moguce ja napravit offline profil naravno,ali mislim da ti cak igre nose update na disku,ali kolko znam imas opciju instalacije updata s usb-a skines na pcu i onda instaliras(ne pitaj me nis o tome jer to nikada nisam ni koristio)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako nema ovih od 40 gigabajta, koliko je onda sada cijena ps3?
Hm, a to za uvođenjem interneta nje ništa komplicirano? Mislim, u smislu da će mi ometati internet na kompu i slično. I da, kako spojiti ps3 na internet? Preko modema ili što?
Hm, a to za uvođenjem interneta nje ništa komplicirano? Mislim, u smislu da će mi ometati internet na kompu i slično. I da, kako spojiti ps3 na internet? Preko modema ili što?
da spojis kao sto spajas komp nist tesko niti komplicirano
a ako mislis radit offline update mogu ti i sa tim pomoc
naravno,ako treba
ima tih od 40gb ali to nije slim nego fat model,a sta se interneta tice ubodes kabel u ps3 i ruter odes pod nrtwork setting-easy i sve ti sam napravi,a kaj se tice da smeta naravno da smeta kada npr skidas demo ili igras nesto preko ps networka aki nista ne radis nece ti naravno skodit brzini interneta na pcu
evo nakon dugo trazenja nisam uspio naci niti jednu yugioh igru za ps3 a od ps2 naravno nemogu igrat i sad pitanje buduci da ja nemam psp dali ipak mogu sa stora skinut psp igru i igrati na ps3?
evo nakon dugo trazenja nisam uspio naci niti jednu yugioh igru za ps3 a od ps2 naravno nemogu igrat i sad pitanje buduci da ja nemam psp dali ipak mogu sa stora skinut psp igru i igrati na ps3?
ne
Evo opet sam pokušal nekak spojiti PS3 i TV karticu al bezuspješno.
Bilo da spojim na S-Video ili Composite slike nema i sve je očito uzaludno
Snapshotevi su redovito crni...
I mijenjam i one Input Formate između YUY2 (taj mi je default za TV), UYVY i RGB24 i opet nikaj
Jedino se na RGB24 pojavi Fraps na ekranu
ja cu tek uzet ps3 pa me zanima di ga uzet za najmanju cijenu...(40 gb) zivim u splitu pa samo da znate XĐ
ja cu tek uzet ps3 pa me zanima di ga uzet za najmanju cijenu...(40 gb) zivim u splitu pa samo da znate XĐ
tehnomax u jokera
thanx....
Prikopčam HDMI i čuje se zvuk ,ali se ne vidi slika.Kako da podesim,molim vas da čim brže odgovorite.
Prikopčam HDMI i čuje se zvuk ,ali se ne vidi slika.Kako da podesim,molim vas da čim brže odgovorite.
Prvo probaj s restartom PS3-a.
Ak ne pali, onda odi Settings - Display - Video Output stavi na HDMI
I još RGB Full Range probaj staviti na Full
Trebalo bi raditi
Je,sve radi super,GoW 3 je samo 720p,stavio sam 1080p ,ali ne prihvaća.
Zato što se igra vrti samo u 1280x720 i ne podržava upscalanje u 1080p...Ali su filmići 1280x1080
Zato što se igra vrti samo u 1280x720 i ne podržava upscalanje u 1080p...Ali su filmići 1280x1080
Ok,hvala,a F1 2010 bude prihvaćal HD?Kako mogu znati da li se neka igra upscala na 1080p?
Ok,hvala,a F1 2010 bude prihvaćal HD?Kako mogu znati da li se neka igra upscala na 1080p?
pise ti iza na kutiji ,a sigurno ima na netu negdje
Pa uglavnom ti piše na kutiji, kako je kolega rekao, a ako ne onda vidiš po zrnatijim i musatijim teksturama jer se upscalanjem gubi na kvaliteti.
moze li se u igru Motorstorm stavit svoja glazba da svira u pozadini ikako? ono me dobrano iritira vec.
moze li se u igru Motorstorm stavit svoja glazba da svira u pozadini ikako? ono me dobrano iritira vec.
ne...rijetko koja igra to moze
Na xboxu možeš u svakoj igri puštat muziku u pozadini ali na plejci multitasking faila dosta.
Na xboxu možeš u svakoj igri puštat muziku u pozadini ali na plejci multitasking faila dosta.
da to je nazalost istina
mislim da na PES mozes stavljat svoju muziku za drugo neznam
btw. po meni motorstorm ima jako dobar soundtrack
jel mi može netko reć zašto mi obadvije igre koliko ih i imam štekaju.(nije da mi zašteka pa da pola dana ne mrda nego malo nezamjetno par stotinjki )
jel mi može netko reć zašto mi obadvije igre koliko ih i imam štekaju.(nije da mi zašteka pa da pola dana ne mrda nego malo nezamjetno par stotinjki )
koje igre?
haha ne jednom to napravio nikad vise gears of war 2+hammerfall=3rrod
zato sto nisi igre instaliro na hdd
koje igre?
fifa 2010 south africa i gta 4
instaliro sam gta 4
instaliro sam gta 4
imo sam gta iv i nikad mi nije stekao
neznam zasto se tebi to događa
jel ti disc zgreban
instaliro sam gta 4
imo sam gta iv i nikad mi nije stekao
neznam zasto se tebi to događa
jel ti disc zgreban
moguće da je zgreban
meni je sa NFS shift slicna stvar
Na kutiji od Assassins Creed II piše da podržava rezolucije 720p,1080i te 1080p ,no meni se uvijek pokreće na 720p,znate možda zašto?