PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.354.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
nailer kaže...
Ad4pt3r kaže...
AlienWare1 kaže...
emerik kaže...

Ja imam FullHD TV,ali kad god pokrenem neku igru,ona nije FullHD.Trebam to postaaviti postavke na TV-u ili što?Neki posebni kabel?

Neke igre jednostavno nisu napravljene za 1080p rezoluciju, već za 720p, zato se malo zrnato vide, a neke imaju nativni 1080p(MGS4, Uncharted 2, Gran Turismo 5..)

Od te tri igre za GT 5 ( prologue se vrti na 1080p mo

de is 1280x1080 (2xAA) in-game while the garage/pit/showrooms are 1920x1080 with no AA. 720p mode is 1280x720 (4xAA) ) full ce biti slican vjerojatno, a MGS 4 se vrti u 1024x768 (2xAA, temporal) i  Uncharted 2 u 1280x720 (2xAA).

uncharted nije 1080p, ali mgs4 je dobio update nedugo nakon izlaska i on je u 1080p.

Emerik: nakon sto kupis hdmi kabal i spojis si sve trebat ces si jos u opcijama namjstiti kabal i rezoluciju.

To podesim na TV-u ili u igri?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina

odes u display setting u ps izborniku znaci ono kaj imas prije neg kaj udes u igri i najvjerovatnije neces morat jer HDMI odma stavi najvecu rezoluciju koja je moguca

Nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan

ljudi moze pomoc,namjeravam kupit playstation 3 od 60 ili 80 gb pa sad me zanima,koja razlike npr. u onom 120 i 80 gb tj.čemu gigabajti tocno sluze,koje su mane...tnx

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Razlika u GB ti je jedino u velicini, tj. koliko mjesta imas za podatke.

60 i 80GB su pretpostavljam debeli PS3, 120GB ti je novi tanji.

Procitaj malo po temi od pocetka, jer mi se cini da na nekim modelima od 60GB mozes igrati i original igre od PS2.

Detaljnije Wiki PS3

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ps3 od 60gb nikad ne kupuj mozda ima najvise onih dodatnih gluposti ali se kvari jako brzo

15 godina
neaktivan

hvala,znači što više gb imam mogu imat više igara,a onda kad napunim tih 80 gb jel mogu obrisat neku igru da bi imo mjesta za novu?

16 godina
protjeran
Hojs kaže...

hvala,znači što više gb imam mogu imat više igara,a onda kad napunim tih 80 gb jel mogu obrisat neku igru da bi imo mjesta za novu?

tih 80gb sa igrama nikad neces napunit 

igre ti se ne instaliraju cijele,ako se uopce i instaliraju 

znaci to ti sluzi za muziku,filmove itd...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 13:11 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Hojs kaže...

hvala puno....posto bi ga koristio samo za igrice,da li mi se isplati uzet onaj od 40 gb?jedan lik mi nudi da se mjenjam ja njemu laptop on meni ps 3 od 60 gb i neke dodatke al ne znam pošto je razor reko da se taj često kvari..kolko je to točan podatak?

16 godina
protjeran
Hojs kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Hojs kaže...

hvala puno....posto bi ga koristio samo za igrice,da li mi se isplati uzet onaj od 40 gb?jedan lik mi nudi da se mjenjam ja njemu laptop on meni ps 3 od 60 gb i neke dodatke al ne znam pošto je razor reko da se taj često kvari..kolko je to točan podatak?

ah neznam tocno al se kvari dosta vise od ostalih verzija i ja ga nikako nebi uzimao 

jedino 80gb il noviji

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
dali cu na PS3 moci igrati kopirke PS2
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
dali cu na PS3 moci igrati kopirke PS2

mislim da ne

15 godina
neaktivan
steta, onda cu ipak uzet xbox elite
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

jer zna tko gdje bi mogo kupit onaj od 40 gb u Osijeku?

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

I samo da kazem. Imam PS3 60gb (debeli) i radi bez greske vec 2 godine, posto se grije sam ga stavio na stalak od laptopa i odmah ne zuji vent tolko. Da se zna da i debeli mogu sve Smijeh

Neki su glupi i bez Facebooka.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

onda imas jako puno srece oni su imali dosta veliki falure rate ne ni blizu ko x360 al ipak

16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

onda imas jako puno srece oni su imali dosta veliki falure rate ne ni blizu ko x360 al ipak

moj frend isto ima 60gb cak 3g i nikad problema sa njim al ja se nebi kockao 

15 godina
neaktivan

Možeš to i na slimu napravit pogledaj.

15 godina
neaktivan

imam jedno pitanje,gledam malo ponude igara i zanima što znači ako je igra platinum ili pal verzija?

16 godina
Hojs kaže...

to nikako nemoj uzimat, viruj mi

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 19:06 (onajkojineznaaznadanezna).
15 godina
neaktivan
onajkojineznaaznadanezna kaže...
Hojs kaže...

to nikako nemoj uzimat, viruj mi

zašto?

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moglu li kako spojiti mob(se k770i) na ps3, da mi mob služi kao modem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hojs kaže...

imam jedno pitanje,gledam malo ponude igara i zanima što znači ako je igra platinum ili pal verzija?

platinum-kada igra izade u odredenom broju prmjeraka onda dobiva svoju taj platinum i ima ti neke zute crte na kutiji inace sasvim nevazno ako nisi kolekcinonar i ne skupljas igre pa da bi ti to smetalo jer sadrzaj je isti,a PAL je standard za europu isto kaso sto je NTSC za ameriku inace ti to kod ps3 igara nema veze jer je region free konzola to samo gledaj kod filmova i ps2 igara(ako imas 60gb verziju)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
ManDark kaže...

Moglu li kako spojiti mob(se k770i) na ps3, da mi mob služi kao modem?

90% sam da ne,ali i ako slucajno uspijes spojiti kakva ti korist od toga jer ti garantiram da s time neces moci normalno igrati online

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Hojs kaže...

platinum-kada igra izade u odredenom broju prmjeraka onda dobiva svoju taj platinum i ima ti neke zute crte na kutiji inace sasvim nevazno ako nisi kolekcinonar i ne skupljas igre pa da bi ti to smetalo jer sadrzaj je isti,a PAL je standard za europu isto kaso sto je NTSC za ameriku inace ti to kod ps3 igara nema veze jer je region free konzola to samo gledaj kod filmova i ps2 igara(ako imas 60gb verziju)

hvala puno :D stvarno si mi dosta pomogao,imam samo još jedno pitanje pošto imam obični tv igrat ču na njemu ako ne uspijem spojit na monitor i sad me zanima hoču li na običnom tv-u moči igrati sve novije igre tipa mw2,rdr,mag i sl.? puno hvala

17 godina

da bilo koga igra mora radit bezobzira na tv iako ce neke igre izgledat bolje neke losije zato sto su "manje" optmizirane za crt tv

16 godina
protjeran
Hojs kaže...
R4zOR229 kaže...
Hojs kaže...

hvala puno :D stvarno si mi dosta pomogao,imam samo još jedno pitanje pošto imam obični tv igrat ču na njemu ako ne uspijem spojit na monitor i sad me zanima hoču li na običnom tv-u moči igrati sve novije igre tipa mw2,rdr,mag i sl.? puno hvala

mozes al to je jako lose 

na bad company 2 nisam mogao posteno mapu vidit sigurno je tak i na mw2 i drugima znaci sve ti je dosta manje zbog rezolucije

15 godina
neaktivan

hvala R4zOR229 i hrvatskafarkasevec....odlučio sam uzet 120 gb model sa ronisa

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 13:42 (Hojs).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koji se primjerak playstationa 3 isplati kupovati? Čuo sam negdje da je ps3 slim od 40 gigabajta dođe do 1500 kn, pa razmišljam o tome. Tako me ionako ne zanima sada sva ta multimedija od tih blueray filmova do interneta. Samo igranje i to je sve.

Drugo, je li obavezan internet? Mislim, za igre (ako treba što prijaviti ili registrirati)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
harpy21 kaže...

Koji se primjerak playstationa 3 isplati kupovati? Čuo sam negdje da je ps3 slim od 40 gigabajta dođe do 1500 kn, pa razmišljam o tome. Tako me ionako ne zanima sada sva ta multimedija od tih blueray filmova do interneta. Samo igranje i to je sve.

Drugo, je li obavezan internet? Mislim, za igre (ako treba što prijaviti ili registrirati)?

Nema Slim od 40gb, samo 120 i 250

Internet nije obavezan ak ne ideš na PS Store, igraš online ili neku igru noviju od posljednjeg firmwarea koji imaš.

PS Store ima poprilično demoa pa ti se onda lakše odlučiti za neku (skupu) igru.

Na kraju, ne znam dal je moguće uopće napraviti profil bez posljednjeg firmwarea

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice