PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...
DeniZg kaže...
Hacker-ri kaže...

Koliki je download speed na konzoli ?
U firmi imam 100/100 i čini mi se da dosta sporo skida

Kad stavim testiranje internet veze na PS4, ne ide mi preko 70 Mbita (imam doma 500/100).

Možda da se pokrene Ookla speedtest preko PS4 web browsera bi pokazalo više.

u da je meni takav net. gdje zivis ti kaj imas tak dobar net?

U Južnoj Koreji.

Zezam se. U Zagrebu sam, imam privremeno neki testni net, da ne ulazim u detalje.

Mislim da je 100 MBita download za privatne osobe i više nego dovoljno. Nemaš otkud povuči podatke većom brzinom.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanjce jedno, dali netko igra WRC 5 ili Sebastien Loeb Evo Rally? Ako ima takvih, i ako je netko voljan sherati igru za novce nek se javi na pm. Digitalno imam samo GTA V eventualno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
 U Južnoj Koreji.

Zezam se. U Zagrebu sam, imam privremeno neki testni net, da ne ulazim u detalje.

Mislim da je 100 MBita download za privatne osobe i više nego dovoljno. Nemaš otkud povuči podatke većom brzinom.

Ma i 10/2 bi mi bilo previse :D

Radim sa audio video materijalima pa toga ima na tone i mora se uploadat na vrijeme

potpis :D
12 godina
PlayStation 4

MONDO.hr ima akcije na neke naslove. Ništa specijalno, ali možda kome dobro dođe

http://mondo.hr/tehnika/tehnika-racunala/gaming/akcija?igre_platforma=1482

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 9:25 (lepi91).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4
Pitanjce u vezi audio izlaza na gamepadu. Originalna slušalica mi nikako ne odgovara, a imam odličan 'bubica' mikrofon koji bih volio koristiti za Twitch streamanje ili voice chat. Je li taj audio izlaz kompatabilan isključivo sa originalnom PS4 opremom ili postoji mogućnost da mi radi samo taj mikrofon? Ako ne, imate li neku preporuku za jeftini headset koji je kompatabilan sa PS4?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Ekipo, jel netko od vas igrao AC Syndicate na PS4...ako je molio bih dojmove jer frend prodaje za 200kn pa ne znam dali da uzmem.

Sorry zbog

Na www.base.com ti je manje od 200kn disk verzija.

Nadam se da se ne javljam prekasno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 14:58 (Rimtu).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

hi imam battlefield 4 na hardu dal se mogu nekim mjenjat za igrui kako i kak to funkcionira ako uzimam snekim igru po pola sa hr stora?oce samnom mjenjat za bf 4?

0 0 hvala 0
13 godina
Rimtu kaže...
FileFicho kaže...

Ekipo, jel netko od vas igrao AC Syndicate na PS4...ako je molio bih dojmove jer frend prodaje za 200kn pa ne znam dali da uzmem.

Sorry zbog

Na www.base.com ti je manje od 200kn disk verzija.

Nadam se da se ne javljam prekasno.

Uzeo sam account, sve radi super...i da igra je fenomenalna, lijepo osvježenje nakon Unitya i Roguea 

16 godina
PlayStation 4

gdje najjeftinije mogu nabavit nba 2k16 za ps4? trazio sam po nekim stranicama al nemaju ju u ponudi. a neznam bas neke stranice za ps4 igre. pa ako moze pomoc. najbolje bi bilo kad bi igra bila digitalna da nemoram cekat da mi stigne box verzija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

gdje najjeftinije mogu nabavit nba 2k16 za ps4? trazio sam po nekim stranicama al nemaju ju u ponudi. a neznam bas neke stranice za ps4 igre. pa ako moze pomoc. najbolje bi bilo kad bi igra bila digitalna da nemoram cekat da mi stigne box verzija. 

mislim da ti je na snizenju na psn store-u, oko 300 kn

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Najjeftinije što sam našao je na www.game.co.uk

16 godina

Pozz.. Jel tko pre-orderao hitman-a? 

Jel mu stigla beta?

Koji je postupak?

PSN ID: Soja2706
12 godina

DRIVECLUB NOVOSTI

This update brings 6 new "Scotland - Old Town" tracks to the game for free, along with Hardcore handling, new Elite, Driver & Club Levels & many more improvements based on your feedback.

The update also prepares the game for the addition of the "No Limits" and "Suzuki" Expansions, coming to PlayStation Store on Feb 23rd.

FULL DETAILS OF THIS MONTH’S GAME UPDATE (1.26):

» The newest track “Scotland – Old Town” is here, offering 6 track variants to play across all DRIVECLUB & DRIVECLUB BIKES game modes.
» A new “Hardcore Handling” option is now available, turning off traction control, stability control & other assists. Enable this in Gameplay Settings for a more realistic driving experience.
» Multiplayer Private lobbies have a new 'Photo mode' setting to help you choreograph photos and videos with friends. This disables ghosting, wrong way timers and automated reset to track scenarios.
» Photo mode screen filters can now be enabled outside of photo mode, while you race.
» Photo mode now offers extended Zoom and Exposure settings, plus all settings persist between photo captures during an event.
» Replays have a new option to toggle player tags on and off at any time during the replay when you use the L1 Button. » The Dynamic Precipitation option has been improved to reduce the likelihood of persistent rain.
» 10 new Elite Levels have been added (new cap is 35).
» 10 new Driver Levels have been added (new cap is 95) with new livery rewards to unlock along the way.
» 25 new Club Levels have been added (new cap is 85) with new livery rewards to unlock along the way.
» The loading screen for DRIVECLUB and DRIVECLUB BIKES now show off 2 awesome new #PS4share community photos.
» Fixed the 'Weekend Warrior' Trophy for DRIVECLUB BIKES. Ranking up the KTM 1290 Super Duke R to Bike Level 15 is now no longer a requirement.
» Includes general improvements for game performance, stability and usability.

FEBRUARY STORE UPDATE (ADD-ONS COMING TO PLAYSTATION®STORE ON FEBRUARY 23RD WORLDWIDE):

»“No Limits” Expansion Pack featuring 6 events, 5 Trophies and 2 new cars: Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II & Honda Civic Type-R. »“Suzuki” Expansion Pack featuring 6 events, 5 Trophies and 2 new Bikes: Suzuki GSX-R1000 & Suzuki GSX-S1000 ABS. Price: £2.99 | $3.49 | €3.59

DOWNLOAD & INSTALLATION:

The update will be available from Feb 11th. Update size is 0.9GB bringing the total size of all updates combined so far to 13GB.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 13:00 (DeniZg).
16 godina
PlayStation 4

ajd vi koji igrate project cars mi posaljite svoj nick pa da se dodamo i igramo zajedno.moze u pm

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Planiram kupnju ps4.

Base.com mi se čini dosta jeftin npr. Rainbow Six je 44€.

Kasnije kad bih igru odigrao, prodao bih ju, tako da bi me sve ispalo dosta jeftino.

Imate li kakva iskustva s tom trgovinom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

base je odlična trgovina dođe u roku 5-7 dana 

pogledaj još game.co.uk te amazon.co.uk

imaš ps4  comapre price 

http://ps4pricecheck.com/uk/

http://www.gamecrawler.co.uk/

Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
PlayStation 4

Ima li ps4 kakvih ograničenja s prodajom rabljenih igara?

Npr. ja želim prodati cod bo3 kojeg sam već prošao pa mi više ne treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

imaš ps4  comapre price 

Koliko traje dostava sa Amazona?

11 godina
neaktivan
kpqweasdyxc kaže...

Ima li ps4 kakvih ograničenja s prodajom rabljenih igara?

Npr. ja želim prodati cod bo3 kojeg sam već prošao pa mi više ne treba.

Ako kodove za dodatni sadrzaj utipkas tj iskoristis na svojoj konzoli napomeni da su kodovi iskoristeni.

15 godina
neaktivan
FanBoy kaže...
Jim Carrey kaže...

imaš ps4  comapre price 

Koliko traje dostava sa Amazona?

Ne znam sa amazona za sada nisam još ništa kupio. Ali dok sam gledao na base trgovini je uvijek bilo jeftinije s time da je i poštarina manja base 2 eura amazon ako se ne varam 3 funte. Ali bi morala vjerojato bii isti rok dostave.  I dok sam bilo što kupio sa ebay ( engleski seeler ) isto je došlo 1-2 tjedna zavisi za koliko vremene od uplate pa poslao. Inače ja živim na selu pa se tu izgubi jedan dan...

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moje iskustvo sa base.com je super. 

Istovremeno sam naručio 3 igre (u utorak). Zaračunali su mi odvojene poštarine za svaku (£1.49 po komadu). 2 su poslali sljedeći dan nakon naruđbe(srijeda), druge dvije dan iza(četvrtak). Prvi paket je stigao u ponedjeljak, druga dva su stigla u srijedu. Dakle 6 dana za jednu i 8 dana za druge dvije.

Iz mog iskustva, ovo je brzo. Sve su bile zasebno pakirane, i mislim su bile i slane sa iz različitih skladišta. Tako da me ne smeta što su mi računali zasebnu poštarinu (koja ionako nije skupa)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 10:32 (Rimtu).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Alo.

Vec neko vrijeme igram FIFA 16 ali nemam frendova....dakle, ne igram on-line

ima li netko da igra, neka me doda: phashishing

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

igram ja dodat cu te pa mozemo odigrati ooju inace oko 23h sam uvijek tu :)

16 godina
PlayStation 4

jel imate problema u project carsu? ne mogu utrku odvozit online a da me ne izbaci van(disconect)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima li neko iskustava sa pravljenjem ps+ iz Bih. Stavio sam Hrvatsku za zemlju. Da li će mi prihvatit karticu it'd. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam pitanje kupio bi digitalnu igru s njuske,zanima me kako to funkcionira,da nebi bio prevaren,na koji nacin ce mi prodavac prebacit igru na moj acc ili na koju foru to ide?

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Imam pitanje kupio bi digitalnu igru s njuske,zanima me kako to funkcionira,da nebi bio prevaren,na koji nacin ce mi prodavac prebacit igru na moj acc ili na koju foru to ide?

Pretpostavljam da ti planira dati podatke od svog racuna. Ako je primarno, mozes igrati sa svojeg racuna nakon sto se ulogiras, ali vjerojatno je sekundarno pa ces morati preko njegovog. Ja bih to izbjegao.

12 godina
Ryder007 kaže...

To ti je otprilike kao da kupuješ rabljenu bmw tricu iz 98'.

Kužio se ili ne kužio u stvari, vjerojatno ćeš popušiti.

Ako te baš jako zanima, pročitaj par posljednjih stranica, sve je objašnjeno.

PSN - DeniZg80
13 godina
PlayStation 4

Što se tiče digitalnog acc, kupi ako imaš nekog pouzdanog, nikako drugačije jer je jako lako prevariti...da ti acc i javi se supportu da mu je acc ukraden, reče im sve podatke što je potrebno za identifikaciju i ti lako spušiš i acc i novce. Inače, ja sam uzeo od frenda AC Syndicate pred par tjedana i sve uredno radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Lako možeš biti prevaren, i od tog se ne možeš osigurati.

Ja osobno ne bi nikad kupio digitalnu igru.

Disk uvjek možeš prodati nakon što ti je dosta neke igre.  Pa čak i zaraditi...

A na akcijama se dobiju za stvarno smiješne novce.... 100-200kn i stižu za tjedan dana od naruđbe.

Baci oko na :

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice