PS3 nazubljena/kompresirana slika

poruka: 9
|
čitano: 1.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

bok,

imam ps3 od 40gb kupljen prije tjedan dana spojen na lcd monitor samsung t240... igre bolje izgledaju na kompu nego na njemu..na kompu je sve kristalno čisto..a na ps3 igrao sam Just cause 2 i grafika uopće nije glatka,oštra,kristalno čista...nego kao da je kompresirana...u čemu je problem? u setinzima sam stavi sve na HD 1080p...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PS3 nazubljena/kompresirana slika
jumpman8 kaže...

bok,

imam ps3 od 40gb kupljen prije tjedan dana spojen na lcd monitor samsung t240... igre bolje izgledaju na kompu nego na njemu..na kompu je sve kristalno čisto..a na ps3 igrao sam Just cause 2 i grafika uopće nije glatka,oštra,kristalno čista...nego kao da je kompresirana...u čemu je problem? u setinzima sam stavi sve na HD 1080p...

kak si spojio (HDMI,..). Al kolko znam ps3 se spaja na Plasmu ili LCD a ne na kompjuterski ekran. Zato ti je vjerovatno loše. Dolazi do većeg broja kompresija i pretvaranja signala neko kod TV-a. 

17 godina
neaktivan

Gle stvar je u tome da ako imas full hd ekran tj rezu od 1920x1980 i ako si spojio sa hdmi kablom nebi smio imat nazubljenu sliku,e sad mogu biti 2 problema ili nisi ukljucio na ps3-u overscan ili nisi spojio sa hdmi kablom !?

15 godina
neaktivan

ekran je full hd rezolucija 1920x1200...spojen je sa hdmi kabelom..a kako se uključi overscan? pod kompjuterskim ekranom sam mislio lcd=)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 18:45 (jumpman8).
17 godina

ti imas malo previse problema s tim sad ovo prije zvuk hebo mene pas ak je tebi sve ispravno

15 godina
neaktivan

pa neznam šta bi ti na ovo rekao..konzola je nova s garancijom..mislim da je to sve stvar postavka

15 godina
neaktivan

posudit ću sutra od frenda njegovu konzolu pa ću vidjet dali se te stvari i njemu dešavaju kod mene...

15 godina
neaktivan

riješio problem...u set up-u monitora je bio uključen zoom..to sam maknuo i sve super...hvala dečki svejedno..sve sam probao šta sam mogao i onda slučajno to riješio preko monitoraBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam T260 i takodjer sam imao nazubljenu sliku na PS3. To sam iskljucio sa tim sto sam AV Mode stavio na off, pa se onda ukljuci Just Scan, koji suzi sliku ali je daleko ljepša za gledat i nije nimalo nazubljena. Gdje ima ta Zoom opcija na monitoru da i to isprobam? Hvala :-)

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice