PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
Wontay kaže...

Možeš napravit downgrade i stavit CFW , pročitaj prvu stranicu i zadnjih nekoliko , ako nešto nebude jasno pitaj.

Što nije date code 0D zadnji koji se da downgredat (poneki i 1A)?

15 godina

Ma zaboravio sam spomenuti. Ako ima sreče moguče je.

1/2011 - 1A dolazio je sa 3.50 i 3.56 OFW

Ako je konzola došla sa 3.50 moguč je downgrade a ako je došla sa 3.56 moguče je stavit MFW.

4/2011- 1B dolazio je sa 3.56 i 3.60 OFW

Ako je konzola došla sa 3.56 moguče je stavit MFW a ako je došla sa 3.60 nije moguče ništa.

Što sa ovima na koje može MFW i kako dalje neka kaže netko tko stručniji , Super Mario ili netko drugi koji to radi malo duže

Na prvoj stranici je link na sku modele konzola gdje je sve ovo opisano

0 0 hvala 0
16 godina

Moze pomoc?

Koji je zadnji OFW na kojem radi Cobra ODE (super slim i slim konzole) i treba li se raditi disk swapping?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 22:50 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav

Samo da se neko ne izriga od pitanja i dobro je 

Ovako kupio sam novu konzolu od 12 gb hdd 500 gb verzija cech-4304A.

Sad me zanima kakva je to konzola i kako instalirati osnovne stvari koje su moguscnosti ovog ps ( mogu li igrice koje posudim spremiti na hdd i igrati bez cd-a)

Vrtio sam ove teme sve i jbga previse mi je tu nepoznatih pojmova. Platio sam dosta novaca nisam dobio niti jednu igru osjecam se prevareno mogao sam dodati jos 700 kn i uzet ps 4 al u kojim bi tek tad problemima bio... pozzzz

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
razor22 kaže...

Pozdrav

Sad me zanima kakva je to konzola i kako instalirati osnovne stvari koje su moguscnosti ovog ps ( mogu li igrice koje posudim spremiti na hdd i igrati bez cd-a)

Vrtio sam ove teme sve i jbga previse mi je tu nepoznatih pojmova. Platio sam dosta novaca nisam dobio niti jednu igru osjecam se prevareno mogao sam dodati jos 700 kn i uzet ps 4 al u kojim bi tek tad problemima bio... pozzzz

Igre koje posudiš NEMOŽEŠ snimit na hdd

9 godina
neaktivan
Ok, a. Mogu li nesto updejtat ili platit nekom supermariju da omoguci neku jeftiniju soluciju igrica?
9 godina
neaktivan
Nabaljanja igrica
14 godina
neaktivan
razor22 kaže...
Ok, a. Mogu li nesto updejtat ili platit nekom supermariju da omoguci neku jeftiniju soluciju igrica?

Samo ugradnja cobra ode chipa pa onda možeš 

13 godina
neaktivan
dalja46 kaže...

Imam problema sa jednom fat konzolom, CECHH04 60gb.

Downgrade sa e3 flasherom prošao u redu, stavljen habib cobra 4.76 v1, sve je u redu i uđe u xbmc, imam mape install package files i onu app/home, počinjem instalirat multiman, instalira ga, pokrenem ga, black screen. Nema pomaka dalje.

Probao opet par puta sve na novo sa formatiranjem diska, uvijek isto. Neće mi pokrenut nijedan manager.

Napominjem da su mi sve konzole do sad radile normalno kod instalacije ovog cfw-a i multimana koji radi sa ovom verzijom firmwarea(multiMAN_04.76.00_BASE_(20150912))

Skužio sam i da se konzola malo dulje bootala nakon instaliranja cfw-a.

Da li je itko imao ovakvih problema ili možda zna o čemu se radi? Tražio po internetima, ništa konkretno nisam našao.

Probao sam stavit i rebug 4.76.1 Lite ali kad dođe do koraka kad bi trebao stavit fw javi neku grešku. Svaka sugestija kaj napravit je dobrodošla. Hvala

Ako se baviš navedenim poslom onda bi trebao i znati zašto je crni ekran jer elektronika na blurayu ne radi.. Jednostavno.

13 godina
neaktivan
BruteElectric kaže...

Znam za taj program imam ga, skužio sam sad di piše verzija, imao sam ja slim - nor dok mi servis nije shebo firmware modifikacijom neprovjerenim dumpom (koji ni nisam dobio), kao što ja sad radim na drugoj konzoli osobno, provjeravam dump sa više programa jer navodno lažne pozitivne mogu davat.

Ps3 dump checker build 479 - mi pokazuje BAD false ros0 hash
A build 486 - sad pokazuje sve OK i verziju kad kliknem ros0 hash 4.70 CEX i ros1 4.66 CEX

FlowRebuilder_v.4.2.3.0 kaže za oba NANDa 0 bad blocks, kad su spojeni unscramble

BwE NAND Validator - kaže nekakve [DANGER] i warning kod ros0 i 1.

Pa jel tko zna jel to do programa ili?
Evo primjer: "E3 Linker giving "bad dumps" but some tools say they're fine and others say otherwise"
Ne koristim clip, imam Teensy, zalemio sam na ploču žice na odvojiv konektor, a sumnjam da je baš negdje loš lem, čitam po netu (primjer gore) isto nekom "lažno" false pokazivalo, pa sad ne znam do čega je.
Jel netko imao isti error na 479 verziji? (za nand konzole)

Danas sam napravio drugi dump i isto false za ros0, da li postoji još koji validator osim ovih?
NAND_Statistic mi ne radi odguglat cu sutra error možda ga riješim.

Radit DG na dual nandu a ne znati što bad block može napraviti... E3 Linker radi sa E3 flasherom i neće radit na nand modelima a što se tiće ros0/1 to ovisi koji je OFW/CFW instaliran i naravno da svaki puta dobiješ drugačije ovisno o firmweru.. Ručno provjeri i znat ćeš dali je ispravan ili ne.

11 godina
neaktivan

Skinuo sam Limbo PSN i dobio sam u mapi tri pkg filea pa da nešto ne zeznem, dali treba sva tri instalirati?

Limbo.PSN.PS3-DUPLEX.NPUB30373.Crack.3.55.pkg

Limbo.PSN.PS3-DUPLEX.NPUB30373.Crack.4.21.pkg

Limbo.PSN.PS3-DUPLEX.NPUB30373.Install.pkg

0 0 hvala 0
15 godina
donzega kaže...
dalja46 kaže...

Downgrade sa e3 flasherom prošao u redu, stavljen habib cobra 4.76 v1, sve je u redu i uđe u xbmc, imam mape install package files i onu app/home, počinjem instalirat multiman, instalira ga, pokrenem ga, black screen. Nema pomaka dalje.

Probao opet par puta sve na novo sa formatiranjem diska, uvijek isto. Neće mi pokrenut nijedan manager.

Napominjem da su mi sve konzole do sad radile normalno kod instalacije ovog cfw-a i multimana koji radi sa ovom verzijom firmwarea(multiMAN_04.76.00_BASE_(20150912))

Da li je itko imao ovakvih problema ili možda zna o čemu se radi? Tražio po internetima, ništa konkretno nisam našao.

Probao sam stavit i rebug 4.76.1 Lite ali kad dođe do koraka kad bi trebao stavit fw javi neku grešku. Svaka sugestija kaj napravit je dobrodošla. Hvala

Ako se baviš navedenim poslom onda bi trebao i znati zašto je crni ekran jer elektronika na blurayu ne radi.. Jednostavno.

Hvala na odgovoru. Nije mi posao nego više hobi i život mi ne ovisi o tome.

Bluray inaće radi ali ne čita diskove. Kad ubaciš disk u pogon, disk primi ali ga ne učita. Kod slim modela nisam imao takvih problema i isto sam imao nekoliko sa bluray pogonom koji nisu čitali medije. Može li objašnjenje onda zašto na fat modelu neće a na slim modelu normalno ide u multiman?

@elva1

instaliraš treću stavku i nakon toga drugu. prvu ne

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 17:42 (dalja46).
15 godina

Jučer je izašao 4.78  OFW.  PSN ne radi.  Konzole traze system update kod spajanja na  PSN zato oprez !!!

0 0 hvala 0
15 godina

Izašao je SEN ENABLER V5.9.2  sa spoofom 4.78 .

DOBIO SAM TRENUTNI BAN

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Izašao je SEN ENABLER V5.9.2  sa spoofom 4.78 .

DOBIO SAM TRENUTNI BAN

Si igro štogod ili?

15 godina

Stavio SEN 5.9.2 , u njemu stavio spoof 4.78, i kako i inače radim , patch, delete history, enable internet ,

pokrenuo BO i odmah kod logiranja dobio poruku system bla bla bla...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozz imam problem sa ps3 konzolom cipovan je na 4.76 verziju otvaram igrice preko IRISMANA v3.50.4 igrao sam normalno online ali sad mi izbacuje da moram uraditi upgrade,sta mi je ciniti?

0 0 hvala 0
15 godina

Izašao  Rebug 4.78 CFW

http://rebug.me/  .

Neznam da li je  PSN siguran.   Da li sam dobio ban zbog spoofa ili nečeg drugog neznam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
buba4 kaže...

pozz imam problem sa ps3 konzolom cipovan je na 4.76 verziju otvaram igrice preko IRISMANA v3.50.4 igrao sam normalno online ali sad mi izbacuje da moram uraditi upgrade,sta mi je ciniti?

Pa par postova iznad ti je napisano da je izašao novi OFW i imaš napisano što trebaš stavit da možeš online

15 godina

Što je napisano, ako misliš na spoof mislim da je on krivac za moj ban

0 0 hvala 0
15 godina

Nove verzije programa za CFW 4.78

1. REBUG 4.78

http://rebug.me/

2. SEN EnablerR 5.9.2

SEN Enabler

3. Nova verzija CCAPI-a za promjenu PSID i CID-a

CCAPI v2.70r2

1.  Instaliran REBUG 4.78,

2. Sa CCAPI promijenjen  PSID i CID,

3. SEN ENABLER za patch OFW i delete history

4. Napravljen novi račun za PSN i novi korisnik na PS3, izbrisani trofeji

USPJEŠNO SPOJEN NA PSN

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 10:26 (Wontay).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav...ako može malo pomoči za ans"glupe" u tehnologiji :)

Ovako....imam ps3 i to onu prvu fat verziju.....dao sam je na jailbreak......zanima me kako ide to sa igricama?

Znači nađem igricu preko torrenta i šta onda???Ako nekome nije težko da mi malo to objasni......jel može svaka igra što je na torentu ili moram šta da pazim ili gledam??

hvala puno

0 1 hvala 0
15 godina

Procitaj prvu stranicu. Gledaj da su za PS3. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
Wontay kaže...

Možeš napravit downgrade i stavit CFW , pročitaj prvu stranicu i zadnjih nekoliko , ako nešto nebude jasno pitaj.

Što nije date code 0D zadnji koji se da downgredat (poneki i 1A)?

ako je 2004-a-b ide svaki, 2504 bas i nije svaki - 0c 0d 1a su ok, inace na 2504 modelima najbolje provjeriti sa minverscheckerom prije ratavljanja, jel..

Wontay kaže...

Ma zaboravio sam spomenuti. Ako ima sreče moguče je.

1/2011 - 1A dolazio je sa 3.50 i 3.56 OFW

Ako je konzola došla sa 3.50 moguč je downgrade a ako je došla sa 3.56 moguče je stavit MFW.

4/2011- 1B dolazio je sa 3.56 i 3.60 OFW

Ako je konzola došla sa 3.56 moguče je stavit MFW a ako je došla sa 3.60 nije moguče ništa.

Što sa ovima na koje može MFW i kako dalje neka kaže netko tko stručniji , Super Mario ili netko drugi koji to radi malo duže

Na prvoj stranici je link na sku modele konzola gdje je sve ovo opisano

kao sto rekoh minverchecker na usb, minuta posla...ovo u sve naklapanja

lovac82 kaže...

Moze pomoc?

Koji je zadnji OFW na kojem radi Cobra ODE (super slim i slim konzole) i treba li se raditi disk swapping?

pa radi cobra i na 4.76 recimo ali moras imati najnoviju verziju ode-a  5.1c takodjer updejtanu, zvanicno do 4.66 ali kad se updejta firmware ode ide 4.76...ja imam 3,11 ode nekoristen radi na fatu (4.55 i nize), 2xxx (4.55 i nize), 3xxx (4.53 i nize),,300kn i nosi je ako hoces ugradnju 500..

razor22 kaže...

Pozdrav

pa mozes ih instalirati na hard disk, ali bez cd-a nista...ili kupiti online igru pa igrati jedino tako bez cd-a...moj savjet je to prodat i kupit slima 2xxx i instalirati cfw (prije toga ga flasherom downgradeat..javi se 200kn downgrade kod mene.. :) ) 

donzega kaže...
dalja46 kaže...

instaliraj rebug 4.78.1 cex moj savjet...ovo je sve slabo...ako i dalje baca crni ekran, kao sto je netko spomenio probja iskopcat napajanje bluray-a za probu pa vidi ili probaj s drugim hard diskom :)

Wontay kaže...

Nove verzije programa za CFW 4.78

1. REBUG 4.78

http://rebug.me/

2. SEN EnablerR 5.9.2

SEN Enabler

3. Nova verzija CCAPI-a za promjenu PSID i CID-a

CCAPI v2.70r2

1.  Instaliran REBUG 4.78,

2. Sa CCAPI promijenjen  PSID i CID,

3. SEN ENABLER za patch OFW i delete history

4. Napravljen novi račun za PSN i novi korisnik na PS3, izbrisani trofeji

USPJEŠNO SPOJEN NA PSN

heheh :) ako zatrebas unban javi se, rijesim ti psid-ove...

poz svima njuskalo Šifra oglasa:17665608

cya :)

10 godina
neaktivan
donzega kaže...

Radit DG na dual nandu a ne znati što bad block može napraviti... E3 Linker radi sa E3 flasherom i neće radit na nand modelima a što se tiće ros0/1 to ovisi koji je OFW/CFW instaliran i naravno da svaki puta dobiješ drugačije ovisno o firmweru.. Ručno provjeri i znat ćeš dali je ispravan ili ne.

Ali nemam nijedan bad block na svih 5 dumpova... Ma ono sam kopirao lika samo u vezi programa (false positive kaj govorio) ne koristim E3 linker.
Koristim Teensy koji je bar meni puno jednostavniji od E3 i večinom napravi solidne dumpove, prodao sam E3 jer s ovim mogu i fat nor-nand i slim i ps4 ako zatrebam -makar me ne zanima, OFW je trenutno još na njemu 4.70 ako ti to što govori, krenuo sam opet provjeriti upute ovdje i postove da vidim moguće komplikacije.

Usput jel kome max 828gb nutarnji hard ? Stavio sam 1TB i čitam po netu da je 828 max.
Ima li tko FAT sa punih 931gb, minus ~20gb za sistem ?

Edit

00's 1,28% crveno (1.43% - 2.68%) FFs zeleno 19,36% (nand statistic BETA 2013)
Validatori su napravljeni 2013 za firmwere DO 4.45 ofw, a imam 4.70.
Hex provjeren ros0 i 1 izgleda ok! sutra konačno radim DG i rebug fw planiram stavit :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 20:43 (BruteElectric).
9 godina
neaktivan

Ok, vjerojatno je ovo odgovoreno vec 100 puta al nakon dva sata surfanja mi nije jasno sta mogu a sta ne. Frend mi je poklonio prastari PS3 (fat) ima 74gb  model cechl03, al u sys info pise da je softver 4.78.

Zanima me dal to mogu sam preko usb-a flashat ili cu ga tako zasrat?

0 1 hvala 0
16 godina
Mikas kaže...

Ok, vjerojatno je ovo odgovoreno vec 100 puta al nakon dva sata surfanja mi nije jasno sta mogu a sta ne. Frend mi je poklonio prastari PS3 (fat) ima 74gb  model cechl03, al u sys info pise da je softver 4.78.

Zanima me dal to mogu sam preko usb-a flashat ili cu ga tako zasrat?

da si procitao prvu stranicu ove teme sve bi ti bilo jasno

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
9 godina
neaktivan
znaci kazem da citam vec masu, pitanje je vrlo jednostavno, mogu ili ne mogu to sam napraviti? znam odprilike sta napraviti, ne znam dal smijem.
15 godina

A Dart Tom ti je rekao da pročitaš prvu stranicu a to očito nisi.  Kad pročitaš to dva tri puta ako treba onda pitaj što ti nije jasno.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice