PS3 Koji kupiti? zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 14.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PS3 Koji kupiti?

Kao što pitanje govori, namjeravam  kupiti PS3 isključivo zbog GT5.  Pa me zanima koji model je najbolje uzeti, koji se najmanje kvari,gdje je najpovoljnije,na što treba gledati, na kojem recimo radi onaj emulator sa PS Store-a za PS2 igre itd..  Gornja granica je 2500 kn! Namjeravam za početak spajati na T220, a kasnije dok nabavim spajati na 96cm Full HD tv!  I nemojte pisati imaš tema, tutoriala itd. jer nemam vremena pregledavati kroz te sve teme!

Skoncentriran sam sto posto na sve kaj finjakima zvuči prosto i vulgarno za mene je itekako stvarno jer sam vidio dno ispod kojeg je samo pakao a ak' tada nisam proplakao neću ni sada kad pogled me ..
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 Koji kupiti?

imas temu u kojoj si trebao pitat a ne nuzno procitat

najbolji ti je slim model,imas ih u sophoslabu

http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 Koji kupiti?

Ja ču ga uzet isto iskljućivo zbog GT5 

Ovo je najnoviji model  CECH-2101A  ps3 /manje zagrijavanje / manja buka / manja mogučnost da se pokvari

40nm  RSX

i mislim

40nm CPU

ali još ih nema u hrvatskoj mislim

Čak sam negdje pročitao da se nezna još ni kad će doć u Europu.............a  u Hrvatsku da i ne govorim

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 20:00 (amano).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 Koji kupiti?

a zašto ne 40GB verziju? Koliko sam skužio garancija je godinu dana na sve modele.Netko kaže kvare se, netko ne??? Ja ću isto kupit isključivo zbog GT5, ostalo me ne zanima jel imam PC.Slim je možda malo lijepši ali to mi nije uopće bitno isto kao i HDD.

Malo argumenata nije na odmet :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 21:29 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 Koji kupiti?

Da sad uzimam PS3, uzeo bih naravno Slim model i to verziju sa 120 gb (više ti ne treba). Zašto, zato što je samo poboljšan u odnosu na PHAT verziju, a phat nema ništa bolje od slima.  Manje se griju, manje buče i manje se kvare (tako se bar priča jel :P). Još sa dolaskom ps3 'jailbreaka' svakako uzeti eksterni hdd :D

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PS3 Koji kupiti?
APazinjan kaže...

Da sad uzimam PS3, uzeo bih naravno Slim model i to verziju sa 120 gb (više ti ne treba). Zašto, zato što je samo poboljšan u odnosu na PHAT verziju, a phat nema ništa bolje od slima.  Manje se griju, manje buče i manje se kvare (tako se bar priča jel :P). Još sa dolaskom ps3 'jailbreaka' svakako uzeti eksterni hdd :D

dakle: grijanje, buka, HDD i veličina uopće mi nije bitna.Bitno mi je samo da vrti GT5 i da radi bez ikakvih problema u garantnom roku (naravno može i duže).

"manje se kvare (tako se bar priča jel :P)" Ajde netko tko je imao i pokvario mu se neka nešto kaže.Od "rekla, kazala" baš i nemam koristi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 21:41 (Zdravko).
15 godina
neaktivan
PS3 Koji kupiti?

Zdravko Nerazuijem te o čemu ti pričaš ,ako ti nisu dovoljni argumenti koje sam naveo to je tvoj problem.........ko je spominjo ikakvu garanciju ...pa naravno da je ima........to je druga stvar ako ti imaš love na bacanje pa možeš kupit svake godine novi ps 3 , nažalost u hrvatskoj ima puno nas koji se nemogu razbacivat novcem

Kupujem ps 3 od kojeg očekujem da radi najmanje 2 godine bez kavarova

argumenti koje sam naveo

PlayStation 3

CECH-2101A

40nm proizvodni proces Cell-a (CPU) i RSX (GPU) .....što znaći manje zagrijavanje ,tiši rad konzole , daleko manja mogučnost za dobit yold

Šta me briga šta kaže neko ko nije imao ps3 bar godinu ili dvije..............više vjerujem onima koji su kupili konzolu imali yold i ostale kvarove. Ljudi govore iz iskustva , a najviše kavarova je bilo na 40 GB modelima, a ovaj za slim je teško reć kad nije još prošlo dovoljno vremena da bi se pokazale mane...........najstariji slim vjerovatno još nije ni prošao  godinu dana 

Hoću reć da je možda pametno sačekat da stignu ti novi modeli pa onda krenut u šoping...........

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 21:59 (amano).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
amano kaže...

Zdravko Nerazuijem te o čemu ti pričaš ,ako ti nisu dovoljni argumenti koje sam naveo to je tvoj problem.........ko je spominjo ikakvu garanciju ...pa naravno da je ima........to je druga stvar ako ti imaš love na bacanje pa možeš kupit svake godine novi ps 3 , nažalost u hrvatskoj ima puno nas koji se nemogu razbacivat novcem

Kupujem ps 3 od kojeg očekujem da radi najmanje 2 godine bez kavarova

argumenti koje sam naveo

PlayStation 3

CECH-2101A

40nm proizvodni proces Cell-a (CPU) i RSX (GPU) .....što znaći manje zagrijavanje ,tiši rad konzole , daleko manja mogučnost za dobit yold

Šta me briga šta kaže neko ko nije imao ps3 bar godinu ili dvije..............više vjerujem onima koji su kupili konzolu imali yold i ostale kvarove. Ljudi govore iz iskustva , a najviše kavarova je bilo na 40 GB modelima, a ovaj za slim je teško reć kad nije još prošlo dovoljno vremena da bi se pokazale mane...........najstariji slim vjerovatno još nije ni prošao  godinu dana 

Hoću reć da je možda pametno sačekat da stignu ti novi modeli pa onda krenut u šoping...........

Gledaj, samo se informiram jel ne znam o PS-u ništa a ovo boldano tek ne kontam, nemoraš se ljutit... i da, nemam nažalost novaca za razbacivanje.Ugodan dan ti želim!

17 godina

to je serija ps3 i ovo je info o proizvodnom procesu,a ylod je kvar na maticnoj ploci(nakon toga ps prekticki mozes bacit)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice