PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 726.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo samo da se ja javim ako bi slučajno netko imao errore kao i ja. Dakle bacao je svakakve trophy errore i nije pokretao skoro niš. U console universe su mi reflashali konzolu i sad radi sve po špagi pa eto imaju od mene preporuku. Isprobano i radi:farming simulator,castlevania lord of shadows,nhl 2014,battlefield 4 i psp mini final fantasy tactics war of the lions. Svaka čast ekipi. Dakle ak vam konzola baca erorre ako i moje odmah na reinstalaciju CFW-a, da uštedim nekog svojih muka

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
Zagi PS3 kaže...

Ekipo pozdrav!!!

Trebam pomoć.....

Nedavno sam dao modificirati konzolu i sad sam na Rogero 4.5 te imam problema sa instalacijom i pokretanjem igara.....

Sa neta sam preko torrenta skinu par igara, skidao sam sve od izdavađa duplex-a......

Prebacim igru na usb koji naravno umetnem u konzolu, pokrenem multiman i idem u file manager gdje u PS3 root u mapu GAMES kopiram igru...... izađem iz file managera i u stupcu games vidim to kaj sam iskopiral te preko multimana load-am igru.... vrati me u xmb meni i onda kada želim pokrenuti nastaju sljedeći problemi:

- npr. kod need for speed rivals (duplex) uspješno instaliram igru ali kad se igra upali i kad mi još load-a kaj treba konzola mi se jednostavno smrzne..... ???

- a kad iskopiram npr. assassins creed III (duplex) kod pokretanja mi se pojavi crni ekran te me vrati opet u xmb.....

Šta učiniti, prijedlog molim????

Unaprijed zahvaljujem!!

Lp

Bok, nisam ni ja najbolje upućen u jailbreak ali pogledaj dali možda ima EBOOT fixeva i slično za taj naslov koji hoćeš igrati. Ako ti se još smrzavaju igre onda prebacivaj preko FTP-a. Imaš na prvoj stranici teme sve objašnjeno kako ide prebacivanje preko FTP-a. Meni su se isto pojedine igre smrzavale ili bile bez zvuka i slični problemi kada bih ih prebacio preko USB-a na konzolu, a kada bih prebacio preko FTP-a, onda sve ide bez problema.

11 godina
neaktivan

Evo da javim vezano za NFS Rivals, u multiman-u sam na igri označio BD mirror i sada šljaka..... inače sam na Rogero 4.5 i na zadnjoj verziji multimana.....

Ima li koja druga tema otvorena što se tiče igara za PS3 ( mislim na riješenja koja trebaju za pokretanje igra u slučaju poteškoća) ???

15 godina

Ova tema je prvensteno za Jailbreak i sve što dolazi uz to , tu bi mogle doči i igre no kada bi

svako tražio rješenje za pojedinu igru to bi preraslo u spam,

Kod JB igara često zna doč do problema iako nebi trebalo ako imate original igru koja nije patchana ili mijenjan eboot i zadnju verziju CFW-a.

Problemi dolaze kada imate krivi eboot i param, ili se nešto dogodilo igri tokom proijenosa

Moguča rješenja su:

1. Probajte ukjlučiti opciju BD mirror

2. Ubacite drugi eboot i param - dakle google i tražite drugi eboot i param, treba i nekoliko pokušaja,

ako to ne uspije-

3. Izbrišite igru i podatke pod game data i ponovo ju prenesite na PS3

4. Ako to ne pomogne ponovno skinite igru

Ovim koracima se riješi 99% problema

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sram vas bilo, pa ovakve teme sa poticanjem piratstva treba zabraniti.

...kradem avatare

0 5 hvala 0
12 godina
odjavljen
Pa ova tema nema veze sa piratstvom :D ovo je samo jailbrake ps3,,tko kaze da je to piratstvo? Mogu sa konzolom raditi sto hocu :P
14 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Pa ova tema nema veze sa piratstvom :D ovo je samo jailbrake ps3,,tko kaze da je to piratstvo? Mogu sa konzolom raditi sto hocu :P

Ma u pravu si...isto i sa Xboxom što ih ljudi modificiraju da bi siroti zaštitili originale koje svakako imaju.

Ma moja pogreška!

...kradem avatare
15 godina

Možeš ti biti arogantan koliko hočeš, igram tri igre na PS3 na Rogeru i zamisli ti to , sve tri sam kupio.

Vjerojatno ne možeš shvatiti pa ti mogu objasniti , igru koja to zaslužuje treba kupiti

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Po meni igra zaslužuje da ju se kupi da je cijena normalna, oko 100-150 kn, ovo po 500 kn je previše za naš standard...
13 godina
neaktivan
briatore kaže...

Sram vas bilo, pa ovakve teme sa poticanjem piratstva treba zabraniti.

Moguće da netko samo želi backupat igru na HDD u slučaju grebanja disca.

@Wontay

Ovo je glupost. Ako si igru skinuo i odigrao, očito zaslužuje bit kupljena jer si je imao volje i skidat. 

@thejura

Kao prvo igru nećeš kupiti u hrv ako znaš da je 500 kn, nego ćeš naručiti od vani, ili ne kupovati isti dan, nego kad padne cijena. Kao drugo, ljudi zaboravljaju da je gaming luksuz, a ne nekakva potrebština. Najjače mi je kad likovi imaju i7 procesore, gtx 680, 16 gb rama i periferiju do 3 iljade kuna i onda upadnu da su igre skupe rofl. Tako da, ako imaš novaca za gaming konzolu, očito možeš skupit i za igre.

Tako da ste sva trojica u krivu :)

12 godina
odjavljen
briatore kaže...
Robilad kaže...

Ma u pravu si...isto i sa Xboxom što ih ljudi modificiraju da bi siroti zaštitili originale koje svakako imaju.

Ma moja pogreška!

LoL,,sigurno imas PS3 koji se ne moze modificirati heheh, nevidim razlog zas bi bio na ovoj temi? da prosipas antipiratsvo mozda? Hmm takvi su mi najjaci..skidaju filmove preko torrenta na veliko i onda sad kao mi tu piratsvo sirimo.

Koji ti je zadnji film koji si gledo sa torrenta btw? :D

15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
briatore kaže...
Robilad kaže...

Ma moja pogreška!

LoL,,sigurno imas PS3 koji se ne moze modificirati heheh, nevidim razlog zas bi bio na ovoj temi? da prosipas antipiratsvo mozda? Hmm takvi su mi najjaci..skidaju filmove preko torrenta na veliko i onda sad kao mi tu piratsvo sirimo.

Koji ti je zadnji film koji si gledo sa torrenta btw? :D

Sad ce ti pocet o intelektualnom vlasnistvu, policama original filmova, "jeftinim" pretplatama na movie servise, ili "ne gledam filmove"

Ne hrani trolla....

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
neaktivan

Interesantno je kako se netko pojavi s tim prodikama tu i tamo a na ps3 jailbreak podforumu je. Ja osobno posjedujem dosta originala a što se tiče cfw-a tu nema ništa ilegalno i nemoralno. Ako je netko u banani onda je to sony (samo se sjetite ukradenih brojeva kartica, ne osiguravanja svojih servera kad su im banuli hakeri pa se nije moglo igrat online dosta vremena i uklanjanja linuxa dok je na kutiji pisalo da ima tu mogućnost) kao da ti ja kažem da je auto 4x4 i onda ti nakon nekog vremena dođem i zamjenim ti to na prednji pogon. Samo ću reć da se sjetite Mr bean videoteke/igraone u dubravi il kak se već nazivala radnja e to je bilo pravo piratstvo. Nadam se da uživaš u novim dvd ripovima s neta {#}

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim svi hvalite ovog super marija    iz njuškala,ja mu poslao mail prije nekoliko dana još mi nije odgovorio,ako ga tko zna da mu kaže da ima jedan zainteresirani da se dogovorimo 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bazzi kaže...

Vidim svi hvalite ovog super marija    iz njuškala,ja mu poslao mail prije nekoliko dana još mi nije odgovorio,ako ga tko zna da mu kaže da ima jedan zainteresirani da se dogovorimo 

Pokusaj mu ponovno poslat mail ili poruku na broj mobitela kojeg je ostavio u oglasu, meni je uvijek odgovorio u roku par sati ponekad i odmah jer ima email na mobitelu pa mu dolaze kao sms poruke pa ih odma moze vidjeti ako niej zaposlen, inace on ide na fax sada valjda pa je moguce da nemoze odgovorit tjekom tjedna prek odana nekad na poruku jer je na predavanjima al to ja bar mislim, kazem inace uvijek odgovori u extremno brzom roku...pokusaj ponovno definitivno...

4 doors for more whores
15 godina

Nisam ništa radio kod njega no jednom smo poduže razgovarali o toj tematici,

na osnovu toga povjerio bi mu svoju plejku

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Molim pomoć!

Spremam se kupiti modificirani ps3.

Zanimaju me dvije stvari.

Prva stvar,kako provjeriti koja je modifikacija?

Čovjek kaže da ju je kupio već modificiranu i da ne zna koja je modifikacija.

Dali se može to negdje u postavkama ps3 provjeriti?

I drugo,kaže da je uvijek igrao igre preko vanjskog hard diska.

Zanima me kako se prebacuju igre na unutarnji hard od plejke,i dali je moguće da postoji neka modifikacija koja pokreće igre samo sa vanjskog harda?

Molio bi da mi neko odgovori do negdje 8 navečer jer bi ju do onda trebao pokupiti,pa da znam šta kupujem.

Hvala unaprijed!!!

P.S.Još jedno pitanje.

Dali se sa recimo najnovijom modifikacijom moći igrati nove igre koje će izlaziti,npr Metal gear solid 5?

To jest,dali svaka novija igra zahtjeva noviju modifikaciju ili to nema veze s time?

Sorry,informatika i sve oko nje mi nije jača strana.:-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:09 (elva1).

0 1 hvala 0
15 godina

Večina ih je na Rogeru, kad se pali PS3 piše ti Rogero i verzija softvera, ako je modificiran u game stupcu imaš opciju Install package,

sve drugo ti piše na prvoj stranici...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Večina ih je na Rogeru, kad se pali PS3 piše ti Rogero i verzija softvera, ako je modificiran u game stupcu imaš opciju Install package,

sve drugo ti piše na prvoj stranici...

Koliko sam vidio piše kako se prebacuju igre sa PC-a na ps3,nisam vidio da piše sa harda?

Zanima me jer tu piše ako si umrežen,a ja sa plejkom nebi bio spojen na internet.

15 godina

???

Sa harda sa pc-a na hard na PS3.

Upute za prijenos imaš u tutorialu, spoji ps3 kabelom na router jer je daleko brže, nemoj se spajat na psn i nemaš brige,

ako češ se osječat sigurnije nakon što preneseš što si mislio onemoguči network na ps3, ako što bude nejasno pitaj

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma ne,sa PC-a na vanjski hard,i sa vanjskog harda na ps3.

Dečko kaže da bi mu frendica stavila igru na vanjski hard,on bi taj hard ubacio u USB port od ps3 i tako igrao.

Mene zanima kako sa tog vanjskog harda,ubaciti na hard od PS3?

Znači,igra je na vanjskom hardu,i treba je prebaciti na hard disc od PS3.

Pitam zato jer imam neki jadan usb od 16GB,a PS3 ima prostor od 320GB,pa da mi igre budu u plejci.

Ali da ne trujem temu i pitam koješta,ako nije problem rado bi ti uputio ako bude trebalo koje pitanje preko P.M.-a

Hvala još jednom...

12 godina
odjavljen
elva1 kaže...

Ma ne,sa PC-a na vanjski hard,i sa vanjskog harda na ps3.

Dečko kaže da bi mu frendica stavila igru na vanjski hard,on bi taj hard ubacio u USB port od ps3 i tako igrao.

Mene zanima kako sa tog vanjskog harda,ubaciti na hard od PS3?

Znači,igra je na vanjskom hardu,i treba je prebaciti na hard disc od PS3.

Pitam zato jer imam neki jadan usb od 16GB,a PS3 ima prostor od 320GB,pa da mi igre budu u plejci.

Ali da ne trujem temu i pitam koješta,ako nije problem rado bi ti uputio ako bude trebalo koje pitanje preko P.M.-a

Hvala još jednom...

Mozes prebacibvati sa externog na interni hard od ps3 bez problema.

15 godina

Možeš no po defaultu ti Multiman ne prepoznaje NTFS diskove, imaš u tutorialu kako vidjet NTFS diskove u Multimanu

, ili pikneš taj eksterni disk u PC i prebacuješ sa WINSCP-om, moja preporuka

može pm ako što bude nejasno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imali netko od vas konzolu sa građenim cobra ode chipom? Zanimaju me iskustva. Namjeravam to ugraditi u ps3 ultra slim 500GB. Može li se to uopće ugraditi u taj model (da li je to isto što i super slim? CHEC je 4xxx).

0 0 hvala 0
15 godina
argo kaže...

Imali netko od vas konzolu sa građenim cobra ode chipom? Zanimaju me iskustva. Namjeravam to ugraditi u ps3 ultra slim 500GB. Može li se to uopće ugraditi u taj model (da li je to isto što i super slim? CHEC je 4xxx).

Nemam još, ali sam naručio cobru ode pa čim dođe ću ju ugraditi. Može stat unutra, ali koliko vidim po videima miče se onaj metal plate na kojem je matična, a super slim tj. ultra slim je isti model :)

14 godina
odjavljen

Pitanje.

Naime, moj susjed ima PS3, dobio ga je na poklon, no ne radi mu laser, pa me pitao dali ikako mogu nešto sklepat, prvo sam se sjetio Jailbreak-a. Dali treba bluray da igra khm khm igre? Jer znam da neki put treba bit bilo koji blu ray disc unutra čisto da se vrti.

Konzola je fat, ne znam koji cech, jer nije kod njega trenutno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Pitanje.

Naime, moj susjed ima PS3, dobio ga je na poklon, no ne radi mu laser, pa me pitao dali ikako mogu nešto sklepat, prvo sam se sjetio Jailbreak-a. Dali treba bluray da igra khm khm igre? Jer znam da neki put treba bit bilo koji blu ray disc unutra čisto da se vrti.

Konzola je fat, ne znam koji cech, jer nije kod njega trenutno.

Bluray netreba kod khm khm igara, velim sad jedino ovisi kod jailbreak-a o kojem se CECH modelu radi

4 doors for more whores
14 godina
odjavljen

OK, hvala puno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali mi može neko reći koja je modifikacija u PS3,tj.kako je saznati?

Kupio sam modificirani ps3 a i prethodni vlasnik ne zna koja je modifikacija.

Ne znam dali ovo pomaže,u game stupcu se nalazi ikona "reActPSN Unknown CFW!" pa je ispod "multiman" pa ispod "Condor updater"

Multiman je version 4.53.1 ako to nešto znači.

Kako sam pročitao Rogero se odmah pojavi tako da vjerujem da nije rogero modifikacija.

Još jedna stvar,skunuo sam NFS Shift,prebacio je na PS3 i kada je pokušam pokrenuti napiše mi "The required game data is going to be installed to the system strorage.Do not turn switch itd..."

Nigdje ne piše da mora updateat software ali nisam baš nešto upoznat sa tim stvarima pa se bojim da ne skinem modifikaciju.

Dali mogu normalno pokrenuti NFS shift?

0 0 hvala 0
15 godina

Neke igre zahtjevaju instalaciju nekih dijelova na hdd,s obzirom da piše game data a ne system software možeš to instalirat

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice