PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.439.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
Korisnik1251 kaže...

Hvala, to sam vec procitala (citam temu od pocetka, sad sam na 155. stranici ), samo nisam nigdje nasla ovaj podatak. 

Nisam neki fan ps-a, ali citajuci ovu temu sad JA jedva cekam da stigne. Brijem da ce ovaj morat uzet bolovanje da stigne do ps-a od mene 

Zavisi koliko ste "zagrizeni" gameri, ali moglo bi se dogoditi da ces pozeljeti i jednog crnog za sebe nakon nekog vremena, ako ne budes mogla doci na red.

Stvarno su skoro svi zanrovi na PS4 pokriveni.

Em je prednost sto mozes dijeliti PS+ pretplatu na dvije konzole.

Em si luda, ako citas sva nasa lupetanja od pocetka 

Ovo mi skroz krivo zvuči :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
PlayStation 4

Jedno malo pitanje.

Imam PS4 Pro iz T-coma.

Piše mi da imam 12 mjeseci garanciju ali zar nema neka zakonska regulativa po kojoj svaka elektronska oprema skuplja od 500 kn ne smije imati garanciju ispod 24 mjeseca.?

Da li je se nekome ovdje na forumu pokvario PS4 iz T-coma van tih 12 mjeseci i da li su dobili besplatan popravak od strane T-coma?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
lukaXXkralj kaže...

a ako se odma regam na newsletter za onih 10% oce li to vridit za Black Friday?

Vjerojatno, trebalo bi. Al ak nećeš prije BF uzimat, čemu onda žurba

14 godina
Tututuru kaže...
Ovo nije normalno. Isti boss di san zapea prije po godine, zapea i sad. Krenija san Bloodborne od pocetka i opet na Ludwigu zapea. Toliko je agresivan, neda mi disat. Niti jednog bossa dosad nisan vise od 10 puta neuspjesno pokusava ubit osin njega. Mislin da san njega sigurno 30 puta proba..nestat ce mi resina i heala ka i zadnji put i onda prvo farmaj to, pa onda na njega..i tako u nedogled

Suosjećam s tobom :). Odigrao sam prije par mjeseci cijelu igru samo da napokon ubijem Laurence the First Vicara. 

Ne mogu reći da mi je Ludwig ikad predstavljao neki veliki problem, ali jbg, svatko ima svog "omiljenog" bossa. Grdo je kad zapneš na bossu koji je must kill za napredovanje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Zato jer kazes istice taj Tele2 15% kod do kraja mjeseca.

Pa mozda bi bilo pametno onda ta 2 kupona šibnit sveskupa 25% i uzet odma PS4 Pro RDR2 bundle...

Neznan kako mi je najbolje izvest da kupim,triba mi i TV isto.Dali da za oboje cekam BF,ili da uzmen mozda odma s tih 25% konzolu,a TV ostavim za BF :/

8 godina
Hexfire kaže...

Suosjećam s tobom :). Odigrao sam prije par mjeseci cijelu igru samo da napokon ubijem Laurence the First Vicara. 

Ne mogu reći da mi je Ludwig ikad predstavljao neki veliki problem, ali jbg, svatko ima svog "omiljenog" bossa. Grdo je kad zapneš na bossu koji je must kill za napredovanje. 

Aaaaa iskocilo mi nesto na ekranu, kaze trophy earned: Ludwig, the holy blade..sve skupa sigurno 60i put..druga faza mi uopce nije predstavljala problem, prva me izmucila. Idemo dalje,cuja san za Laurencea, jos nisan dogura do njega

10 godina
odjavljen
Pa samo jedan kod možeš koristit
15 godina
Tututuru kaže...
Hexfire kaže...

Aaaaa iskocilo mi nesto na ekranu, kaze trophy earned: Ludwig, the holy blade..sve skupa sigurno 60i put..druga faza mi uopce nije predstavljala problem, prva me izmucila. Idemo dalje,cuja san za Laurencea, jos nisan dogura do njega

Ma kod njega se treba skrivati iza nadgrobnih spomenika.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

koja je vjerojatnost da će RDR2 bundle bit na akciji za BF?

0 0 hvala 0
8 godina
hummer0 kaže...

Mislin da si zabuca nesto, nema kod njega spomenika.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo da podijelim dojmove o RDR 2. Uzeo igru jer sam čitao vaše hvalospjeve o igri a nikad nisam igrao prije i nisam imao pojma o njoj. Moj zaključak super što sam vam vjerovao jer igra je stvarno fenomenalna. Uživam kao dijete nisam mislio da će me toliko oduševiti. Čak i moja kćerka zna neke stvari odigrati i također oduševljena. Tko još nije nabavio stvarno se isplati. Inače igram na FHD TV i običan PS 4 i zadovoljan i slikom i fluidnošću. Thanx od mene.

sake08
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
protjeran
maxis kaže...

Samo da podijelim dojmove o RDR 2. Uzeo igru jer sam čitao vaše hvalospjeve o igri a nikad nisam igrao prije i nisam imao pojma o njoj. Moj zaključak super što sam vam vjerovao jer igra je stvarno fenomenalna. Uživam kao dijete nisam mislio da će me toliko oduševiti. Čak i moja kćerka zna neke stvari odigrati i također oduševljena. Tko još nije nabavio stvarno se isplati. Inače igram na FHD TV i običan PS 4 i zadovoljan i slikom i fluidnošću. Thanx od mene.

Ja sam je tek danas nabavio, krenuo onaj uvod igrati i radi obaveza morao prekinuti :D za 20 minuta sam slobodan pa napokon imam vremena na miru igrati, i ja igram na 1080P ali PS4 pro sa upaljenim supersamplingom. Ne znam je li bolje ga ugasiti ili ovako, ako neko zna neka mi kaze?

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
16 godina
arnes_king kaže...
maxis kaže...

Ja sam je tek danas nabavio, krenuo onaj uvod igrati i radi obaveza morao prekinuti :D za 20 minuta sam slobodan pa napokon imam vremena na miru igrati, i ja igram na 1080P ali PS4 pro sa upaljenim supersamplingom. Ne znam je li bolje ga ugasiti ili ovako, ako neko zna neka mi kaze?

I ovako se igra muči i na 1080p na PROu, ne treba ti još i supersampling.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
protjeran

Slobodno pali neće smetat može samo pomoć da brže leti iako i ovako odlično radi bolje nego i najednom PC-iju.

Napad je najbolja obrana :)
14 godina
lukaXXkralj kaže...

koja je vjerojatnost da će RDR2 bundle bit na akciji za BF?

50%, ili bude ili ne bude.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Seki001 kaže...

Slobodno pali neće smetat može samo pomoć da brže leti iako i ovako odlično radi bolje nego i najednom PC-iju.

Ti očito ne razumiješ što znači supersampling i kako radi.

15 godina
Tututuru kaže...
hummer0 kaže...

Mislin da si zabuca nesto, nema kod njega spomenika.

A je zamjenio sam ga sa  Father Gascoigne prošla godina ili više kako sam igrao pa zaboravio.

7 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
arnes_king kaže...
maxis kaže...

I ovako se igra muči i na 1080p na PROu, ne treba ti još i supersampling.

Daj bitanga, sta se vise muci , koji ti je vrag!? ocigledno brkas sporiji tempo igre sa... muka mi je vise slusati o frameovima i tom sranju. Zasto ja ne vidim te probleme a imam supersampling upaljen i boost? TV je prosjecan 1080p LG.  Zasto ne odes na youtube i ne poslusas, ako znas engleski jezik sta kazu ljudi o igri. Slobodno prodajte par igara na disku (ako trenutno ne mozete da kupite)  i kupite ovu igru, jer je najbolja. 

16 godina
Dinno kaže...

Daj bitanga, sta se vise muci , koji ti je vrag!? ocigledno brkas sporiji tempo igre sa... muka mi je vise slusati o frameovima i tom sranju. Zasto ja ne vidim te probleme a imam supersampling upaljen i boost? TV je prosjecan 1080p LG.  Zasto ne odes na youtube i ne poslusas, ako znas engleski jezik sta kazu ljudi o igri. Slobodno prodajte par igara na disku (ako trenutno ne mozete da kupite)  i kupite ovu igru, jer je najbolja. 

Mene ništ ne muči, čovjek je pitao dal da ugasi supersampling, i rekao sam mu da ugasi. Ima hrpa članaka na netu koji tvrde isto, i da je čak i loš. Ti mu obrazloži zašto da ne ugasi, i možda neće ugasiti. Ali Seki ne razumije kako supersampling radi jer tvrdi da će mu pomoći da igra brže leti .

Supersampling renderira u većoj rezi i downscalea na 1080p, skoro isto kao dok se renderira na "4k" pa upscalea na 4k.

Grafička je puno više opterećena i imat će više FPS dropova, a FPS dropova ima. Odi na youtube i pogledaj.

Ja igru igram i uživam, al isto tako i znam razmišljat svojom glavom i stvorit svoje mišljenje.

Ja sam na Prou kompletno prebacio video output u 1080p i sad mi igra radi puno fluidnije iako i dalje ima finih FPS dropova, samo rjeđe.

Ne pada mi na pamet opet konzolu opteretiti sa supersamplingom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 0:45 (Bitanga).
13 godina
PlayStation 4

Ja sam ga recimo prvi dan ugasio (dok sam jos imao 1080p tv) jer sam skuzio da se konzola jednostavno previse muci s njim - grije, a samim time i glasnije radi..

Sad sam na 4K pa mi vise definitivno ni ne treba 

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hvala na savjetima. Sinoc sam igrao sa upaljenim supersampling, i nisam primjetio neke vece fps padove, ali je zato konzola ko avion. Danas cu probati sa ugasenim pa da vidim razliku. Najbolje je testirati, ali opet reko da prvo pitam za licna iskustva. 

Nema potrebe da se svadjamo i prepiremo oko igre. p.s. tek sam prosao uvod i dosao do prvog pravog kempa, i za sada mi je igra super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Ja sam na 13% ja to lagano i sad sam došao do one udovice kraj grada Valentina da joj učinim neku uslugu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Jel još netko danas dobio mail preko playstation subscriptiona u kojemu stoji kod s 40% popusta na igrice? Inače, imam UK account...Fifa 19 me ispadne (uz prijašnji popust koji još uvijek vrijedi) nekih 210 kn po srednjem tečaju..

Pitam jer ja uglavnom te mailove ne čitam (sjednu mi pod Promocije na gmail) a ovo bi nekom moglo dobro doći...tako da, bacite pogled..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 13:40 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ugasio sam supersampling i primjete se losije teksture, na kosi npr, i losija je grafika opcenito. Nikad nisam gasio supersampling od 5.5 updatea u kojem je stigla ta opcija.

0 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Dinno kaže...

Ugasio sam supersampling i primjete se losije teksture, na kosi npr, i losija je grafika opcenito. Nikad nisam gasio supersampling od 5.5 updatea u kojem je stigla ta opcija.

A di se to u konzoli pali ili gasi pod kojom settings opcijom?

7 godina
neaktivan
Seki001 kaže...
Dinno kaže...

A di se to u konzoli pali ili gasi pod kojom settings opcijom?

• On your PS4 Pro system, go to [Settings] > [Sound and Screen] > [Video Output Settings] > [Supersampling Mode] > [Enable Supersampling Mode].
13 godina
protjeran
Dinno kaže...

Ako je tako onda nek se cuje i grije, svakako se grije i cuje a meni to i ne smeta, nisam mislio da je bas toliko primjetna razlika ali i ja cu to morati da testiram.

9 godina
Seki001 kaže...
Bitanga kaže...

Ne znam kak je vama, al meni je RDR2 u HDRu totalno govno.

Ovo je najlošija implementacija HDRa koju sam ikad vidio. 

Kao recommended je brightness 100 za LCD, stavio sam na 300 i svejedno je govno.

Vatra izgleda prejadno. Snijeg također. Boje su nekako manje zasićene pa djeluju prirodnije s HDRom, ali kontrola svjetlosti je užasno loša i cijela slika je isprana.

Bitanga nevalja ti TV baci ga!

Zato što RDR2 u biti nema HDR i zato bolje izgleda s isključenim, ima video od Vincenta Teoha na YouTubeu gdje je objasnio stvar, može netko linkati

16 godina
arnes_king kaže...
Dinno kaže...

Ako je tako onda nek se cuje i grije, svakako se grije i cuje a meni to i ne smeta, nisam mislio da je bas toliko primjetna razlika ali i ja cu to morati da testiram.

Supersampling je samo jedna od anti-aliasing tehnika, hardverski najneefikasnija.

Igre i bez toga imaju već antialiasing.

Sve što od resursa potrošiš na supersampling manje će ti ostati za ono bitno unutar igre, al ako te ne smeta, samo rokaj.

7 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
arnes_king kaže...
Dinno kaže...

Supersampling je samo jedna od anti-aliasing tehnika, hardverski najneefikasnija.

Igre i bez toga imaju već antialiasing.

Sve što od resursa potrošiš na supersampling manje će ti ostati za ono bitno unutar igre, al ako te ne smeta, samo rokaj.

Za sto ce ostati manje, za frejmove? Ja ne vidim da je igra sporija sa supersamplingom, ili brza kad je iskljucen.  Uostalom PS4 PRO radi na oko 30 fps u vecini igara, neke su 60 fps.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 17:44 (Dinno).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice