PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Thanks, mislim da cu ubost ove HyperX Cloud Stinger...cijenom su mi ok,a vidim da ih recenzije uglavnom hvale.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 13:01 (Maddog_HR).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
Visim ova igra preorder 29.99, a inače su večinom 59.99 pa me buni šta je sa tom igrom?:)))
A way out...
https://m.youtube.com/watch?v=g1gjohKATjs
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Zasto kad mi se skida igra na PS4 to bude uglavnom dosta sporo iako imam dobar net i na PC bude dosta brze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Visim ova igra preorder 29.99, a inače su večinom 59.99 pa me buni šta je sa tom igrom?:)))
A way out...

Nije AAA igra, pa je normalna cijena, za razliku od prenapuhanih govana. 

Nikolacurak kaže...
Zasto kad mi se skida igra na PS4 to bude uglavnom dosta sporo iako imam dobar net i na PC bude dosta brze

Ghost in the Machine.

Magijom brze skida dok je konzola u rest modu. Ili vrijeme brze prolazi, dok si maknut od konzole. Ima dosta objasnjenja, ali dokaza malo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
8 godina
munipet kaže...

...imam pitanje što se tiče korištenja eksternog hard diska za igre. Ima li kakvih problema s tim, usporava li to učitavanje/igranje?

Mislio sam kupit WD My Passport od 2 GB. Jel to ok ili imate neki drugi disk za preporučiti?

Šta nitko ne koristi eksterni hard za igre?

17 godina
neaktivan
munipet kaže...
munipet kaže...

...imam pitanje što se tiče korištenja eksternog hard diska za igre. Ima li kakvih problema s tim, usporava li to učitavanje/igranje?

Mislio sam kupit WD My Passport od 2 GB. Jel to ok ili imate neki drugi disk za preporučiti?

Šta nitko ne koristi eksterni hard za igre?

Promaklo mi.

Koristim 2,5" HDD 1TB u eksternom kucistu. Mislim da je USB 3.0

Skoro sve mi je instalirano na njega.

GT Sport, Destiny 2 i nemam nikakvih problema. 

8 godina

super, hvala na odgovoru!

nema mi druge nego po disk :)

14 godina
Hvala Chaky:)
Ta A way out mi djeluje zanimljivo i za tu cijenu mislim da ću napraviti pre-order. Taman prodajem for honor cd verziju. Barem djeluje da ima neku ok priču ta a way out.
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta kazete na ove slusalice: http://4gamers.net/products/pro4-15-stereo-gaming-headset/ ?

Trebaju mi samo da mogu pojacat zvuk da ne pojacavam tv i da ne cujem ventilator od plejke, mikrofon ne trebam pa  valjda ce bit ok za tih 260kn?

0 0 hvala 0
15 godina
razor1234 kaže...

Sta kazete na ove slusalice: http://4gamers.net/products/pro4-15-stereo-gaming-headset/ ?

Trebaju mi samo da mogu pojacat zvuk da ne pojacavam tv i da ne cujem ventilator od plejke, mikrofon ne trebam pa  valjda ce bit ok za tih 260kn?

Nemaju mic.

A one što je preporučio Deni imaju mic koji se može skinut.

Moj sin ih ima i preporučam jedino što su ove šminka i manje su.

https://www.nabava.net/slusalice__830/sharkoon-slusalice-skiller-sgh1-zlatna-98db-mw__30968951

13 godina
Chaky kaže...

Maddog_HR 

Evo neka akcija u Linksu na slusalice.

tomislavivic kaže...

Počelo me izbacivati iz partyja sa frendovima zbog nat typa znate kako bih to mogao popraviti?

Koji provider? 

Iskon

17 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
razor1234 kaže...

Nemaju mic.

A one što je preporučio Deni imaju mic koji se može skinut.

Moj sin ih ima i preporučam jedino što su ove šminka i manje su.

https://www.nabava.net/slusalice__830/sharkoon-slusalice-skiller-sgh1-zlatna-98db-mw__30968951

razor1234 

Slusaj covjeka.

Gle sto sve dobijes za 200kn. Em su driveri 50mm, em je puno ugodnije za nosenje zbog elasticnog "federa", a bonus su dodatni jastucic i sl.

16 godina
tomislavivic kaže...
Chaky kaže...

Maddog_HR 

Evo neka akcija u Linksu na slusalice.

tomislavivic kaže...

Počelo me izbacivati iz partyja sa frendovima zbog nat typa znate kako bih to mogao popraviti?

Koji provider? 

Iskon

ja dok sam bio na wifi sam bio nat 2 .sad kad sam se spojio na kabal sam nat3. tcom

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
13 godina
protjeran
mariclius kaže...
A way out...

Ouuu onda cu je preorderat :D igra koja nema SP moze se samo u 2 igrati i to je fokusirana na couch coop ali izlazi u prodaju tek krajem marta,  to mi je jedna od najocekovanijih ove godine samo zato jer je fokus na couch coop a pritom izgleda jako obecavajuce 

9 godina
neaktivan
Gdje se obavlja pre order i mene igra zanima?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze kakav kratki komentar na igru battlefield 1 revolution plus premium pass. Cca 280kn sve skupa. Jel se isplati?

0 0 hvala 0
15 godina

Moze kakav kratki komentar na igru battlefield 1 revolution plus premium pass. Cca 280kn sve skupa. Jel se isplati?

Daj više pokupovat će te sve igre Sony neće moć naštancat koliko kupujete.

Ajmo navaliiiii dok je vruće.

P.S. naručio sam ovaj Controller fala Deni za preporuku idu ko vruće kifle crveni prodan ovom digli cijenu nakon što sam ga jučer kupio.

DualShock 4 Controller GT Sport Limited Edition

P.S.S. o mamicu im poslali preko overseas jel se ono pretrpano skladište raščistilo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 23:58 (hummer0).
14 godina
maronaldo kaže...

Isplati. Revolution ti u sebi i sadrzi premium pass, ne trebas dodatno kupovati.

PSN Tokioplastic292
7 godina
neaktivan

U pravu si. Sadrzi ove dodatke. Cijena sa 499 na 179. Mislim da je ok deal. 

15 godina
PlayStation 4

Ljudi moji treba počet skupljat lovu!

Top 15 MOST REALISTIC GRAPHICS Upcoming Games 2018 & Beyond | PS4 Xbox One PC

Moj PC  
3 0 hvala 3
7 godina
hummer0 kaže...

P.S. naručio sam ovaj Controller fala Deni za preporuku idu ko vruće kifle crveni prodan ovom digli cijenu nakon što sam ga jučer kupio.

P.S.S. o mamicu im poslali preko overseas jel se ono pretrpano skladište raščistilo?

Imam ga i ja ali sam ga ja narucio za Black Friday i bio je u kompletu sa igricom 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

A sto je kod njega razlicito u odnosu na standardni DS4? Samo naljepnica ili?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Šta kažete na one full japanske igre, ni no kuni 2 je najavljen, okami je tu, persona 5 izašla, kingdom hearts izlazi ove godine, bayonetta 2

Nešto me puklo da kupim nešto od tih japanskih, mislim se izmedju ff15, okamija, persone, ili da skinem bayonettu.

Vidim po recenzijama svaka od navedenih igara je masterpiece, a i igrači je hvale, a čini mi se zanimljivo.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...

Šta kažete na one full japanske igre, ni no kuni 2 je najavljen, okami je tu, persona 5 izašla, kingdom hearts izlazi ove godine, bayonetta 2

Nešto me puklo da kupim nešto od tih japanskih, mislim se izmedju ff15, okamija, persone, ili da skinem bayonettu.

Vidim po recenzijama svaka od navedenih igara je masterpiece, a i igrači je hvale, a čini mi se zanimljivo.

To su sve vrlo različite igre. Malo specifične, barem meni koji igram samo zapadne naslove.

Ja sam odigrao Catherine na PS3 i bila mi je odlična. 

Nakon toga uzeo sam Personu 5 (najbolje ocijenjena PS4 igra na Metacriticu) i fora mi je, ali nisam odigrao više od desetak sati, jer su me druge igre odvukle.

Isto vrijedi i za Ni No Kuni, koji sam uzeo nedavno na PS3.

Krasne igre sa lijepom pričom, muzikom i grafičkim stilom, ali pomalo sporog gameplaya.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
hanteed kaže...

Ja cu uzet Personu sigurno cim se zasitim GT Sporta. 
Ni no Kuni ce sigurno doc na red, Okami sam vec odigrao tak da njega necu kupovat, no ako ti nisi definitivino uzmi. 

FF15 mi se cini kao preduga igra sa puno praznog hoda, a Bayonetta mi je najmanje jedinstvena od svih tih. Ista fora kao i DMC kojeg sam se dovoljno naigrao tak da me vise takve igre bas i ne privlace. 

Monster Hunter : World bi mogo bi fora

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bez obzira na to koliko je igra dobra, GT sporta se nije teško zasititi zbog ekstremnog nedostatka sadržaja.

Nakon 10k odvezenih kilometara, posjedujem sve aute u igri, imam završenu cijelu kampanju, čak sam i opalio fotku na svakoj od 1036 scapes lokacija. Ok, uživam u odlično napravljenoj vožnji i Sport modu, ali me to zabavlja do max 1 sata. Sa nostalgijom se sjećam grindanja iz vremena GT6, GT4, pa čak i GT2 da bi kupio novi auto, tjunao ga i dodao novu boju u svoju kolekciju. Da ne spominjem količinu utrka koju je trebalo odvesti u GT4 - begginer, special, professional, extreme, endurance, american, european, manufacturer events...and list goes on.

3 0 hvala 0
15 godina
CROatVU kaže...
hummer0 kaže...

Imam ga i ja ali sam ga ja narucio za Black Friday i bio je u kompletu sa igricom 

Da možda sam ga tada trebao kupiti ovako me koštao 370 Kn. Možda bi bilo jeftinije. Ali tada sam kupovao grafičku za PC.

10 godina
Maddog_HR kaže...

Bez obzira na to koliko je igra dobra, GT sporta se nije teško zasititi zbog ekstremnog nedostatka sadržaja.

Nakon 10k odvezenih kilometara, posjedujem sve aute u igri, imam završenu cijelu kampanju, čak sam i opalio fotku na svakoj od 1036 scapes lokacija. Ok, uživam u odlično napravljenoj vožnji i Sport modu, ali me to zabavlja do max 1 sata. Sa nostalgijom se sjećam grindanja iz vremena GT6, GT4, pa čak i GT2 da bi kupio novi auto, tjunao ga i dodao novu boju u svoju kolekciju. Da ne spominjem količinu utrka koju je trebalo odvesti u GT4 - begginer, special, professional, extreme, endurance, american, european, manufacturer events...and list goes on.

Meni je Sport mod bolji nego bilo kaj drugo kaj je bilo u GT-u do sada. Jedini mod koji me tjera da naucim auto i stazu. 10 krugova potpune koncentracije, nisam se vec dugo tak oznojio dok sam igrao neku igru. :D Ekipa jako dobro vozi, ima padobranaca no takvih je malo pogotovo kad dođes u A ili S rank.
Grindanje mi je bilo zabavno dok sam bil mali, danas ne. 
Za te sve evente koje si nabrojio samo trebas vrijeme izdvojit, ne treba ti nikakav poseban skill, osim za Driving Missione. 

Vjeruj mi igrat cu ja Sport jos dugo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 13:29 (Santana).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Istina - Sport mode je top, utrkivanje u njemu je puno zanimljivije, napetije i neizvjesnije od bilo kojeg drugog moda, ukljucujuci one iz prethodnih nastavaka. Naravno, ima svoje probleme - ne bas idealan sistem penalizacije i SR ratinga (iako bolji nego kod konkurencije) i padobrance kojima nije bas cilj voziti fer,  a ima ih dosta (trenutno sam DR C/ SR S). Ali tako je i u drugim MP igrama, samo ovdje ima puno vise utjecaja na konacni score. Npr. u BFu trolovi ne zive dugo i lako ih se rijesi, a ovdje ako te trol zgura sa staze i padnes za 10 mjesta u poretku, prakticki je ta utrka propala. I jos ti utjece na DR/SR.

Mozda je stvar nostalgije prema onome sto su prethodni nastavci nudili, a igrao sam ih sve, ali nedostaje mi da se moram malo potruditi kako bi kupio neki auto ili otkljucao nesto novo. U GTSu je dosta toga dostupno prakticki od pocetka, ili se lako moze "zaraditi".

...igrat cu ga i ja, no ne koliko prethodnike, ...vec sad biram vrijeme kad igram kako bi izbjegao klince. Nekako mi je najbolji matchmaking kasno navecer, nakon 23h. Zbog GTSa sam i kupio PS4....

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 13:42 (Maddog_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
Maddog_HR kaže...

Jedino sta mi fali su dodatne mape. Poludim kad uletavam u MP igru a konstantno se jedno te isto vozi. 

Kad bi kupio volan, mozda bi mi bila jos zanimljivija... ali i ovako se redaju prva mjesta bez problema ponekad.

EDIT: Sustav kaznjavanja je nakaradan. Jucer vozim utrku na onom Tokyo Expres. Highw. Startam zadnji posto nisam stigo na kvalifikacije, proguram se na 4 mjesto. U tom trenutku sa unutarnje prestizem lika ispred sebe, on me lupi i prikljesti na zid. Padam na 9 mjesto i jedva doguram do 6 mjesta. On je dobio 2min kazne koje lako skine na onim ostrim zavojima i nakon toga nista. Treba slozit da imas maksimalno 2-3 prekrsaja po utrci, sve poslije toga je DNF i rusi rating. Jer sve ovo nema smisla, pogotovo u stazama gdje ima 10 krugova. Ocistis se kazne bez problema i jos naguras par pozicija gore.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 14:06 (SimeKZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice