pozdrav svima ,zanima me da li je velika razlika recimo u gt5 na 22'' monitoru između 720p i 1080p rezoluciji jer mi monitor ima najveću rezu 1680x1050 pa mislim da ne podržava 1080p(može li ps3 raditi na toj rezi?) .Na nekim stranim forumima piše da je razlika značajna jedino na TV ima 50'' i više,zanima me jer razmišljam o kupnji ps3 ali ako to znači novi monitor.......Unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima ,zanima me da li je velika razlika recimo u gt5 na 22'' monitoru između 720p i 1080p rezoluciji jer mi monitor ima najveću rezu 1680x1050 pa mislim da ne podržava 1080p(može li ps3 raditi na toj rezi?) .Na nekim stranim forumima piše da je razlika značajna jedino na TV ima 50'' i više,zanima me jer razmišljam o kupnji ps3 ali ako to znači novi monitor.......Unaprijed hvala
na toj rezi ja igram gt5 i slika je odlicna iako gt5 podrzava 1080p vecina igara ne podrzava pa se time netrebas zamarat
hvala na brzom odgovoru ,ipak zanima me da li je netko usporedio te dvije reze na 22'' monitoru i kakve su razlike ,je li se isplati uzimati monitor sa 1080p,da li je to neko osjetno poboljšanje ili marketinški trik s obzirom da neki kažu kako je razlika primjetna kod velikih tv-a od 50''.