PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Joky007 kaže...
Evo prvih 60 minuta assassinsa, izgleda dobro, i negdje sam procitao da ima update 18 gb

Izgleda dobro ali opet taj fps drop, pa što ne mogu odraditit stabilnih 30 fpsa nego da malo malo pada ispod 30.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa pitanje je jer jeove godine povećana rezolucija, 1080p prema analizama pa je to sigurni veće opterećenje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
a vjerovatno nemogu onda, a nista, cekat ce se kad izade pa cemo vidjet kak ce to radit i kupit na prvom snizenju
10 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
EraserHead kaže...
Branimir82 kaže...

Treba biti panj teške kategorije da ne skužiš pri prvom pogledu na paket i konzolu da je riječ o otvorenom/korištenom proizvodu.

Kako ćeš to skužiti? Pogotovo ako je dobro zapakirana, i paket nema tragova korištenja, a i konzole nisu kod nas "sealane" kao kod amerikanaca.

Ako misliš po onoj kao naljepnici meh...čak se i naljepnica da naračiti sa ebaya.

Možda po kontroleru,ako je pohaban ili šta ja znam nema one naljepnice na sebi (mada to i ne zna dosta ljudi da treba imati - pogotovo ko kupuje prvi put).

Ili po kablovima, mada vjerojatno su i njih "uvaljivali sealane". A isto tako vjerujem da dobar dio ljudi i ne obraća previše pažnju na sitnice.

Na samoj konzoli ne možeš nikako skužiti, osim ako nisu gazili po njoj 

Koliko se sjećam na starom ributu je bila tema za ps3 konzole i jedan poznati dućan na koji se sumnjalo, valjda se ne dešavaju takve piz.darije sa ps4.

Ja sam čuo (i to provjereno znam) da su, pazite, u Sancta Domenici prodavali korištene konzole pod nove. Dakle, vjerojatno refurbished konzole ili slično.

Ja sam nedavno uzeo PS4 1TB C chassis sa FIFA 16, kad sam otvarao pakiranje, kontroler je na sebi imao one 2 naljepnice (kod D-pada i kod one 4 tipke). Da li konzola mora imat kakvu naljepnicu na sebi ili slično ?

Čuo si od nekog ali to provjereno znaš.... Hmmm, nevidim uopće smisao u tome što pričaš, kada sam kupovao PS4 u Sancta Domenici dobio sam novi uređaj odnosno ono što sam i platio, uređaj sam nedavno odnio na servis i nisu ga popravljali već sam dobio novi PS4, kakve su to gluposti onda da bi prodavali korištene konzole???

@DeniZg - zvuči mi sve to oko promjene paste i umetanja pločica dosta radikalno, koliko košta takav popravak u servisu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 9:38 (jerry825).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Joky007 kaže...
Evo prvih 60 minuta assassinsa, izgleda dobro, i negdje sam procitao da ima update 18 gb

Izgleda dobro ali opet taj fps drop, pa što ne mogu odraditit stabilnih 30 fpsa nego da malo malo pada ispod 30.

Jesi li na videu primijetio da ima fps drop ili to vise govoris zbog unitya. Ako si na video mozes rec gdje da vidim kako to izgleda? Da ne gledam sad sat vremena :D

12 godina
jerry825 kaže...

@DeniZg - zvuči mi sve to oko promjene paste i umetanja pločica dosta radikalno, koliko košta takav popravak u servisu?

Nemam pojma koliko bi to koštalo, s obzirom da sam to radio sam. A i pitanje je kako bi to oni dobro napravili. Bakrenu pločicu ti sigurno ne bi stavili u ovlaštenom servisu.

S aspekta potrošača koji želi konzolu radi plug&play iskustva malo je radikalno. Ali, ne bih rekao da je radikalno s tehničkog aspekta. Puno je jednostavnije nego da si sam slažeš nove PC komponente u kučište.

Otšarafiš 6 šarafa, skineš plastike, izvadiš HDD, otšarafiš još 10 šarafa, izvadiš napajanje, otspojiš 4 kablića, odvojiš matičnu, očistiš staru pastu, staviš novu i vratiš sve natrag. Nije čak ni potrebno vaditi Blu Ray drive (što često puta rade na Youtube filmićima). Ja nisam tehničke struke i napravio sam to 5-10 puta bez da sam nešto strgao. Tako da, može se. Nije rocket surgery.

PSN - DeniZg80
12 godina
ja nisam skuzio nista, ali ako je kolega vidio di pada fps neka kaze u kojem vremenu na videu
17 godina
buterino kaže...

Iman jednu staru televiziju zanima me da spojim priko ovog kabela bi li radilo. hvala unaprid

Ne bi radilo, HDMI je digitalan, kompozitni priključak je analogan. Taj kabel je za uređaje koji to izričito podržavaju, tj. šalju preko par pinova na HDMI kablu kompozitni signal. Vrlo vjerojatno kabel za neki projektor na kojemu su da uštede štekere napravili kompozitni ulaz putem HDMI konektora.

12 godina
Solo761 kaže...
buterino kaže...

Iman jednu staru televiziju zanima me da spojim priko ovog kabela bi li radilo. hvala unaprid

Ne bi radilo, HDMI je digitalan, kompozitni priključak je analogan. Taj kabel je za uređaje koji to izričito podržavaju, tj. šalju preko par pinova na HDMI kablu kompozitni signal. Vrlo vjerojatno kabel za neki projektor na kojemu su da uštede štekere napravili kompozitni ulaz putem HDMI konektora.

Trebalo bi raditi.

Vidi video dolje i otvori opis i komentare.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 14:05 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

To je drugo, on je stavio sliku od kabla koji sa jedne strane ima HDMI, a sa druge RCA konektore. Ovo o čemu priča filmić je korištenje HDMI na RCA adapter, uređaj, tj. PS4 -> HDMI kabel -> HDMI na RCA adapter -> RCA kabel -> TV

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Solo761 kaže...

To je drugo, on je stavio sliku od kabla koji sa jedne strane ima HDMI, a sa druge RCA konektore. Ovo o čemu priča filmić je korištenje HDMI na RCA adapter, uređaj, tj. PS4 -> HDMI kabel -> HDMI na RCA adapter -> RCA kabel -> TV

Da.

U principu, takav kabl bi radio ako u sebi ima konverter. Takvi kablovi bez konvertera su fake.

Na slici se to ne vidi, a nije stavio ni link na proizvod.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Mislim da je to sa slike kabel od nekog projektora, oni znaju imati razne vlastite kombinacije za priključivanje razno raznih inputa. Kako su nekada bile neke grafičke kartice uz koje bi dobio kabel koji je sa jedne strane VGA, a sa druge strane RCA konektor za spojiti na TV, a neke su jednostavno imale RCA konektor za kompozitni priključak posebno. Kada bi to spojio na karticu koja to nije podržavala na TV-u ne bi dobio ništa.

Nije nužno fake, samo je jako specifično za neki točno određeni uređaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Koja je poanta toga kad nece nist vidjet 

Sve na HUD-u ce mu bit tak malo da nece bit citljivo 

Nit ce moc ista vidjet na mini mapi kod fps igara 

Nije bezveze PS4 dosel samo s HDMI

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...
Joky007 kaže...

Jesi li na videu primijetio da ima fps drop ili to vise govoris zbog unitya. Ako si na video mozes rec gdje da vidim kako to izgleda? Da ne gledam sad sat vremena :D

Palo je jedno 6,7 puta ali mislim da to nebi trebao biti problem, to će sa nekim patchem stabilizirati sigurno.

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Palo je jedno 6,7 puta ali mislim da to nebi trebao biti problem, to će sa nekim patchem stabilizirati sigurno.

Aha, pa dobro i nije strasno. U witcheru je isto znalo past, ali mi nije toliko smetalo. Ugl. jos 2 dana :D Zadnji AC-ovi koje sam igrao bili su Brotherhood i Revelations, tako da je meni AC serijal u lijepom sjecanju ostao :D

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...

Aha, pa dobro i nije strasno. U witcheru je isto znalo past, ali mi nije toliko smetalo. Ugl. jos 2 dana :D Zadnji AC-ovi koje sam igrao bili su Brotherhood i Revelations, tako da je meni AC serijal u lijepom sjecanju ostao :D

Ovo meni izgleda duplo bolje od unitya a i zanimljivije, samo da ne bude puna bugova i sranja i bit će super.

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovo meni izgleda duplo bolje od unitya a i zanimljivije, samo da ne bude puna bugova i sranja i bit će super.

Meni je setting savrsen. London, pubovi, svi ti historijski likovi i open world. Definitivno se nadam da nece zeznuti ovaj put, valjda su naucili na Unityu...

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

I sad se nadje CUH-12xx od 500GB za 2800kn... budu li jos dodatno spustali cijene to ce biti super... al poznavajuci nase trgovce to nece biti tako skoro.

SteamID: Wardakhin
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 10:49 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Po trenutnom tečaju ovo bi trebalo ići ispod 2700...ali znamo kako to kod nas ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vjerujem da ce to ici brzo dolje. i zadnje PS3 spustanje cijene su pratili skupa s ostatkom Europe.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
PlayStation 4

koju igru bi preporučili novom vlasniku za prelaženje...imam samo pes 2016 i project cars...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ursusc355 kaže...

koju igru bi preporučili novom vlasniku za prelaženje...imam samo pes 2016 i project cars...

The Last of Us, ako je nikad nisi odigrao na PS3. Možeš nabaviti key za 14$, a garantiram da će ti ta igra biti jedna od najboljih koje si ikad odigrao (meni osobno i najbolja). 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
ursusc355 kaže...

The Last of Us, ako je nikad nisi odigrao na PS3. Možeš nabaviti key za 14$, a garantiram da će ti ta igra biti jedna od najboljih koje si ikad odigrao (meni osobno i najbolja). 

Ja sam prije par mjeseci kupio PS4, a kako nikada nisam niti imao konzolu niti igrao The Last Of Us, kupio sam igru ovaj mjesec... i evo, prije par dana završio sam baznu igru i onaj nekakav dodatak kampanji.

Ja bez imalo grižnje savjesti igru svrstavam u TOP 5 igri ikada odigranih,a iza sebe imam 20+ godina PC igranja. 

Što je najzanimljivije, osobno mi horor igre i filmovi nikako ne leže. Ali Last of Us je čisto remekdjelo. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
12 godina

Uncharted kolekcija za US account na CDkeys za 46 dolara. 

Edit: kupio sam i sve štima. Igra se skida.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 21:18 (DeniZg).
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
ursusc355 kaže...

prešo ju na ps3 kao i gotovo sve igre za tu konzolu...

15 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...
antimadridista kaže...
ursusc355 kaže...

prešo ju na ps3 kao i gotovo sve igre za tu konzolu...

Od ekskluziva ne znam bas, ali posto ja nemam PC za igranje, Witcher 3 je za mene najbolja igra koju sam odigrao na PS4. Pricekaj 2 dana da vidis kakav ce biti ovaj novi Assassin's Creed Syndicate...

10 godina
PlayStation 4

Nakon Unity-a nebi niti pogledo niti jednu ubisoft igru kamoli 

AssCreed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Di se mogu nabavit ti keyevi

I rade li na HR PSN-u

Moj PC