PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.440.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ljudi su prigovarali jer za cijenu od 500kn igru rijesis za dva dana.

Da je omoguceno trcanje na svim dijelovima zavrsio bih je i ranije. Igra mi je bila dobra, ali bih si odgrizao jaja da sam dao 500kn.

Dao sam 250kn na prvom popustu, pa sam si odgrizao samo jedno jaje

Da je cijela igra kao dijelovi u bolnici i da ima vise susreta s "drevnim" vukodlacima igra bi bila duplo bolja.

Od starijih baci oko na Shadow Of Mordor, Evil Within, Alien Isolation, Assassins Creed bilo koji, Tomb Raider, Infamous i Killzone se daju naci jeftino.

Batman je jos na cijeni.

Ako zelis probati sta drugacije Witcher 3, Diablo 3, MGS 5.

Od manjih mi se jako svidjeo Valiant Hearts, Never Alone, Resogun.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 11:03 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...

Ljudi su prigovarali jer za cijenu od 500kn igru rijesis za dva dana.

Da je omoguceno trcanje na svim dijelovima zavrsio bih je i ranije. Igra mi je bila dobra, ali bih si odgrizao jaja da sam dao 500kn.

Dao sam 250kn na prvom popustu, pa sam si odgrizao samo jedno jaje

Da je cijela igra kao dijelovi u bolnici i da ima vise susreta s "drevnim" vukodlacima igra bi bila duplo bolja.

Od starijih baci oko na Shadow Of Mordor, Evil Within, Alien Isolation, Assassins Creed bilo koji, Tomb Raider, Infamous i Killzone se daju naci jeftino.

Batman je jos na cijeni.

Ako zelis probati sta drugacije Witcher 3, Diablo 3, MGS 5.

Od manjih mi se jako svidjeo Valiant Hearts, Never Alone, Resogun.

E super pogledati ću sigurno ću nešto naći za mene. Diablo odigrao na pc-u. Killzone mi nije baš sjeo odigrao ga ali molio boga da dođe kraj bio mi je dosadan.

Hvala na prijedlozima

sake08
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta mislite o novom AC: Syndicate? Ovaj characters trailer mi djeluje bas odlican. Predobro je da ce tu biti licnosti poput Dickensa, Darwina, Bella... Setting mi je savrsen, jos ako budu dobro odradili british accent... :D Igra izlazi sada u petak.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moglo bi biti interesantno. Koliko vidim igra se sa 2 lika. Blizanic brati i sestra. Malo promjene dobro dođe. Samo ovaj put ću pričekati malo jer je prošli Assasin bio pun bugova.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...
DeniZg kaže...
Inače, promjena termalne paste ti neće nužno smanjiti buku. Moguće je da i nemaš dobar kontakt između procesora i stražnje ploče (koja ima funkciju hladnjaka), pa ti ventovi pušu mlaki zrak, a procesor je i dalje vruć. Ja sam svoj PS4 otvorio valjda 10 puta i istraživao mjesecima dok to nisam skužio. Tek kada sam stavio bakrenu pločicu između procesora i hladnjaka i zamijenio termalne "spužvice" na memoriji. Uspio sam prepoloviti buku konzole (65 na 50 db), ali ne i potpuno ju ukloniti. I onda opet moraš paziti da ne pritegneš šarafe prejako, jer ti onda prednja ploča dodiruje matičnu i pregrijava konzolu, te je moguće i da nećeš moći ni upaliti PS4. Ovo pišem čisto da znate da promjena paste najčešće nije rješenje i ima tu još dosta "caka".

Respect!

Ako si slikao postupak, mozes nabaciti guide .

Ovo mi nije bas jasno za bakrenu plocicu izmedu procesora i hladnjaka. Po mojoj logici si nju mazao pastom s obje strane ili se varam?

Znaci izmedu procesora i bakra, te bakra i aluminija?

Kako si skuzio da nije dobar kontakt procesora i hladnjaka?

Prva serija je imala odredeni postotak "neispravnih" konzola koje su imale problema s HDMI, glasnocom ili BR citacem.

Veca je vjerojatnost da takve popravljene konzole dospiju do nas, jer ih ovdje lakse utope.

Plus sto nitko ne kontrolira prodavace, pa ih prodaju pod nove.

Stavio sam slike na Bug forum kad sam prvi put otvarao. U principu nije teško.

Dobro si skužio. Na procesor ide termalna pasta, pa bakrena pločica, pa opet termalna pasta i onda hladnjak (ona velika aluminjska ploča).

Problem u kontakt proca i hladnjaka sam uočio kad sam vidio da mi se ventovi vrte na najjače, a konzola ispuhuje mlaki zrak. Očito je da se procesor grije, senzori to prepoznaju, pale ventilatore na najjače, a oni pak pušu hladan zrak jer nema dobrog protoka topline u smjeru: procesor -> hladnjak -> ventilator. 

Mislim, konzola nije ni sad baš pretiha, ali je puno bolje nego prije. A vjerujem i da će duže trajati.

PSN - DeniZg80
13 godina
PlayStation 4

Jel ima neka stranica da uzmem CD keyeve za US račun?

Ocu neku igru si uzeti, AC ili The Order, što veca ponuda to bolje

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
12 godina
Hambrle kaže...

Sta mislite o novom AC: Syndicate? Ovaj characters trailer mi djeluje bas odlican. Predobro je da ce tu biti licnosti poput Dickensa, Darwina, Bella... Setting mi je savrsen, jos ako budu dobro odradili british accent... :D Igra izlazi sada u petak.

Pričekat ću recenzije i ako budu dobre, možda uzmem na PC-u.

Igra izgleda lijepo, vizualno mi vuče na The Order 1886, ali taj AC serijal je već dosadio i bogu i vragu. Ako nisu stavili neke nove zanimljive gameplay elemente, mislim da ću preskočiti.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li tko od vas kakve novosti po pitanju sljedećih bundleova?

Planiram u sljedećih mjesec dana piknut konzolu pa čisto da znam isplati li se biti strpljiv još malo do onih Božićnih popusta ili od svega toga neće biti ništa posebno? Prvenstveno me zanima novi NFS koji izlazi sljedeći mjesec...

0 0 hvala 0
17 godina

MGS se rasprodao u većini dućana. Ostao je Destiny.

Dolaze još Black Ops III i Battlefront. Oni će bit vjerojatno 3999kn po trenutnim cijenama.

Ali, danas su počele najave kako će ovaj tjedan past cijene plejki u EU. Ako će pratiti Japan i USA, to bi trebalo biti 500kn.

Znači, Destiny paket bi trebao biti 3099, a ovi po 3499. Vidjet ćemo dal će naši tako napraviti ili ne.

14 godina
neaktivan

U lijepo je ovo barem pročitati :) Pokušat ću se onda strpjeti i vidjeti što će biti s cijenama kod nas. Destiny mi je jako lijepi bundle i on mi je bio prvi pick međutim vidim da u Santa Domenici vlada neko zatišje pa se nadam da je to taman pred buru. :D

17 godina

Destiny je prekrasan. Ja sam ga ipak uzeo prošli tjedan i nije mi žao. Fakat sam totalni obožavatelj te igre i super mi je sjela konzola.

Jedino mi je žao kaj je to jedini special edition gdje je kontroler običan. MGS ima onaj kromirani, Batman srebrni, Star Wars onaj crni, te Blops3 ružni narančasto sivi.

Destiny je običan bijeli. Šteta. Da barem ima neki srebrni ili zlatni Destiny logo da ide skupa sa ovim gornjim dijelom konzole, bilo bi odlično.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iskreno sad sam sretan da mi ps4 nije riknuo jer ovo je stvarno nenormalno malo paste 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
JozoBozo121 kaže...

Iskreno sad sam sretan da mi ps4 nije riknuo jer ovo je stvarno nenormalno malo paste 

malo?

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...

Koja verzija konzole ?

Jel valja sam promjenit termalnu pastu nakon nekog vremena ili ?

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na slici se čini vise nego doista je, ali je jako puno otišlo sa strane. Pa ako ti konzola radi normalno nemoral mijenjat ništa ali meni je ventilator konstantno bio na maksimalnom stupnju vrtnje pa sam krenuo u akciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
JozoBozo121 kaže...

Na slici se čini vise nego doista je, ali je jako puno otišlo sa strane. Pa ako ti konzola radi normalno nemoral mijenjat ništa ali meni je ventilator konstantno bio na maksimalnom stupnju vrtnje pa sam krenuo u akciju.

ako je ima puno sastrane znaci da su je stavili dosta a na samom cipu je ostal onoliko koliko treba.ni vise ni manje

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mocap završen za uncharted 4, jedna velika era je gotova :(

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/655172166166536192

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Hambrle kaže...

Pričekat ću recenzije i ako budu dobre, možda uzmem na PC-u.

Igra izgleda lijepo, vizualno mi vuče na The Order 1886, ali taj AC serijal je već dosadio i bogu i vragu. Ako nisu stavili neke nove zanimljive gameplay elemente, mislim da ću preskočiti.

Prošli put sam preordao i grdno sam se zahebao, igra je bila puna bugova i fps je svako malo padao, prvo recenzije pa ćemo vidjeti kako stvari stoje, mada izgleda odlično.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina
neaktivan

Dobro, da ali bila je relativno suha vec a i kad vec otvaram za čišćenje hladnjaka rekao sam zasto sad nebi stavio Arctic MX4 koje ima 8.5W/K a ovo generičko ima jedno 4-5, zasigurno ce se prenijeti vise topline na manju toplinsku razliku=vise topline na hladnjaku. Da sad vi kolega otvorite do toga stupnja bi li vi stavili kvalitetniju pastu u nešto ove?

12 godina
PlayStation 4

Joj i ja bi morao tu pastu zamijeniti a tak mi se neda to otvarat. U prvom mjesecu ce bit stara dvije godine. Sreca pa ju sad po ljeti prakticki nisam ni igrao pa sam joj produzio zivot. Dal je jako komplicirano to sve otvoriti?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

stvarno neznam sta vi to dirate.ne sjecam se da mi je na dvojci to uopce padalo n pamet i radila je godinama

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Upravo to se i ja pitam.Meni i dvojka i trojka radile godinama i jos bi radile da ih imam.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

imam pitanje u vezi igre DESTINY ... jel ta igra ima singleplayer kampanju...i dali se može igrat offline...odnosno kakav je princip igre uopče ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima kampanju ali mislim da moraš biti online da bi ju igrao. Imaš demo na Ps storeu pa možeš isprobati.

sake08
10 godina
neaktivan

Gledaj, složio sam konzolu sve radi, sve pet, i probao rocket league jedan meč i mogu rec da ventilator praktički nije ni mrdnuo naspram menija, možda malo ali dok sam prije igrao pet minuta ps4 je skroz turirao ventilator a sad ga ni ne čujem više. Reci sta hoćeš ali ja se kunem da je tako 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iman jednu staru televiziju zanima me da spojim priko ovog kabela bi li radilo. hvala unaprid

0 0 hvala 0
10 godina
buterino kaže...

Iman jednu staru televiziju zanima me da spojim priko ovog kabela bi li radilo. hvala unaprid

I ako bi radilo  u kaj ne vjerujem bilo bi neupotrebljivo 

S razlogom su to napravili

12 godina
JozoBozo121 kaže...

Dobro, da ali bila je relativno suha vec a i kad vec otvaram za čišćenje hladnjaka rekao sam zasto sad nebi stavio Arctic MX4 koje ima 8.5W/K a ovo generičko ima jedno 4-5, zasigurno ce se prenijeti vise topline na manju toplinsku razliku=vise topline na hladnjaku. Da sad vi kolega otvorite do toga stupnja bi li vi stavili kvalitetniju pastu u nešto ove?

Da, i moja je tako izgledala. Bila je suha ko pijesak. Sony je valjda stavio najjefitniju pastu koja postoji. To se dešavalo i sa PS3 pa su odlazile u vječna lovišta. 

Ja isto svuda samo Arctic MX4 stavljam.

omomomomoomm kaže...

Joj i ja bi morao tu pastu zamijeniti a tak mi se neda to otvarat. U prvom mjesecu ce bit stara dvije godine. Sreca pa ju sad po ljeti prakticki nisam ni igrao pa sam joj produzio zivot. Dal je jako komplicirano to sve otvoriti?

Nije uopće komplicirano, samo treba biti koncentiran i imati odvijač "torx" 7-icu. 

IvanDado kaže...

Upravo to se i ja pitam.Meni i dvojka i trojka radile godinama i jos bi radile da ih imam.

Trojke su znale rikavati. Od tamo sam i pobrao ovu foru sa bakrenom pločicom. Dosta ljudi je tako oživljavalo stare PS3 i xboxe360.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 20:38 (DeniZg).
12 godina
Evo prvih 60 minuta assassinsa, izgleda dobro, i negdje sam procitao da ima update 18 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Joky007 kaže...l
Evo prvih 60 minuta assassinsa, izgleda dobro, i negdje sam procitao da ima update 18 gb

Nece, javio se ubisoftov community manager na Redditu i rekao da ce biti 534MB na PS4 i 520MB na XBONE, a ukupna veličina ce biti  43Gb za PS4 i 40Gb za X1, sto je manje od Unitya

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 1:24 (JozoBozo121).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice