PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 742.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
dart_tom kaže...
bpodnar kaže...

ne možeš koristiti externi hard za  igre!!!!!!!!!!!

i da,možeš ubaciti u ps3 drugi veći hard 2.5",ali osim hard moras kupiti i adapter za to(breket)!!!!!!!!!

MOŽEŠ KORISTITI EXTERNI HARD ZA IGRE

U PS3 ide normalni 2.5 disk

13 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
bpodnar kaže...

Čekaj, taj PSN+ je playstation store? Misliš da kupujem od tamo igre? Probao sam ići u taj dućan no traži da nadogradim firmware, prije toga ništa. Što se tiče HDD-a. zar ne mogu koristiti eksterni disk za igre?

ne možeš ga jeilbrekat za igrati pirate!!!!!!!!!!!!

moras nadograditi softwer i onda regat se na psn store i tada tek psn+,on ti se plaća i tada dobijas 4 igre svaki mijesc i imaš popust na kupovanje novih igri

i da,12gb ti je debelo premalo za takve akcije!!!!!!!!

i da,možeš ubaciti u ps3 drugi veći hard 2.5",ali osim hard moras kupiti i adapter za to(breket)!!!!!!!!!

malo prodji forum,sve ti piše,i koja je cijena psn+ i ostale stvari

Fala, sve sam skonto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 godina
neaktivan
Wontay kaže...
dart_tom kaže...
bpodnar kaže...

MOŽEŠ KORISTITI EXTERNI HARD ZA IGRE

U PS3 ide normalni 2.5 disk

Imam jedan externi hard SATA od 2.5" 320gb pa ću ga rastaviti i ubaciti čim dobijem bracket koji sam naručio. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 23:11 (bpodnar).
13 godina
neaktivan

Može li se nekako otkazati kupnja pretplate za PSN+? Kupio sam pretplatu za  1 godinu, ali sam se predomislio, još to ne bih uzimao. Postoji samo uputa kako otkazati automatsko zanavljanje pretplate nakon isteka, ali za vraćanje love za već kupljenu pretplatu ne nađoh ništa. Nisam ništa skinuo od ponuđenih igara, tek sam jednu igru htio skinuti ali sam otkazao download, no pored nje sada piše purchased iako je nisam skinuo. Rješivo ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:38 (bpodnar).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jeli izasao novi ROGERO 4.4 i imate li link za download?

0 0 hvala 0
17 godina

Ako nekoga zanima, Cobra team izgleda je napokon zgotovio svoj Cobra ODE pa bi uz pomoć njega trebalo biti moguće pokretanje backupova i homebrewa na svim verzijama konzole uključujući i cech-25xx, cech-30xx i cech-40xx na koje se ne može staviti custom firmware. Kažu da je masovna proizvodnja počela i da će uskoro početi isporuke. Živi bili pa vidjeli, ja napravio preorder na teensy.co.uk.

Inače ODE koncept mi se sviđa, ne treba pržiti, samo ispravni ISO i vozi. Na XBox sam si stavio xk3y i fercera savršeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajmo se dogovoriti nas 5 minimalno pa da to naručimo, daju nekakav popust na 5 naručenih uređaja. 

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno će isporuke krenuti tek krajem mjeseca, a ako bude tako onda vam ne bi trebala biti opasnost od carine pošto smo od 1.7. u EU pa ne bi trebali cariniti. Mada mi je xk3y prije pola godine prošao bez carine, a koštao je 70 funti.

Jedino je bad što je stvar malo mačak u vreći, još nitko od generalne publike to nije isprobao pa da kaže kako to radi. Ili u kojem formatu treba biti backup i slične stvari. Malo me zabrinjava loading time, na demonstracijskom filmiću za cech-25xx konzole su pokretali Killzone koji mi se nekako predugačko pokretao, preko minute. No opet, kod jedne druge konzole su pokrenuli Red Dead Redemption koji je prvo trebao instalirati nešto na hard disk i to je išlo prilično brzo. Nažalost nemam Killzone 3 (mislim da je u demonstraciji bio taj) pa ne znam koliki mu je normalni boot time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajd ti to prvo isprobaj kad stigne pa javi vamo rezultate. {#}

17 godina
neaktivan

jeste li probali novi rogero 4.41 v 1.0? ja sam na 4.40 i ne znam da li bi trebao preci jer mi za sada sve radi na njemu....ima li nekih negativnih utisaka...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa:) Kupio sam od frenda ps3 za 150 kn, ne radi mu laser, ali sam se sjetio da bi mogao igrat igrice preko hard diska, odnosno sticka. Radi se o fat verziji od 40 gb, verzija 3.41.

Mi može netko reć koji su daljni koraci da nešto ne zeznem, brickam ga ili nešto, koji toturial, gdje šta? Kako pokretat igrice, i ostalo?

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

SAMO ČITAJ...................... IMAŠ SVE NA PRVOJ STRANICI......................

0 0 hvala 0
15 godina

Potrebno je imati disk u pogonu, kakva je situacija kad laser ne radi? , molim da se javi netko s iskustvom pa ču i to dodati u tutorijal na prvu stranicu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sve sam uspio:D Spojio preko wincp-a i prebacujem igre:D Sad mi se skida 1. igra pa cu vidit kako to sve radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ne, ovo je raj. Uspio sam crash bandicot instalirat:D Suze mi skoro krenule, sad spyro, crash bandicot i deri:) Prisjetit se starih vremena :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo uzeo sam neki HDD eksterni i ne prepoznaje mi ga play? U čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Evo uzeo sam neki HDD eksterni i ne prepoznaje mi ga play? U čemu je problem?

Kak je HDD formatiran?

FAT 32 ili NTFS?

Mora bit FAT 32 da bi ga ps3 prepozno

13 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Kak je HDD formatiran?

FAT 32 ili NTFS?

NTFS.

Aha, a kako cu onda datoteke prebacivat kad fat32 prima samo 4gb??

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
silasara2 kaže...

Kak je HDD formatiran?

FAT 32 ili NTFS?

NTFS.

Aha, a kako cu onda datoteke prebacivat kad fat32 prima samo 4gb??

Jbg datoteke veče od 4gb nečeš moč prebacit

Za igre koje imaju veče datoteke opet postoje druge solucije (malo googla i naučit češ)

PS3 čita samo FAT 32 vanjski hdd i druge solucije NEMA

13 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Za igre koje imaju veče datoteke opet postoje druge solucije (malo googla i naučit češ)

Pa kakve su to gluposti? Šta ja kupim disk od 30 terabajta i mogu samo 4gb imat na njemu?!

Meni je problem šta mi interni hdd u playu ima samo 40 gb, a to je defakto 1 ili 2 igre. Uncharted nemogu ni igrat.

EDIT: evo uspio sam, formatirao u fat32, i samo prebacio ufc od 23 gb i sve normalno radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 13:11 (Volvox).
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
silasara2 kaže...

Pa kakve su to gluposti? Šta ja kupim disk od 30 terabajta i mogu samo 4gb imat na njemu?!

Meni je problem šta mi interni hdd u playu ima samo 40 gb, a to je defakto 1 ili 2 igre. Uncharted nemogu ni igrat.

EDIT: evo uspio sam, formatirao u fat32, i samo prebacio ufc od 23 gb i sve normalno radi.

Večinom su ti sve igre raskomadane na više manjih fajlova i samo neke imaju fajlove veče od 4gb (ali i to se da riješit)

sretno

13 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Večinom su ti sve igre raskomadane na više manjih fajlova i samo neke imaju fajlove veče od 4gb (ali i to se da riješit)

sretno

aha u tome je stvar, ja mogu imat vise fajlova od preko 4gb, ali nemogu imat npr jedan fajl od 10 gb jel?

16 godina

tako je, fat32 ti podrzava velicinu datoteke do 4gb, a ti mozes njega napunit onolko kolko ima prostora.

nego jel imas kakvih problema s tim sto ti laser ne radi?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 16:35 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

tako je, fat32 ti podrzava velicinu datoteke do 4gb, a ti mozes njega napunit onolko kolko ima prostora.

nego jel imas kakvih problema s tim sto ti laser ne radi?

Aha, a onda izgleda da skinute igre već budu u tom formatu da se mogu stavit na ekterni hard formatiran na fat32, pa će normalno radit. A ja jos gledam zasto nisu u .pcg formatu nego ono PS3_GAME, PS3_UPDATE itd :D

Zasad nikakvih, sve radi kako spada, odigrao sam crash bandicot, pes i ufc i sve radi kako spada:D

16 godina

bit ce ti i onih koji ce ti imat fajlove vece od 4gb, mislim da ti read dead ima tako, prije godinu dana sam imo takav ps3 i tako skido igre, znam da sam se s read deadom namucio ko majmun, i sa la noire isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

bit ce ti i onih koji ce ti imat fajlove vece od 4gb, mislim da ti read dead ima tako, prije godinu dana sam imo takav ps3 i tako skido igre, znam da sam se s read deadom namucio ko majmun, i sa la noire isto.

Ma najviše me brine dali cu moc sve igre pokretat sa eksternog harda. Jer npr. Uncharted ima 50 gb, a to nemogu prebacit na hdd od ps3 jer imam samo 40gb :/. Da nebi trebao sad kupovat neke bjesne eksterne hard diskove da mogu normalno pokretat igre i to.

A ovo za red dead ces mi malo pojasnit kad dode red na njega:) naravno ako mi nebude radio:)

16 godina

najvise me *ebo la noire. tu se trebalo svasta iskombinirat da bi proradilo. samo sto ja nisam igre prebacivo na eksterni pa onda na ps3 nego sam ih preko mreze prebacivo, imas program, dosta traje al je lakse, direkt prebacuje s pca na ps3. a neke igre bi trebo pokretat s eksternog bez da ih prebacis na ps3. ja sam imo fala bogu 80gb u ps3u pa sam mogo igrat sto god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

najvise me *ebo la noire. tu se trebalo svasta iskombinirat da bi proradilo. samo sto ja nisam igre prebacivo na eksterni pa onda na ps3 nego sam ih preko mreze prebacivo, imas program, dosta traje al je lakse, direkt prebacuje s pca na ps3. a neke igre bi trebo pokretat s eksternog bez da ih prebacis na ps3. ja sam imo fala bogu 80gb u ps3u pa sam mogo igrat sto god.

Ma znam za to mrežno prebacivanje, preko winscp-a, već sam prebacivao, samo što mi je to presporo, a i problem je mali hdd od ps3 :/

16 godina

najbolje ti je da piknes neki veci disk za ps3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

najbolje ti je da piknes neki veci disk za ps3.

Pa imam ovaj eksterni, koji bi ja mislim pasao u ovaj ps3.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice