedne stranice za sve korisnike ps3 da mogu gledati youtube video te daje mogucnost streamanja videa sa Gametrailers, IGN, Gamespot, G4TV itd. na full screenu preko ps3 video playera, video se vrti u max rezoluciji i ima i opcija direktnog downloada svakog videa na PS3 u 480p, 720p i ponekad i u 1080p(ovisno kako je uploadano)

Evo vam http://www.ps3youtube.com/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Mene zanima sljedeća stvar... napravio sam si acc za PS network za hrvatsku... i sad sam htio napraviti jedan na američkom, ali kad unosim podatke, nemogu proći pored unošenja adrese, jednostavno mi kaže da nisam unio ispravnu adresu :(

Može pomoć ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:16 (goranbm).
17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Mene zanima sljedeća stvar... napravio sam si acc za PS network za hrvatsku... i sad sam htio napraviti jedan na američkom, ali kad unosim podatke, nemogu proći pored unošenja adrese, jednostavno mi kaže da nisam unio ispravnu adresu :(

Može pomoć ??

moraš napraviti novi account na ps3-u.

Ono skroz ljevo u xmb-u (glavnom menuu ps3-a)

15 godina
neaktivan

Znam, to sam napravio... i onda odem u PS store i traži me da se registriram... i ja odem na registraciju novog člana i dođem do upisivanja adrese, i nemogu dalje... uvijek mi kaže da nisam pravilno upisao adresu....

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Znam, to sam napravio... i onda odem u PS store i traži me da se registriram... i ja odem na registraciju novog člana i dođem do upisivanja adrese, i nemogu dalje... uvijek mi kaže da nisam pravilno upisao adresu....

pa napiši ju pravilno :D

(Možda si već iskoristio tu adresu, moraš za svaki account imati drugu mail adresu)

15 godina
neaktivan

Znam, i to... neznam da li ste me shvatili... Unio sam drugu e-mail adresu, unio svoje podatke, i dođem na ekran gdje trebam upisati ulicu, grad, provinciju i poštanski broj. A na dnu piše united states... i neznam na koji način da unesem adresu, unio sam neke podatke, ali uvijek mi kaže da nisam ispravno....

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Znam, i to... neznam da li ste me shvatili... Unio sam drugu e-mail adresu, unio svoje podatke, i dođem na ekran gdje trebam upisati ulicu, grad, provinciju i poštanski broj. A na dnu piše united states... i neznam na koji način da unesem adresu, unio sam neke podatke, ali uvijek mi kaže da nisam ispravno....

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pa šta nisi rekao. Ja sam guglao neku ulicu u pensilvaniji :D

Ja mislim da ćeš samo sa amerikom imati problema, svi accounti europski su mu na pravu ulicu (gdje živim) samo drugačija država.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ovakva mora bit {#}

You can also call or write to the President:

The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Ovakva mora bit {#}

You can also call or write to the President:

The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500

ma već sam mu ja dao od Microsofta na pp :DDD

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozz ja bih htio znati kako da vadim kadrove iz igra sa ps3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vukič kaže...

pozz ja bih htio znati kako da vadim kadrove iz igra sa ps3

pomocu TV kartice za racunalo,a moze se i preko video rekordera (kasete lol)

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedno pitanje...jailbreka sam ps3 i instalirao sve potrebne fajlove, e sada ...kak prebaciti veci file (ISO.) na HDD koji je formatiran u FAT32 formatu????

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eliozadar kaže...

Imam jedno pitanje...jailbreka sam ps3 i instalirao sve potrebne fajlove, e sada ...kak prebaciti veci file (ISO.) na HDD koji je formatiran u FAT32 formatu????

hvala

To je nemoguće, bar koliko ja znam.

Extractaj sa PowerISO-m igru i kopiraj sav sadržaj na interni hard disk sa FTP serverom. Ako ti treba pomoć oko FTP - PP

Ja igre prebacujem preko FTP-a na komp kao backup jer ih ne skidam.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kako vi onda ucitate igre sa vanjskog hard disca...u kojem je formatu disc i igra(meni je ova sad sto sam je skinuo u iso.)??????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze li me netko uputiti na neki vodic da na PS3 promijenim NAT type, da mi nebude type 3... hvala

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Moze li me netko uputiti na neki vodic da na PS3 promijenim NAT type, da mi nebude type 3... hvala

LINK

15 godina

Da vas pitam dali PS3 kupljen u americi radi kod nas normalno? dali treba samo kabel promjenit ili je pak potreban nekakav adapter koji spusta 220v na 110v!? Za igre i ostalo znam samo neznam dali struja i sve sljaka kako treba?

My Life Is A Very Serious Game...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice