PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Nioh demo dostupan na PSNu.

PSN - DeniZg80
17 godina
Santana kaže...

Bloodborne treba savladat. Nije to skyrim gdje ti  samo mlatis bezveze. Ovdje svaki krivi potez ima mogucu posljedicu (i to kobnu)
Treba planirat udarce i ne trosit staminu bezveze. 
Treba bit na oprezu i ne rushat kroz igru. Iza svakog kuta bi mogo bit neprijatelj koji te samo ceka. 
Trebas se upozat sa oruzjem kojeg imas. Svako oruzje je bitno na svoj nacin i sa svakim se da zavrsit igra. Oruzja imaju puno razlicih napada i moras razmislit koje neprijatelja ces sa kojim napadom napast. 

Tko je mislio da ce samo hodat i stiskat R1 te tak prolazit igru gadno se je prevaril.

Niti jedna igra mi nije pruzala takav osjecaj zadovoljstva nakon kaj sam ju presao kao ova i jos ima ogroman replay value zbog odlicnog gameplay-a
Proso sam nedavno Witcher 3, ali meh. Igro sam radi price ovo se ostalo me uopce ne vuce na igranje. Prođem jos DLC i vise ju nikad ne palim. Vidio sam pricu i dalje mi ta igra nema kaj za ponudit.

Pa da, Witcher 3 je overrated poprilično. Nema ama baš nikakvu RPG vrijednost. Igra je mogla biti komotno bez ikakvog loota, alkemije, leveliranja, samo da igraš priču i došlo bi ti na isto.

A za Bloodborne, neki ljudi (a i ja included) jednostavno ne vole gubiti vrijeme na gubljenje, ako se igram želim pobjeđivati :-) Ima puno igara gdje si pobjednik, pa mi se to više isplati igrati, a traženje nekog zadovoljstva u pobjeđivanju nekog bossa u igri nakon 20-30 ponavljanja mi više nije đir. Jedan od razloga zašto me više ne zanima PvE raidanje u WoWu (kojeg više ne igram), ne da mi se gubiti sate i sate, dane i dane da ubijemo nekog bossa na najvećoj težini - pa znali smo wajpati mjesecima po 8 sati tjedno, čak ga nikad ni ne ubiti. Ali i tamo bar imaš neki gušt onda, imaš ekipu s kojom igraš, ljudi na serveru ti se "dive" (ziher) i sl. a šta imaš u Bloodbornu? Moja žena mi sigurno ne bude pljeskala da ubijem prvog bossa :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Don`t tease while I am at work.

Jel to ista ona beta što je bila prije par mjeseci ili nešto novo?

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Proso sam nedavno Witcher 3, ali meh. Igro sam radi price ovo se ostalo me uopce ne vuce na igranje. Prođem jos DLC i vise ju nikad ne palim. Vidio sam pricu i dalje mi ta igra nema kaj za ponudit.

Pa da, Witcher 3 je overrated poprilično. Nema ama baš nikakvu RPG vrijednost. Igra je mogla biti komotno bez ikakvog loota, alkemije, leveliranja, samo da igraš priču i došlo bi ti na isto.

Na Death March težini itekako moraš koristit sve što ti igra nudi, ne možeš uć ko muha bez glave u fight, vrlo brzo ćeš izginut.

Ono što je mene u Witcheru najviše iritiralo je loša borba, odnosno kontrole, nekako je sve tromo, pola vremena imam osjećaj da se Geralt bori u blatu ...tu Bloodborne briljira, kažu drugi isto tako sve druge Souls igre. 

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 15:23 (EraserHead).
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Bloodborne treba savladat. Nije to skyrim gdje ti  samo mlatis bezveze. Ovdje svaki krivi potez ima mogucu posljedicu (i to kobnu)
Treba bit na oprezu i ne rushat kroz igru. Iza svakog kuta bi mogo bit neprijatelj koji te samo ceka. 
Trebas se upozat sa oruzjem kojeg imas. Svako oruzje je bitno na svoj nacin i sa svakim se da zavrsit igra. Oruzja imaju puno razlicih napada i moras razmislit koje neprijatelja ces sa kojim napadom napast. 

Tko je mislio da ce samo hodat i stiskat R1 te tak prolazit igru gadno se je prevaril.

Niti jedna igra mi nije pruzala takav osjecaj zadovoljstva nakon kaj sam ju presao kao ova i jos ima ogroman replay value zbog odlicnog gameplay-a

A za Bloodborne, neki ljudi (a i ja included) jednostavno ne vole gubiti vrijeme na gubljenje, ako se igram želim pobjeđivati :-) Ima puno igara gdje si pobjednik, pa mi se to više isplati igrati, a traženje nekog zadovoljstva u pobjeđivanju nekog bossa u igri nakon 20-30 ponavljanja mi više nije đir. Jedan od razloga zašto me više ne zanima PvE raidanje u WoWu (kojeg više ne igram), ne da mi se gubiti sate i sate, dane i dane da ubijemo nekog bossa na najvećoj težini - pa znali smo wajpati mjesecima po 8 sati tjedno, čak ga nikad ni ne ubiti. Ali i tamo bar imaš neki gušt onda, imaš ekipu s kojom igraš, ljudi na serveru ti se "dive" (ziher) i sl. a šta imaš u Bloodbornu? Moja žena mi sigurno ne bude pljeskala da ubijem prvog bossa :-P

E pa da Bloodborne je protiv toga. Umirat ces dok ne naucis i jasno da to nije za svakoga. 

Meni je bas drago da je netko vratio izazov u RPG igre i maknuo minimapu i quest markere. 
Kod modernih rpg-a jedino je pitanje dal imas vremena u zivotu da zavrsis tu igru.

Kad savladas mehaniku boodborne-a igra uopce nije tolko teska.

17 godina
Santana kaže...

Kad savladas mehaniku boodborne-a igra uopce nije tolko teska.

To sigurno, i u WoWu (opet ja s tim, znam) isto možeš crkavati mjesecima s još 19 ljudi, al dok ga ubijete jednom, u većini slučajeva su sljedeći killovi kao od šale.

Samo je pitanje, da li se upuštati u to ako te to ne nabrijava, ili ne. Definitivno nije za svakoga, i glupo je reći "potrudi se više i bit ćeš zadovoljan na kraju", to samo može dovesti do još više frustracija.

Osim toga, ako moraš čitati po netu i gledati filmiće kako što, to je onda varanje jer je u tom tipu igre jedini smisao igre kako pobijediti tu svu gamad. :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Pozdrav! Jucer sam kupio PS4 ali imam problem sa aktivacijom free 14-dnevnog PS+ servisa... Iako upisujem ispravne podatke kada prijavljujem karticu stalno ispisuje "The credit card information is not valid". Moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Bloodborne je definitivno zeznut na samom početku ako nikad niste igrali Souls igre jer se ne može levelati lika dok ne ubiješ prvog bossa. Ili je dovoljno da ga samo nađeš, nisam 100% siguran. Kako god, zeznuto je.

To je igra strpljenja i dobrog tajminga i to je to. 

Prošao sam nedavno cijelu igru sa početnim oružjem pa čak ni ne treba puno komplicirati oko toga kad odmah na startu dobiješ najbolje oružje u igri. Armori su ionako više manje nebitni. Nakon Dark Souls 1 i 2 ovo mi je bila daleko najlakša Souls igra. Toliko bossova od prve nisam ubio u 1 i 2 zajedno koliko u BB. A ne znam dal sam ijednog pokušavao više od 4-5 puta. 

Budite sretni da nije ko u DS 2 pa nakon svake smrti dobijete penalty na ukupan health . Ovdje bar možeš umirati skoro bez posljedica. 

Preporučujem da odete na bloodbrone.wiki i pratite walktrough tamo. Em ćete pokupiti sve iteme, em ćete pronaći shortcutove koji vode do bossa. Igrati tako par sati dok malo ne pohvatate konce. U pravilu je uvijek prije bossa neki shortcut i rijetko kad je put do boss fajta dug ili sam po sebi zahtjevan. Ne pada mi ni jedan na pamet trenutno. Takve igre jednostavno nema u ponudi. Jeben je taj osjećaj kad ubiješ neku mrcinu koja te pregazila ko nosorog đunglu 20 puta za redom i uopće ti nije bilo jasno na koji način bi itko to mogao proći. 

Činjenica je da to nisu igre za svakoga, ali po meni je to najbolja igra ove generacije konzola i što se mene tiče samo radi toga mi se isplatila kupnja PS4. Sad ga komotno mogu i prodati.

Težina prvenstveno dolazi od toga da ljudi igraju te igre ko svaki drugi RPG na tržištu i često podcjenjuju naoko slabe protivnike. Witcher 3 recimo je odlična igra sveukupno, ali combat sustav se može sakriti u rupu kraj BB. 

Znači, pročitati malo wiki, pogledati koji jubito video i onda hrabro krenuti dalje. Moglo bi vas iznenaditi koliko lako se taj cijeli serijal uvuće pod kožu jednom kad pohvatate konce. Onda jednostavno nema povratka dok ne ulupaš 200-300h u cijeli serijal. Znam da nisam jedini kojem se to dogodilo, a sasvim sam prosječan igrač koji ne igra ništa teže od normal. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
DeniZg kaže...

Da si produžio dalje po mostu, nakon još jedne grupice, došao bi do prvog bossa. A da si kod vukodlaka sišao po stepenicama u kuću, prolaskom malo dalje bi otključao prečicu do lampe. Nešto što se čini užasno težak i dug put, otključavanjem prečice postane trivijalan.

Na 3:04 je lik sišao u kuću da otvori prečicu, a ravno bi došao do prvog bossa.

Samim ulaskom u "arenu" prvog bossa, otključava ti se mogućnost da počneš koristiti bodove koje dobiješ ubijanjem mobova i počneš levelirati svojeg lika. 

Slažem se da je taj prvi level malo težak za nekog tko nije igrao Souls igre, ali igra ima genijalan dizajn, samo ju treba malo "skužiti".

Ako je taj prvi level težak, kakvi su tek onda svi ostali :) Ja opet ponavljam, to nije teško u pravom smislu te riječi, ja ću svaki put ubiti hrpu njih i uglavnom mi ide ok borba, ali onda napravim neki krivi potez i poginem i vrati me na početak. Nemam ništa protiv težine, nego toga da se pod težinom prodaje vraćanje daleko unatrag i respawn svih neprijatelja. Ne postoji igra na svijetu koja uz taj koncept ne bi bila teška, a oni to prodaju kao nešto jedinstveno, što je čini posebnom.

Santana kaže...

Jasno mi je sve to, ne rusham nigdje, uvijek volim pažljivo igrati i radije ću se šuljati nego uletjeti u masu bez plana i programa. Čak mi i odgovara način borbe, parry, roll, hit. Apsolutno ne očekujem da ću protrčati kroz igru bez truda, ali ne mogu probaviti to vraćanje na početak početaka.

Uglavnom, ja sam na hlađenju, igra je na hlađenju. Ne mogu se natjerati pokrenuti je i vidjeti opet isti checkpoint na koji sam se jučer valjda 30 puta vratio. Možda jednog dana, kad ne budem imao što drugo igrati i kad se poželim kazniti zbog nečega.

13 godina
DeniZg kaže...

Jel' Nioh na isti kalup kao Bloodborne? Da ni ne pokušavam...

Vidio sam na Youtubeu da je borba slična, samo ne znam je li Nioh ipak više za zabavu, a manje za kažnjavanje.

12 godina

Ako otključaš ona vrata koja su prečica do lampe, imat ćeš ravno pola minute trčanja do prvog bossa.

Nakon što uđeš u boss arenu, moći ćeš levelirati lika i bit će ti lakše. Čak ga ne moraš ni ubiti. To je opcionalni boss. A možeš pozvati i pomoć, ali neću spojlati.

Souls igre su 3D Metroidvania.

Imaš ogroman svijet koji je cijeli povezan, a na tebi je da otključavaš prečice i ubijaš bosseve kako bi ga istražio.

PSN - DeniZg80
10 godina
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

Vidio sam na Youtubeu da je borba slična, samo ne znam je li Nioh ipak više za zabavu, a manje za kažnjavanje.

Mislim da je Nioh jos tezi

17 godina
PlayStation 4

Nioh, Nier, ja više ne znam tko je tko :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...

Nioh, Nier, ja više ne znam tko je tko :-)

Svejedno, kupis obje... nemres fulat kad ce obje bit dobre :)

15 godina
PlayStation 4

Dobijem volju probat taj bladborn konacno kad ga toliko opjevavate... ali ne da mi se palit plejku

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 20:04 (Ezio).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

a da je bb u vr-u ili neko drugi naslov na tu foru jel bi onda pronto upalio proich 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

a da je bb u vr-u ili neko drugi naslov na tu foru jel bi onda pronto upalio proich 

Da je u VRu vjerojatno bih ga i ja kupio i igrao. :-) Ako ništa drugo onda ne bi bio na 30 FPSa :-)

17 godina
PlayStation 4

ajmo peticiju za bb vr 

misslim da bi porassla prodaja masovno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sova kaže...

Pozdrav! Jucer sam kupio PS4 ali imam problem sa aktivacijom free 14-dnevnog PS+ servisa... Iako upisujem ispravne podatke kada prijavljujem karticu stalno ispisuje "The credit card information is not valid". Moze pomoc?

Koju karticu koristiš?

13 godina
protjeran
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

Raja, pisete ovdje da je TrofTR Watch Dogs 2 i Nioh na PSN kao demo dostupan, ja sinoc ulazio, prvo sto mi baguje PSN prvi put uzasno, nece nekad da ucita stranicu, a drugo, nisam nigdje mogao naci niti jednu od navedenih igara kao demo. Moze li pojasnjenje kako mogu doci do njih ? (Hr PSN)

16 godina
PlayStation 4

Ovaj nioh mi se cini kao super igra. Skinuo sam demo i sad se ceka vikend da ga se moze zaigrat. 

Za post iznad. Najbolje ides na navedenu igru i tamo nadjes demo iste. Medju demo sekcijom na storeu najcesce nema svih demo igara

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Ovaj nioh mi se cini kao super igra. Skinuo sam demo i sad se ceka vikend da ga se moze zaigrat. 

Za post iznad. Najbolje ides na navedenu igru i tamo nadjes demo iste. Medju demo sekcijom na storeu najcesce nema svih demo igara

Hvala ti potrazit cu veceras, sinoc sam imao problem jer kako sam naveo bugovao mi je store pa neke stvari je htio otvoriti a neke ne.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali je itko presao Last of Us na Grounded tezini ? 

Grounded starts with the obvious ways to ramp up the difficulty in a video game: enemies are stronger, you are weaker and ammunition is scarcer. But it also takes masochism a step further in that it completely removes the HUD. Joel’s life meter is gone, as is the gun icon that displays how many bullets remain. As if that wasn’t enough to make you want to crush the DualShock 4 like Joel’s noggin in the hands of a bloater, Grounded also removes the ability to track enemies by sound. The R1 button becomes useless.

The Grounded difficulty basically turns “The Last of Us” into “Dark Souls.” You’re going to die, and you’re going to die a lot. It becomes a test of trial and error.

http://communityvoices.post-gazette.com/arts-entertainment-living/the-game-guy/item/38236-grounded-difficulty-the-real-way-to-play-the-last-of-us-remastered

Prelazim igru na normal, ali ovo mi se zbilja svidja sto donosi Grounded tezina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 11:34 (L1nNk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Dali je itko presao Last of Us na Grounded tezini ? 

Grounded starts with the obvious ways to ramp up the difficulty in a video game: enemies are stronger, you are weaker and ammunition is scarcer. But it also takes masochism a step further in that it completely removes the HUD. Joel’s life meter is gone, as is the gun icon that displays how many bullets remain. As if that wasn’t enough to make you want to crush the DualShock 4 like Joel’s noggin in the hands of a bloater, Grounded also removes the ability to track enemies by sound. The R1 button becomes useless.

The Grounded difficulty basically turns “The Last of Us” into “Dark Souls.” You’re going to die, and you’re going to die a lot. It becomes a test of trial and error.

http://communityvoices.post-gazette.com/arts-entertainment-living/the-game-guy/item/38236-grounded-difficulty-the-real-way-to-play-the-last-of-us-remastered

Prelazim igru na normal, ali ovo mi se zbilja svidja sto donosi Grounded tezina.

Jesam ja kad sam išao na platinu, ima par jako teških dijelova, al uglavnom nije tak teško. Ne bih preporučio tu težinu za prvi prelazak though.

14 godina
Q-Tip kaže...

Ako je taj prvi level težak, kakvi su tek onda svi ostali :) Ja opet ponavljam, to nije teško u pravom smislu te riječi, ja ću svaki put ubiti hrpu njih i uglavnom mi ide ok borba, ali onda napravim neki krivi potez i poginem i vrati me na početak. Nemam ništa protiv težine, nego toga da se pod težinom prodaje vraćanje daleko unatrag i respawn svih neprijatelja. Ne postoji igra na svijetu koja uz taj koncept ne bi bila teška, a oni to prodaju kao nešto jedinstveno, što je čini posebnom.

Upravo to kako si napisao. Nije problem ginuti i ginuti iznova dok ne isprobas sve nacine,ali nemoj me kaznjavati vracanjem 30min unatrag,a uz to mi jos i respawnat neprijatelje.

Frend mi je ludak za DS igre i svako malo me nagovara da igram. Kupio sam DS1 i najveci mi je uspijeh sto nisam bacio mis i tipkovnicu u zid.  Umrem prvi put i vrati me na pocetak,rekoh ajde dobro. No kad se cetvrti put to dogodilo samo sam stiso quit i reko hvala,ali nikad vise.

Osobno mi je stealth omiljeni zanr igara. Ne mogu ni zamisliti kako bi poludio da zadnji Dishonored nema quick save/load opciju. Cak i uz tu opciju igra nije lagana ako igras non kill/stealth,a ne mi jos bezpotrebno otezavat vracanjem na pocetak misije. 

Sto se tice Witcher-a 3 osobno mi je to RPG koji ce netko jako tesko nadmasiti. Odlicna prica,odlicni side questovi,zadovoljavajuc gameplay(ne na easy pa kukat kako je lako lako),genijalni DLC,hrpa stvari za skupljat i monstera za ubiti.

17 godina

to je totalno retardirano ...nemamo svi vremena da pratimo sve na us acc sve spada pod svoje bzvz...

16 godina
PlayStation 4

kign

Ne razumijes nacin na koji igra funkcionira

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 12:24 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

dupli post*

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 12:20 (4mal).
12 godina

Slažem se da Souls igre znaju izazvati bijes i frustraciju kad negdje izgineš pa moraš krenuti "ispočetka", ali isto tako i osjećaj sreće i olakšanja kad nađeš bonfire (checkpoint), straha kad uđeš duboko u nepoznato područje ili zadovoljstva kad ubiješ bossa.

Mislim da takvih stvari fali u današnjim igrama. 

A kome se to ne sviđa i voli sve imati unaprijed predviđeno i isplanirano, kao da ispunjava excel tablicu, ima Ubisoft igara za vas.

Kad bi Ubisoft napravio Bloodborne, onda bi to ovako izgledalo. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 12:26 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

od kud ti ta slika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice